icon

Mám mu veriť alebo nie? Rozhodovanie o láske a rodinných záväzkoch

3. mar 2024

Pred pár rokmi som spoznala muža, ktorý ma miluje a vraví, že so mnou zaživa, čo ešte so žiadnou (hej, viem som naivná, to mi písať nemusíte😀), ale niektoré jeho činy ma o tom presvedčili, keď sa správal neovládateľne, nepredvídavo, smutne, trápil sa, lebo nemôžeme byť spolu a urobil pár chýb, ktoré nechcem rozpitvávať a sám ich oľutoval, ale nevedel vtedy ináč. Nejako sme to spolu zvládli. Máme to ťažké, keďže je ženatý, ale bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná a nechce prísť o deti a mať ich iba pár dní v týždni. Je romantický, pozorný,šikovný, vtipný, výborný kuchár a milenec a ja som zamilovaná tiež. Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba. Deti neplánujeme spolu mať.

Strana
z7
pralinka25
3. mar 2024

@demodun akoze tiez si to myslim podla tych reakcii ktore autorka dava. lebo bud nie je pricetna alebo je to vymyslene. ale tak co si nenapisem? 😀
chcela diskutovat tak aspon zazenie nudu

demodun
3. mar 2024

@pralinka25 no veď pekne si to napísala, len som zvedavá ako ráno vstaneš do práce 😁

pralinka25
3. mar 2024

@demodun no ved toto. potom cely den kukam ako pero z gauca a premyslam preco, preco som len nesla skorej spat. 😂

demodun
3. mar 2024

@pralinka25 🤣🤣
Tak keď je to také návykové, ale už hajde spať. Dobrú noc

pralinka25
3. mar 2024
xenia65
4. mar 2024

Tak ja neviem milá autorka, či si ty skôr hlúpo trápna, alebo trápne hlúpa...

mandarinka555
4. mar 2024

Kdyby hloupost nadnášela...tak tady lítaš jako holubička🙈

maminkadeticiek
4. mar 2024

Skoro som si cvrkla z tohto pribehu 🤣🤣🤣

domi2425
4. mar 2024

Autorka ty si normalne atestovana psychiatricka, ked veris ze labilna zena s uzkostami, zachvatmi a liekmi na spanie uplne v pohodicke funguje v normalnom zivote 😄Co komentar to perla, naozaj. Najviac zabavne na tvojom pribehu mi pride to, aky mas pocit vynimocnosti🤣Pisala si, ze si zvyknuta na rozvratene vztahy a presne to je ten problem. Ze ty nic ine nepoznas a preto ti toto pride v poriadku, jedine o com to svedci je fakt, ze labilna si nakoniec ty🤷🏻‍♀️ale si taka zamestnana touto “laskou” ze ti snad nikdy nedojde ze stale si a aj budes ta druha, bodaj by si raz nasla stastie a tu lasku, lebo aj nadialku citim kolko potlacanej zloby v sebe nosis. Tvaris sa ako velmi si nad vecou pritom si uvedomujes ze robis zle, inak by si sem ani nepisala, dokonca s vetou ze sama vies ze si naivna😬Na co sa teda hras ?

tairyx
4. mar 2024

A otázka je vlastne aká? Či mu máš veriť v čom? Že sa jedného dňa rozvedie a bude s tebou? Nie. Nerozvedie. Ak by to chcel urobiť tak za tých pár rokov čo to spolu ťaháte by to už bol urobil aj 5krát. Ak chceš čakať tak čakaj no.. ale ani keď manželka umrie (čo asi tak skoro nebude), tak ani vtedy si ťa nezoberie.
Ach jaj. Nikdy sa nedozvieš na čom si, kým bude vaša romamca utajená. Akonáhle to vyjde na svetlo sveta, potom uvidíš, čo za chlapa si si vybrala.

kosican1
Odpoveď bola odstránená
onedaynick
4. mar 2024

@kosican1 citaj diskusiu

moonlight1210
4. mar 2024

@kosican1 pise, ze ona 35 a on 45.

teki1
4. mar 2024

@onedaynick On sa chce zoznámiť iba😉

moonlight1210
4. mar 2024

Tito dvaja su krasny priklad toho, ako si tajni milenci sami sebe nahovaraju klamstva, aby nemuseli riesit realitu. Presne ako si zavislak klame, ze to ma pod kontrolou.

“bojí sa to oznámiť žene, lebo je psychicky labilná” toto je fakt vyborna vyhovorka. Ona sa len tak zazracne nevylieci, takze on, cestny to muz, s nou ostane uz navzdy. Ibaze by zrazu vysvetlenie, preco s autorkou nebude, neplatilo (u tretej zeny).

Najprv je to obvykle labilna zena, potom male deti, potom deti v puberte, co to nepochopia, potom postarsi rodicia, co by to neprezili, potom problem s delenim majetku, potom …
A kdesi na konci zoznamu je konecne ona.
Vo svojich snoch ta jeho jedina, osudova,… lebo jej tak povedal.
No a tie velke ciny lasky, co spomina, bolo najskor to, ze sa pred nou rozplakal, alebo chodil nejaku dobu s ovesenou hlavou. Tak sa z toho zlomila.

“Neviem ako to zvládnuť, jediné čo viem, že počkám koľko bude treba.”
Takze prihliadnuc na psychicke problemy oficialnej manzelky, do kedy si predstavuje, ze to bude cakat?

“Mne to vyhovuje tiež ako to je.” co uz ine sa da povedat si v takejto situacii, ze ano. Druha moznost je rozist sa. A na to je uz na nom privelmi zahaknuta. Radsej takto v ulohe bokovky, ako bez neho.
Skor to vidi optikou: Hrdost ma neposexuje, takze radsej jeho rohozka, ako so sebauctou (nachvilu) sama.

Nie, taky muz nedava vsetko, co moze. Len to, co uzna za vhodne a iba tolko, kolko sa mu chce. Neriskuje nic kvoli bokovke (zena ho odhali, az ked urobi daku chybu). Ma to lahsie, lebo na to jeho bokovka malokedy pride. Su spolu vzdy iba malo na to, aby vedela porovnat, ci ide naozaj cez svoje hranice kvoli nej.

Nie, nie je s nou vzdy, ked moze, ale iba vzdy, ked sa stretne u neho chut a cas.

Ked sa stretne chut, ale nie cas, tak iba pise pekne spravy, co sa tak dobre citaju.

Ked sa stretne volny cas, ale nie chut, jednoducho jej len neda vediet. Rozhodne uz aj jej tvrdil, ze musi byt povinne zrovna s rodinou, ked chcel mat nachvilu pokoj od nich, aj od nej a uzit si volnu chvilu inde.
Aj tak si to ona nema ako overit.

A ako tie zeny moze uspokojit tvrdenie, ako miluje svoje deti a nevie si predstavit, ze ich nebude mat kazdy den, ked “Vieme sa stretnúť aj cez deň alebo si zobrať voľno celý deň, aj vikendy sa podaria niekedy.”? Tak vadi mu, ci vlastne nevadi, ze s nimi nie je?
Dokonca v nom vidia preto milujucejsieho otca a lepsieho chlapa, nez toho, ktory vazne s detmi travi cas a nerozprava o tom.

Ale zas, je to logicke. Keby vazne ako milujuci otec s milovanymi detmi travil volny cas, kde by potom bola ona? Sedela doma vzdy sama. Dostala akurat jednu sms v sobotu a jednu v nedelu. Je jednoduchsie si to tvrdit, ked mu lezi v naruci po spolocnom vikende, ako chciet, aby svoje slova fakt zrealizoval v praxi. To samozrejme ma potom realizovat az s nou a s jej/ich detmi. Nie s tymto, co ma teraz.

huxy
4. mar 2024

@moonlight1210 👍👍👍

anna777115
4. mar 2024

Akým, právom sa ty vyjadruješ o cudzej osobe, že je psychicky labilna, keď ju vôbec nepoznáš. Daj, si pozor, aby si pri Tom svojom "romantickom hrdinovi", nezostala psychicky labilná aj ty.

maminkadeticiek
4. mar 2024

Ani si neuvedomujes na akych tenulinkych nozickach stoji tento tvoj romanik.Staci len nech to zacne jeho zena sipit a neostane po tom amantovi ani smrad ako bude doma zobrat o sancu.Ano presne to muz potrebuje,zenu s detmi 👌 Este ze mu nevadi pri takej labilnej psychicky chorej zene nechavat svoje deti 🤣 Si uplne mimo.Zvyknuta na chore rozvratene vztahy a si taka zufala a osamela ze zufalo potrebujes verit vo svoju vynimocnost,aky ste si sudeni a pritom je to totalna hovadina.To bude este jedneho dna slz...

viestta
4. mar 2024

Ja mam este jedno odporucanie pre teba: Nezabudaj na antikoncepciu, pretoze tohto nedonutis sa k tebe prestahovat ani jeho dalsim dietatom.

ruxandra
4. mar 2024

Inak tu je velmi pekne vidiet ako ta manipuluje, totiz hranie sa na dobrého, zodpovedného a citlivého, ako manipulačná taktika funguje naozaj dobre. A tu aj vidime, ze to tak naozaj je. On ta vlastne presviedča aky je super zodpovedný a vnímavý a citlivý a starostlivý, ked sa chce napriek všetkému postarať o svoju chorú manželku. Och, úplný anjel, ktoru by toto nechytilo za srdiečko, že?
Nakoľko si od začiatku manipulovaná, to čo k nemu cítiš, nie je láska, skôr nejaká forma závislosti na ňom. Jednoducho povedané, pekne si ťa vycvičil, aby si poslúchala na slovo 🙂 a ty poslúchaš na slovo, lebo pochybujem, ze ak sa on ozve, ze ma na teba konecne cas, tak si povies, ze nie, ze ty cas prave nemas 😅 však? Takáto situácia nikdy nenastane, lebo denne zúfalo túžiš po jeho pozornosti, ktoru ti on dávkuje len tak ako on sam chce. Čo je ďalšia veľmi účinná manipulačná zbraň.
Predpokladam, ze mas este pocit, ze ste uplne osudový, rozumiete si bez slov a myslite rovnako.. ale to je tiez len pre to, ze si ta uplne omotal okolo prsta 🙂

Ale urcite s nim mozes zazit velku naplnenú lásku, staci ak to povies jeho žene ;) tak do toho!

oliolijanka
4. mar 2024

@autorka
Kolko casu spolu travite? Alebo ste za tie roky spolu travili?
Ty si uz roky nebola s partnerom na dovolenke pri mori? Ani vianoce ste spolu spolu netravili? Lebo pises, ze iba jednodnove dovolenky, alebo vikendy spolu travite.
Mal/ma aj ine mimomanzelske vztahy?
Ten nadpis ti zvolili adminky? Alebo co mu chces verit?
Otazka je, ci tak chces zit, ako taka beznakladova k.rvicka.

Cipanabeka, aj ja chcem stretnut takeho chlapa, ktory ma bude videt ako romanticku, pozornu, šikovnu, vtipnu, výbornu kuchárku a milenku. A kvoli tomu on bude za svoje vykurovat byt, do ktoreho ja si obcas pridem po tantricku masaz a welnes k tomu. Aj by navaril a pri odchode by ma povysaval, aby na mne neostali jeho vlasy😀
A po mojom odchode by verne cakal ako psik, kedy pridem a dovtedy by si cas kratil na mk.

Takze ja mu verim, ze toto, co ma pri tebe, nezazil so ziadnou inou. Je to dieta stasteny.
Vzhladom na vas vek... este tak 10 rokov mozes cakat a potom sa mu uz za tvojou teplou a otvorenou... narucou... nebude chciet chodit🤷‍♀️😁

minimie
4. mar 2024

Chlapík si dobre našiel, žije si v polygamii, oukej jednu klame určite a druhú len možno 😀. Inak, stačí ísť na zoznamky a tam vidieť že 95% chlapov má labilné frigidne manželky čo mu robia peklo zo života, proste niečo v tom zmysle. A zvyšných 5% má dokonalé úžasné ženy ale on chce sexpraktiku ktorú ona nechce a boji sa že o ňu príde ale praktiku si vyskúšať aj tak chce. Aha a potom sú tam tí čo sa tvária že ženatí nie sú. Ale tých dávam mimo, lebo vypátrať podiel týchto, to by chcelo priveľa detektívnej práce.😀

ingush616
4. mar 2024

@klementinka58 presne si to vystihla…
Väčšinou ženatý s takýmito rečami manipulujú zmanipulovatelne milenky😂
Autorka diskusie: nehnevaj sa ale vži sa do situácie že ako by si sa cítila keby ty si bola v role tej “psychicky labilnej manželky”…. “Chudak “chlap” isto je veľmi “nešťastný” keď je a stále ostáva so svojou ženou !
V mojich očiach to nie je chlap ale úbožiak že klame naraz 2 ženám.

kasssiopea
4. mar 2024

Ja to poviem takto.. viem o prípade, kde mal jeden muž milenku. Nie týždeň ani mesiace, ale 10 rokov. Milenka bola tak isto po ruke, keď zrovna mal čas a chuť a keď nemal, musela to akceptovať. Ani večete nevaril a aj tak čakala, že odíde od rodiny. On samozrejme tak isto, že nemôže, lebo by prišiel o deti etc etc.. no a po 10 rokoch stretol inú ženu, o 10 rokov mladšiu ako manželka aj milenka a do mesiaca bol zbalený a odsťahovaný k nej. Z vlastnej vôle. Píšem to len preto, aby si si uvedomila, že muži premýšľajú inak ako ženy a keď muž naozaj chce, od rodiny odíde, aby bol s inou ženou. Nehľadí na deti, to sú výhovorky, ich vzťah k deťom je iný.. Ak to neurobil, tak len preto, že to v skutočnosti nechce a dvojitý život mu vyhovuje. To je celé..

kasssiopea
4. mar 2024

Strácaš najlepšie roky svojho života čakaním na niečo, čo na 99,99% nikdy nepríde..

lenkakravcova
4. mar 2024

Ty by si bola super ako druhá manželka.
Deti už nechceš, o muža sa postaráš a peniaze ostávajú deťom.
Negatívum v Tom ako žiješ je to, že žiješ v nesprávnej krajine. Tu si muž nemôže vziať viac manželiek. Teda môže, ale nie je to civilne platné - jedine že sa vezmú v zahraničí 😀

trdelnik234
4. mar 2024

Ahoj,este daco napis.Konecne mam cas si to poriadne precitat

mqkm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7