Mám napísať mužovej kolegyni, ktorá s ním začala flirtovať?
Skúsim v skratke. S mužom začala flirtovať jeho kolegyňa, podriadená. Začalo to nevinne. Cez správy. Ona to iniciovala. Trvalo to asi 2 týždne. Muž povedal že bol sprostý že ju nestopol hneď. Proste sa mu to páčilo. Ako takú bodku za tým všetkým mám nutkanie jej napísať. Je to ok? Osobne nemôžem býva 80 km od mňa
@malazuzana85 😀 prečo to chceš riešiť s ňou?? Vydatá si za svojho muža a nie za ňu. Ona s Tebou NIČ nemá. Porozprávaj sa so svojím mužom veď 😀 To že by si takto "vybavila" jednu nápadníčku Ti nezaručí, že ďalšie flirtovanie od inej by pán manžel stopol hneď na začiatku 😉 Hnevaj sa na neho, nie na ňu!
Nie, nepísala by som, môže za ich flirt jedine a jedine tvoj muz, ktorý to nestihol, energiu by som radšej venovala tomu, či v tom nepokračuje
a manzel v tom bol nevinne?
Mozno v praci nenosi obrucku hmmm mozno ti preukazala sluzbu. Mozno ten tvoj nie je stastny a hlada inde co doma nema
@zuzkaz91 nie, lapi sa len taky, ktorá je buď nie spokojný v manželstve, alebo úplne sprostý. Inteligentný, spokojný manžel sa nenalepi na nikoho
@zuzkaz91 a ja byt tou sukou, akurát sa dobre zabaví kebyže mi nejaká hysterka vypisuje.... Moja rada by bola, nech si rieši s muzickom
@maciatkolulu tak to len značí o charaktere keby si sa s toho smiala...pohov ..už ma nezaujíma kto tu čo píše
@malazuzana85 pobavila si ma.
Muz si to vybavil sam, ona sa stiahla a este sa aj ospravedlnila.
A ty najprv uvazujes, ze jej napises vitazoslavnu smsku, aby si nemyslela. Nakoniec sa ti to nezda dost, tak hladas, ako si kopnut este viac. Ides vypisovat jej frajerovi, len to blbe cislo na neho zohnat.
Napis rovno do noveho casu. Mozno ti daju titulku.
Sorry, ta baba ma viac slusnosti nez manzelka, ktorej sa vlastne nic zle nestalo.
Chlap jej ostal, vernost jej preukazal a ona stale nema dost.
Aby si toto iste nakoniec neuvedomil aj tvoj muz, az sa dozvie, co si urobila (ak sa nespamatas a urobis to).
Preber sa. Ved si dopadla uplne super. Co este chces?
@zuzkaz91 z toho.... Z koho coho
@malazuzana85 Ale došlo....nelichoť si :( Vedela by som o nevere (a nie hocijakej) napísať knihu....bola to najväčšia chyba môjho života (volať, alebo písať), takže nepíš....sme manželia 33 rokov.
@koniarova Halooo skôr pre teba. Máš pocit z jej príspevku, že ju nezaujíma, čo urobil je manžel. Nepíše, že s muzom to neriešila, naopak. Teraz zvažuje ďalší krok, dať o sebe vedieť, že aj ona je tu, zvádzala jej manžela. Sú ženy, ktoré sa bez zábran núkajú mužom bezohľadne, pozerajú iba na seba. A poniektorí muži sú z toho unesení, u mňa ukomplexovani uboziaci.
@malazuzana85 Najlepším spôsobom ako druhému vrátiť nejakú tú našu boliestku je nič nevraciať, ozaj, človek si zachová dôstojnosť a paradoxne druhého sa nič nedotkne viac ako ľahostajnosť. Lebo akákoľvek reakcia hoci aj zlovestná ofenzíva ukazuje, že toho druhého berieme do úvahy, že sa bojíme, že nás môže ohroziť....
Chápem, že cítiš teraz určité zadosťučinenie, že o ňu ako o núkajúcu sa pompadúru nemá záujem a tak máš chuť to ukončiť takou tou uštipačnou bodkou, ale fakt lepšie ďalej nerýpať.
Na druhej strane, dobre sa radí z pozície toho, čo problému len prihliada, ja keď som kedysi zažila niečo podobné, najradšej by som dotyčnej hlavu odtrhla 🙂))
Mna by teda zaujimalo ci si jej nakoniec napisala alebo nie

@maciatkolulu samozrejme že obaja sú ** ale predsa tu čítam samé že ona je slobodná a môže si robiť čo chce....ta sa uvedomte ako podporujete tie suky robiť to a dráždiť tých magorov chlapov,skôr či neskôr lapí sa snáď každý...