icon

Mám nudný život alebo je to len iný pohľad?

11. aug 2024

Dobrý večer. Rada by som sa opýtala na Váš názor. Stretávala som sa s partnerom cca 2,5 r. Ukončila som to ja. Po 2 m. sa ozval. A teda, zaskočila ma taká vec (vlastne ukončila som to preto, že sme nemali spoločné názory a pohľad na celkový život, partnerstvo). No zaskočila ma taká vec, nad ktorou premýšľam už dva týždne. Po 2 m. sa ma pýtal, čo som robila tie 2 m. atď. Povedal, že mám ,,nudný život,, a on taký život nechce žiť a ani by ho nežil. Tak by som sa rada teda opýtala ako žijete vy. Čo je nudný život? Pretože ja som maminka s jedným dieťaťom maloletým. Za tieto 2 m. som dieťa zobrala k moru na dovolenku, večerné kúpanie, more, bazény, atrakcie, veľkomesto, turizmus, pamiatky, raňajky v hotely na terase východ slnka more pred nami… po návrate som riešila úpravy v byte (mužské? Ženské?) momentálne som aj to, teda od klimatizácie, cez nábytok skladať nábytok, j. stoličky, skrinka pod telku, výmena matracu podotýkam na všetko sama, od objednanie, vyzdvyhnutia, vynesenia, zmontovania, potila som sa ako kôň) preriadenie izieb, vyzvyhnutie obkladu na terasu (to jediné som samozrejme nelepila). Proste od rána do poobedia v práci, potom dieťa, pes, venčenie, park, k mojmu dieťaťu chodia kamaráti spolužiaci , na druhý deň dieťa ku nim, boli sme na dvoch koncertoch za posledné 3 týždne, boli sme v kine, mali sme min. 2-3 rodinné oslavy za posledné 2.m., teda grilovačka, opekačka, dieťa je pravidelne v bazéne, tranpoline, korčuliach a pod. Vypratala som celú pivnicu, vyhadzovala som nep. veci sama pól dňa, pretriedila som všetky nepotrebné veci pre jedno dieťa v núdzovej situacii kde maminka umrela a dieta ostalo otcovi, bez veci s min. peňazí. Boli sme 2 x za posl. 3 týždne na výlete v rámci Slovenska. Sama pre seba sa snažím pomeditovať, vyventilovať, ako žena nechty, kúpeľ, sem tam káva keď vydá čas s nejakou kamarátkou, sem tak príde kamoška dáme si pohár vína pokecáme… menšia turistika, teraz začíname chodiť s dieťaťom cvičiť do fitka, a tak teda sa chcem opýtať či mám skutočne nudný život…. Lebo ja si neviem predstaviť čo nie je nudné, alebo čo je zaujímavé, pretože si myslím, že jediná vec je v tom , že ja mám dieťa a rodinný život a povinnosti a on takmer dospelé dieťa o kt. sa nestará a 80% času trávy z 24 hodin za deň v kaviarni, práca a potom krčma, bar, alkohol, cigarety, kamarati, kamarátky, domov chodil denne o pol noci ak…. pripadne mozno viac krat chodi do zahranicia na dovolenky, s kamaratmi, co si ja nemozem momentalne dovoliť. Tak a nič iné nerobí. Mozno myslel zážitky…. že nepotrebujem a ani nechcem vzťah muža žiadneho a ani na nič teraz…. Možno….. Keby mal týždeň 20 dní tak 20 dní pije, podľa mňa má už vygumované bunky a nerozmýšľa… nieže by ma to trápilo. Ale som ostala dosť zarazená a prekvapená… že mám nudný život…

Strana
z2
evcagabi
12. aug 2024

Pre hentaku ozratu socku je kazda ina aktivita ako chlast a flakanie sa uplna strata casu. Preto podla neho zijes nudne. On ma pre neho ten naj zivot - lebo "zije naplno" , "ruka hore" pod vplyvom a
v jeho podgurazenej prasine mu to dava vsetko uplne ine zmysel 😅😅

autor
12. aug 2024

@evcagabi áno, veľmi trefné.

autor
12. aug 2024

@mojemenonikto ďakujem za názor 👍🙂

autor
12. aug 2024

A fakt sa ospravedlnujem za roman 🤣 ale nemam sa s tým komu zdôveriť. Dakujem za nazor všetkým.

moonlight1210
12. aug 2024

Nevie zabudnut, ze si sa s nim rozisla. Zerie ho to.
Tak ako liska, co nedociahne na sladke zrele hrozno, vykrikuje, ze aj tak je urcite kysle a kto by ho chcel.

Pust toho chlapa z hlavy. Ty mu nepotrebujes nic dokazovat. A ked ani nic neodpises, bude ho to zrat este viac. Lebo si mysli, ako tazko ho mas na haku a zabudla si uz na neho.

Preto vypusti takyto vykrik do tmy: mam sa lepsie ako ty, aby si vedela, nic nelutujem.
A doma potom reve do vankusa (obrazne povedane).

autor
12. aug 2024

@moonlight1210 uz mi bolo celkom ok, ani som nemyslela na neho robila som si svoje, .. budem v tom pokracovat nic ine neplanujem s nim , ale mate pravdu musim to vytlacit z hlavy. Len mne to jednoducho odpalilo myšlienky. Myslim ze toho robim naozaj dost a som rada ked si lahnem na gauč 😄

sense
12. aug 2024

Keď si so svojím životom spokojná a napĺňa ťa ,prečo sa vôbec niečím takým zaoberas? Pre neho je rodinný život nudný, pre teba ten jeho ..každý máme v živote iné priority
Ďalšia vec je ty prispôsobujeme život dieťaťu on už nemusí nikomu a preto je podľa neho tvoj život nudny.
A ešte jedna vec rozchodom si urazila jeho ego.
Najlepšie čo urobíš keď ho bloknes alebo budeš ignorovať.

jarnajar
12. aug 2024

Chcel ťa podpichnúť, lebo sú sa s ním rozišla. Niečo v zmysle "Bé bé, aj tak ťa ani ja nechcem!". Zranené ego.

milanemila
12. aug 2024

Ano z pohladu cloveka, kt nema male dieta/dieta o kt sa musi starat je tvoj zivot nudny, lebo on to vnima iba ako celok, ze riesis veci s dietatom a okolo toho sa ti toci zivot, co sa jemu zda nudne 🤷🏼‍♀️ napriklad z mojho pohladu ako zeny s 2 malymi detmi si superakcna mama, kt sa snazi dietatu spravit pekne leto a nepripada mi to nudne. Vsetko je vecou nazoru a pohladu na vec. On ma uz doeta odchovane, takze ho zrejme aktivity s malym dietatom nezaujimaju a obtazuju. Z tohto pohladu je fajn, ze ste sa rozisli, lwbo ste boli nekompatibilny. Menenie matracov a prerabka fakt nie je bohvieake vzruso 🙈 ale treba to spravit a klobuk dolu, ze vsetko zv´adas aj sama.
Ja by som sa ho spytala, co on robil tie 2 mesiace? Ze si kazdy den do polnoci v podniku, ze to je poriadna nuda 🤷🏼‍♀️

januska12323
12. aug 2024

To čo si vypísala nespravím ani za rok a pritom ťa nepovažujem za zábavnú keď to musíš všetko vypisovať. Ale neviem načo sa s ním vôbec bavíš napísala by som mu, že som celý čas revala do vankúša a teraz sa idem prvýkrát umyť a mala by som ho v paži.

rozculena
12. aug 2024

prečítala som prvých 5 riadkov...ehmm,čo je tvojho ex do toho,ako žiješ? By som ho poslala do píp.... ty si ho nezablokovala?? Absolútne nechápem,že to vôbec riešiš

danica2711
12. aug 2024

si šikovná baba, vôbec sa nezaoberaj tým, čo si o tvojom živote (do ktorého ho vôbec nič nie je) myslí také hovado

cacianka
13. aug 2024

By som mu s graciou šplechla, prečo rieši môj vraj nudný život chlap, čo je " večné ožratý, a pozná iba prítmie barov a krčiem, nahuleny a ožratý len hovna z huby púšťa. Ty máš fakt zábavný život, s prepitym mozgom o ktorého nemá záujem ani tvoje dieťa . Ty si fakt zábavný ale ožran".
Pošli ho do ppp a vôbec sa nad ním nezamýšľal a už dupľom nie 2 týždne

Strana
z2