Mám nudný život alebo je to len iný pohľad?
Dobrý večer. Rada by som sa opýtala na Váš názor. Stretávala som sa s partnerom cca 2,5 r. Ukončila som to ja. Po 2 m. sa ozval. A teda, zaskočila ma taká vec (vlastne ukončila som to preto, že sme nemali spoločné názory a pohľad na celkový život, partnerstvo). No zaskočila ma taká vec, nad ktorou premýšľam už dva týždne. Po 2 m. sa ma pýtal, čo som robila tie 2 m. atď. Povedal, že mám ,,nudný život,, a on taký život nechce žiť a ani by ho nežil. Tak by som sa rada teda opýtala ako žijete vy. Čo je nudný život? Pretože ja som maminka s jedným dieťaťom maloletým. Za tieto 2 m. som dieťa zobrala k moru na dovolenku, večerné kúpanie, more, bazény, atrakcie, veľkomesto, turizmus, pamiatky, raňajky v hotely na terase východ slnka more pred nami… po návrate som riešila úpravy v byte (mužské? Ženské?) momentálne som aj to, teda od klimatizácie, cez nábytok skladať nábytok, j. stoličky, skrinka pod telku, výmena matracu podotýkam na všetko sama, od objednanie, vyzdvyhnutia, vynesenia, zmontovania, potila som sa ako kôň) preriadenie izieb, vyzvyhnutie obkladu na terasu (to jediné som samozrejme nelepila). Proste od rána do poobedia v práci, potom dieťa, pes, venčenie, park, k mojmu dieťaťu chodia kamaráti spolužiaci , na druhý deň dieťa ku nim, boli sme na dvoch koncertoch za posledné 3 týždne, boli sme v kine, mali sme min. 2-3 rodinné oslavy za posledné 2.m., teda grilovačka, opekačka, dieťa je pravidelne v bazéne, tranpoline, korčuliach a pod. Vypratala som celú pivnicu, vyhadzovala som nep. veci sama pól dňa, pretriedila som všetky nepotrebné veci pre jedno dieťa v núdzovej situacii kde maminka umrela a dieta ostalo otcovi, bez veci s min. peňazí. Boli sme 2 x za posl. 3 týždne na výlete v rámci Slovenska. Sama pre seba sa snažím pomeditovať, vyventilovať, ako žena nechty, kúpeľ, sem tam káva keď vydá čas s nejakou kamarátkou, sem tak príde kamoška dáme si pohár vína pokecáme… menšia turistika, teraz začíname chodiť s dieťaťom cvičiť do fitka, a tak teda sa chcem opýtať či mám skutočne nudný život…. Lebo ja si neviem predstaviť čo nie je nudné, alebo čo je zaujímavé, pretože si myslím, že jediná vec je v tom , že ja mám dieťa a rodinný život a povinnosti a on takmer dospelé dieťa o kt. sa nestará a 80% času trávy z 24 hodin za deň v kaviarni, práca a potom krčma, bar, alkohol, cigarety, kamarati, kamarátky, domov chodil denne o pol noci ak…. pripadne mozno viac krat chodi do zahranicia na dovolenky, s kamaratmi, co si ja nemozem momentalne dovoliť. Tak a nič iné nerobí. Mozno myslel zážitky…. že nepotrebujem a ani nechcem vzťah muža žiadneho a ani na nič teraz…. Možno….. Keby mal týždeň 20 dní tak 20 dní pije, podľa mňa má už vygumované bunky a nerozmýšľa… nieže by ma to trápilo. Ale som ostala dosť zarazená a prekvapená… že mám nudný život…
A ty si zabila 2,5 roka svojho zivota s takymto starym odkundesom, co len slope, fajci, zuruje s kamosmi a este si ho aj dotiahla do zivota svojmu dietatu??
A preco sa s nim vobec bavis a spovedas sa mu, co si robila??
Nechapem 🤯
Ze ta vobec taka blba pripomienka rozhodi tak, ze rekapitulujes na celu stranu vsetky vase aktivity poslednych dni...
To ti fakt ešte záleží na jeho názore? Čo preboha blbneš? 😉😁
A prečo Ťa trápi ex? ... on zrejme nie je zrovnaný s tým, že si ho nechala, potrebuje si jednoducho pohladkať ego tým, že Ti takto ublíži ...
@pribinak 😁 ďakujem toto povzbudilo a potešilo, ja premýšľam nad tým lebo potrebujem čas po rozchode a toto mi teda neurobilo dobre, a on tak frajersky, že on ako brutálne žije a ja som ho..o asi, alebo čo..
@sissy27 neboli sme často spolu, nežili sme spolu,
@anjelicek26 😁😁 prepáč ale musím sa vykecať lebo to nemám s kým prebrať..
Vieš ako sa hovorí na blbu otázku je blbá odpoveď: čo si robila posledné 2m? Odpoveď : ležala a nič nerobila (ono sa to povie inak ale zmazali by mi účet🙂
Ja by som s ním vôbec nestrácala čas a ani sa netrápila nad jeho blbými pripomienkami o ,,nudnom živote,,...PS: Toto čo si napísala, toľko aktivít zažije niekto tak za rok 😃
@mojemenonikto 2m su pre mna malo na uplne uzdravenie aj ked som to ja ukoncila,
@dzulli1980 no nie je, ale nechcem tak žiť ja ako žije on.. preto som skoncila
Nerieš nejakého premudreleho pajaca, on len vie, že teba to rozhodí....musíš dať hlavu hore a s úsmevom odpinknut odpoveď
Ja som sa unavila len co som to precitala 🤣🤣🤣 naco sa vobec este bavis s takym chudakom?
@danyelia tak iba som chcela vedieť či som nudná a ci mam ten zivot naozaj nudný, … nechcela som rozpisat tolko ale fakt sa snazim na vsetky strany..
Zijes omnoho krajsi a pestrejsi zivot ako on uz len tym, ze si mama... fakt ho prestan riesit, zbytocne ta zneistuje (co bolo jeho cielom predpokladam)...
@eeffka 🤣🤣🤣🤣🤣 nechcem zaťažovať takto na nedelný večer, ja len ze co do kelu robia ľudia kt. nemaju nudny zivot
Postuju na IG 🤣 mala si sa odfotit jak jedna moja znama ako pije kavu, poobede drink, vecer vinecko...
Na kupku pri palme, za palmou... vobec ho neries, sam zije plytky zivot.
robis toho viac nez dost. teraz sa ti len potvrdilo, ze si spravne urobila, ked si sa s nim rozisla. vobec nech ta jeho poznamka netrapi.
Mna raz uhanal jeden kur...evnik a ked som ho odmietla,povedal mi,ze som nudna a neviem si uzivat zivot....mam sa nadtym zamyslat? Ani ma nehne. Je to uboziak,ktory sa citil ohrdnuty. A taky isty je ten rvoj ex. Je ohrdnuty a potreboval ta nejako ponizit,aby sa on mohol citit,ze ma navrch. Nikdy sa netrap kvoli nazoru jedneho cloveka. Je to len jeho nazor a neznamena to,ze to,co si mysli,je aj pravda .
Tak ti ponúkam pohľad nezainteresovaného muža, chceš? Podľa toho, čo si popísala si skvelá akčná mama. Robíš pre svoje dieťa viac ako mnoho iných rodičov, ktorí ten nudný život naozaj žijú. Nepotrebuješ sa nikomu spovedať a dokazovať to. Užívali ste si pobyt pri mori, boli ste ty a tvoje dieťa šťastné? Tak sa sústreď prosím na tento pocit a toho povaľača nerieš. Ja viem, že si ho asi mala rada, vidno to ako ľahko sa ti jednou vetou dostal znovu pod kožu. Ale ty nemusíš nikomu dokazovať ako žiješ, lebo žiješ len pre svoje dieťa. Ale nezabudni si tiež toho šťastíčka dopriať aj ty sama. Lebo len keď ty budeš šťastná, bude aj tvoje dieťa. Zablokuj si toho povaľača a sústreď sa na budúcnosť. ☺️
Vobec by ma nazaujimalo co si on alebo niekto iny mysli o mojom zivote a ako ho zijem. Je to len a len tvoja vec a ty zi aby si bola spokojna, nie nejaky pako alebo tvoje okolie.
Nie, že by ťa to trápilo.. ale napíšeš o tom kilometrový príspevok na koňa a hľadáš validáciu od cudzích ľudí. Kašli naňho a preruš s ním kontakt.
On zije prazdny zivot na tak stareho cloveka. To je tak pre nastrocnych ale ked je stastny...
Nie, v skutocnosti ocividne nie je preto si potreboval rypnut do teba.
Co si mu na to povedala.
Nezvladla som to ani do polovice precitat, ale tak sa ta opytam. Skutocne potrebujes ku stastiu externu validaciu od anonymov na internete? Si so svojim zivotom spokojna? Zijes a robis tak ako chces? Tak potom ti moze byt suma fuk ake privlastky dava tvojmu zivotu nejaky clovek z tvojej MINULOSTI.
Urazila si mu ego, tak mal potrebu ti to vrátiť.Si šikovná nerozumiem ako sa ťa to mohlo dotknúť.
Nechaj ho nech sedí s kamošmi v bare, tam patri
vieš ty čo? ja žijem asi nudný život. robota, fitko, doma nejaká telka, variť večeru, večer si čítať a pozerať voľajaký film, a tak ďalej. v piatok raz za uhorský rok pivo s partiou a prípadne nejaká túra … a vôbec mi to nevadí 😂😂 ja keď mám ísť niekam na nejakú oslavu alebo čosi, o desiatej bežím domov … mne to nie je nudný život. mne to takto vyhovuje…
tak za mna si dobrá keď si toto všetko stihla aj s dietatom 😅🙈klobuk dole. na to že máš dieta mi to príde dost rozmanité, nechcem vedieť čo by povedal mne 🤣 asi ho len štvalo že on je povalač a jediná zabava je preňho kamaráti a dovolenky… a príde domov a tam nikto, ani len vlastne dieta oňho nezakopne, tak si on musel kopnúť do teba. to je celé
Rovno si ho blokni v telefone. Ak mi nema niekto povedat nieco pekne, nech je radsej ticho. Gratulujem ti k rozchodu a prajem ti normalneho rodinne založeného chlapa.
Mna by inak zaujimalo, ci si to aj jemu takto vypisala vsetko 🙉 neboj, nudny zivot nevedies.
No tak evidentne každodenné vysedávanie pri pive a borovičke je pre neho väčšia zábava. Každý má nejaké iné priority 😂
podla toho co pises...urcite nemas nudny zivot!mas kopec aktivit. zit si tak,aby si bola spokojna ty aj tvoje dieta.a komentar od takeho trula by som vypustila z hlavy.naco by ti taky chlap bol.

Sa to čudujem, že sa vôbec zaoberas tým čo povedal hentaky pajác