icon

Mám o vzťah ešte bojovať?

17. apr 2023

Mam 6 rocny vztah z toho 3 roky sme svoji. Mam dcerku z predchadzajuceho vztahu a druhu dcerku s manzelom.

Moj manzel je asi narcis a manipulator, za 6 rokov vztahu mi povedal asi 2x prepac - aj to je vela.

Posledne 3 dni sme mali vymeny nazorov. Ja som mu povedala, co mi vadi. On tiez. Povedali sme si nepekne. On nema snahu zachranit nase manzelstvo, povedal, ze ma nenavidi, nech skapem, ze by ma najradsej zavrazdil, ze sa v noci modlil, aby som sa rano neprebrala.

Viem, ze pisem psycho.
Nie, nie som ziadny anjelik. Som cholerik, vela veci som mu vytkla, jeho stranky, ktore poznam len ja.

Navonok je perfektny, ale v sukromi ma ponizuje, ze som zla vo svojej profesii, ze som hlupana, ze vsetci so mnou zamataju.

Neviem tu napisat nic konkretne. Hanbim sa to tu vobec pisat.

Povedala som mu, ze ked ma nenavidi, nech sa zbali a vypadne. Zajtra teda zevraj uz nepride domov.

Ach, zeny. Ja som milujuca matka aj manzelka. Mam este bojovat o rodinu??? Mam este bojovat o muza, ktory tvrdi, ze ma nenavidi???

Placem, trasu sa mi ruky, som v hroznom stave.

Sex mame tak raz za 2 tyzdne, apoponizoval, moju povahu aj moje telo. Ze sa mu uz ani na mne nepostavi.

Strana
z3
andisugar
Odpoveď bola odstránená
hml_lenka
5. máj 2023

Ahoj, mám niečo podobné. Kľudne si môžeme napísať.

Strana
z3