icon

Mám obavy, že ma partnerka podvedie na teambuildingu

28. apr 2025

Verim jej nie žeby som jej neveril ale predsa len každý vieme čo sa tam robí…. Ako sa stym vysporiadať? Poprípade ako to riešiť …???dakujem.

Strana
z3
viestta
28. apr 2025

Tak alebo jej veris alebo neveris. Ina moznost nie je. Ak jej neveris, tak jej kup pas cudnosti a aj tak ti to nepomoze. Problem je v tvojej hlave.

barka1
28. apr 2025

Každý vieme, co sa tam robí??? Akoze všetci sme rovnaki a kazdy pri prvej prilezitosti podvedie partnera? Fakt?
Tazky život s takym nastavením...

viestta
28. apr 2025
@barka1

Každý vieme, co sa tam robí??? Akoze všetci sme rovnaki a kazdy pri prvej prilezitosti podvedie partnera? Fakt?
Tazky život s takym nastavením...

@barka1 podla seba sudim teba. Ine mi nenapada...

beronsche
28. apr 2025

"ale predsa len každý vieme čo sa tam robí…."
Čo sa tam také robí?
Máš rovnaké pochybnosti aj ak ide von s kamošmi?
Keď máš ty teambuilding, čo tam vyvádzas, že o jej správanie máš strach?

wolf_
28. apr 2025

Neveríš. Keby si veril, tak to neriešiš. Keď šiel môj muž na teambulding, kde aj prespávali, boli sa aj kúpať k vode, popiť atď. ani mi nenapadlo, že by tam robil čokoľvek nekalé.

autor
28. apr 2025

Verim jej, ale je krásna mladá žena.Viem aký sú dnes muži ( nie podľa seba) ale proste prepadá ma strach a neistota…….

ankare
28. apr 2025

Budú tam aj spať?

aeruginosa
28. apr 2025

Toto je už na odborníka.. Nie je problém v tej danej situácii - že ide priateľka na TB, ale v TEBE.

sweetdreams1
28. apr 2025

A čo sa tam robí?

autor
28. apr 2025

Ano aj tam spia

wolf_
28. apr 2025

Súhlas s komentárom vyššie. Problém je v tebe a tam je aj riešenie.

viestta
28. apr 2025
@sweetdreams1

A čo sa tam robí?

Neveris jej, Uvedom si, ze jej neveris a vyhovaras sa na ptakoviny. Ty si fakt myslis, ze ona je taka, ze by sa nechala "opriet" hned ako bude tebe z dohladu? Sa spamataj, toto treba riesit. Lebo dnes teambuilding riesis, potom sa ti nebude pacit, ze sa chichoce do mobilu, potom s´budes preberat kolegu, co ju doviezol z roboty, potom suseda, s ktorym sa viezla vo vytahu. Ked chces znicit vas vztah, pokracuj. Alebo to zacni rychlo riesit. Aj so ziarlivostou sa da pracovat, u psychologa. Lebo ziarli len ten, ktory si sam sebou nie je isty, ktory ma komplexy, ten co ma nizke sebevedomie zije v tom, ze partner ho vymeni za lepsieho. No a casom toho svojho partnera dozenie k tomu, ze ho naozaj vymeni.

@sweetdreams1 Katka z ocele by ti to vysvetlila, ta bola posadnuta teambuildingami. Az tak, ze jej zrusili ucet. A toto je jej odchovanec.

ibrunova
28. apr 2025

Ak by ťa chcela podvádzať, nepotrebuje k tomu ísť na nejaký teambuilding. Ver jej a nerob scény

marianarem
28. apr 2025

Aj keby na tom team buildingu boli holywoodski herci, normalna partnerka ta nikdy nepodvedie, ak jej pri tebe nic nechyba. Takze radsej sa zameraj na to, aby jej pri tebe nic nechybalo. Napriklad aj pocit, ze jej veris.

autor
28. apr 2025

Máte pravdu ženy , Dakujem za radi . Urcite jej nebudem robiť scény. . Dakujem 😊

viestta
28. apr 2025

Dobre, takze prvy krok by sme mali. Nebudes robit sceny. A ten zvysok co sme ti radili? Lebo aj ked nespravis scenu, zrat ta to zerie, vsak? Tak rob nieco so sebou aby to nezozralo vas vztah.

simca06022011
28. apr 2025

Nie neviem co sa tam robi.. co? nie fakt my zeny nemame co robit, v momente ako vylezieme z domu, pustene do divociny teambuildingov, hned sa vrhneme na kolegov, sefov, niektore neohrdnu v tejto progresivnej dobe ani kolegynami :DDD a potom v pondelok nabehneme do prace ako nic, domov sa vratime ako nic... ze co sa stalo "na chate, ostalo na chate"

autor
28. apr 2025

Ano žerie, neviem čo skúsim asi Toho psychológa .

sense
28. apr 2025

Buď jej veríš alebo nie.... hlavne že vieš ako to chodí ale ty taký nie si...tak podľa seba súď aj ju...ty nie si taký a určite ani ona nie je

balerina2025
28. apr 2025

tak zjavne si vo vztahu neveris.

nin12345
28. apr 2025

Čo sa tu dnes roja témy o sexoch na teambuildingu🤣🤣🤣 fakt sa to tam deje? Nikdy som na žiadnom nebola uveďte ma do obrazu

balerina2025
28. apr 2025
@nin12345

Čo sa tu dnes roja témy o sexoch na teambuildingu🤣🤣🤣 fakt sa to tam deje? Nikdy som na žiadnom nebola uveďte ma do obrazu

@nin12345 no hlavne sa tam ľudia dosť ožierajú .. u nas bolo jedlo a pitie zadarmo, tak to potom aj vyzeralo..korporat...hm...

ja som zazila snad 20 akcii a poviem ti, naozaj triezvych bolo malo..

a dialo sa tam hocico.

ale tak je to na kazdom. zas nehovorim ze to bol vzdy len o tom..len ludia sa väčšinou viac odviazu....

kiki68
28. apr 2025

Dalsi taky „ verim jej „, neveris jej, si myslis, ze nemame my zeny co ine, len sa zahadzovat s kolegami? Lebo to je hadam najhorsie, ked mas nieco s niekym z firmy na jednu noc a potom na toho blbca musis roky pozerat a zdravit ho a riesit pracovne veci. Toto ziadna zena, co ma IQ viac ako hupacieho kona nespravi. Alebo ju podvadzas na kazdej sluzobke? A z toho mas strach?

luxus103
28. apr 2025

....jasne ze to tam ide rozbalit. ved naco by tam inak isla? vsetci tam chodia na to.....mal by si urobit razne opatrenia...alebo ju nechat vydivocit sa , ved co uz z toho zivota chuda ma?

januska20
28. apr 2025

Mal si si nájsť nejakú šerednú, takú o ktorú by ani bicykel nikto neoprel. A mohol si spokojne spávať.

purple_wolf
28. apr 2025

ocividne jej neveris

nin12345
28. apr 2025
@balerina2025

@nin12345 no hlavne sa tam ľudia dosť ožierajú .. u nas bolo jedlo a pitie zadarmo, tak to potom aj vyzeralo..korporat...hm...

ja som zazila snad 20 akcii a poviem ti, naozaj triezvych bolo malo..

a dialo sa tam hocico.

ale tak je to na kazdom. zas nehovorim ze to bol vzdy len o tom..len ludia sa väčšinou viac odviazu....

@balerina2025 omg to by som fakt čakala že dospelý ľudia na firemnej akcii si zachovajú nejakú dôstojnosť🤣 akoze ešte opiť sa no čo už ale chrapat tam spolu mi už príde moc

balerina2025
28. apr 2025
@nin12345

@balerina2025 omg to by som fakt čakala že dospelý ľudia na firemnej akcii si zachovajú nejakú dôstojnosť🤣 akoze ešte opiť sa no čo už ale chrapat tam spolu mi už príde moc

@nin12345 tak no, co uz. taky je svet. samozrejme, je to na kazdom, ci sa vie ovladnut. a ked mam fungujuci vztah, snad hned nevleziem nejakemu kolegovi do postele.

betulinka1
28. apr 2025

Nesud ju podla seba. Robim 17 rokov s mužmi aj sluzobky, projekty proste vela casu s nimi. Ked som bola mladšia, stale nejake navrhy a blbosti som mala. Nikdy som so žiadnym svojho partnera nepodviedla. Uz len preto, lebo som tu pozornost neznasala. A poznam kopec dalsich takych zien, co boli verne a v pohode. Netrap sa s tym aj tak tomu nezabranis. Je to na tom ako sa k tomu postaví tvoja zena.

ankare
28. apr 2025

Tiež by som bola nepokojna. Pretože tam, kde potokom tečie alkohol, zdravý rozum zlyhava.

Strana
z3