icon

Mám od neho odísť?

19. jún 2020

Ahojte, som zúfalá.. Nemám sa s kým o tom porozprávať tak píšem sem, prosím žiadne negatívne komenty je mi naozaj na nič a nechcem aby mi bolo horšie. Mam 3 ročného syna s bývalým ktorý má podvádzal, rozisla som sa s ním keď mal malý 3mesiace. Bola som cely čas sama a nakoniec som si našla terajšieho priateľa, dali sme sa dokopy pred pol rokom a veľmi sme sa ľúbili, z jedného víkendu u neho aj jeho rodičov som tam začala bývať. Začali sme si hľadať podnájom a aj sme našli, bývame v ňom asi 4 mesiace no a ako sme sa nasťahovali zistila som ze som tehotná. Priateľ bol po nejakom čase stále podráždený tvrdil ze r práce a tak.. Tak som sa snažila cez to nejako preniesť. Začali sme sa intenzívne hádať keď si našiel 2 práce aby všetko utiahol. Ja som sa sťažovala ze som sama, nie sťažovala ale bolo mi ľúto ze sme spolu raz do týždňa na par hodín a povesala som mu ze z toho som smutná, viem ze inak sa nedá ale keď sa. Opýtal co mi je tak som povedala. Prestali. Sme spolu spávať. Pred týždňom odišiel na dva dni k svojej matke lebo tvrdil ze toto nieje jeho domov a ze sa. Tu ani tak necíti a ze. Tu. Nieje doma.. Nahnevalo ma to, ved sme tu predsa my, čakáme ho každý deň s práce.. Ma uvarené, oprate, upratané a ma tu nás.. Zo zlosti som mu povedala ze tak čo tu teda robíš ze ma ísť preč keď tu nebýva.. Nahneval sa a odišiel na dva dni k mame.. Je stále nervózny, podráždený, za deň sa mi neozve ako sa mam co robím.. Včera som mu zavolala a vynadal mi doslova ze je nevyspatý ze malý v noci 2 x plakala a ze bude. Spať na gauči.. Povedal ze už nieje taky zaľúbený a ze potrebuje pokoj a takto.. Neviem co si mam myslieť keď som sa. boli spolu, že prečneodpoved.Hovo vyčítal ale ja si myslím ze nie.. Proste niekedy drobnosť ze niečo

Strana
z4
dkethe
19. jún 2020

Hm... Nie je to ziadna slava, skoncit s dvoma detmi od dvoch roznych exov... To neobhajis, ze si v tom nevinne. Ja som sa drzala toho, ze pod vplyvom hormonov ziadne radikalne rozhodnutie neurobim. A ojooj, mega krizu sme mali. To druhe tehu som cele prerevala, a nikdy na to nezabudnem, ako mi ublizoval, ale dnes je nas vztah vcelku dobry a velmi fajn.

anka199
19. jún 2020

Je mi ta hrozne ľúto. Dúfam, že to pre teba dobre dopadne. Ak ale nie nevesaj hlavu. Aj keď ja ti moc nemám čo radiť lebo momentálne ledva dokážem existovať. Je to obrovská bolesť ktorú človek nedokáže pochopiť kým to nezažil na vlastnej koži. Ta bezmocnosť a zároveň strach. Bud silná aspoň pre svoje detičky. Vzdy môže byť aj horšie.

marca12
20. jún 2020

Mamu mas daleko? Ci by si ju nemohla na dva dni navstivit. Mozno potrebuje ziatit,ze mu chybas. Pride do prazdneho bytu,teraz je zvyknuty,ze si stale tam.

autor
20. jún 2020

@marca12 o panelák ďalej... Raz som k nej tak prišla z vecami a poslala ma domov že ona potrebuje v kľude volať s frajerom, naposledy som k nej prišla a vyhodila ma doslova s malým ze ona ide volať ze frajer ide z roboty.. Ďalšia vec ze keby príde do prázdneho bytu tak sa automaticky zoberie k svojej mame a hude čakať dokým mu ja nezačnem volať alebo mu to bude jedno.. Neviem co si myslieť o ňom

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
iviacik
20. jún 2020

Nezachytila som.... Spraval sa niekedy inak? Preco ste plánovali dieta uz po 2 mesiacoch?

Strana
z4