icon

Mám od neho odísť?

19. jún 2020

Ahojte, som zúfalá.. Nemám sa s kým o tom porozprávať tak píšem sem, prosím žiadne negatívne komenty je mi naozaj na nič a nechcem aby mi bolo horšie. Mam 3 ročného syna s bývalým ktorý má podvádzal, rozisla som sa s ním keď mal malý 3mesiace. Bola som cely čas sama a nakoniec som si našla terajšieho priateľa, dali sme sa dokopy pred pol rokom a veľmi sme sa ľúbili, z jedného víkendu u neho aj jeho rodičov som tam začala bývať. Začali sme si hľadať podnájom a aj sme našli, bývame v ňom asi 4 mesiace no a ako sme sa nasťahovali zistila som ze som tehotná. Priateľ bol po nejakom čase stále podráždený tvrdil ze r práce a tak.. Tak som sa snažila cez to nejako preniesť. Začali sme sa intenzívne hádať keď si našiel 2 práce aby všetko utiahol. Ja som sa sťažovala ze som sama, nie sťažovala ale bolo mi ľúto ze sme spolu raz do týždňa na par hodín a povesala som mu ze z toho som smutná, viem ze inak sa nedá ale keď sa. Opýtal co mi je tak som povedala. Prestali. Sme spolu spávať. Pred týždňom odišiel na dva dni k svojej matke lebo tvrdil ze toto nieje jeho domov a ze sa. Tu ani tak necíti a ze. Tu. Nieje doma.. Nahnevalo ma to, ved sme tu predsa my, čakáme ho každý deň s práce.. Ma uvarené, oprate, upratané a ma tu nás.. Zo zlosti som mu povedala ze tak čo tu teda robíš ze ma ísť preč keď tu nebýva.. Nahneval sa a odišiel na dva dni k mame.. Je stále nervózny, podráždený, za deň sa mi neozve ako sa mam co robím.. Včera som mu zavolala a vynadal mi doslova ze je nevyspatý ze malý v noci 2 x plakala a ze bude. Spať na gauči.. Povedal ze už nieje taky zaľúbený a ze potrebuje pokoj a takto.. Neviem co si mam myslieť keď som sa. boli spolu, že prečneodpoved.Hovo vyčítal ale ja si myslím ze nie.. Proste niekedy drobnosť ze niečo

iviacik
19. jún 2020

Myslím, že veľmi zle zvolený názov témy. Ty od neho neodídeš. Nemáš kam. Nebude ťa mať kto živiť a starať sa o teba a tvoje dve deti. A sama to dobre vieš, ako si už aj vyššie napísala. Ty si potrebovala poľutovať. Žiaľ, do tejto situácie si sa dostala sama.. A buď sa postavíš na vlastné nohy a budeš ochotná niesť následky aj sama alebo ako som už spomínala - zatneš zuby a budeš s tým, kto ti zabezpečí domov pre teba a tvoje dve deti. Nad výberom partnera je neskoro plakať.

evinka3007
19. jún 2020

Mozem sa opytat kolko mate obaja rokov?

sasa1310
19. jún 2020

ja neviem či slobodné mamičky majú o koliesko menej alebo čo, ale každá tretia len tu na Mk, čaká dieťa s chlapom, ktorého vôbec nepozná. To z každého ďalšieho vzťahu budeš mať dieťa ako pamiatku?

pseudomonas87
Autor odpoveď zmazal
emiliamilka
19. jún 2020

Nečítam to celé ... Takže hnevať sa že nie je doma je blbosť a nechápem kde na to berieš čas.. ale čas na to byť smutná.. keď som bola tehotná tak som chodila do posledného dňa pred materskou do práce a ešte sme sa sťahovali ..treba sa zamestnať .. to že je stále v práci.. a to vadí? Veď normálne pracuje.. to nebude len teraz počas tehotenstva ale aj potom ... Môj manžel sa občas chodí domov len vyspať . keď je doma tak sa mu venujem a on mne ale keď chce odpočíva tak ho nechám tak a idem aj so synom von.. čiže niekedy aj počas voľného dňa nie sme spolu.. a kolega v podstate nevidel syna od narodenia prvé 2 mesiace.. jeho žena s ním spávala vo spálni a on na gauči.. potreboval sa vyspať do práce.. ich syn už má vyše roka a vzťah majú super .. ono sa treba vžiť aj do kože toho druhého a nemyslieť len na seba

evinka3007
19. jún 2020

@sasa1310 tazko sa to hodnoti, aj ja som slobodna mamicka a v poslednom case tu tiez travim viac casu...no ked si to da clovek na misku vah tak neviem ci je tu viac pripadov ze slobodna mamicka najde dalsieho debila alebo vydata nestastna zena s detmi co nevie kam a ako dalej... 😉 ale tak urcite by si mali davat slobodne maminy dvakrat vacsi pozor s kym vkrocia do vztahu a duplom s kym sa rozhodnu mat dalsie dieta...nezastavam si nikoho ani nesudim, my zeny sme rozne, jednu taka situacia posilni a druha ostane emocne vyprahnuta...🤷‍♀️ v kazdom pripade autorke drzim palce...

simonaprava
19. jún 2020

zivi teba, tvoje pre neho cudzie dieta a este vase dieta. ja by som sa hanbila, ze on ma 2 roboty a ty doma. ano, aj doma je toho dost, ale povedzme si pravdu, urcite nie tak ako v robote. jasne, ze ste sa odcudzili, vsak len robi na vas. najdi si aspon brigadu.

alchemilkazltozelena
19. jún 2020

Tato tema tu uz bola minuly tyzden pod nazvom
Priatel ma posiela tehotnu do prace

Naco zakladas rovnaku temu?

autor
19. jún 2020

@simonaprava nerobím ani nie 2 mesiace odkedy som zostala na rozikovom

damtiporiti
19. jún 2020

@simonaprava a ešte jej rodičia dávali 500€ mesačne a ešte tam nariekala, že to už stopli. Komu nie je rady...

luthine
19. jún 2020

Tak prispejem aj ja svojou troskou. Prepac, ale citas to po sebe? Ak sa na chvilu prestanes lutuvat, mozno uvidis aj ma druhy breh. Co tak sa vzit do pozicie doteraz nezadaneho, slobodneho chlapca, ktory je zo dna na den vrhnuty do role takmer uz dvojnasobneho otca a zivitela rodiny. Ako mozes niekomu, kto taha dve prace, vyvolavat a vyplakavat mu do telefonu svoje citove poryvy?? Sa spamataj dievca. Chlapov, ale myslim ze aj kazdeho vyzreteho cloveka, maximalne otravuje dookola riesit vztahove veci a niekoho donekonecna ubezpecovat o svojej bezhranicnej laske, zvlast ked taha nohy za sebou vzdy, ked pride domov. Ako... povedat mne, ze som p***, to by povedal len raz, ale ako citam tvoje reakcie tu na MK, zda sa, ze si expert na citovu manupulaciu a vydieranie, cize ktovie kolko atakov z tvojej strany tomu predchadzalo. A teraz k rieseniu, ak mas o nejake zaujem: ozaj chvilu drz usta a krok. Vo vztahu dospelych ludi si dvaja navzajom nieco davaju. Ty si celu tarchu finannceho zabezpecenia hodila tymto tehotenstvom na neho. Ok. Ak ale chces, aby to zvladal a nezosypal sa, je tvojou psou povinnostou sa o rodinu starat tak, aby mu to bolo umoznene. Domov totiz skutocne vytvara zena (resp. ten clovek, co je 90 % casu doma). Spravaj sa tak, aby sa chcel vratit domov, aby to bolo miesto, kde sa moze zregenerovat a ist pracivat znova. A hlavne sa, preboha zena, prestan pred nim zhadzovat. Chlap chce mat zenu na piedestali, ale ked ta kazdy den z neho zlieza, aby mu lezala pri nohach, tazko sa mu to podari.

simonaprava
19. jún 2020

@damtiporiti pfuuu... niekto musi na tolko penazi robit cely mesiac a niekomu pride rovno do papule. ale tu celkovo vidno lahostatjny pristup k zivotu v style som obet. neznasam take, co si len deti narobia pomaly po mesiaci "vztahu" a potom vyplakavaju. treba pouzivat ja rozum, nie iba pisulu.

sandrika1986
19. jún 2020

Nic dobre pri nom necakaj...radsej hlavu hore a zacni sa podla svojich moznosti zariadovat po svojom.

m_o_n_c_a_k
19. jún 2020

No dievčatá ste niektoré opäť hrozné. Hlavne, že viete perfektne odsudzovať a byť neprajné. Nepýta sa Vás co mala robiť predtým. Myslím si, že si odstupom času uvedomuje aj bez vašich hnusných reči čo urobila. Ale však čo sa už tuná na koniku dá čakať. Malo kedy tu nájdem už podporu. Hneď ako niečo vyjde z dokonalosti, človeka pourážate. Radšej nenapíšem nič ako niekomu ubližovať ešte viac a predvádzať tu krásnu kyberšikanu. Tlieskam Vám niektorým.
No autorke len toľko. Toto zrejme nebude muž, ktorí pri tebe ostane. Je nervózny, lebo na rozdiel od teba on nevedel co to bude obnášať. Zistil to a je takýto. Možno je načase sa zmieriť s tým, že sa schyľuje k rozchodu. Možno by som mu povedala, že ak takto budete pokračovať obávaš sa toho, že to takto nepôjde. Máš tetániu a potrebuješ muža čo ťa bude podporovať, a nie čo si bude otierat ústa a posielať ta po 7 mesiacoch do P. Ta tetánia sa ti zhorší. A áno, máš právo pri tejto chorobe to nezvládať psychicky a ešte keď k tomu napomáhajú tehotenské hormóny.
Moja rada, začni sa chystať na to, že sa na Váš vykašle. On to nezvládne. A zamysli sa nad tým, či ty chceš takého otca pre svoje deti. Pracuješ z domu, staráš sa o dieťa a musíš sa starať o seba. Ber na vedomie, že si sa začala otvárať v 5 mesiaci tehotenstva. Toto ti nerobí dobre. Venuj sa prosím ťa sebe, malému a jeho nechaj nech sa fučí. Užívaj si tehotenstvo, prechádzky na ihrisko a začni sa stretávať s kamoškami, alebo niečo. Možno si začne všímať, že ho nepotrebuješ a dôjde mu, že keď sa tak bude správať vieš sa zariadiť aj bez neho. Nechcem aby to vyznelo, že robíš naschváli. Len jednoducho nenechaj sa od neho znervózňovať. Urobte si svoj deň. Vezmi malého, choď na kávičku, a staraj sa o seba a o tehotenstvo. Dôležité je, aby ste ty, bábätko a syn boli v pohode. On keď chce nech sa prispôsobí. A keď nechce tvoj život, nebude chcieť ani Váš život. Lebo vo vzťahu môj a tvoj život jednoducho nie je. Bud je náš, alebo nech ide do riti a vtedy si môže žiť ten svoj život.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
anka199
19. jún 2020

Poviem ti to takto. Je to zbabelec a očakávaj každú chvíľu, že zoberie nohy na ramená. Vravím ti to z vlastnej skúsenosti. Práve ma opustil manžel a nechal ma samu s 8 mesačným synom. Snažila som sa komunikovať a len som počúvala tieto sprostosti co počúvaš teraz ty. A keď ti povie, že nevie ci ta miluje a ci chce s tebou ešte byť tak to čakaj každú chvíľu. A je jedno ako dlho ste boli spolu ja som vydatá tretí rok dokonca sa nám syn narodil na naše výročie a to sme spolu žili pred svadbou 3 roky a zmenil sa od pôrodu malého. Lebo sa celá planéta netocila len okolo neho.

autor
19. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ďakujem za konečne normálny koment, beriem si to k srdcu a budem sa snažiť dat na tvoje rady ❤️

autor
19. jún 2020

@anka199 tak to som zvedavá co bude po pôrode ak tu dovtedy ešte bude, už som si to raz zažila a nechcem to znova ale asi sa tomu nevyhnem..

marca12
19. jún 2020

Ani sa mu necudujem,ze je nervozny. Doslova na nom visis. Ma 2 prace a nepocuva nic ine,len tvoje vycitky. Co ma teda robit? On potrebuje citit tvoju podporu,ze si vazis,co pre vas robi. Mala by si byt prenho kralovnou. Sprav si sama program,nevypisuj mu. Cele vypisovanie si je nanic. Ako mu mas byt vzacna,ked vie o tebe vsetko a pkus vycitky,aka si sama. Ma teda ostat doma a zit budete z coho? Vaz si cas,ktory ste spolu. Zorganizujte si prijemne tych par hodin. Vytvor prijemnu atmosferu domova. Neviem,ci mi rozumies. Proste teraz mate tazsie obdobie zacinate zit zivot a rovno s dvomi detmi. Mas vobec predstavu,co je to zarobit na najom,stravu pre 4 ludi a vsetko ostatne? Je to nanho obrovsky tlak,plus si nema kedy oddychnut. Ano ani ty si neoddychnes pri dvoch detoch,ale si doma,je to ine. Ak to chces zachranit,musis zacat od seba. On nepotrebuje dookola pocuvat,ze si sama. Staci mu pocut,ze ti chyba,ale ze vies,ze to robi pre vas ako rodinu. Povzbud ho,ze ak deti podrastu, budes chodit aj ty do prace a bude vsetko lepsie. Nastav sa pozitivne.

autor
19. jún 2020

@marca12 to sa snažím robiť, keď príde domov z práce ma čerstvo dovarenu večeru, nachystám film alebo niečo, obed a desiatu na ďalší deň do prace, len problém je ten ze on príde podráždený a nedá sa s ním komunikovať, záleží od jeho nálady ja neviem ako sa mam vtedy správať, keď jic nehovorím tak mi zas povie co mi zas je a podobne. Keď ma voľno tak zas leží a nechce sa mu moc nikam nervuje sa nad malým ze robí zle a aj vtedy hovorí ze je unavený, neviem co robiť. Neviem ci to prejde. Keď sa mala narodí tak by už nemal chodiť toľko do prace a dúfam ze to bude lepšie. Stále rozmýšľam a to je zle. Keby mam aspoň kamošku co sa s ňou môžem porozprávať alle všetky bud stávajú dom, sú s priateľom alebo ďaleko bývajú. Aj keby aspoň mamu ze ma príde pozrieť, ideme sa spolu niekam prejsť.. Aspoň raz do týždňa.. Mala by som úplne iný svet a je pravda ze čakám stále len na neho, volám.. Občas vola aj on.. Keď mu nepíšem tak príde nasraty ze co sa neozývam ze som doma že mám čas sa ozvať, keď píšem tak ledva odpise povie ze nemá čas. Keď sa ho pýtam ako si to predstavuje co by teda chcel odomna tak povie ze nechce odomna nič, mam si robiť čo chcem.

marca12
19. jún 2020

To je tazko s nim. Skus neriesit,nerozoberat,len zj. Mozno ak sa mala narodi,zlomi sa to v nom a rozciti sa. Len mam obavy,aby nerobil rozdiely medzi tvojim synom a vasou dcerou. Za to ste takt na tom,lebo si bez kontaktu s ludmi. Skus si najst kamosky. Chod s malym na prechadzky,to ti vycisti mysel. Snaz sa byt medzi ludmi,lebo samota je fajn na chvilu,ale nici to mysel a vztahy.

autor
19. jún 2020

@marca12 malého sám učí hovorit mu tato, už mu tak aj hovori (s bývalým malý nieje v žiadnom kontakte a na súde nechcel malého vôbec) dúfam ze toto je len obdobie a prejde to.. Len ako si nájsť tie komosky a kde, keby chodím do inej práce a nie v kancelárii tak si myslím ze tam by sa dalo, ale teraz nemám taku možnosť.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
vierkainka
19. jún 2020

Píšeš ze obaja ste chceli babo... Po dvoch mesiacoch ste sa rozhodli???? Obaja ste pri plideni boli, ale ty si mala mat rozum.... Malo ste sa poznali.... Co teraz budeš robiť? 2 detičky, 2 otcovia.... Ak by už aj tento s tebou neostal, dbaj aspoň na to, aby ti riadne platili výživné... Ak s tebou ostane, priprav sa na rolu, že rovnocenna partnerka nebudeš... Slúžka kuchárka upratovačka atď.... Budete trpieť a aj deti... Skus sa pozbierať, skus ísť t k rodičom kým sa pozbieras, alebo kontaktuj krízové centrum.... Len si už ďalší vzťah hneď nehľadaj... Dospej, už budeš zodpovedná za 2 detičky ktoré majú len teba... Hlavne si neurob v blízkej dobe ďalšie dieťa... A nabudúce si hneď nedávaj ružové okuliare... Rozmýšľaj.

autor
19. jún 2020

@ptmt1011 to som mu aj povedala ze všetko co urobím je na nič a nevie aji povedať co vlastne chce, keby mi to povedal a dalo sa s ním porozprávať tak by som nepísala sem.. Ach.. Teraz prišiel domov ledva mi povedal čau, najedol sa a ignoruje a nebaví sa.

autor
19. jún 2020

@vierkainka k rodičom nemôžem ísť, rozviedli sa, mama ma frajera ta vidí teraz len jeho a otec ma 60 a je v 1izbovom byte a 2 deti by neprežil keby mu donesiem, chvíľu som u neho bývala a išiel sa zblázniť ze on je už stary a chce mať pokoj

marca12
19. jún 2020

Bol taky naladovy aj predtym? U nas to bolo tiez,ze sme boli obaja ako psi,ale bolo to len obdobie. Ja som sice naladovy clovek,menim nalady casto a moj ma uz pozna a vie,ze si to nema vsimat a brat osobne. On je zase nedotknutelny,nedajboze mu nieco vytknut,urazi sa v sekunde. Tiez sme komicka dvojica,ale rokmi sme sa zladili. Len my sme mali tu vyhodu,ze nemame deti. Ak by sme mali deti,neviem,ci by sme sa vedeli zladit. A hlavne ono je dobre sa vykecat na koniku,ale ber reakcie aj s rezervou,lebo vacsina ma na kazdy problem odpoved rozchod. A to nie je riesenie. Netvrdim,ze byt za kazdu cenu v nefungujucom vztahu,ale netrrba sa ani vzdavat. Vy ste este len na zaciatku vztah sa buduje a ladi niekolko rokov. Dolezite je,aby ste mali spolocny ciel a spolocny pohlad na zivot. Zameraj sa na nejake detske centra alebo mamicky synovych kamatatov. Prihovor sa v obchode niekomu aj to ti spravi lepsi den. Chodite na ihriska? Aj gam sa.da prihovorit. Nemusis mat hned super kamosky,ale snaz sa prihovarat,komunikovat,prehodit par slov s hocikym,koho stretnes. To je zaklad a potom to uz pojde lahsie. Drzim ti palce,nech to ustojite.

autor
19. jún 2020

@vierkainka nebývam doma od 17tich

marca12
19. jún 2020

Opytaj sa ho,ci mal tazky den a povedz mu,ze si nema na tebe vybijat svoju nespokojnost. Zahod teraz telefon a venuj sa rozhovoru.

autor
19. jún 2020

@marca12 ledva ma odzdravil, v kúpeľni sa predomnou schovával aby som ho náhodou holeho nevidela, pýtam sa co na večeru ze ci dobre. Ledva som počula ze áno.. Nechce sa somnou baviť vidím to, sadol si na druhý koniec gauča.. Zajtra. Nemal ísť do práce ale nachystal.si už veci.. Nemám slov najradšej by som sa a to vykaslala