icon

Mám odísť zo vzťahu?

19. feb 2022

Ahojte žienky, chcela by som počuť váš názor, pripadne skusenosti s podobnou situáciou.

S partnerom spolu už rok a pol žijeme, momentálne som v 27tt, no stále viac a viac rozmýšľam o odchode a o tom že by som dieťa radšej vychovávala sama ako s ním.
Na začiatku to bol milý, usmiaty, veselý chlap plný nápadov energie a entuziazmu.
No v poslednej dobe je to neznesiteľné. Ja denno denne nepočúvam nič iné ako nadávky na politiku, nonstop téma covid , očkovanie, testovanie, ako sú všetci jeb**** a podobne. Žiadna pozitívna energia. Starám sa o domácnosť, varím, pečiem, periem... proste všetko. Ale ani jedno jediné slovko vďaky, pochvali. Žiadne "ďakujem, chutilo mi" alebo akákoľvek drobnosť. Proste ako keby to všetko bolo samozrejmosťou. O intímnom živote nejdem ani písať, tam je to poslednú dobu na úplnom bode mrazu, v posteli spíme čo najďalej od seba len aby sme sa náhodou nedotkli jeden druhého. Nonstop má v ruke len telefón a mňa si absolútne nevšíma. Skúšala som sa s ním o tom aj rozprávať ale márne, nezáujem. Momentálne každý po hádke sme v inej izbe a citim na sebe že už z mojej strany nieje žiaden záujem sa mu ísť podlizovať a urovnať to, mám ho proste plne zuby. A jemu je to evidentne tiež jedno.
Myslím si že som ešte mladá na to aby som žila v takomto vzťahu, stále sa snažila no nedostávala za to ani len kúsok vdaky a pár milých slov. Aby sme nonstop sedeli len na zadku doma a nešli ani na obyčajnú prechádzku lebo on je zaneprázdnený telefónom a politikov. Je tu ešte niekto kto to mal podobne? Odišli ste niektorá od partnera ešte počas tehotenstva? Alebo ste sa to snažili stále naprávať a Odišli až keď bolo dieťa staršie?
Ja osobne nemám najmensiu chuť zotrvať v tomto vzťahu. tpom

Strana
z3
linduska86
3. mar 2022

Vieš čo odid od neho preč, akože ho posras trosku preboha, vzťah je síce o komunikácii, ale keď je debil a nechce počúvať tak sa zober a chod k mame. Aspoň na týždeň a proste sa mu ty neozvi. Nech príde s prosikom. Nech si uvedomí co ma doma, že ťa žena to ma tiež ťažké, a nech prestane drisrat ze nemá čas. Dovi dopo a keď to cítiš tak odid, bud zabojuje a príde alebo nie

linduska86
3. mar 2022

@mihulam co stále hormóny.... Sak nieje sprostá xzeby nevidela co sa deje. On sa ma na ňu pozerať aj napriek výbuchom a hormónom a keď je debil a nevie komunikovať tak nech si je sam, stále sa len chlap obranu je lebo žena je tehotná a ma hormóny a dristy. Tak bud to vydrží sleno nie. Ci on nebol pri výrobe dieťaťa?? On nieje vo vzťahu rovnocenný??? To kde sme

linduska86
3. mar 2022

@zanalab nie nebude iný chlapi sa nemenia, ja som verila vrátila sa po dvoch mesiacoch a po roku a pol odišla natrvalo. Dovi dopo

mihulam
3. mar 2022

@linduska86 Neviem kolko mas rokov a asi je to aj jedno no tvoje nazory mi pridu dost nezrele. Chlap musi toto a musi tamto, ak nieco z toho nie je tak, tak dovi dopo.
Su spolu strasne kratko. Rok a pol je v podstate nic a to mozeme povedat ze pol roka je uz autorka trehotna. Urcite to nie je to jednoduche ani pre jedneho a v tomto vztahu ani nebude. 40r muz sa uz nezmeni, a vek muza skutocne neindikuje to ci je zrely, skuseny, a ci sa vie postarat o rodinu. Ja autorku chapem. Clovek si prechadza vykyvmi nalad a vela krat sam nevie co s nimi, co je skutocne a co len chvilkove. Niektore popisovane problemy sa diali aj u nas a casom to vymyzlo, napr. chlap sa naucil ze pri ranajkach a vecer ma s politikou nema otravovat, prip sa naucil ze ma to vobec nezaujima. Trvalo to niekolko rokov kym sa to naucil. Vztah sa buduje cely zivot, prechadza si tazsimi obdobiami nasledne lahsimi, no nie kazdy ma na to dnes trpezlivost. V dnesnych casoch boj za vztah je jednoducho uz nemoderny.
A este k tvojmu komentaru....
Ja by som si nikdy nedovolila na cudzieho cloveka napisat/nazvat ho de..lom lebo nevie komunikovat. Je to autorkin manzel a stale su jedna jednotka, ktora mozno spolu zostane a mozno nie. Keby sa niekto takto vyjadril na mojho manzela/otca mojich deti brala by som to ako urazku aj na mna. Nech je aj on aky chce, nanajvys ma autorka pravo ho tak nazyvat, ak sa uchyluje k takym vyrazom, ale urcite nie cudzi clovek co nepozna ani jedneho z nich. To ber ako radu do buducna aby si si nenarobila nejake problemy. Prajem ti pekny den 🙂

Strana
z3