Mám odísť zo vzťahu kvôli ignorácii partnera?
Ahojte idem si pre radu lebo už mám všetkého akurát tak dosť mám chuť buchnúť zo všetkým o zem a koniec. Som tehotná v 7 mesiaci mám ešte 3 ročnú dcéru, momentálne som doma nakoľko som tehotná a dcéra chodí po psychológoch nakoľko nemôže ísť ešte do škôlky a má príznaky autizmu. Ale o to nejde, môj priateľ je rybár čo neni problém ale ja uz snim chodiť nemôžem nakoľko mam veľké brucho nevyspim sa na tej posteli, a chodiť na potrebu do prírody asi ťažko keďže si ledva obujem topánky. Nonstop pracuje takže je snami strašne málo, aj to keď príde len sa naje osprchuje je na pc a ide spat, nepodieľa sa na výchove malej ani na spoločnej domácnosti, všetko robím ja nepametam si že by mi pomohol navarit upratať alebo podobne. V práci pracuje ale doma je to jeden hnilý človek, a keď potrebujem niečo vybavit ostať doma nemôže lebo potrebuje peniaze ale cez týždeň na ryby chodiť na noc je v pohode, uz ma to unavuje dva týždne po sebe bol na rybách od piatka do nedele večera. Teraz mi píše že ide na noc, alebo pôjde zase na víkend že si mam vybrať akože to ešte on mi dáva ultimátum svojho času ? Ktorý aj tak nemám ? Nevenuje sa nám, ma navarené upratané ožehlené každý deň a on ešte mne dáva nejaké ultimátum ? Prosila som ho aby túto sezónu nikam nechodil, som tehotná cez víkend by som potrebovala pomôcť s malou s domacnostou a poprípade strávila spoločný čas niekde na výlete nakoľko sme stále s dcerou doma. Ja som mala ísť na víkend našim mali tam hody, ale kvôli nemu som zostala doma lebo nemu sa nepáči že chodím k našim lebo on ich nemá rad, akože ja uz mám fakt chuť zbaliť si kufor aj s malou a odísť do prdele mám ho plné zuby, na dieťa som sama aj tak a tak isto by som bola sama aj na malého takže je úplne jedno ci budem vo vztahu, a sex môžem mať s hocikým. Vadilo by vám to ? Nie len tie ryby celkovo všetko už dokopy ?
Fuuu
V prvom rade by som si s nim nespravila dieta ked viem ze mi je na nic taky chlap .
Ano vadilo by mi to
A este on si ide prec a ty ani k rodicom ist ? 😃 pánko pobavil...
Úplne som teraz dostala facku z Tvojho príbehu a mojej minulosti. Našťastie už minulosť, taký rybár 😃 Rybu som za celý čas nejedla ale hlavne, že on mal pokoj pri vode a na mne bolo všetko doma. Taká som rada, že som už rozvedená. Tolerovala som to, ja hlúpa, 5 dlhých rokov, čo som si akurát tak zničila psychické zdravie. Teraz keď sme od seba, sa aspoň cez ten víkend dieťaťu venuje, dovtedy bol riadne naprd ako partner tak aj otec.
Skončila som pri slove "rybár". Všetko len nie rybár 😅 Vlastná skúsenosť. Ale nie, teraz vážne. Musíš si dupnúť. Toto je na ultimátum.
😀 ani ja už nikdy rybára! Takého chuja hnileho. Prepáčte normálne mi vyšiel tlak pri spomienke 🤣
No neviem, jeho nezmenis... a ani by som teraz tehotna s trojrocnym dietatom nevolila rozchod a ist k rodicom a podobne eskalacie, neni to vhodna doba... akceptuj, ze je to na hovno a on neni tvoja buducnost no... zvladas vsetko sama, co je super, proste to tak tahaj nadalej, aj ked je to unavne. Robte si program bez neho, zapriahni starkych z oboch stran, nech vezmu malu, ked budes potrebovat oddychnut. Ked bude mat babatko vek na jasle, vtedy mozete rozmyslat o odchode..teraz tym nic neziskas...ani klud, ani pomoc, ani kludnejsie nervy... bohuzial je to tak, a je blbost pisat, ze si si s nim nemala druhe dieta robit, uz je neskoro. Ty to zvladnes aj sama. Uz teraz to zvladas.
Už len to, že "nemá rád mojich rodičov a nechce, aby som tam chodila" by bol dostatočný dôvod pre mňa sa za takým ani neobzrieť.
Áno, vadilo by mi to a kopla by som ho do riti aj s jeho žehlením a varením. Nech si ugriluje rybu niekde pri jazere a boh ho ochraňuj ak bude mať čo i len jeden pind.
Si za neho vydata? NIE! NIE! NIE! NIE! NIE! NIE! pises, ze je to priatel-partner, spolubyvajuci. Takze pekne sa zbal, chod byvat ku rodicom a nech pan rybar plati na deti ! Sud mu pekne vymeria vysku na tvoj navrh. Ziaden rozvod-ved nie si mu manzelka. Nech si on vyberie, ci chce mat deti, manzelku, alebo hlupanu, co mu s prepacenim aj zadok poutiera s velkym bruskom pred porodom. Nenechaj sa vtiahnut jeho sladkym slubom! Bude to skusat! Si to ty, kto dava podmienky. Dolezite su teraz pre teba peniaze od neho, pokoj a pomoc od milovanych rodicov. Tvoje deti potrebuju mat stastny domov a stastnu mamu a nie psychiatricku pacientku, ktorej vezmu deti na ziadost ich otca!!!! to si opakuj!
Ja hlavne nechápem prečo si si s ním narobila dve deti a ešte ho doma obskakuješ. Ak môžeš ísť k vašim na dlhšie tak choď nech porozmýšľa či sa z neho konečne stane otec a partner alebo s ana to vykašlete.
Baby je to sprosté ale ja už som tak s nervami v riti že rozmýšľam že chcem anonymný pôrod, normálne neviem či mám chuť vychovávať ďalšie dieťa sama. A viem že by boli ľudia ktorý by mali viac lasky ktorej by mu dali
Myslím, že by ťa to určite mrzelo, keby si sa dieťaťa vzdala. To sú také myšlienky horúcej hlavy. To nechaj na potom. Hlavne sa v zdraví k tomu pôrodu dopracovať.
Presne viem ako sa cítiš ❤️ on si to neuvedomí ani za 10 rokov
Za chvíľu je po sezóne v zime bude doma. Ale nie mala som takehoto magora doma vyše desať rokov a už len keď počujem slovo ryba ma striasa .
Klobúk dole ze máš s takým dve deti. Žiadny anonymný pôrod nerieš, ale urob si doma poriadok. Bude otec dvoch deti , najvyšší čas vymeniť udice za deti do ruky
@lakebabe no len snim sa to nedá že urobiť poriadok, on sa zoberie a odíde a povie mi že cez ryby vlak nejde
No tak co ti poviem. Ja som si spravila poriadky na začiatku a ryby boli na druhom mieste, až keď bolo po spoločnom programe, dovolenkách a neboli žiadne povinnosti. Ale ono tento konkrétny koníček je fakt diagnóza. Mne už keď niekto teraz povie ze chodí na ryby viem ktorá bije.
Minule mi to urobil zobral sa odišiel tak som isla k našim a ešte sa mi vyhrážal že si mám ostať u svojej matere, a že som jeb*** a takéto veci proste.
Tak si panko nemal robiť 2 deti...tak na ten vlak naskoč, nebudeš ani prvá ani posledná slobodná mamička, na súde doriesite starostlivosť a uvidí sám, či mu ten vlak minimálne na víkendy nepostoji,keď bude behať okolo detí. Aspoň zažije aspoň kúsok z toho, čo musíš zvládať Ty!
Tak ale to ze ti chlap povie ze si j.nuta nemá s normálnym správaním nič spoločné. Zbal seba deti a choď kade ľahšie od takého psychopata
Naco si si s takym clovekom robila dieta? Lebo predpokladam, ze takyto asi nie je posledneho pol roka.. ak mas kam, odist aj s detmi, v podstate si v tom "vztahu" aj tak na vsetko sama...
Veď aj teraz ako mi to napísal som chytila nervy a písala som mu že toto neni normálne a podobne veci, a koncil o 16:00 v práci a ešte stále neprišiel tak mu píšem že keď je niekde už teraz nech tam ostane keď nevie prísť už mesiac pomaly najprv hneď domov po robote. A on že aj ostane že on sa hádať nebude, takže počítam nakoľko udice ma u svojej mami lebo bývame v paneláku tak išiel si len pre udice a ide hneď na ryby
A takto sa zmenil pred mesiacom, však?
@abbey1 nie pani zlata takýto je odjakživa ja som nikde nepovedala že je takýto len mesiac, ale je to môj prvý chlap a bohužiaľ som mala ružové okuliare veeelmi dlho a mám tak dobre srdce a tak som ho milovala že som mu všetko tolerovala. Lebo áno láska je slepá bohužiaľ je to moja sprostosť nikde som nepovedala že si za to nemôžem sama
Tvoje ďalšie kroky teda? Lebo on vzťah s udicou neukončí.
@sashka22 písala som už mojej mame a v piatok mi pomôže pobaliť veci a pôjdem k našim, mama mi už dlho hovorí že tam mám prísť bývať. Len mne to je sprosté s dvomi deťmi a popravde ani neviem či si malého mám nechať
Lenže tvoje dobré srdce musí myslieť aj na tie dve deti, ktoré sú na rodičov plne odkázané.
Teraz už treba zložiť ružové okuliare, sadnúť si a všetko si racionálne premyslieť. Aby ďalší krok nebol z blata do kaluže.
Vo svojom zaujme a zaujme deti predovšetkým treba tie ruzove okuliare uz zhodit. Teda asi si ich uz zlozila ale treba s tym este nieco urobit. Bud poriadky. Aj ked zasa tazko poriadky s chlapom, ktory si robi co chce a ma vas na haku. Aj vlastne dieta. Alebo odist. Aj tak si vlastne sama uz teraz. Len sa cudujem, ze si to tak dlho vydrzala. Konicek jedna vec ale tsk toto uz je cez
Tak to chapem, ze ti je blbe. Ale tak moc moznosti asi nemas no. Dokazem pochopit aj to, ze si uz tak mimo z neho, ze nevies co 2 detmi ale vzdat sa kvoli magorovi dietata. Podla mna to z teba hovoria hormony a stres z neho. Bude to tazke s dvomi malymi detmi ale ak mas rodicov zvladnes to
S dieťaťom nenarodeným som to tiez dlho zvažovala ako Ty, ale prvé bolo staršie a už tomu rozumelo a tešilo sa na súrodenca. Ak máš 3 ročné, asi to tak nevníma, že by malo mať súrodenca, je to na zvážení. Už teraz si dosť psychicky vyčerpaná, čo to urobí potom, koktejl hormónov po pôrode tiež urobí svoje, ale sama vieš čo zvládneš. Síce začneš pri mame ale určite sa budeš chcieť raz osamostatniť. Ja som zostala s 2 deťmi sama, bez pomoci,.ďaleko od všetkých a tu sme. Priprav Návrh na určenie výživného, on Ťa aj tak nebude brať vážne až kým mu nepríde papier zo súdu.
Sam ti povedal ze ryby su mu prednejsie nez ty a deti ☹
Ani neviem co na takeho povedat. Ale daj mu ultimatum ty…. On nema rad tvojich rodicov ze ti ich zakazuje. Tebe znici vztah rybarcina ktoru ty neakceptujes(co chapem).
A on ma stale svoj svet ako gombicka.
Samej ti lepsie bude. Ak mas moznost chod k rodicom… aspon na isty cas a uvidis. Ale pravdepodobne jemu to bude vyhovovat….
Pre takéhoto chlapa sa trápiť a opustiť dieťa? Je super, ze ťa mama podporuje. Neboj sa, tam sa pozbieraj a postupne osamostatni.
Mne to pride, ze si mu doteraz az moc ustupovala a teraz sa to obratilo proti tebe, lebo si uz tak zvykol. Ale prosim ta, to co je, ze si zrusila navstevu u rodicov, lebo ich nema rad? Vsak tam nemusel ist! Ty sa mu dobrovolne prisposobujes a cakas, ze si to bude vazit. No nebude, tak si rob po svojom. Mozno sa spamata, mozno nie a bude z neho ex 🤷🏼♀️

Ženy kde vy na takýchto chlapov chodíte? Ma to bolí čítať normálne....