Mám odpustiť opakovanú neveru?
Ahojte baby, som veľmi nešťastná s priateľom máme dlhodobé hádky aj kôly tomu že nemá ešte poriešenú minulosť , v súčasnej dobe je pred rozvodovým konaním.
Problém je že si s priateľom absolútne neveríme.
On si vyžaduje neustálu pozornosť, vo všetkom má ( podľa neho pravdu), pokladá sa za mimoriadne inteligentného ale je extremne žiarlivý, výbušný a majetnícky.
Urobil však isté hajzloviny od minulého roka a žiaľ chybu zopakoval.
Podvádzal ma ešte s jeho terajšiou ženou ktorou bol, aj napriek tomu že tvrdil že spával len so mnou.
Mňa stále z niečoho upodozrieval, konfrontoval ma, osočoval, urážal a pritom som ho ja nikdy nepodviedla. Veľakrát mi kontroloval mobil a stále ma obviňoval že si s niekým píšem.
Už dlhšiu dobu som vnímala jeho špatné správanie, často vyvolával konflikty a vzniklo veľa nejasností. Takisto aj v tom sexe som pocítila rozdiely. Priateľ mal počas predošlých vzťahov sklony k neverám, bývalu ženu stále podvádzal ani neviem či vôbec dokáže byť verný.
Minulý týždeň som už neodolala a mala som silné nutkanie sa pozrieť do jeho mobilu.
Ako som už písala mali sme za posledný pol roka veľa toxických nezmyselných hádok a rozhodla som sa že otvorím jeho tajnú komnatu.
Priateľ často menil heslá a raz večer ked po milovaní zaspal snažila som sa dosťať do mobilu samozrejme mal zmenené heslo. Triafala som rôzne kombinácie asi 10x potom ani neviem ako som heslo uhádla.
Takmer mi vyrazilo dych čo som tam vo fotogaléri našla mal tam fotky screenschoty ktoré urobil počas videohovoru na whatshap s jednou ženou na fotkách bola vyzlečená od pol pása dole bez nohavičiek a v rôzných pikantných pózach si ju fotil žiaľ pritom odfotil aj seba.
a fotky zabudol zmazať. Niečo podobné mi urobil aj minulý rok jedna jeho kamoška sa nahá odprezentovala na videu a on si ju počas toho aj pofotil. On to nebral ako náznak nevery, vraj to podľa neho nič neznamenalo. Nepoučil sa z prvej chyby a zopakoval to znovu a to netuším koľko toho ešte mohlo byť. Nikdy by sa nepriznal keby to nenájdem.
Priateľ pracuje v zahraničí na tri týždne a potom je týždeň doma.
Vo vzťahu sme boli viac ako dva roky a veľmi som priateľa milovala, stojím však pred vážnym rozhodnutím a zvažujem rozchod.
Odpustili by ste to? Dali by ste ešte poslednú tretiu šancu?
Tak vieš že podvádzal aj prvú ženu, kontroluje tebe mobil, podvádzal ťa a až teraz kvôli fotkám uvažuješ sa snim rozísť ?
"Zvazujes" rozchod? Ja zvazujem,či si normálna.. ach ja precitaj si to ešte raz, co by si odporucila kamoske? Presne tak.. Trochu ucty sama voci sebe.
Jasne ze by som dala aj tretiu, aj štvrtú, piatu, siestu atď atď... Takýmto typkom musíš dávať šance do konca života.. 🙄🙄🫣
Nohy na plecia, už včera bolo. Neskoro... O mesiac si na neho ani nespomenies 👌🤛
radšej celý život sama než s takýmto hovadom
@natalia pošli ho do <|> čím skôr, kým ťa nenabucha, to ešte len bude prúser. Je to obyčajný hajzel zbytočne si s ním 2 roky stratila. Máj sebaúctu.
Jasne ze by som dala aj tretiu, aj štvrtú, piatu, siestu atď atď... Takýmto typkom musíš dávať šance do konca života.. 🙄🙄🫣
Nohy na plecia, už včera bolo. Neskoro... O mesiac si na neho ani nespomenies 👌🤛
@kvietok1233
@danica2711
@vera0123 ked som ho tými fotkami konfrontovala vytrhol mi jeho mobil z ruky fotky rýchlo mazal a tvrdil že to boli screenshoty z pred 4 rokov ale dátumy boli pod fotkami 23.3.2025. Vraj to bola minulosť samozrejme že klamal.
Nuž, začala si si so zadaným, ak nemal problém podviesť s tebou, nebude mať problém podviesť teba... nič prekvapivé... fotky v mobile by ma trápili asi úplne najmenej v bode kedy je niekto žiarlivý, majetnícky, výbušný a vyvoláva konflitky... si nešťastná, nie je tam dôvera, máte dlhodobo hádky... ja ti neviem, či má zlato v gatiach alebo peňazenke, keď vôbec uvažuješ pokračovať v tomto "vzťahu"
Ja nechápem prečo ho stále považuješ za priateľa. Je to kok, ktorý podvádza všetko naokolo.
Ved to je zenaty chlap. Ty nie si jeho priatelka, toto ani podla mna nie je vztah.
Podstata tvojho problému je, že si si vedome začala so ženatým chlapom a nemala si žiadne výčitky, že s Tebou podvádza svoju manželku.
Prečo teda čakáš, že práve k Tebe bude správať lepšie? Veď ty si pre neho nikto, len ľahká korisť, milenka, žena, ktorá nemá sebaúctu, žena, ktorá zúfalo chce mať po boku hocikoho a takéto typy žien nájde dnes chlap na každom kroku.
@kvietok1233
@danica2711
@vera0123 ked som ho tými fotkami konfrontovala vytrhol mi jeho mobil z ruky fotky rýchlo mazal a tvrdil že to boli screenshoty z pred 4 rokov ale dátumy boli pod fotkami 23.3.2025. Vraj to bola minulosť samozrejme že klamal.
@natalia klame klame a vždy bude klamať. Ja som sa bývalému ešte pred sto rokmi nahekovala do pokecu 🤣 krásne som si prečítala ako si dohadoval stretnutia s inými ženami. Pri konfrontácii tvrdil že to nepísal on ale jeho kamarát 🤣🤣🤣 okamžite sa pakoval z bytu a viac sme sa nevideli. Tieto typy kurevnikov sa nikdy nezmenia vždy ta bude klamať a podvádzať, veď vidíš čo urobil bývalej žene a to isté robí a bude robiť tebe. Otvor oči dievča a zbav sa ho čím skôr. Naozaj. Prinesie ti len utrpenie (pre istotu sa daj aj vyšetriť na gynde, ja som mala od takého kurevnika nechcený darček - chlamýdie)
mozno ho zmeni dieta 🙄
Takze on s tebou podvaza svoju manzelku, teba podvadza s manzelkou a obe vas podvadza este s XY dalsimi zenami.
Pardon, ale co ma vtaka zo zlata alebo miliony?
už by som si objednala termín u gynekologa - či ma nenakazil nejakou pohlavnou pliagou...
sa ti čudujem že s týmto krétenom vôbec si.
ak býva on u teba tak už by mal kufre pred dverami.... ak ty u neho tak pri najbližšej návšteve by ma už nenašiel .
Takze on s tebou podvaza svoju manzelku, teba podvadza s manzelkou a obe vas podvadza este s XY dalsimi zenami.
Pardon, ale co ma vtaka zo zlata alebo miliony?
@tahomi ale kdeže to mu len naleteli menej intelig. dámy.
Ale ved je maj.takze marec je uz minulost.
Kazdopadne... sama musis vediet. Ja by som si s takym ani nezacala takze tebe je to asi jedno....
Určite by som neodpustila raz a keď sa neponaučí tak nech si ide svojou cestou. Takto jemu nechávaš voľné krídla lebo vie že si môže robiť čo chce a ty mu to odpustíš a seba ponižuješ. Okamžite by som to ukončila
Svet sa rúti do záhuby. 🤦♀️
Prestala som čítať pri tom,ako ženatý chlap tebe ide kontrolovať telefón. Sa zobuď
On sa nikdy nezmení a keď s ním ostaneš,len ty budeš trpieť a to stále viac. Takže sa rozhodni správne a hlavne s tomto prípade( ako si ho opísala) s rozumom a nie srdcom. Želám Ti aby si rozhodla správne a čím skôr.
prestala som čítať pri zmienke,že sa rozvádza...........
Toto bude moja naoblubenejsia tema😂. Na konci roka by sme mali spravit anketu tupana roka a hlasovat. Myslim ze toto by bol velmi dobry kandidat.
Prečo ešte si s k*revnik0m?
Uz ta dostal, kde chcel.
Nedokazes odist, kym mu nedokazes tvoju pravdu. Chces, aby si mohla odist “po prave”.
Vlastne nechces odist, ale tak nejak vies, ze cim dlhsie ostanes, tym za vacsieho debila budes.
Ale najradsej by si bola, keby sa zmenil na verneho milujuce dobrackeho partnera.
Ked naprsi a uschne a vylezu dazdovky.
A kedze on je majster v popierani, bude tebou tocit do kedy sa jemu zachce. A ty budes skakat, ako on piska.
Jedine tak vyhras, ze proste sa s nim rozides. A na vsetky jeho vycitky, nadavky, obvinovania myknes plecom, povies, ze ti je to jedno, nezaujima ta to, a ze mu dovolujes mat tu jeho pravdu. Ze ma na nu tvoje pozehnanie a moze si ju bezat vykrikovat do sveta. Ze Beztak sa chova tak, ze zachvilu bude kazdy na tvojej strane, nemusis ani prstom pohnut, ani nic hovorit.
Na vsetky prosby a sluby povies, ze uz je neskoro.
Jeho rozdrapi od jedu, a ty budes mat sancu stretnut normalneho jedinca.
Uvedom si, ze on zije presne z tohto. To je jeho motor. Ze ty sa tocis okolo neho, zatial co on si robi, co chce.
Aby to malo tu spravnu stavu a zabavu (ze si robi, co chce a podvadza) potrebuje teba. Ziarlivu hlupanu, co sa okolo neho toci, zobre o jeho pozornost (vsetky tvoje dokazovacky jeho nevery su len zobracky o pozornost) a jeho vernost.
Ked ho kopnes do zadku, bude to dlho trpko prezuvat, aj ked si obratom najde dalsiu hlupanu a bude sa nou naschval vystatovat vsade. Ale na tvoje odkopnutie nikdy nezabudne.
Keď, ti nevadilo, že podvádza svoju ženu s tebou, tak nech ti nevadí ani to, že podvádza teba s inými.

To sa vážne pýtaš či máš ešte ostať s takýmto volom? Fakt? Už včera bolo neskoro.