icon

Mám odpustiť partnerovi chatovanie na Badoo?

3. mar 2025

S priateľom sme spolu dva a pol roka. Máme spoločné bývanie. Momentálne máme ťažké obdobie keďže on sa kvôli práci musíme presťahovať. Ja si hľadám novú prácu. On je tiež nervózny zo zmeny ja tiež. Našla som mu v telefóne upozornenie na maily. Badoo. Klikla som na to. Písal tam pár sprav s jednou ženou. Bolo to len pár správ. Nedohodli si rande, ani nešlo o nič perverzné. Proste také obyčajné spravy. Potom jej už neodpisovala. Keď som ho konfrontovala povedal že on to nebol a nechápe o čo ide. Po pár dňoch tichej domácnosti sa mi priznal. Vraj on ma nechodí stalo sa to len raz a ľutuje je to. Že proste bol nervózny a spravil hlúposť. Inak mu dôverujem nikdy predo mnou neskrýval telefón. Nenašla som tam žiadne iné správy okrem tejto ženy aj to sám skončil. Myslíte že sa mám na to vykašľať a neriešiť to ?

Strana
z2
denisa_deniska
3. mar 2025

Mňa v prvom rade udivuje, že ešte dokáže tvrdiť, že to on nebol a nechápe o čo ide 🙄 výhovorka level škôlkar..lebo ty si úplne blbá. Ach, každopádne, mne príde blbé, že kvôli JEHO zmene práce sa musíte sťahovať, a ty si musíš hľadať novú prácu, a on je z toho tak nervózny, až si musí vypisovať na badoo. Ešte aj badoo, ktoré si musel stiahnuť, musel sa tam registrovať. No buď sa preľakol, a bude sekať dobrotu, alebo si bude dávať väčší bacha. Mala by som oči na stopkách 🙂

autor
3. mar 2025

@denisa_deniska uvažovala by si aj u ukončení vzťahu? Alebo by si počkala čo bude ďalej

domkakvet
3. mar 2025

On to nepisal, to co je za trapna vyhovorka a kedy pisanie ukoncil, ked si na to prisla, alebo este pred tym?

lenkakravcova
3. mar 2025

Ak tam nepísal nič o novom vzťahu, nič perverzné ako si písala a nebolo to balenie, tak by som to asi neriešila.
Veď bežne si asi aj ty píšeš také bežné správy raz za čas s mužmi (napr spolužiaci z VŠ, strednej..). Ak za tým nebolo zoznamovanie sa, len proste si písal cez tú apku, tak asi by som to nevidela čierno čierne. Možno sa len potreboval vyrozprávať. Ale dobuducna by ste si mali vyjasniť, že ak sa potrebuje porozprávať, v prvom rade sa má obrátiť na teba a riešiť s tebou.

zuzanita1609
3. mar 2025

Pri ďalšom probléme bude tiež "chudáčik" hľadať podporu inde,namiesto toho,aby to riešil s tebou? Ešte aj klamal ako taký puberťák. Keby si na to neprišla, pokračoval by. A teraz si možno bude dávať väčší pozor.

ina2405
3. mar 2025

Ak sa pri každej životnej zmene bude "od nervov" chcieť registrovať na zoznamkách, nebude to dobré.
To je ale riadna výhovorka...že nervy mal.

autor
3. mar 2025

@domkakvet ukončil to ešte skôr ako som na to prišla. Nechcela sa priznať lebo že spanikaril a zľakol sa...

ina2405
3. mar 2025

@lenkakravcova ľudia si píšu cez messenger, whatsup. Ale badoo je zoznamka. To kto si potrebuje hľadať kamošky na pokec na zoznamke? Však mám stovky známych a nechce sa mi písať..

autor
3. mar 2025

@lenkakravcova nie absolútne žiadne balenie, ani dohadovanie na stretnutí

autor
3. mar 2025

@zuzanita1609 on tam nepísal nič o situácii v akej sa nachádza, čisto sa jej len spýtal ako sa má a že on sa chystá do prace ona mu potom sama od seba poslala fotku on jej už viac neodpísal. Mne povedal že jej neodpísal lebo sa cítil hlúpo že robí takú kravinu

autor
3. mar 2025

@zuzanita1609 neviem či by pokračoval pretože jej neodpisal viac. Ja som na to prišla o dva týždne. Neskončil preto lebo som na to prisla

michaela789
3. mar 2025

@lenkakravcova potreboval sa vyrozprávať, tak šiel na badoo, kontaktoval cudziu ženu a rozhodol sa vyrozprávať jej namiesto priateľky, s ktorou žije.... Seriously? Keby to urobil môj partner, tak mi obočie vyskočí dva metre nad hlavu a asi by ma teda zaujímalo, čo také potrebuje riešiť s cudzou osobou, čo so mnou nemôže. Nie, nie je to normálne. S ľuďmi, s ktorými sa pozná (škola, robota, blabkabla) si asi nebude písať na badoo 🤦🏻‍♀️
A inak, nikdy mi len tak randomly nenapísal Janko zo strednej že či mám čas, lebo on sa potrebuje vyrozprávať. Janko je totiž zadaný a rozpráva sa doma.

lindous
3. mar 2025

Asi ešte viac ako tých pár správ by ma nahnevalo to zatĺkanie a že chce zo mňa spraviť hlupaňu úplne sprostou lžou, že to nebol on 😅 ja sa snažím nepozerať na tieto veci čiernobielo a viem si predstaviť odpustiť takýto prešľap, ak je inak dobrým partnerom, vsetko klape, vieme si to vyrozprávať, vie si priznať chybu, ospravedlniť sa… ale takéto sprosté klamstvo do tváre by pre mňa bola podpásovka… na základe jednej situácie ťažko povedať, či by som zvažovala ukončiť dlhy vážny vzťah po tomto, ale minimálne by som dávala pozor čo ďalej a zrejme by som ochladla

domkakvet
3. mar 2025

Tak ona mu poslala fotku a on jej uz viac neodpisal, ja si myslim, ze neodpisal preto, lebo sa mu podla fotky nepacila, celkove zaevidovanie sa na Bado znamena, ze si chce clovek niekoho najst, len ty z prace neodchadzaj obzvlast ak ide o dobru pracu.

autor
3. mar 2025

@lindous partner je dobrý, máme spoločný humor často plánuje výlety alebo ma niekam vezme na víkend alebo len tak na prechádzku. Za celý vzťah sa nič také nestalo. Tvrdí že klamal lebo spanikáril. Ja neviem čo si myslieť. Myslíš že mám odpustiť?

lenkakravcova
3. mar 2025

@michaela789
@ina2405
Nevravím, že je to správne.
Ale ľudia robia chyby (niekedy v návale emócií, uvedomia si to v procese). Ak to nerozvijal, tak by som to až tak neriešila.

zuzanita1609
3. mar 2025

On mal problém riešiť s tebou a nie prihlasovať sa na zoznamku. Ak chcel poradiť,mohol sa obrátiť na koňa ,či podobne 😏. Ale tak,je to tvoje rozhodnutie,už ho vyvinuješ sama.

alickapusinka
3. mar 2025

Och koľko výhovoriek.Otázne je že či keby si na to neprišla tak či by nepokračoval dalej.Mohlo to byť v začiatkoch a určite by konverzáciu rozvinul. Lenže si na to prišla a ON namiesto toho klamal že to nie ON.Tak toto je výhovorka žiaka základnej školy.Ja by som ešte chviľu počkala a uvidiš čo sa bude dieť.Ale kedže ide za prácou a TY ešte nie budete odlučení tak určite si z nejakou bude vypísovať neverím že nie.Registraciu aj keby pred tebou vymazal to sa vždy tam da registrovať. Ja by som už neverila.

lindous
3. mar 2025

To sa musíš rozhodnúť sama, keďže odpustiť sa nedá na rozkaz, musíš to tak naozaj cítiť a ak sa rozhodneš odpustiť, mala by si to spraviť naozaj, čiara, nevyťahovať to proti nemu v ďalších hádkach… ty musíš vedieť či toto vieš spraviť… každý má hranicu tolerancie inde, ja osobne by som sa cez toto preniesť vedela

michaela789
3. mar 2025

@lenkakravcova sú chyby a chyby. Ak ho takáto malichernosť, ako zmena bydliska a práce, vybičuje k potrebe takéhoto rozptýlenia (hoci má, ako sa zdá, podporu priateľky), tak ďakujem za také istoty.
A ešte jej bude klamať do očí ako 5ročný, že on nevie kto to písal ale on nie... Akože 😂😂😂 ďalšia červená žiarovečka.
Keby naňho nedorážala, aby povedal pravdu tak čo 🤷🏻‍♀️ ale toto máme nastavené asi každá inak. Sú ženy, čo takéto zavádzanie netolerujú a potom sú také, ktorým to nevadí. To nech si už rozhodne autorka diskusie, či je schopná sa o tri roky vedľa neho zobudiť a nespomenúť si na toto.

autor
3. mar 2025

@lindous veď toto. Neviem či sa cez to dokážem preniesť, asi je to ešte čerstvé

ina2405
3. mar 2025

@lenkakravcova čo ja viem, hľadať si ďalšiu známosť vo fungujúcom vzťahu je vedomé rozhodnutie. Súhlasím s tým, že sú chyby a chyby..

autor
3. mar 2025

@ina2405 neodpustila by si ?

nevenka
3. mar 2025

@lenkakravcova a keby si sa Ty zaregistrovala na zoznamku a riesila problem s cudzim chlapom, Tvoj muz by s tym bol v pohode? Nechce sa mi verit. Treba si to otocit. A hned sa na to pozeras inak...🤔

lucia13022023
3. mar 2025

Dôvod prečo si ju stiahol, zaregistroval sa a písal si na zoznamke?
Neviem, či by som kvôli takému menila prácu a sťahovala sa...

autor
3. mar 2025

@lucia13022023 vraj mu prišiel do spamu mal a klikol na to

autor
3. mar 2025

@nevenka určite by s tým nebol v pohode preto som pred otázkou či ostať vo vzťahu a uvidíme čo bude ďalej alebo odísť....

lucia13022023
3. mar 2025

A ty tomu veríš?

autor
3. mar 2025

@lucia13022023 neviem čomu mám veriť, ja som v šoku. Za dva a pol roka sa nikdy nič také nestalo

krasneleto
3. mar 2025

badoo nie je zrovna zoznamka na vypisovanie si... druha vec, ked budete mat problem v zivote, znamena to vypisovat si na zoznamke? sorry, uz len to skolacke klamstvo signalizuje , ze nieco nie je v poriadku ... to, ze si tam zatial nasla IBA toto, znamena, ze by tam hladat terapiu a pochopenie dalej? vazne tomu veris...? ak ano, je to v poriadku... muzovi by sa pacilo, keby si teraz ty isla na s*xzoznamku, sa "len" vyrozpravat?
my vas vztah nepozname, ty sama musis vediet, co toto chcelo a malo byt... bola by som vsak opatrna...

ysseba
3. mar 2025

Ale prosím ťa, ty fakt veríš, že mu prišiel do mailu spam, on na neho klikol a tak sa mu stiahol Badoo? A potom určite nejakým tiež omylom na niečo poklikal a vyplnili sa mu tam prihlasovacie údaje a pod, hejže? 😀 Ale chápem, že ak je toto prvý prúser čo spravil, tak sa nechceš rozchádzať ani nič podobné. No ale ešte by som si s nim raz, posledný krát na túto tému, pohovorila. Povedala mu, že nech si nájde inú formu ventilovania stresov a nervozity, pretože takúto formu čo predviedol nebudem tolerovať. Že tak ako sa teraz kvôli nemu balíš, meníš prácu a sťahuješ sa, tak nebudeš mať problém sa znova pobaliť keď sa takáto vec zopakuje.

Strana
z2