icon

Mám pocit, že pre manžela nie som dosť

Dnes o 12:10

Ahojte, píšem sem, keďže takto osobné veci nerada riešim s kamarátkami alebo rodinou. Mám manžela, malé deti. V našom vzťahu nie sú v podstate žiadne problémy. Ja som na RD, on pracuje, nemáme problém s financiami. Obaja máme spoločné aj vlastné záľuby, spoločných kamarátov, vieme sa pekne zhodnúť ohľadom domácnosti a výchove detí a tak celkovo. Je medzi nami aj chémia, aspoň ja to tak cítim, čo sa intímností týka nie sú nejaké väčšie problémy. Jasné že pri deťoch je menej možností, ale vieme najsť na to čas. Zároveň aj výzorovo sa obaja snažíme o to, aby sme sa jeden druhému páčili, cvičíme, staráme sa o seba, ani tu nedošlo k nejakým zmenám. Problém je, že mám pocit, že mu “vadím”. Trávime spolu málo “kvalitného času” myslím romanticky vo dvojici. Veľmi málo od neho počujem nejaký kompliment na moju osobu, žiaľ v poslednom období práve naopak. Ak sa pohádame na relatívne maličkostiach, tak vie povedať veci, ktoré ma zabolia, ako napr. že som neznesiteľná, ako hrozne sa správam, že by žiadny muź so mnou nevydržal ani sekundu, že by mal kľud iba vtedy ak by som nebola v jeho živote a podobne.. nejako si myslím, že sú to dosť sílné vyjadrenia. Ale stále som si povedala, že ľudia keď sú nahnevaní povedia všeličo, udobrili sme sa a snažila som sa neriešiť. Lenže minule prišla na reč jeho ex a začal hovoriť o tom, aká je to úžasná, perfektná žena a samé superlatívy na jej osobu. A to ma vzhľadom na jeho reči na mňa zasiahlo. Odvtedy som nesvoja a stále len premýšľam. Na jednej strane si hovorím, ze mám byt rada ze mam funkcny vztah v ktorom nemame problemy, na druhej strane ma trapi ten pocit, ze nie som pre neho zena, pri ktorej si mysli, ze aky je stastny ze ma má a si ma cení.. Pritom kazdý by si zasluzil vztah, v ktorom takou osobou je..

Strana
z2
motylik2559
Dnes o 15:15

@anonym_autor Autorka, za nepodstatnu hadku ako hovoris ta castuje takymito tvrdymi vyjadreniami?? No mne to nomalne nepride teda! A este ked vie aj ospevovat ex. To,ze bezne dni su ok ako pises, si si ista,ze aj u neho? Co ak ho vnutorne nieco zoziera cely cas co mate "skvely vztah" len ti to nepovie lebo nechce kazit pekne dni a tak to vyventiluje takto sprosto v nepodstatnej hadke? A tebe staci, ked ti za take slova povie, ze to tak nemyslel? - to ako fakt? Nejake vysvetlenie, nic? Nuz tak si mysli teda dalej, ze je vsetko ok, lebo ty chces vediet, ze preco ti take povedal..no tak sa ho opytaj. My tu mozeme mat len dohady a moze ich byt vela, ale ani jedna ti nedame odpoved, ktoru ti da on. Moja rada pre teba- otvor oci.

renusik
Dnes o 17:28
@janikk54

tak to mi vazne nepride normalne taketo spravanie. ak by mne raz nieco taketo chlap povedal, neviem, ci by som s nim aj nadalej dokazala fungovat.

@janikk54 mne vcera môj manžel po skoro 7 rokoch manželstva povedal že ma chcel nechat po 4 rokoch vzťahu a keď som mu povedala ze načo si ma bral mykol plecami

anonym_b5db7e
Dnes o 17:43

My sme s manželom 20rokov, prvá dekáda bola búrlivá, dokázali sme sa škaredo pohadat, aj neslusne slová použiť ale nikdy ma takto neponizil, ze by som ja bola pre neho tá so všetkým zlým a byvala dokonalá, co si, to si neviem predstaviť keby to povedal, do mna by hrozna zlosť vošla . Manzel ma rad pochváli, a ked sa mi nieco nevydari, vie to povedat stale jemne tak aby sa to mojho ega nedotklo. Ale kamoskin manzel takto zhadzoval ju, ona fakt šupa, dokonalá, no on to prestal vidieť ked si našiel milenku. Všetky zeny odrazu dokonale, len ona neschopná.

Strana
z2