Mám počúvať svoje city alebo rady mamy?
Ahojte, chcela by som počuť vás názor a radu. Som mladá 18 ročná baba a bavím sa s jedným 32 ročník chlapom no čisto iba kamarátky ale je veľmi mily úžasný proste len nič k nemu vôbec necítim ale viem že on niečo áno. Mama mi furt vraví ze je to chlap pre mňa a keď poviem že ma ani nepriťahuje povie že to časom príde . Pred pár dňami som v robote ako čašníčka spoznala jedného 26 ročného chlapa proste hneď sme si jeden druhému padli do a na druhý deň sa aspoň na chvíľku večer stretli . Všetko bolo super na ďalší deň sme opäť išli von a všetko to bolo prirodzene a dokonca keď sme sa prechádzali sme si dali aj ruku. A trz absolútne neviem čo mám robiť lebo mám výčitky voči tomu 32 ročnému aj keď furt som mu vravela že je pre mňa starý a že budeme len kamarati .
@anonym_07f9a5 no je tam napísané ročník 32🤭 tak má 94 rokov a býva ešte s rodičmi, tí musia mať min 112, takže gény dlhovekosti super👍
@anonym_22603a je tam napísané 32 ročný chlap 🤦🏻♀️
@anonym_22603a
@anonym_97d40f čítajte sporozumenim nikde som nenapisala že je bohatý alebo čo , býva ešte stále s rodicmi napríklad , napísala som že je veľmi mily úžasný povahovo
@vanesagallova98 nevychovaj tvoje deti ako si ty bola vychovana !!
To neni normalne aby si mala vycitky povedat niekomu NIE !!
Je to tvoj zivot !

@anonym_e01e47 čítajte prosím s porozumením nie ako vy chcete
@anonym_07f9a5 no je tam napísané ročník 32🤭 tak má 94 rokov a býva ešte s rodičmi, tí musia mať min 112, takže gény dlhovekosti super👍