icon

Mám podozrenie vo vzťahu. Je môj partner úprimný?

25. aug 2024

Viete ako to byva, intuicia..s.partnerom mame pekny vztah, on sa snazi aj vela.levi pre mna robi a nemusim ho o to ani ziadat. Vela veci, ktore inym chlapom v minulosti ani nenapadlo. Okrem toho ma pravidelne berie na vecere atd..Je pozorny a vsetko je to pekne ale je tam jedno ale. On sa vzdy tvaril ako nema predo mnou tajnosti atd. Mame obaja pristup druhemu do telefonu, ked napriklad niekam ideme a jeden ma vybity a treba navigacku alebo nieco vyhladat. No nikdy mi nenapadlo hrabat sa niekomu v mobile. Az na jednu vec, kedy som zacala nieco tusit. Vsimam si to ovela viac teraz. Ze si pridava na IG casto nove zenske profil, a oni jeho tiez automatick,. Potom si ich niekedy vyhodi odtial a prida dalsie. Su to profily realnych bab nie verejn zname osoby. Spravy som nevidela ziadne. No zistila som nedavno, ze ma este jedenmobil na heslo 😔 a teraz m

Strana
z2
majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
26. aug 2024

@majo111222 nie zmenit heslo ale zrusit ho uplne. No to je tiez blbost..je mi jasne ze mi klame. A najhorsie ze obaja mame cez 30 a niektore baby co si prodava maju snad ledva 18. Uplne som z toho rozhodena a neviem sa ani bavit s nim normalne a este sa ma pyta ze co spravil..🙈

jizanka
26. aug 2024

On bude dělat nechápavého, protože jinak by musel vysvětlovat. A s máslem na hlavě se mu nechce. Počítá s tím, že tě to po čase přejde a celé to vyšumí a on bude mít zase svůj klid na své aktivity.

autor
26. aug 2024

@jizanka presne ako pises...nema zmysel nieco hovorit a vysvetlovat. Bude to robit viac potajme. Ale nezmeni sa to. Viem to. No boli ma to. Myslela som si, ze som konecne nasla normalneho partnera. No to je asi v tejto dobe a mojom veku nerealna vec

jizanka
26. aug 2024

Není to nereálná věc, ale najít někoho se stejnýma hodnotama trvá. Musíš se probrat hnojem, abys vytáhla perlu. Neházej flintu do žita. Jsi ještě mladá a život máš před sebou. Teď se věnuj sobě .

autor
26. aug 2024

@jizanka dakujem za podporu ❤️

domkakvet
26. aug 2024

Necitala som vsetky komentare, ale ty to ides obhajovat jeho egom? Ak je nieco v tom telefone, co urcite je, tak tento vztah treba ukoncit.

autor
26. aug 2024

@domkakvet neobhajujem to..iba som napisala co si myslim

Strana
z2