Mám podozrenie vo vzťahu. Je môj partner úprimný?
Viete ako to byva, intuicia..s.partnerom mame pekny vztah, on sa snazi aj vela.levi pre mna robi a nemusim ho o to ani ziadat. Vela veci, ktore inym chlapom v minulosti ani nenapadlo. Okrem toho ma pravidelne berie na vecere atd..Je pozorny a vsetko je to pekne ale je tam jedno ale. On sa vzdy tvaril ako nema predo mnou tajnosti atd. Mame obaja pristup druhemu do telefonu, ked napriklad niekam ideme a jeden ma vybity a treba navigacku alebo nieco vyhladat. No nikdy mi nenapadlo hrabat sa niekomu v mobile. Az na jednu vec, kedy som zacala nieco tusit. Vsimam si to ovela viac teraz. Ze si pridava na IG casto nove zenske profil, a oni jeho tiez automatick,. Potom si ich niekedy vyhodi odtial a prida dalsie. Su to profily realnych bab nie verejn zname osoby. Spravy som nevidela ziadne. No zistila som nedavno, ze ma este jedenmobil na heslo 😔 a teraz m
@majo111222 nie zmenit heslo ale zrusit ho uplne. No to je tiez blbost..je mi jasne ze mi klame. A najhorsie ze obaja mame cez 30 a niektore baby co si prodava maju snad ledva 18. Uplne som z toho rozhodena a neviem sa ani bavit s nim normalne a este sa ma pyta ze co spravil..🙈
On bude dělat nechápavého, protože jinak by musel vysvětlovat. A s máslem na hlavě se mu nechce. Počítá s tím, že tě to po čase přejde a celé to vyšumí a on bude mít zase svůj klid na své aktivity.
@jizanka presne ako pises...nema zmysel nieco hovorit a vysvetlovat. Bude to robit viac potajme. Ale nezmeni sa to. Viem to. No boli ma to. Myslela som si, ze som konecne nasla normalneho partnera. No to je asi v tejto dobe a mojom veku nerealna vec
Není to nereálná věc, ale najít někoho se stejnýma hodnotama trvá. Musíš se probrat hnojem, abys vytáhla perlu. Neházej flintu do žita. Jsi ještě mladá a život máš před sebou. Teď se věnuj sobě .
@jizanka dakujem za podporu ❤️
Necitala som vsetky komentare, ale ty to ides obhajovat jeho egom? Ak je nieco v tom telefone, co urcite je, tak tento vztah treba ukoncit.
@domkakvet neobhajujem to..iba som napisala co si myslim