icon

Mám povedať milencovej družke o jeho nevere?

7. apr 2024

Stretavala som sa s jednym chlapom,o ktorom som sa neskor dozvedela,ze ma doma zensku aj deti. Mne samozrejme tvrdil,ze spolu neziju a blablabla. Opak je pravdou,ziju spolu a ta chudera nic netusi. Mam velku chut jej to dat vediet,nech ten sedlak trpi a nieze sa mu to vsetko prepecie. On chodi na tyzdnovky,klame ju,podvadza s mnohymi zenami a pred nou hra dokonaleho muza. Hovorim si,ze hodim to za hlavu. No na druhej strane,preco by on mal z toho vyjst ako vitaz.

kassandra25
7. apr 2024

@ktochytavzite takýto človek na vyhrázky sa riadne nachystá. Kym ho dotycná autorka vystrasí, on uz bude mat v rukáve eso, ze ide konat. A svojej druzke narozpráva: nepoznám hentú sibnutu blaznivu zensku, nikdy som ju nevidel, otravuje ma stale, dobiedza, dolieza, robi falosne fotky a sms na pc, technika dnes vsetko dá, plus, zsobstara si aliby pred druzkou u kohokolvek, kdekolvek, druzka jej to neuveri, ked on bude pripravený a druzka to celé zahatá, velmi sa bude tesit jeho klamstvám, ked udre z cista jasna nasa autorka ako milenka, az potom zacne muz krcovito dokazovat, ale dokaxovat bude, klamat co sa sko dá, s tym, ze nikdy s dotycnou nic nemsl, nemá a ze je sielena a neda mu pokoj a pre dobro rodiny jej to nepovedal, aby ju uchranil od psychopatky. Az potom si zsobstara aliby, cim viac fotiek, tym lepsie, dokazov, no v druzke, ktora je rada klamaná, ostane iba chrobak v hlave a iba semtam sa pochytí ona s nim a iba semtam ho bude buzerovat. Nerozídu sa, ona nechce nikdy.

alickapusinka
7. apr 2024

Jediná ktorá je taká jednoduchšia si tu TY.

autor
7. apr 2024

@kassandra25 Dakujem za pochopenie. Ked som sa dozvedela,ze je zadany,davala som vsetku vinu sebe. Az neskor som si uvedomila,ze ved ja som nic zle neurobila. To uz akoze naozaj,ked sa s niekym zoznamim,mam patrat a byt podozrievava? Hladat,snorit,spehovat?

autor
7. apr 2024

@ktochytavzite Vydierat ho nebudem. To mi pripada ubohe. Kaslem na to,nech si zije svoj zhnity zivot

h2
7. apr 2024

@martinmmartin Prečo by žena bez chlapa mala skončiť bez príjmu na ulici?

h2
7. apr 2024

Ženy, vy ste príčetné niektoré? Autorka nevedela, že je zadaný, lebo jej klamal! A ešte sa do nej budete navážať! Ona je taká istá obeť jeho klamstiev, ako tá jeho oficiálna partnerka!

zanka777
7. apr 2024

No pekne.
Tá CHUDERA o ničom netuší..... Mám pocit že jediná CHUDERA si tu ty keďže sa vyjadrujes o jeho žene tak

h2
7. apr 2024

@zanka777 Slovo "chudera" má aj iný význam, ako hanlivý. Môže to byť aj "nešťastnica" a tak to bolo aj v tomto prípade zrejme myslené.

janage
7. apr 2024

Aha takže on tebe trvalo niekoľko mesiacov, kým si zistila pravdu, on je dokonalý klamár, ale keď jeho partnerka o ničom nevie je jednoduchšia? To z čoho usudzuješ?

Ak sa mu chceš pomstiť, tak vieš čo, pomôž tej žene, aby nebola na ňom závislá a mohla ho kopnúť do zadnice.

autor
7. apr 2024

@zanka777 Nemyslela som v zlom slova zmysle chudera. Mne jej je luto,ze zije s takym hovadom. Ona nikdy nezisti,aky skutocne je. Jedna nevera,male posmyknutie sa da odpustit,ale on ma milenky v kazdom meste a takyto chlap si nezasluzi,aby ho verne cakala doma rodina.

autor
7. apr 2024

@janage Usudzujem,ze za tie roky,co su spolu,si musela vsimnut,aky je. Uz ja som si ku koncu vsimala,ze pozera a doslova vyzlieka kazdu zenu pohladom. A celkovo take drobnosti si vsimas,co ti davaju potom celok. Rozumna zena by nezila roky s takymto chlapom. A ked som ho konfrontovala,tak sa mi vysmial,ze on si moze robit,co sa mu zachce. A z jeho vyjadreni som pochopila,ze jeho zena kam ist a detmi,takze s nim ostane aj keby vedela o jeho avantutach.

eternity24
7. apr 2024

Áno, povedz jej to. Neviem ako tu niektorí tvrdia, že keď jej to nepovieš , tak ju ochránis 😂 a keď jej to povieš, tak jej ublížiš. Nadsena asi z toho nebude, ale mala by vedieť čo ma doma a podľa toho nech sa rozhodne. Ja by som nechcela aby môj muž sa na týždňovkach pelesil a niekto ma chránil tým, že ma necha doma ďalej žiť s kur*****om. A to len a len pre moje dobro. Dakujem pekne za takú láskavosť.

luccija
7. apr 2024

Nestaraj sa do nich

moonlight1210
7. apr 2024

Hovoris ze “,ze jeho zena (nema) kam ist a detmi,takze s nim ostane aj keby vedela o jeho avantutach”.

No, bud v to on dufa, ze ju ma spracovanu a moze ho neprijemne prekvapit svojou odhodlanostou.

Alebo ma on pravdu a riskujes, ze moze nastat i situacia, ze tu bezvychodiskovu situaciu jeho zena (ponizena a bez moznosti satisfakcie) nevydrzi a nieco sa stane.

Tak to este zvaz.

autor
7. apr 2024

@moonlight1210 Necham to tak a budem verit,ze mu to zivot vrati. A dobuducna si neviem predstavit hladat partnera. Co chlap to klamar a debil. To uz ozaj budem musiet najskor patrat a lustrovat o napadnikovi info,aby som si bola ista,ze hovori pravdu? Mrzi ma,co tu zeny popisali akoby som ja pochybila. Chapem,ze asi si tie zeny presli neverou a preto takto reaguju. Ja som mala dlho zo seba zly pocit. Pre mna je zadany chlap tabu. My zeny musime drzat spolu a nerobit jedna druhej taketo veci. Toto bola vzdy moja zasada a potom sa dozviem,ze sa stretavam so zadanym....hrozne mi z toho bolo

majkakvet
7. apr 2024

A preco ta zena (manzelka) ma dostat za to, ze jej muz je sedlak. Nechajte ju na pokoji.

autor
7. apr 2024

@majkakvet Ak by som bola na jej mieste,chcela by som vediet o takejto veci. Nechcela by som byt za hlupanu.

katka700
7. apr 2024

Autorka ako tu už baby písali ublížis len jeho družke a on ju znova oblbne.
Ak niekto klame v 1 veci klame aj v iných (práca, dane...). Keď sa chceš pomstiť spôsob nájdeš len pozor aby sa to neotocilo proti tebe.

autor
7. apr 2024

@katka700 Ved to,ze urcite by sa to otocilo proti mne a od takeho cloveka je najlepsie mat pokoj.

kassandra25
7. apr 2024

Vies, dnesná doba je otrasná. Príslovie vraví doveruj, ale preveruj. Áno, ked sa zena zoznámi s muzom, má sa nechat prekvapovat príjemnými vecami. Malo by vsetko íst akosi prirodzene príjemne dopredu. Ak vidis a citis nieco zle, ono to tak aj moze byt. Dá sa byt vtedy ostrazitým, nejako sa rozkukat, ale ci sa to vzdy dá a u kazdého, ked nie sú také moznosti...., potom áno, pátrat, to je aký zmysel v novom vztahu..? Vzdy sa nájdu zlí ludia, vyuzívacní, ktorí sa pomocou druhých naivity a nevedomosti obohatia o vlastný prospech.

personality
7. apr 2024

Mala by si sa s ním ešte raz vyspať, nafotit ho nahého a rozvesat ho na všetky miesta, kde sa pohybuje. To by bola pomsta jemu. 🤣
Minimálne mu to môžeš napísať, že to urobíš, nech ma v gatiach. 🤣

autor
7. apr 2024

@personality On mi posielal svoje nahe fotky,takto by som mu vedela ublizit. No nemam na to gule.

aams
7. apr 2024

Povedz to jeho žene prosím .. nebudeš za chuderu a urobíš len dobre , stručne jej to povedz , čo a ako..raz ti poďakuje

aurinia
7. apr 2024

Toto je typicky konik....keby si snorila, špehovala, tajne pozerala do mobilu, pomaly by ta ukrizovali....vztah je vraj o dovere.... Ked doverujes a oklame ta...aj tak si zla ...tu sa radit ohladom vztahov je najvačsia chyba.

aurinia
7. apr 2024

Ja som raz mala kolegynu, jej frajer chodil za susedou z našej ulice po nociach. Ja som jej to nepovedala, mali sme taky menši spor, bola to bonzačka a manipulatorka. Mne by to neuverila. Myslela by si že jej neprajem. Zistila to nahodou cez sesternicu asi za pol roka. Keby som ta manzelka, chcela by som to vediet.

babydesire
7. apr 2024

Nemiesala by som sa do toho..mozno iba ak by to bola mne blizka osoba...inak nie, same sebe uskodis,,niektore vztahy su divne,komplikovane,, a v dnesnej dobe ich je az privela..nechaj ich tak,aj tak by si nic nevyriesila a podla toho co pises sa domnievam, ze ona o jeho podvadzani vie..vykasli sa nato, i tak mu neublizis, neoplatis zlo..aj ja poznam take pary,,manzelka drzi rodinu, muz ma inu, ktomu male deti..takychto pripadov je ajajaj !!!

babydesire
7. apr 2024

Prepac ale na diskusiach to tak chodi,,nech napises cokolvek vzdy sa najdu aj hejteri...smutna realita ale je to tak. Ja som to hned v uvode pochopila a prispevky mnohych tu v diskusii su uplne mimo ☹

Za mna - podla mna otom vie. Nema zmysel jej to povedat. Ak by bola silnejsia osobnost bola by uz zrejme odisla...dovody preco ostava vie ona..ale hovorit jej to s cielom ze ublizis jemu ,,to by nemal byt dovod,, dovodom by malo byt - pomoct jej..samozrejme tvoj hnev a zlost chapem, a necudujem sa ti. Myslim ze tym nic nedosiahnes,,on bude mat stale zenu aj milenky a ty dalsi dovod na hnev lebo pojde o marnu snahu..mrzi ma to.

sinusoida
8. apr 2024

Ženskú? 😀To je teda pomenovanie. Možno to tá ženská vie, či tuší...takto ublížiš nie jemu, ale najskôr tej ženskej a deťom...to si ty s ktorou jej zahýba? Pravidlom je, že keď s tebou zahýba, tak si len tá druhá a pravdepodobne nemá na to, aby si bola prvá...z dôvodu financií a pod. Lebo o deti sa treba starať...čiže nedávať sa dokopy so zadaným, je to len utrpenie.

fairyy
8. apr 2024

to ze ona nema kam ist vies len od neho? ak ano klamal ako vo vsetkom, to bol len obranny tah...zisti radsej ci klamal aj v tom a ak ano, tak jej to povedz

thoughtfulweirdo
8. apr 2024

Kristovanoho veď tu zas polovica nedokáže s porozumením prečítať krátky jednoduchý text 🤦🏼‍♀️