Mám povedať milencovej družke o jeho nevere?
Stretavala som sa s jednym chlapom,o ktorom som sa neskor dozvedela,ze ma doma zensku aj deti. Mne samozrejme tvrdil,ze spolu neziju a blablabla. Opak je pravdou,ziju spolu a ta chudera nic netusi. Mam velku chut jej to dat vediet,nech ten sedlak trpi a nieze sa mu to vsetko prepecie. On chodi na tyzdnovky,klame ju,podvadza s mnohymi zenami a pred nou hra dokonaleho muza. Hovorim si,ze hodim to za hlavu. No na druhej strane,preco by on mal z toho vyjst ako vitaz.
@h2 dostatočne pricetne,slová autorky
Mne samozrejme tvrdil,ze spolu neziju a blablabla. Opak je pravdou,ziju spolu
Zaujímavé,že chces tvrdiť,že si o ňom nič netušila,potom,že tí tvrdil,že so ženou nič nemá a blabla a nakoniec vieš všetko....že je žena chudera,že je jednoduchšia,že má v každom meste nejakú....zaujímavé. no,že ta začal zaujímať až po funuse.
On je taký manipulátor, že klame celé okolie. Jeho priateľov O tom nemusí vedieť a to, že nemá kam ísť to je jeho verzia pre milenky ako ich odzbrojiť. Zatiahol ťa do trojuholníka, preto by bolo cestné ju informovať. A povedať všetko čo aj on povedal. To ako to ona spracuje je na nej. Minimálne to bude mať ťažšie v živote s podvádzanim. Ak má pracovisko kľudne aj tam informovať.
@maciatkolulu 🤦🏻♀️ No veď najprv to nevedela, lebo jej klamal a ona mu uverila. Na to, že má partnerku, prišla až potom a následne to s ním ukončila.
A žena nie je chudera, ako že je krava, ale že je nešťastnica, lebo on jej takto ubližuje. Akože "chúďa".
@h2 ja rozumiem úplne. A na to všetko zrazu prišla po funuse,hej🤣🤣🤣no dobre. Najprv nepotrebuje nič vedieť a potom áno. A zrazu ma túžbu úbohej manželke všetko povedať. Iste😉
@mantilka na pracovisku informovať🤣🤣🤣to je nová móda MK,zalujte zamestnávateľom,lebo ti budú riešiť intímny život svojich zamestnancov a ich amorálne správanie No dobre.
@maciatkolulu Napísala som, ako to vidím ja. 🤷🏻♀️
Čo vieš o ich vzťahu? Možno je submisívna, závislá na mužovi a neodíde. Možno žijú na dohodu, a keď je in roky na tyzdnovkach, možno ma tiež nejakého kamosa. Možno to nie je prvýkrát a ona nebude rozbíjať rodinu a žije dobrovoľne v takom vzťahu. Možno je to zena, sebavedomá, ktorá nic netuší a pomôže jej to. Jednoznačne by som ja ta nou nesla, cítila by dom sa ako hlupana, ktorá neprišla na to, že spáva so ženatým. V jej očiach budeš iba milenka a ktovie, ktorá v poradí. Rozumiem tvojmu hnevu, ale maj úctu k sebe samej.
Bože to je úplne jedno či od neho odíde alebo nie. Čo vy viete ako sa veci majú. A kde je pravda. @autor prosím ťa povedz jej to ! Každá žena si zaslúži vedieť aký je jej muž chrapúň! Aj kvôli tým deťom! Bola som v takejto situácii a všetci naokolo mi klamali ! Nikto mi nič nepovedal ver že ma to poznačilo a nerobí sa to ! Keby niečo takéto viem, každej jednej by som to povedala !!!! Každá žena by to chcela vedieť !
@jozko_z_lesa to veru nie som ! Ale je to rozumne a čestné sa ku tomu už teda postaviť a povedať pravdu ! Nech to bolo už ako chcelo... A každá žena by sa mala postaviť ku tomu ako uzná ona sama za vhodné ! Ale rozhodne ŽIADNA žena si nezaslúži byť podvádzana a klamaná
@maciatkolulu My sme randili a az po cca 3 mesiacoch prislo na intimnosti. Vela sme sa rozpravali,kadeco mi povedal a nejako mi niektore veci nedavali zmysel,tak som si z tych utrzkov zacala skladat vsetko. Uz v tom case som to s nim ukoncila,lebo som mala pocit,ze nie je uprimny. Tak ma napadlo zacat patrat. A az tak som zistila,ze klamal. Nikdy by som si nezacala so zadanym.

@martinmmartin nesmieš sa do iných🤣🤣🤣🤣veď s ním spávala,ale ty brdo,autorka,veriť ,že má doma ženu a nič a ňou nemá,to je tiež také jednoduchšie. Takže si môžete s pani domácou podať ruky a nech ťa zlosť netrase,možno dotyčná všetko vie. A žije si s tým v pohode,tak ako ty,s tým,že si trtkavala so zadaným🤷