Mám povedať pravdu jeho priateľke?
Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.
ja sa v tom neviem zorientovat: chlapik -tato pomstychtiva ex- oficialna partnerka a este ta co jej chce pisat? ved to uz aspon keby tej oficialnej partnerke chcela napisat ale len dalsej pomimo znamosti?
@anonym_autor neklam, nie nam, sebe neklam. Nemas zaujem o neho absolutne a predsa riesis jeho terajsi zivot. Preco? Ten tvoj "dobry umysel" je len to, ze este stale ho potrebujes riesit, potrebujes sa pitvat v jeho zivote. Preco to potrebujes?
@viestta lebo nemám chuť na to, aby som v jeho očiach zostala za dobrú a tu, čo bude vždy ticho. Myslíš, že keď toto urobím tak on si povie že som úžasná a doletí za mnou? Keby ho chcem, tak neuvažujem o kroku po ktorom ma bude nenávidieť, to snáď dáva logiku nie? Ja ak to urobím, možno sa pokúsi znicit mi život ale mna to vyslobodí uplne a bude ma poznať ako niekoho, s kým sa netreba zahrávať. Ktovie, možno do budúcna bude pri inej komunikovať inak
@anonym_autor ježíš, dáváš žváaty jak z nejakej sekty 🙈
@maca1984 odveci odpoved😃 niekto sa na to pýtal tak som to upresnila ako to je.
@anonym_autor neklam, nie nam, sebe neklam. Nemas zaujem o neho absolutne a predsa riesis jeho terajsi zivot. Preco? Ten tvoj "dobry umysel" je len to, ze este stale ho potrebujes riesit, potrebujes sa pitvat v jeho zivote. Preco to potrebujes?
@viestta inak vtipne, ako som tu ja za zlu pomstychtivú ( aj v mojich očiach ak to urobím tak budem spina čo si nenechá) ale to čo niektorí dokazujú v komentoch, ani nemusia byt v takej situácii a už beztak cítiť z vás zlo 😃 čiže silne pochybujem,aký pokoj by ste zachovali keď tu neviete človeku normálne odpovedať slušne či povedať :/ nepovedať ale dávate sem emócie hnev na cudziu osobu 😃
@viestta lebo nemám chuť na to, aby som v jeho očiach zostala za dobrú a tu, čo bude vždy ticho. Myslíš, že keď toto urobím tak on si povie že som úžasná a doletí za mnou? Keby ho chcem, tak neuvažujem o kroku po ktorom ma bude nenávidieť, to snáď dáva logiku nie? Ja ak to urobím, možno sa pokúsi znicit mi život ale mna to vyslobodí uplne a bude ma poznať ako niekoho, s kým sa netreba zahrávať. Ktovie, možno do budúcna bude pri inej komunikovať inak
@anonym_autor takze pomsta? Uistim ta, ze pomsta ti pokoj v dusi nedonesie, ani zadostucinenie. Miesto planovania "sladkej pomsty" by si mala cas a energiu venoat tomu, ako za tym cirkusom spravit hrubu ciaru a zacat riesit buducnost, nie minulost. Ta pomsta bude Pyrhovo vitazstvo, ale to zistia az potom co ju vykonas. A este u tej priatelky budes za kravu, vdacna ti nebude, s tym nepocitaj...
@viestta inak vtipne, ako som tu ja za zlu pomstychtivú ( aj v mojich očiach ak to urobím tak budem spina čo si nenechá) ale to čo niektorí dokazujú v komentoch, ani nemusia byt v takej situácii a už beztak cítiť z vás zlo 😃 čiže silne pochybujem,aký pokoj by ste zachovali keď tu neviete človeku normálne odpovedať slušne či povedať :/ nepovedať ale dávate sem emócie hnev na cudziu osobu 😃
@anonym_autor veď urob ako chces. Čo sa pýtaš na MK? Kydy o dobrej tu nemusíš písať. Chces sa pomstiť, pomstí sa - môžeš byť na seba hrdá
Ja som toho názoru, aby mu niekto klepol po prstoch, choď do toho👍
Niektoré sme naivné, veríme v lásku, veľa vecí prehliadame koli tomu, pomôž jej zložiť ružové okuliare, nech vylezie tá špina a nech si to vyzerie, ja by som ti bola vďačná
@anonym_autor veď urob ako chces. Čo sa pýtaš na MK? Kydy o dobrej tu nemusíš písať. Chces sa pomstiť, pomstí sa - môžeš byť na seba hrdá
@saraxyz dala som otázku do diskusie či to povedať priateľke chlapa alebo nepovedať, v normálnej diskusiu by som očakávala odpovede typu áno povedala by som, lebo … nie nepovedala by som, lebo ..
inteligentny človek ak si odpovede prečíta, pochopí. Je take ťažké cudziemu človeku objektívne odpovedať bez vášni ?
napis jej a potom daj vediet ako to dopadlo 🙂 drzim palce
ja len pre info ste dve ci tri 🙂 ?
za mna hodne divne z tvojej strany na mieste tej priatelky si o tebe myslim svoje a zrusim ta ako ziadost o byt
nepoviem akmby to bolo nieco typu pedofil a je tam dieta ale toto je cista ohrdnuta zena
@saraxyz dala som otázku do diskusie či to povedať priateľke chlapa alebo nepovedať, v normálnej diskusiu by som očakávala odpovede typu áno povedala by som, lebo … nie nepovedala by som, lebo ..
inteligentny človek ak si odpovede prečíta, pochopí. Je take ťažké cudziemu človeku objektívne odpovedať bez vášni ?
@anonym_autor inteligentný človek nerieši kktiny. A už vôbec sa nechce mstiť
Ja som toho názoru, aby mu niekto klepol po prstoch, choď do toho👍
Niektoré sme naivné, veríme v lásku, veľa vecí prehliadame koli tomu, pomôž jej zložiť ružové okuliare, nech vylezie tá špina a nech si to vyzerie, ja by som ti bola vďačná
@anonym_0e41cc aj ja by som bola vďačná, ale rešpektujem zároveň že každý sme ini. Preto by som šla na to opatrne a naznačila jej, že by som jej rada niečo povedala. Viem komunikovať slušne a normálne. A keby mám chlapa, ktorý by sa javil ako úžasný a toto by mi niekto povedal, zasiahlo by ma to veľmi keď by som to nečakala ale o to radšej by som boka
za mna hodne divne z tvojej strany na mieste tej priatelky si o tebe myslim svoje a zrusim ta ako ziadost o byt
nepoviem akmby to bolo nieco typu pedofil a je tam dieta ale toto je cista ohrdnuta zena
@mamina7070 čiže rozumiem správne, že keby máš povedzme 9 rokov frajera a príde žena, ktorá ti povie že už 10 rokov s ním niečo ma, ukáže ti jeho správy, fotky a všeličo kde ešte o tebe rozpráva nepekne, tak ty tu ženu vyhodíš a jemu pôjdeš uvariť večeru a poviete si, že vás chce niekto rozdeliť ?😃nemam další argument do tejto odpovede
Ja si prosím len info či nemá VW čiernej farby😛
napis jej a potom daj vediet ako to dopadlo 🙂 drzim palce
ja len pre info ste dve ci tri 🙂 ?
@klementinka58 to ja neviem, koho všetkého on ma. Len sa mu to už vymklo spod kontroly
Ide len o Tvoju pomstu, jednoducho vas vztah vyprchal a on, ked sa s tou po Tebe rozisiel, tak sa vratil k Tebe, aby nebol sam kym najde novu, nasiel a tak znova zduchol. Tvoja chyba, ze si ho prijala. Teraz si na nervy, ze sa akosi znova nevracia, ved to aj vyssie pises, tak naco ta pomsta? Dupnut si nozkou a naivne cakat, ze sa priplazi? Ak by si mu takto vztah pokazila, tak sa nepriplazi urcite, bude na Tebs dobre nasr..y a dobre si Ta poda. Zmier sa s tym, ze vztahy aj koncia.
@anonym_0e41cc nie😉
Fíha a 9 rokov ti to nevadilo, iba keď sa na teba vykašľal zrazu? 😅 Čo si čakala že ťa požiada o ruku a takého by si už chcela? To by ti nevadilo že jej to robil?
@anonym_autor
už netrep, nič ťa nevyslobodí, si v tom *ovne až po uši, obaja ste smradľaví a ty to chceš prekryť, tým že sa " navoňavkuješ"
si taký istý charakter ako on.
@anonym_autor takze pomsta? Uistim ta, ze pomsta ti pokoj v dusi nedonesie, ani zadostucinenie. Miesto planovania "sladkej pomsty" by si mala cas a energiu venoat tomu, ako za tym cirkusom spravit hrubu ciaru a zacat riesit buducnost, nie minulost. Ta pomsta bude Pyrhovo vitazstvo, ale to zistia az potom co ju vykonas. A este u tej priatelky budes za kravu, vdacna ti nebude, s tym nepocitaj...
@viestta viesco, bola som dobrá celé roky, mimo tohto prešľapu iné nemám, vždy som sa snažila aj komunikovať správne a všetko a napriek tomu mám pocit, že osud praje viac tým zlým. Nemám nádej, že ešte ja Raz po tomto budem ,,víťaz,,
Fíha a 9 rokov ti to nevadilo, iba keď sa na teba vykašľal zrazu? 😅 Čo si čakala že ťa požiada o ruku a takého by si už chcela? To by ti nevadilo že jej to robil?
@13uzivatelka11 nie, dohoda na oboch stranách už v začiatkoch bola, že ak sa niečo zmení na jednej strane, budeme to komunikovať. O spoločnú budúcnosť som nemala záujem a nikdy sme to neriešili, nás vzťah bol zabehnutý tak ako bol
Aha takže si s ním len spávala a zrazu jej to chces po rokoch povedať? 😀 Prečo si jej to nepovedala hneď a neusetrila jej stratené roky ?
@anonym_autor
už netrep, nič ťa nevyslobodí, si v tom *ovne až po uši, obaja ste smradľaví a ty to chceš prekryť, tým že sa " navoňavkuješ"
si taký istý charakter ako on.
@mondolina nepopieram, ale diskusia nebola o hodnotení morálky a charakteru 😃 prišla som sem s inou otázkou, liečis si tu nejaké svoje rany? Byt tebou tu nemám radšej ani foto, lebo je smutne keď anonym ktorý môže písať kadečo a opustiť sa ma v sebe viac slušnosti a pozitivizmu ako žena s fotkou
Hovno na polici sa ide tváriť ako bonbón.
Tak goood luck.
Idem ja preč, sa mi nechce grcať takto v stredu.
@anonym_0e41cc nestras
.a n aake pismeno zacina jeho meno?
@mondolina nepopieram, ale diskusia nebola o hodnotení morálky a charakteru 😃 prišla som sem s inou otázkou, liečis si tu nejaké svoje rany? Byt tebou tu nemám radšej ani foto, lebo je smutne keď anonym ktorý môže písať kadečo a opustiť sa ma v sebe viac slušnosti a pozitivizmu ako žena s fotkou
@anonym_autor
nehanbím sa za svoj názor 😉
podielaš sa na klamaní inej ženy roky a ty sa cítiš podvedená🤣🙏
moje rany sú už dávno zahojené a nepotrebovala som k tomu trápnu " pomstu".
a čo ťa urazilo? 💩?
Hovno na polici sa ide tváriť ako bonbón.
Tak goood luck.
Idem ja preč, sa mi nechce grcať takto v stredu.
Povedala som niekde že chcem ísť zachraňovať svet alebo niekoho ?😃 len seba riešim, nikoho iného. Za seba som dala tuto diskusiu a v sebe riešim tuto otázku ale to človek ako ty nepochopí. Ja tu hľadám odpovede ale ty si tu luecis komplex že môžeš cudzim ľuďom v relatívnej anonymite písať hlúposti. Niekedy ma udivuje ako chori ľudia vedia byt a že to čo som urobila ja je oproti tomu bežná vec asi
@anonym_autor ved daj nejaku vzorku jeho komunikacie, screen bez osobnych udajov, posudine, pofukame👍

@marryliese nie. Chodili sme spolu, nechala som ho a potom si našiel ju. Potom sme sa časom začali opäť baviť a skĺzlo to do tohto, lebo sa doprosoval ako chcel byt so mnou, ju našiel len tak keď vedel že nebude už so mnou atd. Áno zlyhala som aj ja, že som mala niečo už so zadaným, ale nebol to nikto, koho by som spoznala ako ženatého či zadaného a tak mu vstúpila do života. Držal ma cely čas roky v tom, že vlastne on chcel mna. Ak by to bolo opačne a on by ss rozišiel so mnou, asi by nikdy nič takéto nebolo
@anonym_autor ježíš, dáváš žváaty jak z nejakej sekty 🙈