icon

Mám povedať pravdu jeho priateľke?

6. aug 2025

Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.

marca12
6. aug 2025

Ja by som to povedala. Z pohladu tej niekolko rokov klamanej priatelky,by som chcela vediet o nevere svojho priatela. Kazdy je ticho a potom sa to takymto chujom vsetko prepecie.

mondolina
6. aug 2025

@anonym_autor
to ideš bonzovať teda oficiálnej? 🤣🤣 tak to je ešte zúfalejšie ako zúfalé.

januska12323
6. aug 2025

Ja som sa stratila v tejto telenovele ale veľa šťastia alebo úprimnú sústrasť.

anonym_adafe0
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_adafe0 😊dáš nejaké poznávacie znamenie? Pochybujem že by sa stala takáto náhoda ale jeden nikdy nevie 😀

@anonym_autor zvolen. A na tvojom mieste by som to napisala

lenkasarka
6. aug 2025
@mondolina

@anonym_autor
to ideš bonzovať teda oficiálnej? 🤣🤣 tak to je ešte zúfalejšie ako zúfalé.

@mondolina keby si bola ty tou klamanou ženou nechcela by si to vedieť? Ja by som chcela vedieť,keby s takým chujom spím,žijem,fungujem,aby som s nim nestrácala dalších x rokov.

mondolina
6. aug 2025
@lenkasarka

@mondolina keby si bola ty tou klamanou ženou nechcela by si to vedieť? Ja by som chcela vedieť,keby s takým chujom spím,žijem,fungujem,aby som s nim nestrácala dalších x rokov.

@lenkasarka
doteraz jej to nevadilo? keď bola ona s ním? zrazu sa hrá na úprimnú, stelesnená spravodlivosť

viestta
6. aug 2025
@januska12323

Ja som sa stratila v tejto telenovele ale veľa šťastia alebo úprimnú sústrasť.

@januska12323 vsak toto. Stala, byvala, nova. Ktora je vlastne ta, s ktorou podvadza? Ktoru vlastne podvadza s ktorou? Vyzera to, ze vymenovane damy by sa mali dat dokopy a dohodnut striedavu starostlivost o pana...

lenkasarka
6. aug 2025
@mondolina

@lenkasarka
doteraz jej to nevadilo? keď bola ona s ním? zrazu sa hrá na úprimnú, stelesnená spravodlivosť

@mondolina samozrejme v tomto máš úplnú pravdu. Tu ale vôbec nejde o autorku. Z mojho pohladu ide,len o tu roky klamanu zenu.

marryliese
6. aug 2025
@lenkasarka

@mondolina samozrejme v tomto máš úplnú pravdu. Tu ale vôbec nejde o autorku. Z mojho pohladu ide,len o tu roky klamanu zenu.

@lenkasarka práveže nejde, veď písala že kvoli nej to nechce, len kvoli sebe a aby on dostal po hube

mamina7070
6. aug 2025

cize ty si bola 9 rokov milenka - matracka a teraz to zrazu ides riesit lebo to je moralne a eticke a neviem ake

ano vyhodila by som ta ako onucu nemas ziadnu hodnotu ako clovek toto robit take roky co a ako by som si potiesila s nim do toho ta nic

mondolina
6. aug 2025
@lenkasarka

@lenkasarka
ale autorke ide o seba! nie o tú chuderu s ktorou ju roky podvádzal. a to je na tom nechutné.
zrazu pochopila, že je koniec...a ide ničiť iných.

bielasovicka
6. aug 2025
@marryliese

@lenkasarka práveže nejde, veď písala že kvoli nej to nechce, len kvoli sebe a aby on dostal po hube

@marryliese len aby nedostala aj ona po hube, že sa roky vlacila so zadaným chlapom.

autor
6. aug 2025
@marryliese

@anonym_
@anonym_autor ale veď si písala že si mala niečo so zadaným, že ste to zase ťahali keď už s ňou bol tak čo nechápeš? A až teraz keď už ťa nadobro opustil chces jeho frajerku s niečím oboznamovať, keď si s ním bola si sa jej mala priznať.

@marryliese ešte raz. Ja som s ním chodila oficiálne. To bolo to prvé, najskôr. Následne som sa rozišla JA s ním, oficiálny rozchod. Čiže bola som s ním, čo som mala komu hovoriť? Po rozchode bol single, POTOM si našiel ju. Vôbec si neužíval časy s niekym novým, očakávala by som že motyliky v bruchu a všetko pri novom človeku nedovolia riešiť starého. Už od začiatku ako sa s ňou dal, mne vypisoval že to je z trucu a podobne, že nemôže byt so mnou. V tom čase som ja nemala ani poňatia, ako to raz bude a ani som s ním neflirtovala.boli sme v normálnom kontakte slušnom, z mojej strany určite. Následne časom sa to zvrhlo a spadli sme do toho. Už nikdy som mu nepovedala, že s ním chcem opäť byt-keďže som to ja vtedy ukončila a on taktiež to nepovedal, možno mi už neveril. Neriešili sme, čo bude a čo chceme proste sme tak žili a dohodli sa, že nikto iny tu nebude a že budeme vždy komunikovať ak by niečo. Fungovalo to dlhé roky a potom sa to začalo kaziť, nie kvôli nej. Veď už od začiatku ju klamal v tých naj časoch, časom nenaskočí väčšia iskra. Čiže sa ku mne správal pekne kým tu nikto nebol a zrejme keď PO ROKOCH našiel nahradu za mna, tak sa zachoval ako debil a nechal ukončenie na mna, bez toho aby vobec niečo povedal

autor
6. aug 2025
@mondolina

@lenkasarka
ale autorke ide o seba! nie o tú chuderu s ktorou ju roky podvádzal. a to je na tom nechutné.

@mondolina keby som napísala, že mi ide o ňu tak by mi všetci napísali, že zrazu mi jej je ľúto? Keď poviem, že mi ide o seba tak je zase zle, že riešim seba? Tak čo potom?

klementinka58
6. aug 2025
@anonym_autor

@marryliese ešte raz. Ja som s ním chodila oficiálne. To bolo to prvé, najskôr. Následne som sa rozišla JA s ním, oficiálny rozchod. Čiže bola som s ním, čo som mala komu hovoriť? Po rozchode bol single, POTOM si našiel ju. Vôbec si neužíval časy s niekym novým, očakávala by som že motyliky v bruchu a všetko pri novom človeku nedovolia riešiť starého. Už od začiatku ako sa s ňou dal, mne vypisoval že to je z trucu a podobne, že nemôže byt so mnou. V tom čase som ja nemala ani poňatia, ako to raz bude a ani som s ním neflirtovala.boli sme v normálnom kontakte slušnom, z mojej strany určite. Následne časom sa to zvrhlo a spadli sme do toho. Už nikdy som mu nepovedala, že s ním chcem opäť byt-keďže som to ja vtedy ukončila a on taktiež to nepovedal, možno mi už neveril. Neriešili sme, čo bude a čo chceme proste sme tak žili a dohodli sa, že nikto iny tu nebude a že budeme vždy komunikovať ak by niečo. Fungovalo to dlhé roky a potom sa to začalo kaziť, nie kvôli nej. Veď už od začiatku ju klamal v tých naj časoch, časom nenaskočí väčšia iskra. Čiže sa ku mne správal pekne kým tu nikto nebol a zrejme keď PO ROKOCH našiel nahradu za mna, tak sa zachoval ako debil a nechal ukončenie na mna, bez toho aby vobec niečo povedal

@anonym_autor mozno si len myslel ze ti vyhovuje byt ta bokovka, kedze si vedela ze ma oficialny vztah a neriesila si to teda ak si to neriesila

viestta
6. aug 2025
@mondolina

@lenkasarka

@mondolina jej ide len o jedno. Pomstit sa svojmu byvalemu milencovi. Ziadne moralne aspekty za tym netreba hladat, ziadne precitnutie sa nekonalo. Ona je nasrata, ze uz je byvala milenka (aj ked to popiera), on si s bohorovnym kludom narazil dalsiu a keby sa dalo, utopi ho v lyzicke vody. Kedze sa to neda, tak sa mu to chysta "osladit" tym, ze jeho "stalej" partnerke oznami, ze ma milenku.

autor
6. aug 2025
@mamina7070

cize ty si bola 9 rokov milenka - matracka a teraz to zrazu ides riesit lebo to je moralne a eticke a neviem ake

ano vyhodila by som ta ako onucu nemas ziadnu hodnotu ako clovek toto robit take roky co a ako by som si potiesila s nim do toho ta nic

@mamina7070 sorry ale si presne z tých, ktorým sa toto bude diať a ktorých chlap si bude spokojne bruško hladit, jak dobre

mondolina
6. aug 2025
@viestta

@mondolina jej ide len o jedno. Pomstit sa svojmu byvalemu milencovi. Ziadne moralne aspekty za tym netreba hladat, ziadne precitnutie sa nekonalo. Ona je nasrata, ze uz je byvala milenka (aj ked to popiera), on si s bohorovnym kludom narazil dalsiu a keby sa dalo, utopi ho v lyzicke vody. Kedze sa to neda, tak sa mu to chysta "osladit" tym, ze jeho "stalej" partnerke oznami, ze ma milenku.

@viestta
áno. a je akože nad vecou.

13uzivatelka11
6. aug 2025
@anonym_autor

@mamina7070 sorry ale si presne z tých, ktorým sa toto bude diať a ktorých chlap si bude spokojne bruško hladit, jak dobre

@anonym_autor za to ty budeš vždy asi iba tá druha a budeš čakať kedy sa ti zas henten ozve...

marhulka13
6. aug 2025

@anonym_autor ale daj vedieť ako to dopadlo, keď jej napises

lenkasarka
6. aug 2025
@marryliese

@marryliese ja rozumiem. Mne vsak ide iba o tu klamanu ženu,aby ona vedela s kým žije.

mamina7070
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja nepotrebujem sharovaneho chlapa tak ako ty a este ani ten ta nechcel vlastne len ta vyuzil

gabrielkaa
6. aug 2025

@anonym_autor urob ako cítiš. Tuto sa ti dostane mnoho názorov, každá sme iná, a hlavne ak sa nás to netýka tak sa ľahko moralizuje. Tvoj život, tvoje rozhodnutia.

januska12323
6. aug 2025
@viestta

@januska12323 vsak toto. Stala, byvala, nova. Ktora je vlastne ta, s ktorou podvadza? Ktoru vlastne podvadza s ktorou? Vyzera to, ze vymenovane damy by sa mali dat dokopy a dohodnut striedavu starostlivost o pana...

@viestta striedavú starostlivosť 😁

viestta
6. aug 2025
@januska12323

@viestta striedavú starostlivosť 😁

@januska12323 vsak spokojni by boli vsetci zucastneni

koniarova
6. aug 2025
@kikush182329

Ja by som to na tvojom mieste urobila. Ak aj budes za blbu a on sa z toho vykruti, tak je to dobry pod pre teba. A k tomu, ze tu zeny pisu ako sa toto nerobi, ze ma na to ta jeho prist sama. No kiez by sa všetky milenky ozvali manzelkam a kolko by zrazu zien otvorilo oci. Takto mozu chlapi uzivat este dalsie roky, lebo vsak milenka sa do toho nema miesat...

@kikush182329 ale ona sa chce ozvať milenke. Nie manželke.

koniarova
6. aug 2025
@koniarova

@kikush182329 ale ona sa chce ozvať milenke. Nie manželke.

Či už manželke sa chce ozvať? Som sa stratila úplne.

viestta
6. aug 2025
@koniarova

@koniarova a ked sa ozve milenke co tym dosiahne? Mne nejak unika podstata. Vsak milenka hadam vie, ze nie je jedina, ona hadam vie, ze ma len funkciu postranneho potesenia. A ak nie je uplne vymleta vie, ze nie je ani prva a ani posledna. To len zakladatelka si myslela, ze bola trojjedina, prva, jedina a aj posledna a ked sa ukazalo, ze to tak nie je tak vari po veceroch nechet netopiera, nohu pavuka a oko zaby v kotli na lektvar, ktorym mu "zakuri"

mondolina
6. aug 2025
@koniarova

@koniarova
oficiálnej frajerke to chce vešať na nos, neviem či to je aj manželka.

mondolina
6. aug 2025
@viestta

@koniarova a ked sa ozve milenke co tym dosiahne? Mne nejak unika podstata. Vsak milenka hadam vie, ze nie je jedina, ona hadam vie, ze ma len funkciu postranneho potesenia. A ak nie je uplne vymleta vie, ze nie je ani prva a ani posledna. To len zakladatelka si myslela, ze bola trojjedina, prva, jedina a aj posledna a ked sa ukazalo, ze to tak nie je tak vari po veceroch nechet netopiera, nohu pavuka a oko zaby v kotli na lektvar, ktorym mu "zakuri"

@viestta
trojjediná 🤣🙏