icon

Mám povedať pravdu jeho priateľke?

6. aug 2025

Jeden muž sa ku mne otrasne zachoval ( nie krátka známosť). Až mi to hlava neberie, ako niekto môže byt taký. Zvažujem, že všetko poviem jeho priateľke. Vždy som bola za dobrú, vedel že by som mu neurobila zle. Neviem, či si tento status mám udržať alebo mu dať to, čo on mne. Nesúďte teraz situáciu ako taku, dajte len názor na to, či by ste to povedali / nepovedali. Podotýkam, že nejde o moju ohrdnutost, ide mi o to, že on sa teraz cíti ako víťaz, ako dobre so všetkým naložil, že sa jednoducho vyparil. Žiadna komunikácia, nič a je to preto, lebo ma niekoho iného ( nie tu priateľku). Čiže to nie je o mne, o nej ale o ňom. Toto bude robiť stále, ja som z tohto von ale hnevá ma, že on si teraz niekde mysli, aké jednoduché to všetko je a bude takto pokračovať stále, posilnený úspechom.

anonym_adafe0
6. aug 2025

@anonym_autor urob tej zene službu a povedz jej to. Zasluzi si vedieť s kým zije

viestta
6. aug 2025
@mondolina

@koniarova
oficiálnej frajerke to chce vešať na nos, neviem či to je aj manželka.

@mondolina nebolo by od veci ak by tu autorka dala vsetky tri (len tri? 🙄) zeny zobrazene na casovej osi, aby sme sa v tom nestracali. Este by mala kazdu pomenovat jednojednoznacnym nazvom, pretoze sa tu kazdy straca v pojmoch a dojmoch.

klementinka58
6. aug 2025

ja to chapem tak, po precitani 5x uvodneho prispevku ze mala vztah s pankom, potom sa rozisli on si nasiel priatelku a neskor sa jej ozyval....priatelku stale mal a o 9 rokov ci kolko subeznych vztahov autorku opustil lebo si nasiel dalsiu....a ona chce napisat jeho oficialnej partnerke...ak to teda dobre chapem.....pritom ja si myslim, ze on zil v tom ze jej to nevadi ze je len bokovka kedze bola ticho zrejme a netlacila aby sa rozisiel s oficialnou

mikadooo
6. aug 2025

@anonym_autor ak by mi to dodalo vnútorný pokoj, spravila by som to. Ale ja som taký ľudomil. Ani nie že pomsta, ale skôr, aby sa dotyčná vyvarovala kkta. Otázne je, či "vrana k vrane" nesadla... To nikdy nevieš... Spravila by som to podľa možnosti anonymne, ak sa ti dá. napr. cez nový gmail účet alebo tak... Ak to nie je možné, tak možno aj neanonymne, ale tu by som sa stránila akýchkoľvek popisov, čisto len screenshoty. Ak by ma následne niekto nepríjemne konfrontoval, vôbec by som nereagovala. Tým pádom to pre mňa znamená, že nechce vidieť/vedieť a zaslúži si ho takého aký je. Ale ešte si to dobre celé zváž... Naozaj môže byť, že sa našli...

anonym_0e41cc
6. aug 2025
@klementinka58

ja to chapem tak, po precitani 5x uvodneho prispevku ze mala vztah s pankom, potom sa rozisli on si nasiel priatelku a neskor sa jej ozyval....priatelku stale mal a o 9 rokov ci kolko subeznych vztahov autorku opustil lebo si nasiel dalsiu....a ona chce napisat jeho oficialnej partnerke...ak to teda dobre chapem.....pritom ja si myslim, ze on zil v tom ze jej to nevadi ze je len bokovka kedze bola ticho zrejme a netlacila aby sa rozisiel s oficialnou

@klementinka58 tak, ale už nechce byť ticho, lebo je to hajzel.
Lebo po tých 9 rokoch čo ju využíval bez mihnutia oka si narazil ešte ďalšiu.
A to podľa mňa už je to vrchol čo prevádza celé tie roky oficiálnej partnerke a mala by to už konečne vedieť.
A je jedno či to urobí autorka, hlavne nech to urobí už niekto

pako24
6. aug 2025

@anonym_autor Typický príklad nevery, teda ak dotyčný pán je ženatý, zasnúbený, zapartnerený, skrátka zadaný s tou "oficiálnou". @anonym_autor uznala, že urobila chybu, keď sa vrátila do skôr ukončeného vzťahu v čase, keď už bol dotyčný zadaný. Trvalo jej to 7 rokov a bolo k tomu potrebné odkopnutie tentokrát z jeho strany plus názory z MK, kým svoju chybu uznala. Ale uznala si ju a to je pokrok. Otázka bola postavená, či to má teraz komunikovať oficiálnej partnerke dotyčného, alebo nie. Obe možnosti sú však zlé - po prvé, ak partnerka o nevere nevie, ani o nej zrejme nebude chcieť vedieť, veď kto by chcel vedieť, že je podvádzaný milovanou osobou? Či už by zareagovala rozchodom a mala by 7 rokov budovaný vzťah v háji, alebo by to ustáli a ich vzťah by to nadlho poznačilo nedôverou. Po druhé, ak partnerka o nevere vedela, @autor_anonym vyjde na smiech a bude sa cítiť ešte viac ponížená. Po tretie, ak nikomu nič nepovie, nepriamo dotyčného podporí v jeho avantúrach a ďalšom podvádzaní. Nepoznáme detaily, preto nevieme dať správnu odpoveď. Môžeme len konštatovať, že takýto vývoj situácie sa dal čakať. Plynie z toho poučenie, že nevera sa nevypláca, každého raz dobehne. @anonym_autor bola 7 rokov voľnomyšlienkárka a príčinou nevery, teraz chce s neverou bojovať bez ohľadu na dôsledky. Asi by to chcelo trochu pokory, chybil som, mám odplatu. Poučil som sa, budem múdrejší, idem ďalej. Ak niečo povedať, tak snáď len opatrne naznačiť, nech si s na to príde partnerka dotyčného sama, ak chce....

betulinka1
6. aug 2025
@klementinka58

@klementinka58 Dakujem za súhrn. Lebo som sa uplne stratila.

betulinka1
6. aug 2025

@anonym_autor ak by si napisala oficiálnej partnerke, ze vies, ze tvoj frajer je so mnou aj s tebou. Tak za mna Ok. Ale ukončili ste to a teraz to chces riesit 🙈🙈🙈🙈. Budes iba za blázna. Akoze ja by som chcela vediet, ze ma muz podvádza ale ak by mi to oznamila, uz odmietnuta milenka, tak to nech si uz nechaju pre seba.

koniarova
6. aug 2025
@mondolina

@viestta
trojjediná 🤣🙏

@mondolina 🤣🤣🤣

mimirka32
6. aug 2025

@anonym_autor on s tou oficialnou frajerkou zije v jednej domacnosti?

viestta
6. aug 2025
@mimirka32

@anonym_autor on s tou oficialnou frajerkou zije v jednej domacnosti?

@mimirka32 tiez dobra otazka kto tomu chrunovi perie trenky...

anonym_7aec68
6. aug 2025

Ty si charakter ked sa roky vlacis so zadanym.To mas karmu za to vsetko, vykaslal sa na teba a nasiel si inu.
Nema krstne meno na Š.?

koniarova
6. aug 2025
@viestta

@mimirka32 tiez dobra otazka kto tomu chrunovi perie trenky...

@viestta mamička 😁😁😁

viestta
6. aug 2025
@koniarova

@viestta mamička 😁😁😁

@koniarova celkom mozne

anonym_adafe0
6. aug 2025

Bože zeny, každá je tu aká hrdinka spoza monitra/displeja. By som bola zvedavá keby ste sa v reálnom živote dostali do akejkoľvek tazkej situacie, či by ste boli rovnaké hrdinky. Jasne, najlepšie sa radi, posudzuje, odsudzuje niekto iny ked nežijete jeho život, nie ste v jeho koži, nic o tom cloveku neviete, netušíte aky je, ako preziva veci a ako citi. Ale kazda ste tu hrdinka, tie isté mena by v každej druhej diskusii balili muzovi kufor. Pritom v realnom zivote by ste boli zlomené, rozhodene a asi veľmi ťažko také pragmatické ako sa prezentujete tu. A napríklad taká viestta, to tvoje sebavedomie s tvojim výzorom ma teda dosť udivuje 😄 v realite si podľa mna uplne zakriknuta šedá mys a svoje komplexy si riešiš na tomto fóre. Fakt si vegeta, v každej diskusii zamiesana a dovolujes si ľudí odsudzovať ako keby si mala patent na rozumom a správny zivot

viestta
6. aug 2025
@anonym_adafe0

Bože zeny, každá je tu aká hrdinka spoza monitra/displeja. By som bola zvedavá keby ste sa v reálnom živote dostali do akejkoľvek tazkej situacie, či by ste boli rovnaké hrdinky. Jasne, najlepšie sa radi, posudzuje, odsudzuje niekto iny ked nežijete jeho život, nie ste v jeho koži, nic o tom cloveku neviete, netušíte aky je, ako preziva veci a ako citi. Ale kazda ste tu hrdinka, tie isté mena by v každej druhej diskusii balili muzovi kufor. Pritom v realnom zivote by ste boli zlomené, rozhodene a asi veľmi ťažko také pragmatické ako sa prezentujete tu. A napríklad taká viestta, to tvoje sebavedomie s tvojim výzorom ma teda dosť udivuje 😄 v realite si podľa mna uplne zakriknuta šedá mys a svoje komplexy si riešiš na tomto fóre. Fakt si vegeta, v každej diskusii zamiesana a dovolujes si ľudí odsudzovať ako keby si mala patent na rozumom a správny zivot

@anonym_adafe0 vies, ja by som sa v takejto situacii nikdy nevyskytla, ja by som toto riesit nemusela. Niektore veci su pre mna nepradstavitelne. Napriklad vlacit sa so zadanym.
A len tak mimochodom skus si precitat moj prvy koment v tejto diskusii. Este raz a pozorne, ked si ho preskocila tak staci len pozorne. Ale po dalsich odpovediach autorky som zistila, ze tu je radit zbytocne.

ahhola
6. aug 2025
@anonym_adafe0

@anonym_adafe0 viesta je hviezda prvych stran😂aj mne vadi na 6tej🥀

anonym_42b2d6
6. aug 2025

Ja som stratena v tejto telenovele. Nedokazes normalne strucne a jasne opisat co take ti spravil? Vazny vztah ste nemali, len ste sa stretavali a neplanovali spolu zivot ani buducnost. Potom si nasiel inu ktora ho zaujala viac, mozno sa zalubil ale este chvilu prasil teba, kym nemal zbalenu tuto druhu (tak to robi takmer kazdy chlap, aj zeny..). A teba sa to dotklo , ze jej to chces po case vyrozpravat? Akurat sa strapnis

anonym_0e41cc
6. aug 2025
@viestta

@anonym_adafe0 vies, ja by som sa v takejto situacii nikdy nevyskytla, ja by som toto riesit nemusela. Niektore veci su pre mna nepradstavitelne. Napriklad vlacit sa so zadanym.
A len tak mimochodom skus si precitat moj prvy koment v tejto diskusii. Este raz a pozorne, ked si ho preskocila tak staci len pozorne. Ale po dalsich odpovediach autorky som zistila, ze tu je radit zbytocne.

@viestta môžeš byť kľudne v situácii, kedy ten tvoj chodí prášiť ďalšie dve, myslíš že tá jeho oficiálna o tom vie?
V rovnakej situalcii by si sa veľmi ťažko ocitla aj preto že máš rodinu, autorka manžela nemá, netreba kričať hop za každú cenu, manželstvo dnes máš a zajtra sa rozprávka môže skončiť.

viestta
6. aug 2025
@anonym_0e41cc

@viestta môžeš byť kľudne v situácii, kedy ten tvoj chodí prášiť ďalšie dve, myslíš že tá jeho oficiálna o tom vie?
V rovnakej situalcii by si sa veľmi ťažko ocitla aj preto že máš rodinu, autorka manžela nemá, netreba kričať hop za každú cenu, manželstvo dnes máš a zajtra sa rozprávka môže skončiť.

@anonym_0e41cc v rovnakej situacii ako autorka nebudem. O tom pisem. Co sa mi moze stat ovplyvnit neviem, viem ovplyvnit len svoje konanie a to viem, ze toto by u mna neprichadzalo do uvahy

vilma7
6. aug 2025

Ako roky si hrala druhé husle, ale myslela si si, že si jeho jediná? Alebo ty si vedela že je s tou druhou tiez?
Ja sa v tom nejako strácam...len koniec som pochopila, že teba sa už prejedol, kopol do zadku- tým že sa ti vôbec neozval, a teraz chceš jeho novej povedať, čo je on zač?
Tak ja neviem, ale ako poznám naivitu a hlúposť žien (nielen z MK ale aj z reálneho života), tak bývalý môže z teba urobiť hysterku a mladá zaľúbená žaba ta bude mať za psychicky chorú ženu a uverí jemu. Žiaľ, toto je často realita...alebo jej nabulika do hlavy dristy ako sa zmenil....alebo sa.mozno konečne naozaj zaľúbil a chce začať odznova...alebo to bude chronický neverík celý život a ženy mu to budú tolerovať presne ako ty.
Takže za mňa určite nemá absolútne žiadny význam niečo vravieť ďalej, alebo aj tu novu uz podvádza s tou, ktorú podvádzal s tebou?
Možno to s vami oboma skončil, lebo konečne našiel rozumnú ženu...alebo bude celý život taky. Ty ho nezmeníš a to ze to budeš každej jeho budúcej vravieť vyriešiš čo?

Ty si teraz belmi naštvaná , áno ide ti o pomstu lebo po rokoch ťa odkopol ako špinavú handru (áno on teba. Lebo sa ti vôbec neozval, nestala si mu Žiaľ ani za to, aby to oficiálne ukončil , aj keď vlastne nič oficiálne tam nebolo...tak ja neviem prečo sa ťa tento jeho čin až tak dotkol...Aši sú v tom ešte city zlosť...jednoducho ide z teba len zlosť, co je pochopiteľné.
Urob ako uznáš za vhodné ale tvojmu podkopnutemu egu to hovno pomôže. Nabudúce si radšej 100x rozmysli, s kým si poserieš dalsich par rokov.

anonym_adafe0
6. aug 2025
@viestta

@anonym_0e41cc v rovnakej situacii ako autorka nebudem. O tom pisem. Co sa mi moze stat ovplyvnit neviem, viem ovplyvnit len svoje konanie a to viem, ze toto by u mna neprichadzalo do uvahy

@viestta nevrav hop kým nepreskocis a zapovedaneho najväčší kus, nikdy nevieš čo ma pre teba zivot nachystané. Takze nic a nikto ti nedava právo odsudzovať a súdiť konanie iného človeka keďže ty jeho život nežijes

anonym_adafe0
6. aug 2025
@viestta

@viestta a milá viestta nezabúdaj ze karma je zdarma a aby si raz nemusela riešiť rovnakú situáciu za ktorú ine zeny odsudzujes 😉

anonym_0e41cc
6. aug 2025
@anonym_0e41cc

@anonym_0e41cc never tomu.
Rozvedieš sa, nájdeš si vzťah a keď si on po 2 rokoch nájde inú, kde budeš cítiť, že si na prvom mieste tak nemusíš mať silu to ukončiť.
Mňa sa to netýka a snáď nebude, ale nebudem sa nad nikoho povyšovať pre istotu.

anonym_0e41cc
Autor odpoveď zmazal
anonym_adafe0
Autor odpoveď zmazal
anonym_0e41cc
6. aug 2025
@anonym_adafe0
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_adafe0 presne, človek sa môže niekedy rozkrájať, aby všetko urobil najlepšie a aj tak sa karty zamiešajú.
Tváriť sa ako majster sveta, že mne sa to nemôže stať je už smiešne.

anonym_adafe0
6. aug 2025
@anonym_0e41cc

@anonym_adafe0 presne, človek sa môže niekedy rozkrájať, aby všetko urobil najlepšie a aj tak sa karty zamiešajú.
Tváriť sa ako majster sveta, že mne sa to nemôže stať je už smiešne.

@anonym_0e41cc uplne suhlasim a presne tie co sa bijú do hrude ze mne by sa nieco také nikdy nestalo si to nakoniec zažijú na vlastnej koži a možno ešte 100x horšie

anonym_adafe0
6. aug 2025
@viestta

@viestta vysvetli mi preco hádžes vinu iba na tu zenu? Chlap, kúrevnik je akože bez viny? Vina je iba na strane autorky? Ma držať hubu ako ohrdnuta milenka a on si môže len tak bez trestu užívať a ubližovať ďalším a ďalším zenam? A ked chce "svetu" povedať co je to za ko...ta tak ešte ona ma byt za tu zlu?

anonym_0e41cc
6. aug 2025
@anonym_adafe0

@anonym_0e41cc uplne suhlasim a presne tie co sa bijú do hrude ze mne by sa nieco také nikdy nestalo si to nakoniec zažijú na vlastnej koži a možno ešte 100x horšie

@anonym_adafe0 veru, mňa život učí pravidelne, že ho treba brať s pokorou a tesiť sa dobrým veciam, nie tým zlým aj keď sa dejú inému.
Tu len vyvaľujem oči, že to ľudí poteší si kopnúť ak sa dá a úplne zbytočne častokrát