Mám pracovať so ženatým milencom?
Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?
@heminepa ja si tiez myslim, ze mas pravdu. Ale nedokazem to s nim ukoncit.
Ma to dobre premyslene😝
Tak to musis Ty vediet ci ti to bude vyhovovat.nie my.
Mala by si uvolnit miesto pre nieco perspektivnejsie a nieco kde budes na prvom mieste.
dufam, ze pouzivas antiku, sice rozumu to neprida ale aspon sa nedostanes do vacsieho pruseru
pozri ty musis vediet, ci hrat druhe husle ti vyhovuje v zivote.. on zenu a deti ma.. s tebou zit neplanuje... ze ta bude trtkavat vo firme? no uplne hlupy nebude... ak tebe nevadi, ze doma spi aj so zenou a hovori jej to , co tebe, tak potom chod do toho, strat s nim najlepsie roky zivota a potom plac , ze nemas ten vlastny... ani muza, ani deti, ani rodinu ku ktorej sa niekto s laskou vracia.. hadam neveris, ze ta jeho doma je taka furia, ktoru by nedokazal jeden muz kvoli super milenke opustit... ten tvoj tvrdi , ze po 3 rokoch nechce opustit ani teba ani deti... zabudol ale povedat, ze ani zenu s ktorou normalne funguje ked si 3 roky nic nevsimla...
A tebe stačí robiť stále len tú druhú?
A tebe stačí robiť stále len tú druhú?
@nikpa nestaci, ale zalubila som sa a neviem to ukoncit 😔
Čo si myslím ? Že je to grc. Ale tvoja vec, či chces byť matrac, druhé husle a zneužívaná, alebo sú nájdeš perspektívny vzťah , hrdosť, sebaúctu a dôstojnosť.
Hnus.
Len pri nom nestrat mladosť a plodnosť. Hrdosť si už stratila.
Čo si myslím ? Že je to grc. Ale tvoja vec, či chces byť matrac, druhé husle a zneužívaná, alebo sú nájdeš perspektívny vzťah , hrdosť, sebaúctu a dôstojnosť.
@cacianka mas uplnu pravdu. Presne tak sa citim .... Ale neviem ako to mam ukoncit
Pokojne choď do toho – veď kto by už len nechcel byť sekretárou svojho milenca, ktorý sa večer vracia ku manželke, deťom a tebe hádže omrvinky "možno raz"...
Pozri, nesľubuj si niečo, čo nie je reálne. On už svoju ženu má. Zjavne to neukončí a vyhovuje mu to tak, ako to je.
Mala by si sa spamätať, nabrať trošku hrdosti a sústrediť sa na niečo perspektívne.
Ako ukoncit? Pocuj Fero, myslim si, ze je cas aby si sa vratil k manzelke.
Neboj sa o neho, rychlo si najde nahradu
Mala by si uvolnit miesto pre nieco perspektivnejsie a nieco kde budes na prvom mieste.
@zabka79 asi chce byť druhá žena 😃 v niektorých krajinách by mohla byť. Tu je len za milenku..
Ako ukoncit? Pocuj Fero, myslim si, ze je cas aby si sa vratil k manzelke.
Neboj sa o neho, rychlo si najde nahradu
@viestta povedal mi ze za 23 rokov zenu nepodviedol az somnou.. s nikym som si nerozumela nikdy tak ako s nim . Som od neho o 10 rokov mladsia. Ja uz neviem co si mam mysliet.
kolko mas rokov a kolko on?
Prehrmela mi podobna slecna cez manzelstvo, sikovna asistentka v skusobnej dobe, len neovladala zial ani gramatiku…a garantujem ti, ze jeho zena na to pride, kolegovia tiez ak nejaki budu a tu burku potom…bud sa rozvedie alebo prides o pracu…
To má aké staré deti, keď nechce odísť? Ty mu toto veríš? On nechce odísť kvôli deťom? Jaaj 😵💫
Hej, hej... Nikdy nepodviedol, len z teba sa mu podlomili kolena. Ked je 23 rokov zenaty, tak je to asi clovek okolo patdesiatky, ty mas cosi okolo styridsat a stracas cas s takym...
Hej, hej... Nikdy nepodviedol, len z teba sa mu podlomili kolena. Ked je 23 rokov zenaty, tak je to asi clovek okolo patdesiatky, ty mas cosi okolo styridsat a stracas cas s takym...
@viestta mam 32 rokov. Sme spolu tak raz za 2 mesiace. Preto chce aby sme boli spolu kazdy den. Preto ta firma.
To má aké staré deti, keď nechce odísť? Ty mu toto veríš? On nechce odísť kvôli deťom? Jaaj 😵💫
@saraxyz nechce rozbit rodinu a povedal ze bez deti neprezije ani jeden den.
hmmm a aky ma postoj k tomu keby si otehotnela?
otvorit si firmu len aby mohol zamestnavat milenku 🤨 wtf?? teraz je co? zamestnanec? szco? zamestnaval uz ludi? alebo ty budes jeho prvy/jediny zamestnanec.... toto je zas nejaka rozpravka 🙄
@saraxyz 11 a 10 rocne
otvorit si firmu len aby mohol zamestnavat milenku 🤨 wtf?? teraz je co? zamestnanec? szco? zamestnaval uz ludi? alebo ty budes jeho prvy/jediny zamestnanec.... toto je zas nejaka rozpravka 🙄
@monnci2226 nieje to rozpravka. Otvorili by sme to spolu.. ale kvoli jeho zene by som bola ja len ako zamestnanec.. ale vsetko by bolo na mne vo firme... Cely chod
hmmm a aky ma postoj k tomu keby si otehotnela?
@mamina7070 pouzivame ochranu, nechce aby som otehotnela v ziadnom pripade
Prehrmela mi podobna slecna cez manzelstvo, sikovna asistentka v skusobnej dobe, len neovladala zial ani gramatiku…a garantujem ti, ze jeho zena na to pride, kolegovia tiez ak nejaki budu a tu burku potom…bud sa rozvedie alebo prides o pracu…
@danieli aj ja si myslim ze ked budeme vo firme pride na to .
omg dalsia naivna co skocila na sladkew reci.. jasne ze zo zenou nespi a samozrejme je to len kvoly detom .. holka pozbieraj sa a odid od neho-ciu mu chces robit madrac cely zivot popripade kym ta nevymeni za dalsiu?