icon

Mám pracovať so ženatým milencom?

8. máj 2025

Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?

mamina7070
8. máj 2025

a ty si ochotna nemat vlastne dieta kvoli nemu?

monnci2226
8. máj 2025

tak potom smelo do toho! 😂 genitálny napad (on to ma velmi dobre premyslene, ty absolutne nie.... )

beloved
8. máj 2025

Toto je teda riadny hnoj co robite, ale karma je zdarma a raz budes aj ty manzelka a mama a pride mlada slecna, ktora si nebude vediet pomoct 🤮

ukgirls
8. máj 2025

cely chod na tebe a peniaze jemu a jeho rodine.. takze nielen rohoz ale aj otrok .. to snad nemozes byt tak naivna

heminepa
Autor odpoveď zmazal
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
8. máj 2025

Povedal mi ze s nou vobec nespi, spia v jednej posteli ale nic spolu nemaju. A dnes mi oznamil, ze idu na dovolenku bez deti. Ale ze on ist nechce, ale nic ine mu nezostava . Tak ja uz naozaj neviem co si mam mysliet

ukgirls
8. máj 2025

no aspon ze sa ta nespytal,ci mu nepostrazis deti kym si bude so zenou uzivat :D ma aspon velky ehm kedze nic ine na nom asi nedm co lakat

moonlight1210
8. máj 2025

Cela jeho firma na tebe.

To vies, on bude zrazu aj tvoj sef.
Ine je laskovat spolu raz za tyzden ako rovnocenni partneri a ine denne pod nim makat. Ked sa nestretnu jeho a tvoje predstavy o firme a praci, velmi rychlo to pojde do kyticiek medzi vami.

Plus mozes odchadzat z firmy s tym, ze si tam nechala kus prace, casu na rozbehu a on ta vykopol.

Pripadne sa budes pozerat, ako pod tvojim nosom opaluje dalsiu dievcinu, co si tam tiez zamestna. Lebo vies - skusenost si mu uz pomohla urobit.
Prvy krok byva najtazsi, sprevadzany obavami, niekedy aj vycitkami. Potom to uz ide. Takze s neverou si mu pomohla, zistil, ze to dava a nevadi mu to, tak uz ovela lahsie urobi to iste tebe, co urobil zene.

Jedna vec je s nim laskovat a hrat sa na partnerov.
Druha dostat sa s milencom do zavisleho vztahu. Kedze kvoli utajeniu nevery tam mas byt iba ako radova zamestnankyna, moze sa ti to neskor skaredo vypomstit, lebo nemas vo firme slovo. I keby si pomahala s jej zalozenim a rozbehom.
Dobre si premysli, kam chces takyto vztah tahat. Naozaj lepsie by bolo to ukoncit.

micusa2222
8. máj 2025

fúúú..podušku robiť 3 roky...brrr...

domka222
8. máj 2025

Na to,že máš 32 máš rozumu pomenej,keď veríš takým rozprávkam.

saraxyz
8. máj 2025

Keby si mala 20, tak sa to dá pochopiť. Skús si po sebe prečítať čo píšeš. Alebo si skús témy o milencoch prečítať. Muži asi chodia na nejaké kurzy, kde ich učia ako o*ebat milenku. Stále dookola tá istá pesnička

007marianna007
8. máj 2025

Si dobrá trúbka🙆 apropo nevadí ti, že obrába ženu aj teba? Či budem hádať..so ženou určite nespí, ti povedal, nie?

mamina7070
8. máj 2025

cize ty si myslis ze ma sex raz za dva mesiace len s tebou ? tri roky ? v najlepsich rokoch ?

007marianna007
8. máj 2025

Aha, nevšimla som si, že si to už písala vyššie, že ti vravel, že s ňou nespí..
Nespí s ňou, ale spia v jednej posteli spolu..moja drahá , to fakt si taká naivná? A teraz idu spolu na dovolenku bez detí, lebo musí🙆 Nerada ti kazim tvoju naivitu, ale medzi ním a jeho ženou je všetko v najlepšom poriadku a ona absolútne, ani len netuší, že je podvádzana..lebo pán manžel, je dokonalý herec, vie to zahrať na obe strany, aby ste boli obidve spokojné 👏aj ty aj manželka

glorikarebeka
8. máj 2025

Do tej firmy by som nešla ani pozrieť nieto ešte pracovať

betulinka1
8. máj 2025

Dobre som sa zasmiala. On s nou spi v spálni, idu spolu bez deti na dovolenku 🤣🤣🤣 Sorry ale toto su take báchorky 🤣🤣🤣🤣 jasne, ze s nou ma sex… sa zobuď… urobi jej Dobry oral a potom pride za tebou a da ti pusu 💪🏻💪🏻💪🏻 uz len dufaj, ze si takto nepoposuvate nejake fajne choroby medzi sebou. A vzdy ked ti dava pusu na to mysli…kde boli tie usta pred tebou.

mischy00
8. máj 2025

Vždy budeš pre všetkých iba tá, co ju klatil šéf vo firme.....veľa šťastia 👌

petrao2
8. máj 2025

Maj rozum
Mas 32 nie 20
Chcelo by to uz mat sudnost a cenit si samu seba
A este ake bachorky ti narozpraval?
Ziadna firma pekne ho zablokuj a posli do....
Never ze s nou nespi ak by to tak bolo ani dovolenka nebude

bielasovicka
8. máj 2025

Sú spolu už 23 rokov, a majú tak malé deti?

mischy00
8. máj 2025

Najlepšie bude ked za ním do firmy bude chodiť aj manželka a ona sa bude zatiaľ z poza monitoru pozerať, aký sú strašne nešťastný pár....

moonlight1210
8. máj 2025

Kedze s tebou je raz za 2 mesiace (ako pises), naozaj nema problem utajit ta doma a tebe pre zmenu hovorit veci, ktore chces pocut a tvarit sa, ze to mysli vazne
Ze si jeho prva nevera. Jedina nevera. Ze chce iba teba. Ze planuje “buducnost” s tebou (ale firmu, nie manzelstvo).

Najskor sa aj stretate, ked on si urobi cas a ty sa mu prisposobujes.

Takze ty vlastne vobec netusis, ci si naozaj jeho prva nevera, ci si naozaj jeho jedina nevera, a ci v tom casovom okne dvoch mesiacov vas netaha ako “jeho prvu a jedinu neveru” aspon dve-tri.

autor
8. máj 2025
@moonlight1210

Kedze s tebou je raz za 2 mesiace (ako pises), naozaj nema problem utajit ta doma a tebe pre zmenu hovorit veci, ktore chces pocut a tvarit sa, ze to mysli vazne
Ze si jeho prva nevera. Jedina nevera. Ze chce iba teba. Ze planuje “buducnost” s tebou (ale firmu, nie manzelstvo).

Najskor sa aj stretate, ked on si urobi cas a ty sa mu prisposobujes.

Takze ty vlastne vobec netusis, ci si naozaj jeho prva nevera, ci si naozaj jeho jedina nevera, a ci v tom casovom okne dvoch mesiacov vas netaha ako “jeho prvu a jedinu neveru” aspon dve-tri.

@moonlight1210 ano vzdy sa mu prisposobujem kedy moze. Fakt je to niekedy len raz za 2 mesiace. Ale vela si volame a piseme.

cacianka
8. máj 2025
@007marianna007

Aha, nevšimla som si, že si to už písala vyššie, že ti vravel, že s ňou nespí..
Nespí s ňou, ale spia v jednej posteli spolu..moja drahá , to fakt si taká naivná? A teraz idu spolu na dovolenku bez detí, lebo musí🙆 Nerada ti kazim tvoju naivitu, ale medzi ním a jeho ženou je všetko v najlepšom poriadku a ona absolútne, ani len netuší, že je podvádzana..lebo pán manžel, je dokonalý herec, vie to zahrať na obe strany, aby ste boli obidve spokojné 👏aj ty aj manželka

@moonlight1210
@007marianna007 stačilo by zaklopať na dvere jeho bytu, bez ohlásenia , že kto by ako oči vyvaloval 🤦🥰.

lindous
8. máj 2025

To si ešte nepočula? Žiadny chlap, ktorý má milenku so ženou nespí, neklape im to a vždy je žena zlá harpia.. to je úplne rovanké pravidlo ako že v base sú všetci nevinní 😅

Úplne si odmyslím morálnu stránku veci, nesúdim, snažím sa na to pozrieť z tvojho pohľadu, ale toto proste pre teba nemôže skončiť dobre … činy si všímaj, nie slová, lebo ťa opíja rožkom… neviem prečo si myslíš, že ak nemá problém klamať manželku, tak tebe by neklamal… 3 roky!!! To je strasne veľa na to, aby s tým niečo spravil, keby vážne chcel…ale on nechce a ani ti to nesľúbil, spoločná práca veci môže len zhoršiť, keďže rozvádzať sa nechce, to dal najavo úplne jasne a neočakáva, že sa to zmení… budete mať čas na častejší šuk, ale aj na konflikty, ty sa ešte viac namotáš, jeho to môže prestať baviť, žena bude tušiť, radšej to ukončí a ty skončíš bez chlapa aj prace… to vidím ako najpravdepodobnejši scenár

mischy00
8. máj 2025

Tu na koniku ide taká vtipná hláška......takú ešte nehrali, aby som ja na k.kot v šóre stála.
Toto mu povedz a kopni ho do riti....máš 32 rokov, ešte nájdeš muža, neboj

moonlight1210
8. máj 2025

Volat si. Pisat si. Na to si dnes najde cas kazdy, kto chce, ked su mobily a socialne siete. To je zakladna malickost.

Keby si bola fakt dolezita, je s tebou castejsie. Proste si ten cas bude utrhat odvsadial. Nie raz za dva mesiace. Ved to vlastne vobec nepoznate, napriek trom rokom.
Je lahke raz dva mesiace dotancovat na stretko v dobrej nalade a byt skvele naladeny.

Ten denny kontakt vo firme a pracovne problemy vas mozu krasne preverit a prebrat, co ste vlastne naozaj za povahy.

Btw. ak ste z inych miest, ako mienite poriesit logistiku s firmou?

mk22
8. máj 2025

Vo veku 32 ti stačí písať a volať?
A vidieť sa raz za 2 mesiace, v podstate príbehnut na lusknutie, ako taká fenka.
A hádam nie si taka tupá, že 8tyzdnov nesexuje a čaká na teba?
Véd ma doma vedľa v posteli 40r mladú ženu.
Sa preber!

majlo1234
8. máj 2025

Si v najlepsom veku, a stracas uplne bezprizorne cas. Nema to pre teba ziadnu buducnost, len stratis svoje mlade roky. A nakoniec skoncis sama. Zatial co on ma rodinku, deticky, pˇzazemie a este aj trtkacku s mladou

marca12
8. máj 2025

Zenska takto premrhat najlepsie roky zivota. Potiahni to s nim este zopar rokov a v 40tke mozes doma revat do vankusa,ze nemas rodinu ani deti. Klame ti a ty mu vsetko zeries. Ze nespava so zeniu? No jasne. A prave preto idu sami dvaja na dovolenku bez deti. Otvor si oci a rozum. Byt tebou,ukoncim to. Poplaces si,budes par mesiacov smutna,ale mas sancu najst spravneho muza,ktory ta nebude skryvat,ale hrdo sa s tebou bude prechadzat,s ktorym mozes mat rodinu. Ja nechapem,preco si toto robis.