Mám pracovať so ženatým milencom?
Mam milenca, ktory je zenaty a ma deti.Rozviest sa nechce. Trva to uz 3 roky. Vravi, ze bezomna nedokaze zit, ale ani bez deti. Chce otvorit firmu, v ktorej ma chce zamestnat len aby sme mohli byt spolu kazdy den..co si o tom myslite? Mam pracovat s nim?
Panenko Mario skakava!!!! On ta este povazuje za svoj majetok? Ty nie si naivna, ty si ten horsi pripad. Panko zavola a ty bazsi, cela natesena ponuknut mu svoje medzinozie...
Ja sa naozaj musim velmi drzat aby som ti nenapisla "na plnu klavesnicu" co si o tebe myslim. Ty si fakt taka zufala, ze si odkazana na takeho c.h-uja? To po svete nechodia lepsi ako tento? To fakt? Ty si fakt mysliss, ze tento bimbas by investoval peniaze do nejakej firmy, ktoru by zalozil "pre teba"? Nie je to tak, ze on vie, ze ty by si sa mu v tej firme zodrala za smiesny peniaz a este by ta mohol pravidelne vyprasit a bola by si mu za to vdacna. Akykolvek vyraz, ktory by ho presne popisal je nepublovatelny, ale ty rozmyslas nad tym ako s nim ostat aj ked velmi dobre vies, ze mala si to uz davno ukoncit... Keby si to nevedala nepises tu. Ty vies co mas spravit, len nemas odvahu alebo sa bojis, ze bez neho si nic. Nie nie si nic. Si zena, ktora si zasluzi muza, ktory ju miluje, ktory s nou bce chciet zdielat zivot. Tak sa konecne spamataj a zacni zit skutocny zivot, zivot bez neho, zivot so skutocnou perspektivou. To co ti on slubuje su len prazdne reci, sluby, ktore nikdy nenaplni a ked si najde lepsiu tak ta bez problemov vymeni...
@viestta Takto.... keď už ani Tvoj lopatistický prejav nepomôže, tak už nič 😅 Nevadí, milé od Teba, že si si našla toľko času...
Jasný troll 😌. (vydesil ma iba ten fakt,že si matka)....ale ty si iba znudený troll.
@zuzanita1609 takže ďalšia romanca - výmysel a zase na vine žena - to fakt?
Troll - už vymyslí niečo pekné - krajšie , veď sme hrdé ženy , krásne , láskyplné ....
@zuzanita1609 takže ďalšia romanca - výmysel a zase na vine žena - to fakt?
Troll - už vymyslí niečo pekné - krajšie , veď sme hrdé ženy , krásne , láskyplné ....
@elenka.k žienky,ja tu nie som aby som dostala čo najviac 👍,som tu z nudy a k tomu, povedať svoj názor a je mi jedno,že sa bude páčiť / nepáčiť. Píšem tak,ako cítim a ako to vnímam ja. Keď raz napíšem,že je autorka sebecká a myslí len na svoje potreby,mám pravdu možno z 85percent 😁. Ale mať jej potreby,raz za pár krát si dotyčný vrzne,nič z toho nemá,iba svoje trápenia,čo iné je ako človek bez vlastnej vôle a hlúpa? 😉
@elenka.k žienky,ja tu nie som aby som dostala čo najviac 👍,som tu z nudy a k tomu, povedať svoj názor a je mi jedno,že sa bude páčiť / nepáčiť. Píšem tak,ako cítim a ako to vnímam ja. Keď raz napíšem,že je autorka sebecká a myslí len na svoje potreby,mám pravdu možno z 85percent 😁. Ale mať jej potreby,raz za pár krát si dotyčný vrzne,nič z toho nemá,iba svoje trápenia,čo iné je ako človek bez vlastnej vôle a hlúpa? 😉
@zuzanita1609 👍🏻
Ja som reagovala na to, že si napísala ďalší troll...
😃 A vlastne akože jemu písala .
Tak ja som bola na tej druhej strane, tej manželky. Tiež sme mali dve deti, on si našiel milenku a tiež nechcel odísť od rodiny. Odišiel mu však rozum. Prišla som na to vcelku skoro, i keď sme mali 10 mesačné bábo. Rozviedla som sa ja, on by to nikdy nedokázal, slaboch. Zamysli sa, čo všetko svojim konaním spôsobíš - nezničíš len tú ženu, ale najmä dve malé deti a všetku ich istotu a bezpečie, ktoré rodičia spoločne budovali pre ne. Nie pre teba. Deti ťa budú s veľkou pravdepodobnosťou nenávidieť. Lož má krátke nohy... Nikdy svoju ženu nepodviedol? To iste.Kríza stredného veku pominie a s ňou pominieš aj ty. A tak ako si našiel teba nájde si ďalšiu. A ako sa odmilovať? Vezmi rozum do hrsti a skonči to, považovať to, že sa vidíte raz za 2 mesiace a nazvať to mileneckým vzťahom.. No neviem. Rozhodnutie je však na tebe, ale teda žena, ktorá má taký vek by mala mať už nadhľad.

mala by si sa minimálne hanbiť, že sa tuná takto priznávaš, on nechce rozbiť svoju rodinu, ale nevadí mu, že jeho rodinu rozbíjaš TY
Baby, radíte jej, ako keby to bolo normálne a ešte ju povzbudzujete? Bola by som zvedavá, či by sa vám páčilo, keby vaši mn. mali milenky - či by ste jej tiež tak radili,
áno kľudne si založ mn. firmu - aby si bol bližšie so svojom milenkou! A ja sa ti budem starať o tvoje deti ...... 😕
WTF píšem na PC a tu nemám vracajúceho smejla