Mám prestať podporovať kamarátku v biznise kvôli zrade?
Ma kamaratku uz 18 rokov od detstva .. v roku 2019 si otvorila salon - kozmeticke kadernicke sluzby kde k nej chodim ako pravidelny klient . Platim si normalne , nikdy nic nebolo zdarma . Ja sa zas venujem umeniu. Nedavno som mala velmi dolezity vecer - pre mna asi najvzacnejsi aky mohol byt v mojom zivote , kde som stala na javisku vo vypredanej sale so zasluzilymi umelkynami. Vyznamne osobnosti. Napisala mi , ze listky si nekupia a nepridu, pretoze jej muza to nebavi taky zaner.
Strasne ma to jej chovanie zamrzelo, sama vie , co pre mna to znamenalo. Ine priatelky prisli a bola afterka do rana . Ano , poviete si , ze preco to sem pisem . Zaujimamu ma uprimne vaše nazory . Mam aj ja ju prestat podporovat v jej podnikani? Mam na vyber xyz beauty centier . Parkrat som sa podstrihla v inom meste stacilo len a robila neskutocny cirkus. Mna tak uprimne sklamala. Alebo to tak malo byt.
Moj muz tiez neznasa sport. A predsa ide so synom na hokej alebo futbal. To su tak pochabe vyhovorky.
Mohla prist sama. Ja tiez niektore aktivity "nemusim" ale idem tam ako psychicka podpora.
Ono ak si ozaj spokojna resp ti jej sluzby stacia tak by som to nejako nemenila. Neriesila. Platila by si za tuto sluzbu aj inde. Ale ak by si mala moznost inam tak... nema ti preco diktovat ze mas k nej alebo sa urazat ze si isla nahodou niekam inam. S tebou zmluvu nema.
@anonym_autor nech sa nevyhovara na muža mohla prísť sama ona je tvoja kamarátka.Z trucu by som k nej neprestala chodiť príde mi to detinské, že ty si neprišla, tak neprídem ani ja.Mala si ju stopnúť, keď ta karala ako malé decko, že si sa dala podstrihnut.
Ja by som sa za takuto vec nedokazala urazit ale to som ja. Ako ano ona mohla prist aj sama aspon na par minut podat Ti ruku ale pre mna je to fakt blbost. A este väcsia blbost je robit napriek ako ked sa male dieta nahneva, prestat k nej chodit . Vsak ak si tam spokojna chodievaj dalej , ak nie a chces nieco lepsie tak nech sa urazi aj ona 😀 a co. Inak nie kazdeho bavi umenie
@ivik4 Ja niesom urazena , len ma to tak sklamalo , že pozname sa x rokov , podporujem ju , ona mala vzdy doteraz zdarma tie listky a teraz si mala zaplatit aj s muzom a zachovali sa takto . Život ide dalej😁ludi bolo 450. Mna skor ta kvalita vztahu zaujima a uprimnost.
Urazila sa len ona pred polrokom za moje podstrihnutie😂
@ivik4 Ja niesom urazena , len ma to tak sklamalo , že pozname sa x rokov , podporujem ju , ona mala vzdy doteraz zdarma tie listky a teraz si mala zaplatit aj s muzom a zachovali sa takto . Život ide dalej😁ludi bolo 450. Mna skor ta kvalita vztahu zaujima a uprimnost.
Urazila sa len ona pred polrokom za moje podstrihnutie😂
@anonym_autor ja by som tam k nej prestala chodit uz davno. Lebo vlastne z toho nic nemas, ked to tak zoberies a este sa bude ako na male decko na dospelu zenu osopovat, ze si dovolila sa nechat za vlastne peniaze ostrihat inde? Vy nie ste kamaratky. A mozno prave v tom je pes zakopany, ze si listky mala zakupit za svoje.
@anonym_autor treba jej to napisat. Presne to ako to citis. Uvidis vi to pochopi a ospraveldni sa. Ak nie tak kasli na nu.
Mne raz ublizila kmotra... A ked som jej povedala, ona na to povedala, ze "podla mna som ti neublizil, tak sa ti ospravedlnovat nebudem"...
Takze tak
Autorka uz si tolko krat napisala ze ju podporujes az rozmyslam ci jej platis zlatom 😄. Neboj ona nebude zivorit ked k nej tych par krat neprides. A ze niesi urazena ? Ale no...
Dohnalo Ta to az k napisaniu diskusie.
Vsak jej normalne napis co mas na srdci. Ja vzdy vsetko splechnem pozitivne aj negativne nad cim premyslam kamaratkam
Tak takuto kamaratku by som teda nechcela, este okolo nej chodit po spickach aby nahodou nerobila cirkus. To je toxicky shit a nie kamaratstvo. Skus sa zamysliet trochu aj nad sebou, ty mas co z toho kamaratstva? Vies sa na nu spolahnut ak nieco treba, ste si oporou, je tu pre teba, ci len sa kamaradite lebo sa k nej chodis strihat?
@anonym_autor ja by som tam k nej prestala chodit uz davno. Lebo vlastne z toho nic nemas, ked to tak zoberies a este sa bude ako na male decko na dospelu zenu osopovat, ze si dovolila sa nechat za vlastne peniaze ostrihat inde? Vy nie ste kamaratky. A mozno prave v tom je pes zakopany, ze si listky mala zakupit za svoje.
@muchotrafka298 Vieš tak ti poviem keby som vedela že je na tom finančné zle tak ja tie lístky by som kúpila za svoje a podarovala im že akože tu máte sú zadarmo ale viem že na tom finančné zle nie sú majú vlastné bývanie obidvaja zarábajú takže naozaj by ich to finančné nezruinovalo.
Malo to tak dopadnut ako vykristalizovanie vztahu asi🤍
Autorka uz si tolko krat napisala ze ju podporujes az rozmyslam ci jej platis zlatom 😄. Neboj ona nebude zivorit ked k nej tych par krat neprides. A ze niesi urazena ? Ale no...
Dohnalo Ta to az k napisaniu diskusie.
Vsak jej normalne napis co mas na srdci. Ja vzdy vsetko splechnem pozitivne aj negativne nad cim premyslam kamaratkam
@ivik4 zlatom neplatim ale kazdy druhy mesiac jej tam necham 220€ tak na mini podnikatelku v bloku kadernicku je to myslim fajn zarobok.
Myslim si ze by rovno prerusila kontakt co by bolo asi aj fajn to ukoncit
@muchotrafka298 Vieš tak ti poviem keby som vedela že je na tom finančné zle tak ja tie lístky by som kúpila za svoje a podarovala im že akože tu máte sú zadarmo ale viem že na tom finančné zle nie sú majú vlastné bývanie obidvaja zarábajú takže naozaj by ich to finančné nezruinovalo.
Malo to tak dopadnut ako vykristalizovanie vztahu asi🤍
@anonym_autor aspon vidis, aky mate vztah. Ze ty jej pchas peniaze za strihanie, lebo kamaratka, bez zlavy, bez bonusu nejakeho, este sa na teba osopi, ked ides inde. Peniaze urcite maju, ziadna kadenicka, kozmeticka co poznam netrie biedu a nie je socialny pripad. Ona is tie listky kupit nechcela, tvoja podpora jej je ukradnuta. Tak sa zamysli nad tym, ci sa takto chova kamarat. Je kazdemu jasne, ze nie. Ty si jej dobra len ako platiaca pravidelna zakaznicka, nic ine.
Máš plné právo cítiť sa tak ako sa cítiš. Tu nejde ani o cenu lístkov, ani o nekultúrneho manžela. Tu ide o to, že kamarátky spolu chcú zdieľať svoje úspechy a byť aj takou oporou a dať najavo, kamarátke, že si na ňu a jej úspech hrdá. To ona pre teba nespravila. Nuž, vieš na čom si. Ja by som k nej veru do salónu nechodila. Určite ti nedá daňový doklad za strihanie, takže len pekne čisté nezdanené € do vrecka jej dávaš. Keďže ako píšeš, niesu jej služby žiadny zázrak, len priemer, choď inde. Možno natrafíš na lepšie a kvalitnejšie služby.
@anonym_autor uz by som k nej nechodila.
Ona nie je kamarátka ale známa, ktorá ťa využívala na lístky zadarmo. Ozajstná kamarátka by sa nezdúvala za blbosti a podporila ťa.
@anonym_autor máš kamarátku od detstva a doteraz si nevedela,aký má vzťah k umeniu ona a jej muž? To o čom sa teda rozprávate?
Mozes sa rozhodovat kam pojdes ku kadernicke alebo na kozmetiku slobodne podla toho, co Ti vyhovuje. A nemusis niekam chodit len preto, ze je to kamaratka, ktorej si platila ako kazdy iny klient. Pre mna by uz bol red flag to, ze robila cirkus, ked si sa bola ostrihat inde. A nie, nie je to kamaratka, kedze Ta neprisla podporit a ty si podporu od nej cakala. Co sa ma co urazat, ze vyuzijes sluzby inde? Davala Ti zlavu, extra sluzby, je tak dobra, ze niet nikoho lepsieho v okruhu 100 km? Nie.
@muchotrafka298 aká kamarátka ? ani výnimočnú prácu neodvádza, ani zľavu nedá, uráža sa a nepodporí moju oblasť. je to známa a na bjúty služby idem kam chcem. ak je to kamarátka, tak oddelím biznis a riešim iba to čo nás spája.
@muchotrafka298 aká kamarátka ? ani výnimočnú prácu neodvádza, ani zľavu nedá, uráža sa a nepodporí moju oblasť. je to známa a na bjúty služby idem kam chcem. ak je to kamarátka, tak oddelím biznis a riešim iba to čo nás spája.
@cacianka ved ano. Ja by som isla tam, kde to mne vyhovuje.
@anonym_autor ked manzel nechcel ist, ona mala. Velmi zla vyhovorka. A za tobze ste boli inde sa skraslovat nema byt co nahnevana, nech je rada ze ste ku nej prisli. Ja takeho kamarate byvsom nemal.
@anonym_autor ked manzel nechcel ist, ona mala. Velmi zla vyhovorka. A za tobze ste boli inde sa skraslovat nema byt co nahnevana, nech je rada ze ste ku nej prisli. Ja takeho kamarate byvsom nemal.
@alexanderkovacs 😊❤️ďakujem vam
Ženy ako si ty ,nikdy nedospeju...vždy sa budete chovať ako pyšne dievčatka aj ked ste hlupucke a naivne ,hlavne aby bolo všetko po vašom. Ludia riešia inde aj väčšie problémy a hento tu rieši také somariny, kde by mala skúsiť odbornú pomoc .
Ženy ako si ty ,nikdy nedospeju...vždy sa budete chovať ako pyšne dievčatka aj ked ste hlupucke a naivne ,hlavne aby bolo všetko po vašom. Ludia riešia inde aj väčšie problémy a hento tu rieši také somariny, kde by mala skúsiť odbornú pomoc .
@david1202 a taky clovek ako ty ostane navzdy blby a zatrpknuty …😬 odpal si späť do Dudrakova zufalec …
@david1202 súdiš podľa seba ? si nedospelá a potrebuješ odbornú pomoc ?

este zeby mna ako klienta platiaceho plnu sumu zdrbala, ze som sa nechala ostrihat inde? to kde sme? toto slusny clovek nerobi. ja by som len z tejto stranky tam prestala chodit.
treba to brat tak, ze tie kamosky ktore tam dosli, tak ty im za tych par eur stojis a chceli byt s tebou pri tvojom uspechu. keby to bola kamoska tak ide aj sama, ona prisla len s trapnou vyhovorkou