icon

Mám priznať klamstvo o veku?

modravlna32
22. máj 2024

Ahojte . Poznam jedného chlapa všetko je krásne pekne len tu je jeden problem . Klamem mu o veku pridala som si jeden rok . Mám 17 . O strednej som mu neklamala . Čo mám robiť?

viestta
•
22. máj 2024

Zatlkat dalej kym sa to neprevali alebo priznat sa. Myslis si, ze je aj ina moznost?

deti95060810
•
22. máj 2024

nič... povedať pravdu.

crazy_cat_lady
•
22. máj 2024

a chlap ma kolko rokov? a z akeho dovodu si mu nepovedala pravdu? urcite sa radsej priznat, lepsie skor,.. to ako to uz vezme neovplyvnis..

himedzi
•
22. máj 2024

Ježiš. Povedz ze toho roku máš 18,tak si to proste myslela, že ty vždy tak uvadzas vek. Keď sa nepýta, tak na to kasli.

modravlna32
autor
•
22. máj 2024

@crazy_cat_lady ma 28. Lebo som sa bála že ma nechá .

candii
•
22. máj 2024

Jeden rok hore dole

koniarova
•
Autor odpoveď zmazal
•
koniarova
•
22. máj 2024

@modravlna32 to ozaj iný nebol na výber? 🤷Veď si mladá baba, hľadaj mladšieho.

luxus10
•
22. máj 2024

tak budes mat trochu dlhsie 18...😍 no boooze....😍 hej aj ja by som hladala mladsieho...🙂 casom...

chrobak7
•
22. máj 2024

@modravlna32 No pokiaľ ti ako 18 ročnej nekupuje alkohol alebo cigarety, tak v tom problém nevidím. Je jedno, či s ním chodíš ako 17 ročná alebo ako 18 ročná. Len keby ti dal alkohol, tak sa dopúšťa priestupku.

A voči nemu - možno bude ešte rád, že máš o rok menej. Len aby ťa o 3 roky nevymenil za mladší model.

alickapusinka
•
22. máj 2024

TY si myslíš že ak mu teraz povieš pravdu že s tebou neskonči. Už si mu klamala. Akú bude mať k tebe dôveru. Ak niekoho milujem nikdy mu neklamem. Ak je klamstvo vo vzťahu nie je dôvera.

candii
•
22. máj 2024

@alickapusinka predpokladám že keď sa spoznali nemilovala ho hneď 😁

alickapusinka
•
22. máj 2024

@candii tak ale idem s niekým do vzťahu a klamem mu v začiatkoch.

candii
•
22. máj 2024

@alickapusinka predpokladám že pri zoznamovaní nešli hneď do vzťahu. Hanbila sa za svoj vek, mala pocit že je popri ňom veľmi mladá. To sa stalo 90% dievčat. Nič hrozne neurobila.

alickapusinka
•
22. máj 2024

@candii no nie každý je rovnaký teraz ak mu povie pravdu tak môže sa nahnevať nie každý ma rád klamstvo.

megg1
•
22. máj 2024

@modravlna32 kvoli jednemu roku klames?