icon

Môžem mu dôverovať po mesiaci známosti?

Včera o 05:12

Ahojte, dostala som jednu zaujímavú ponuku a neviem, ako vážne ju mám brať. Môj život bol plný problémov a som na viac miestach zadlžená. Mám starý dom po babke, kde bývame, ale ani nie je veľmi obytný. Všetko je tu v hroznom stave. Nedávno som spoznala jedného muža. Je odo mňa dosť starší, ale je to pekný chlap. Povedal mi, že ak do Vianoc budem stáť pred jeho dverami úplne nahá, "nahá doslovne aj metaforicky", tak môžem u neho bývať do konca života aj s mojím dieťaťom a nakoniec po ňom všetko zdedím. Ale vysvetlil mi, že nahá znamená, že predám dom, splatím všetky dlhy a zbavím sa celej svojej minulosti a začem úplne na novo. A nahá aj nahým telom preto, lebo sa mu odovzdám navždy. Lenže neberte to zase zle. On je naozaj príjemný chlap, priťahuje ma a sex s ním je veľmi príjemný. Lenže čo teraz? Ak predám dom a zbavím sa dlhov, akú mám istotu, že ma niekedy nevyhodí? Poznám ho len krátko. No a zase, keď dlhy nesplatím dobrovoľne, o dom môžem prísť nedobrovoľne na súde. Čo mám robiť?

Strana
z3
anonym_65c6c5
•
Včera o 05:15

Vzdy bude platit postupka:
Najprv hlava. Potom srdce. A až na koniec spodok. Ty si zjavne začala opačne.

anonym_867c97
•
Včera o 05:18

@anonym_autor toto nie je ponuka, nad ktorou hy si mala co len sekundu uvažovať. A len aby bolo jasno - nie, ani náhodou mu nemáš dôverovať.

anonym_a05fc0
•
Včera o 05:25

@anonym_autor Takuto vetu by ziaden milujuci muz nikdy nevyslovil.

anonym_fc9eb1
•
Včera o 05:39

MANIPULÁTOR!
Utekaj, čo ti sily stačia🙏

orisker
•
Včera o 05:41

Panebože, udri...!

Hlupák ten, ktorý takéto navrhne, hlúpejší ten, kto to tak urobí!

anonym_4606a1
•
Včera o 05:46

Divna ponuka ... Zober si z nej to pozitivne, splat dlhy a negativne zamietni. Nechaj si dom.

anonym_203bac
•
Včera o 05:56

ak by bol machcer a chcel ti pomoct, tak s´ti splati dlhy a opravi dom... a ponukne ti spolocny zivot ak budes chciet... ale neoberie ta o slobodu a moznost sa rozhodovat.. toto je had... on ti pomoct nechce, on chce vydierat a manipulovat

crazy_cat_lady
•
Včera o 05:57

🤦🤦 sibe ti? Jak nad tym vobec mozes uvazovat? A verit chlapovi, ktoreho poznas mesiac aj s cestou. A ked ta vydrbe aj s deckom, tak tu budes pisat a fnukat, ze nemas kam ist..

anonym_3a665f
•
Včera o 06:07

@anonym_autor ...... že,AK budem
Že,ak= podmienka,ak podmienky dáva hneď na začiatku,nechcem vedieť čo bude o pol roka.
Niekto ti zdanlivo ponúka pomocnú ruku , čo je pre teba lákavé, že niekto ti " pomôže" , ale reálne hrozí, že potom sa môžeš stať handrou a hračkou v jeho rukách.
Daj na svoju intuíciu,vysukaj rukávy, skús pohľadať ďalšie riešenia, určite sa podarí niečo nájsť..
A keď si chceš niekoho nájsť ,tak aby si mala niečo svoje,aby si sa v prípade, že sa rozidete mala kde vrátiť.

anonym_c93fa3
•
Včera o 06:24

Asi vie že keď budeš u neho bývať a nemáš kam utiecť zostaneš, lebo v opačnom prípade by si ureka do svojho domu

ariannazara
•
Včera o 06:24

Ze ta vobec napadne nas tym zamyslat sa, trafeny

patrike
•
Včera o 06:33

Psychopaticky stary manipulator ti urobil ponuku predat sa do otroctva.

anonym_1e4215
•
Včera o 06:36

No, takýto dobrodinci sú len vo filmoch, inak je to vždy o tom, že niečo za niečo...obcas aj veľa za nič

rachel36a
•
Včera o 06:36

Prepáč ale mozog mas kde? Toto ti príde ako seriózna ponúka? Ja byt tebou, predam dom, splatim dlhy, a kúpim si niečo malé...keby aj garsónku, nech mate kde bývať...a určite by som sa nenechala dotlacit do toho co pises

lubkavargova1
•
Včera o 06:37

Jasne ze budes unho byvat...inak ked tam budes stat naha pred jeho dvermi nezabudni si este funu oholit...lebo ako s holou prides tak potom aj odides...doslova
Myslis si ze si ta vezme a ty podedis nieco? Jaj zenska naivita keby kvitla ty si ruzovy krik...
Inak ako na druhej strane, vie velmi dobre ze mas dlzoby na krku a ziadny normalny chlap si taku zenu nezavesi na krk a este s dietatom...nikto to neurobi. Takze starky bude postarany do konca zivota, a ty budes mat kde byvat...no urcitym sposobom win-win na obe strany...

patrike
•
Včera o 06:42
@lubkavargova1

Jasne ze budes unho byvat...inak ked tam budes stat naha pred jeho dvermi nezabudni si este funu oholit...lebo ako s holou prides tak potom aj odides...doslova
Myslis si ze si ta vezme a ty podedis nieco? Jaj zenska naivita keby kvitla ty si ruzovy krik...
Inak ako na druhej strane, vie velmi dobre ze mas dlzoby na krku a ziadny normalny chlap si taku zenu nezavesi na krk a este s dietatom...nikto to neurobi. Takze starky bude postarany do konca zivota, a ty budes mat kde byvat...no urcitym sposobom win-win na obe strany...

@lubkavargova1 Ved nieco za nieco, on urobil ponuku, je predsa chlap a drzi slovo, pekne pojdu k notarovi a spise zavet v jej prospech. Vybavene.

katkazatka
•
Včera o 06:43
@anonym_203bac

ak by bol machcer a chcel ti pomoct, tak s´ti splati dlhy a opravi dom... a ponukne ti spolocny zivot ak budes chciet... ale neoberie ta o slobodu a moznost sa rozhodovat.. toto je had... on ti pomoct nechce, on chce vydierat a manipulovat

@anonym_203bac splati jej dlhy? Po mesacnej znamosti? Musel by byt uplne blby.

anonym_1d014c
•
Včera o 06:54

ani neviem posúdiť, ktorý z vás je viac švihnutý

lubkavargova1
•
Včera o 06:54
@patrike

@lubkavargova1 Ved nieco za nieco, on urobil ponuku, je predsa chlap a drzi slovo, pekne pojdu k notarovi a spise zavet v jej prospech. Vybavene.

@patrike no to hej to som zabudla, predsa to sa robi ako prve v takychto pripadoch. Samozrejme. Jeden den pride, nastahuje sa a na druhy den hned idu za notarom.

anonym_de4f63
•
Včera o 06:55

@anonym_autor znie to ako zlata pasca, chce aby si nemala uniku z prijemneho pana bude casom obluda. A dieta? Absolutne nie. Tieto rychle stastia v praxi existuju tak 1%, zvysok je podvod

anonym_01e118
•
Včera o 06:56
@patrike

@patrike skvelé a na druhý deň môže ísť sám k notárovi a vyhotoviť nový závet, ona sa o tom dozvie až po jeho smrti, že je tu novší závet a predošlý ktorý má v ruke už neplatí

ešte je možné že skončia obaja aj s dieťaťom uväznení v jeho dome ako sexuálny otroci

anonym_4326a1
•
Včera o 06:58

Toto ziadna zena pri zmysloch sa nemoze vazne pytat.

simca06022011
•
Včera o 07:03

starsi chlapi maju tendenciu pouzivat taketo divne zvraty asi :DDD je to smiesne, ako ty sa hlavne zamysli nad sebou, ci realne aj bez chlapa by ti nebolo lepsie predat dom a v yrovnat dlhy, a zacat odznova s dietatom aj ked v private alebo niekde. S panom uzasnym sa mozete spoznavat nadalej. Ja by som slusne odmietla jeho ponuku s tym, ze sa mi to nezda vhodne takto formulovat, nemam nic proti vztahu atd, ale proste mi to pride manipulativne. Ak potrebujes pomoc, a vie ti pomoct aj realne nieco poriesit, poradit - pravne, odborne atd, tak ti pomoct moze, aspon uvidis nejaku akciu od takehoto chlapa. Ale ostat zavisla na takomto muzovi, pod jeho strechou, a on si bude diktovat podmienky asi aj nadalej.. je nebezpecne. Naha uz si pred nim bola, to je to najmenej :DD

anonym_4606a1
•
Včera o 07:09

Ono, na zaciatku sa lahko slubuju sluby. Obaja ste novi, zaujimavi, chrumkavi, sex funguje, zamilovanie tiez. Len spolocny zivot nie je prechadzka ruzovou zahradou. Ruzove okuliare casom spadnu a ked pridu konflikty, zacnete si aj liezt na nervy a o par rokov moze lahko prehodnotit aj sluby, aj to tvoje dedicstvo.

mogaa
•
Včera o 07:13

@anonym_autor a to on vie po mesiaci že s tebou chce žiť do konca života? z jeho strany čistá manipulácia...predáš dom, splatíš dlhy, prerušíš všetky vzťahy s okolím a ostaneš na ňom závislá - materiálne aj psychicky.....nie toto nerob....ak tak , tak predaj dom , poplať dlhy a prenájom....ste spolu MESIAC!!!! brutálne málo.....aby si nedopadla tak že predáš dom, poplatíš dlhy , zbytok peňazí vezme od a on má do konca života slúžku s ktorou môže zametať a robiť si s ňou čo len chce lebo je na ňom závislá.....ak si zadlžená cestou môže byť osobný bankrot a ty môžeš začať odznova....ale nespoliehaj sa na chlapa čo ti povie že po mesiaci známosti u neho môžeš bývať do konca života....lebo v každom vzťahu sú dobré aj zlé obdobia....

anonym_4606a1
•
Včera o 07:14

"Povedal mi, že ak do Vianoc budem stáť pred jeho dverami úplne nahá, "nahá doslovne aj metaforicky", tak môžem u neho bývať do konca života aj s mojím dieťaťom a nakoniec po ňom všetko zdedím."
Susedia budu mat slusnu show, ked tam budes stat pred dverami. 🙂

orisker
•
Včera o 07:17

V bohatej židovskej rodine bol mládenec na ženenie súci a rodičia sa rozhodli, že mu vyberú manželku, ktorá ho bude ozaj hodna.
Začali teda hľadať a pošťastilo sa im nájsť milé, pekné a dobre vychované dievča. Ale jej rodičom aj hneď oznámili podmienku: "Potrebujeme sa presvedčiť, že vaša Rebeka netrpí nejakou skrytou nemocou, ktorá by mohla spôsobiť, že manželstvo s naším Izákom nebude naplnené a šťastné. Preto vás žiadame, aby sme ju ešte pred sobášom mohli vidieť ako ju Jehova stvoril - úplne nahú."
Dievčina váhala, ale keďže mladík bol ozaj dobrá partia, tak sa nechala rodičmi presvedčiť. Tak teda prišla s rodičmi do ich domu, vošla do izby, vyzliekla sa donaha. Potom vstúpili rodičia, aj s mladíkom a dôkladne si ju poobzerali.
Nato sa Izák otočil ku rodičom a vraví: "Nevezmem si ju! Nepáči sa mi jej nos!"

osky
•
Včera o 07:30

Na zaciatku je to vzdy krasne,romanticke a plne motivacie...

Ked mi po mesiaci znamosti toto chlap navrhne,chce ma mat absolutne vo svojej moci.
Blikne mi vyrazna ohnivo cervena kontrolka...
Dlhy splatim,dom predam....proste zbavim sa zataze,kuoim si radsej co i len malu garzonku,kt.ale bude len moja a NEBUDEM NA NIKOM ZAVISLA!

Nikdy som nebola a nebudem.
Vzdy treba rozmyslat aj nad moznostou krachu a bez zakladu v rukach skoncis na ulici

anonym_153d82
•
Včera o 07:33

Veď toto ... Na začiatok pekná ponúka, maťoznosy zbaviť sa všetkého zaťažujúceho zinulosti a mať strechu nad hlavou a prísľub staroslivosti... Len takto je to začiatok k tomu, aby nad tebou postupne prevzal úplnú kontrolu, lebo budeš na neho vlastne odkázaná. Nebudeš mať nič, nebudeš mať kam ísť. A bude ťa držať vo vzťahu, kde on bude rozhodovať o všetkom a ty si ani neskrtnes. A možno to bude potom hovoriť ako sa máš obliekať kam smies a nesmieš ísť atď. Stojí tu to za to? Možno ten dom vieš predať aj tak aj priplatiť čo to z dlhov ale bez takéhoto záväzku voči nemu. A radšej si začať od nuly, ale sama a slobodne .

anonym_de4f63
•
Včera o 07:35
@katkazatka

@anonym_203bac splati jej dlhy? Po mesacnej znamosti? Musel by byt uplne blby.

@katkazatka stary pan ma plan a nebude pekny

Strana
z3