icon

Mám s ním prerušiť kontakt?

26. nov 2024

Ahojte. Stala sa mi taká vec, pred cca rokom mi umrel priateľ, mali sme spolu aj malého syna. Ide o to že som si začala mesiac dozadu písať s jedným mužom, zo začiatku to bolo len tak , postupne sme si písali viac a viac zo života, zistili sme že sme dosť podobné povahy, veľmi pekné veci mi písal, a tak sme sa dohodli že si dáme stretnutie zistiť či je to aj naživo také. A bolo to také, dokonca lepšie ako som si predstavovala. Nielen výzorom, ale aj povahou bol taký ako písal, išli sme sa prejsť, do kina. Držali sme sa za ruky, rozprávali o všetkom, hladkal ma po ruke. Na konci bol aj bozk viac k ničomu nedošlo. Dlho sme sa nevedeli rozlúčiť a potom po jeho odchode mi bolo aj smutno. A potom to prišlo, začal písať menej, zdal sa mi odmeraný už ani dobrú noc. Pritom na tom stretnutí vyzeralo všetko fajn. A potom z neho vyšlo, teda písal mi že sa mu ešte v ten deň ozvala bývalá z Ukrajiny, že si dlho písali...vraj je z toho zmätený, že už sa len vrátiť nechce ale ona sa vrátila k nim do mesta, že city vraj ochladli ale majú spoločné spomienky a bla bla. Myslíte že to bude mať nejaký zmysel keď tam vstúpila ona? Nemám 15, mám skoro 30. Stratila som priateľa ktorého som ľúbila, možno zato som sa tak namotala na tohto človeka...písať si s ním, či prerušiť kontakt? Kamarátky mi radia že mám si s ním stále písať, ale hrozne zle mi to robí keď viem že zasa má v hlave aj tu Ukrajinku ( aj ked mi ju opisoval ako alkoholičku ktoru vraj živil) ...viem že sú aj horšie problémy, len som sa chcela vyrozprávať a počuť Vaš názor.

Strana
z2
damian85
26. nov 2024

@h2 a ty vidíš chlapovi do hlavy , že vieš nad čím on uvažuje ? Veď som autorke napísal , ak je jej dobre samej , nech to ukončí...........no len asi také čierno biele to nebude , ak prišla po radu na MK však ?

michelle567
26. nov 2024

No presne. Keby nakoniec sa rozhodol aj pre autorku.. čo keď mu krásavica z Ukrajiny napíše zas o pol roka a on bude nanovo zas celý žhavý nerozhodný, by ma šľak trafil 😃 radšej by som ho ani nechcela toto dookola

lilizzachy
26. nov 2024

Podla mna je teraz s nou ked neodpisuje. Kasli na neho. Dookola budes riesit ukrajinku, uvidis ona mu neda pokoja, niektore su take. Ja by som isla od toho prec hlavne po tom co si prezila, neboj sa stretnes este lepsieho.

betulinka1
26. nov 2024

@damian85 snazit sa da ale nie o chlapa co sam nevie co chce a skace hore dole ako byvala pride alebo nepride. To uz naozaj nie je pre zrelú zenu s dietatom. To je proste nerozhodný chlap, ktory sa nebie zbavit toxickej ex. Rozchadzaju a schádzajú sa, to je znakom, ze to nema chlap uzatvorené. Takeho ziadna normalna doma nechce. Chcel by si taku zenu, co ma furt bývalého v hlave?

damian85
26. nov 2024

@betulinka1 Vždy keď sme ženu nechápali , sadli sme si kolégium a začali riešiť. Kým sme prišli na to , čo ktorá chce , nebolo nám to nič platné , pretože si to žena rozmysela a už neplatilo to čo chcela. Aj toto fórum je toho obrazom. Ak by dotyčná vedela čo chce , nepríde sa pýtať na toto fórum , ale sama by ho kopla v riť. Však 😝 ? Takže rozprávať o zrelosti ženy s dieťaťom ktorá vie čo chce , ale príde sa pýtať čo vlastne chce na MK a nezrelosti pána , s ktorým som nerozprával je veľmi odvážne. Ak by mi za to človek stál , asi by som aj bez opýtania o neho zabojoval , ak nie , neprišiel by som si po radu sem ale ukončil to. Racionálne . Nie ?

rorino
26. nov 2024

Nepísala by som ďalej,už to bude len to bla,bla....

vikiki29
26. nov 2024

Určite sama cítiš, že niečo nesedí. A máš pravdu, kašli na neho. Je to taký rozprávkar, ani srnka netuší čo je pravda a čo nie.

cholitko
26. nov 2024

Prerusit kontakt, ten pravy pride raz casom

betulinka1
26. nov 2024

@damian85 ale my zeny si proste potrebujeme niekedy pokecat, mozno nema s kym. Tak to rozoberá tu. Nie je na tom nic zle. Nehovori to o nej nic, ci je nezrelá. Ako zena niekedy potrebujem rozne nazory a mozno iba potrebovala citat, ze Ano je spravne, ze sa rozhodla nekontaktovat ho viac. To sa tazko muzom vysvetluje, ako to preco chodime na wc vacsinou spolu 🤣🤣🤣

damian85
26. nov 2024

@betulinka1 No bodaj by si pravdu mala 😝 a o 11 dní sme tu nečítali , stretla som sa s mužom a on ......😅 . Nemusí to nič hovoriť že je ona nezrelá , ale ani že on je nezrelý , keďže sme nečítali jeho verziu príbehu.....

danica2711
26. nov 2024

kašli na to, ak je Ukrajinka výhovorka, nech ide do prdele, ak je skutočná, nech ide za ňou... Booože, stretli ste sa raz, o týždeň si naňho už ani nespomenieš...

barborachors
26. nov 2024

Dobre ti vravi vnutorny hlas. Je to spekulant, nevie co chce a je zavisly na svojej ex, asi to je riadna potvora a nemyslim, ze si vhodny kandidat na sutaz s takou zenou.
Nechaj ho ist, bude lepsi.

autor
27. nov 2024

@danica2711 to je pravda, na začiatku som bola dosť smutná, ale už si skoro ani nepíšeme. Výhovorky typu nemám signál , pritom je určite s ňou sú trápne. Predtým sa mu ani raz nestalo že by nemal signál 🙂 takže, fakt kašlat na neho, ďakujem baby

Strana
z2