icon

Mám sa báť, že priateľ stretol bývalú?

3. feb 2025

ahojte. Boli sme s priatelom vonku, normalne ako vzdy sme sli si sadnut do restiky. Kedze zijeme od seba daleko, obidvaja studujeme na vs, kazdu jednu chvilu stravena spolu je pre nas vzacna. Lubim ho nadovsetko, dlho som take nieco elpodobne necitila pri inom a to som uz mala pred nim partnera. Ako sme sedeli, vyzeral trochu napato a ze mi musi nieco povedat. Ze sa stretol s byvalkou, aby si ujasnili veci, ck boli nevypovedane. Nie som zastancom zakazov, ale trodku mi to vrta v hlave, ze naco ju chcel vidiet? Tusila som, se budu asi v kontakte, ajked ich rozchod bol dost tazky, hlavne asi pre nu, pravdepodobne si myslela, ze jej ho idem prebrat. Ale ako ja as to mozem, ked po ich rozchode medzi preskocila iskra? Dlho sme o tom debatovali, ze bola vkuse rozculena, ked ma spominal a chcela mu ma nakoniec zakazat. Teraz k pointe, som rada, ze sa mi stym priznal, velakrat ho stale otravovala uz pocas nasho vztahu, ze bude pokoj, ale na druhej strane, ved stacilo si to len napisat...Este mi sam povedal, ze uz vtedy ked bol este s nou, ze sa mu pacim ako clovek a som skvela a vzdy ma chcel. Napisali by ste tej jeho exke nech nerobi dusno a prestane s tym?

Strana
z2
enmery
3. feb 2025

Hlúpa truba si ty. Šťastný ma byt v orvom rade každý sám za seba a vďaka sebe. Dobrý partner je len bonus. Ty si ss zamotal s debilkom, ktorý podieľal svoju partnerku kvôli Tebe. A urobí to aj Tebe, lebo "ho nebudeš robiť šťastným". Možno Ťa v tejto hlúposti ospravedlňujem iba vek. Čaká Ťa tvrdá životná lekcia, či už s týmto alebo iným.

lindous
4. feb 2025

“ Stale ho otravovala, uplna hlupa truba, ktora ho nevedela ani stastnym urobit a chudak uz nevedel, co ma pre nu spravit aby bola stastna.” toto ti predpokladám narozprával on 😅😅 a samozrejme si to prikrášlil tak, aby bol on chrumkavý… kto vie čo zas jej hovoril o tebe… prečo to robí? No to je “daň” za to, že si skočila do vzťahu s niekým, kto nemal ukončený predchádzajúci

mizoko
4. feb 2025

Poviem ti z vlastnej skúsenosti že si sa namotala na narcistu a manipulatoro. Dievča utekaj. Áno je to ťažké lebo ten človek tá vie úplne opantať. Ale utekaj ak máš ešte kúsok sebaúcty. Ja som to tiež v ňom nechcela vidieť aj keď kontrolky mi svietili. Ale našťastie som sa spamätala skôr ako sa to stalo vážnejším. Človek ktorý nemá ešte ukončený jeden vzťah poprípade je čerstvo po vzťahu a svoju/ho ex vykresľuje tak ako tvoj dráhy,že ona mu nedokázala dať to čo ty a ty si tá najvhodnejšia preňho,najlepšia,žena jeho života a snov - to ti žiaden človek nebude po tak krátkej dobe vravieť,jedine ak ťa chce namotat a mať tá ako medzi zastávku lebo keď ťa úplne vycicia nájde si inú,poprípade ju už dávno má akurát ty o tom nevieš. Z toho čo vravíš,ako ho odpisujes,ako človeka s ktorým vieš že máš byť je to tvoja druhá polovička teba kt si tak dlho hľadala a podobne - to je manipulácia z jeho strany. Bez Foreste bez .....

samik88
4. feb 2025

Medzi nimi nebola láska? Tak prečo boli spolu? Ty si musíš hlavne uvedomiť,že ona tu bola prvá ,pred tebou a ty si vstúpila do toho a prispela k ich rozchodu. Keby niet teba ,možno by boli ešte spolu. To ju až tak dobre poznáš keď o nej tak hnusne píšeš? Veď sa skús trošku do nej vcítiť. Napokon je dosť možné ,že dopadneš rovnako ako ona. Keď mi jeden chlap povie ,že som sa mu už dávno páčila a chcel ma počas toho ako bol vo vzťahu s inou ,rozíde sa s ňou kvôli mne a udržiavajú stále spolu kontakt ,niečo nebude v poriadku. A je to o to ťažsie keď ste ešte na VŠ ,prešla som si niečím podobným a ten vzťah nevydržal. Predstav si ,že tam na jeho VŠ je podobné dievča ako ty ,ale má možno do plusu ešte jednu,dve vlastnosti. Kde berieš istotu ,že sa s ňou nedá dokopy rovnako ako s tebou?

rorino
4. feb 2025

Aby vám zničila vzťah? Och dievča🤦Ešte raz si s porozumením prečítaj vlastný príspevok a potom rozmýšľaj nad zničeným vzťahom.....

Strana
z2