icon

Mám sa kamarátky opýtať, či sme pozvaní na žúrku?

15. jún 2023

Ahojte, pred cca 2 tyzdnami mi kamoska hovorrila, ze bude zurka jej dcerke. Bude mat 2 roky. Ze tam nikoho nechce, iba nas a rodinu. Avsak odvtedy mi nic nespominala a v sobotu budu mat zurku. A ja teraz neviem, ako sa mam zariadit, kedze uz mi ju nespominala, ibaze dava piect tortu, ale ze o ktorej... Alebo, ako co... Neviem vobec a hanbim sa jej opytat. 😑

Strana
z2
limoncino
15. jún 2023

@h2 no škoda, teraz nebudeme mať video tanikania ani nevieme koľko prác odvtedy prestriedal

h2
15. jún 2023

@limoncino 😂 Budeme to musieť nejako prežiť. Aj keď je to škoda. Mňa by aj zaujímalo, ako pokračuje "stavba storočia".

limoncino
15. jún 2023

@h2 a ci Kamilka pustila žena

limoncino
15. jún 2023

A už vieme čo malo to veľdielo znazornovat?

miadi
16. jún 2023

Ved jej zavolaj a opytaj sa ci teda mate k nim prist na žurku 😂sorry takto nazvat narodeninovu party dietata . Musim sa smiat. Mile 😆ze ked chce len rodinu nevadi . Ved ona si Mozno mysli ze ti povedala aj o kolkej a rata stym ze prides. Kamosky by si mali Taketo veci vediet bez problemu povedat.

buberova
16. jún 2023

@veronikaszabova prečítala som si prvé 2 a posledné 3 strany. Som taká rozpoltená že veľmi by som chcela vedieť ako to prebiehalo a čo presne sa dialo ale veľmi sa mi nechce pri tom stráviť hodiny a hodiny čítaním 😁😁

an1abella
16. jún 2023

Potom daj vedieť, či ste na tej ,,žúrke,, boli. 🙂

aduskatt
16. jún 2023

@buberova svadba bola, bez sesternice, pol rodiny sa rozhádalo a nepozvaná nakoniec zistila, že je tehotná, takže nevestu asi aj šľak trafí od závisti ak to už vie🙂.

vanessad15
16. jún 2023

@aduskatt Už to vie, autorka písala, že nevesta ten ich nepríchod zvalila práve na jej tehotenstvo😂

aduskatt
16. jún 2023

@vanessad15 aha🙂 tak tato info mi ušla🙂)))

Strana
z2