icon

Mám sa ospravedlniť priateľovi po hádke?

Včera o 06:49

Ahojte, pohádala som sa s priateľom. Sme zrelý pár, každý býva doma so svojimi deťmi. Veľmi, veľmi ma nahneval, už to išlo nabaľovalo sa to, a potom som vybuchla vo chvíli, keď to najmenej čakal. On nechápe čo sa deje, že prečo som takto reagovala. Keď som mu to vysvetľovala, nevedel to pochopiť. Tak som mu už povedala, že vysvetľovať nič nebudem, že to nemá zmysel... že si neničme sviatky a svoje zdravie. Čo ma však trápi najviac, že som mu povedala, že už ho nechcem nikdy vidieť. Čo nie je pravda. To, že sme sa rozišli a že si nerozumieme neznamená, že ho nechcem nikdy vidieť. Reagovala som prehnane. Mám sa mu ospravedlniť? Napísať mu správu, že som toto takto nemyslela, a keď ochladnú emócie, tak sa môžeme stretnúť na káve ako dvaja dospelí ľudia - lebo to, že to nám dvom nevyšlo, neznamená, že je zlý človek. Len my dvaja nie sme kompatibilní. Alebo to už nesiliť a nechať tak? Viem, že rozchod je nevyhnutný, mrzí ma, ako som sa zachovala a čo som povedala.

Strana
z2
biba_18
Včera o 09:16

v pohode sa mu ozvi. napíš mu to tak ako nám tu… aj keď si nemyslím že by to zobral doslovne s tým videním 😏 ale tie darčeky pre deti by som riešila určite…

moze
Včera o 09:16

Ja by som sa ospravedlnila. Nielen preto, ze potrebujete este riesit nejake zalezitosti, ale ked to tak citis, urob to. Nemyslim, ze by bol na koni kvoli tomu. Je to slusnost.

januska12323
Včera o 09:26

Počkaj kým obaja vychladnete a potom sa dohodnite kedy si vymeníte veci.

minenkaa
Včera o 09:29

Ty zas zbytocne riešiš

gelifil
Včera o 10:10

Preco si s niekym 3,5 roka, ked len vysvetlujes?...sviatky mate skazene tak ci tak

autor
Včera o 10:34

Tak sme sa už stretli. Bola som na nákupe a náhodné stretnutie v DMke. Sadli sme si spolu na kávu a všetko sme si v kľude vykomunikovali.

sevrin
Včera o 12:19

@anonym_autor kľudne mu napíš. Na jeho reakcii potom budeš vidieť, či má záujem s tebou ešte niečo riešiť alebo si len pohoniť ego.

Aha tak už nič 😅

anonym_55399b
Včera o 12:43

@anonym_autor Ano bolo to prehnane ano mas sa ospravedlnit!

katkazuz
Včera o 12:58
@anonym_autor

Tak sme sa už stretli. Bola som na nákupe a náhodné stretnutie v DMke. Sadli sme si spolu na kávu a všetko sme si v kľude vykomunikovali.

@anonym_autor
Super a pohli ste sa ďalej? Či rozchod?

autor
Včera o 13:02
@katkazuz

@anonym_autor
Super a pohli ste sa ďalej? Či rozchod?

@katkazuz bude to rozchod, ale civilizovane a ostávame kolegovia. Nepálime mosty medzi sebou.

anonym_215798
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 13:07
@anonym_215798
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_215798 sme kolegovia, denne sme spolu.

katkazuz
Včera o 13:07
@anonym_autor

@katkazuz bude to rozchod, ale civilizovane a ostávame kolegovia. Nepálime mosty medzi sebou.

@anonym_autor
Super, že ste si to vydiskutovali a budeš mat pokojné sviatky bez nejakych výčitiek a premýšľania.
Akurát teda škoda, že vám to nevyšlo a stratených 3,5 roka. A ak sa aj deti mali radi- škoda.

sova7
Autor odpoveď zmazal
autor
Včera o 13:19
@sova7
Odpoveď bola zmazaná

@sova7 no ved jasne, otazka bola: Načo sa s ním chces ešte stretavat? Na tu som odpovedala.

mircalla
Včera o 13:24
@anonym_autor

@anonym_c9f54e vysvetľovala som 3.5 roka. Keď to už nejde, tak človek vybuchne ako tlakový hrniec a odchádza. Aspoň zjavne ja som vybuchla ... verím, že iné ženy by z toho vyšli s noblesou a šarmom.

@anonym_autor V pohode, nikto nie je dokonaly, vybuchnut je ludske. Nechaj to vychladnut.
Urcite aj tie, co ta tu poucuju aspon raz v zivote vybuchli

monulka205
Včera o 14:16

@anonym_autor ľudia robia chyby a keď odmietal počúvať, tak si vybuchla. Aj ľudia sú len ľudia a nie stroje. Čo sa má a nemá a prečo. Keďže s ním pracuješ, aj tak neexistuje možnosť aby ste sa už nevideli, máte deti, s ktorými sa poznáte zrejme navzájom, tak by bolo fajn ukončiť to celé na úrovni vzhľadom na všetky okolnosti. Vychladnite obaja a potom sa slušne porozprávajte a rozlúčte. Už len kvôli tomu, že v práci spolupracujete a nechcete byť na seba ofucani a zazerať na seba ako malé deti. Vyslovene ospravedlniť sa nemusíš, povedala by som v štýle niečo ako - obaja máme podiel na tom ako som reagovala, ale rada by som to ukončila ako normálny človek bez toho že budeme pod vplyvom emócií... Atď.

princkrason
Včera o 14:32

tema tyzdna pri kave a opis "mentálne odídený," 😂

autor
Včera o 15:37
@princkrason

tema tyzdna pri kave a opis "mentálne odídený," 😂

@princkrason to je bežná situácia u mužov, keď na vás pozerajú, ale mysľou sú úplne inde. Tzv. mentálny odchod, vidíš ako sa mu v hlave zhasne vtedy.

margotka17
Včera o 21:38
@anonym_autor

@anonym_autor no vidíš, troska vychladnes a on tiež. Ak ste kolegovia o to je to lepsie, že sa nebudete vyhýbať jeden druhému, ale v pohode si pozdravite a poriesite veci v práci. Inak si pôjdete každý vlastnou cestou.

princezna_bosorka
Včera o 21:58

@anonym_autor ozvi sa mu a vysvetli, lepsie sa rozist v mieri...

Strana
z2