icon

Mám sa s ním rozísť?

10. jan 2026

Ahojte baby.. potrebujem sa troška vyrozprávať.. Mám momentálne priateľa 5 mesiacov a vždy sa pohádame na jednej veci.. Bývame zatiaľ každý sám ale riešime momentálne, že ku komu pôjdeme spolu bývať a čo s tým druhým bytom.. No k veci, keď sme sa rozprávali moja ideálna predstava je taká, že sa obaja budeme podielať, približne rovnako na domácich prácach, to znamená, že nechcem chodiť do práce rovnako ako on a ešte sa starať o celú domácnosť a nakupovať a on bude len chodiť do práce.. Povedala som, že ak to má tak byť, tak tým, že zarába 3x viac ako ja, on momentálne veľmi veľa pracuje tak očakávam, že sa bude na domácnosti viac finančne podielať a na tom vybuchol, že mi ide len o peniaze a povedal mi, že m dosť tých mojich princeznovských móresov a že si na to nevie zvyknúť a že život nie je prechádzka ružovou záhradou a strašne vybuchol.. No a ja som mu dnes pri hádke povedala, že ak sa mám živiť sama a robiť všetky domáce práce sama tak ho nepotrebujem a môžem si nájsť milenca a žiť si rovnako.. A on mi na to povedal, že on hlavne nechce mať doma p... On je na toto strašne citlivý a on chce mať doma ženu, ktorá s ním bude za každú cenu, len na to sa treba aj správať.. Ja som totižto predtým mala partnera, ktorý bol odo mňa o 16 rokov starší a ja som sa mala ako v bavlnke, platila som len maličkú časť nájmu a jedlo sme platili raz ja raz on a o peniaze sa vôbec nehádali ale varila som, upratovala a všetko.. On ma pozýval na rande vždy, robil mi prekvapenia a tak.. Nehovorím, že aj on má byť taký ale tieto jeho reči sú horor..

Strana
z4
anonym_1408ab
Autor odpoveď zmazal
brendaa
Včera o 13:10
@anonym_autor

@brendaa maju velmi zle vztahy cela rodina.

@anonym_autor daj si od neho pokoj, nepotrebuješ psychiatriu

autor
Včera o 13:15
@anonym_1408ab
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_1408ab to, že som sa mala ako v bavlnke hovorí o pracovitosti a šikovnosti môjho ex. Vidno, že ty si zrovna človek, ktorý peniaze nemá, pretože každý normálny ktorý niečo má a nie je lakomý tak chce svojich blízkych potešiť. Ja to tak robím aj v rodine aj s kamarátmi. V mojom okolí sa muž, ktorý dokáže zabezpečiť svoju rodinu uctieva, pretože je to obdivuhodné. A pre bývalého by to bola potupa, keby ja platím. Nie nadarmo keď príde účet v reštaurácii automaticky ide do rúk muža ;)

anonym_1408ab
Autor odpoveď zmazal
anonym_76b857
Včera o 13:22
@anonym_autor

@anonym_1408ab to, že som sa mala ako v bavlnke hovorí o pracovitosti a šikovnosti môjho ex. Vidno, že ty si zrovna človek, ktorý peniaze nemá, pretože každý normálny ktorý niečo má a nie je lakomý tak chce svojich blízkych potešiť. Ja to tak robím aj v rodine aj s kamarátmi. V mojom okolí sa muž, ktorý dokáže zabezpečiť svoju rodinu uctieva, pretože je to obdivuhodné. A pre bývalého by to bola potupa, keby ja platím. Nie nadarmo keď príde účet v reštaurácii automaticky ide do rúk muža ;)

@anonym_autor mne sa páči, ako tu z teba urobili zlatokopku. Toto je fakt fasa a snáď môžne len na koňovi.
Aspoň je tu ale vidno mentalitu niektorých zien, ťahať všetko finacne pomaly 50:50, ale starostlivosť o deti a domácnosť 100% žena. A ked sa ti nepáči, tak ze zlatokopka 🤣👎

autor
Včera o 13:23
@anonym_1408ab
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_1408ab s akou holou riťou? mám svoj malý bytík síce na hypo ale mám a teraz ešte riešim, že si kúpim nejaké autíčko. To, že vtedy som sa vozila v porsche a teraz nie absolútne mi to žily netrhá. Ale určite nebudem s debilom

anonym_1408ab
Včera o 13:28
@anonym_autor

@anonym_1408ab s akou holou riťou? mám svoj malý bytík síce na hypo ale mám a teraz ešte riešim, že si kúpim nejaké autíčko. To, že vtedy som sa vozila v porsche a teraz nie absolútne mi to žily netrhá. Ale určite nebudem s debilom

@anonym_autor chlap ti kúpi auto si chcela povedať🙂 vidíš, vtedy si sa vozila v Porsche ale chlap nestál za nič:D ulav z nárokov a možno sa budeš mať dobre. Pekný deň

autor
Včera o 13:48
@anonym_1408ab

@anonym_autor chlap ti kúpi auto si chcela povedať🙂 vidíš, vtedy si sa vozila v Porsche ale chlap nestál za nič:D ulav z nárokov a možno sa budeš mať dobre. Pekný deň

@anonym_1408ab ja si idem kúpiť autíčko nevieš čítať? nie každá je hlúpa bez vzdelania. Nikde som nepovedala, že ex nestál za nič. Treba nájsť zlatý stred. S mužom, ktorý zarába menej by som nebola to je fakt. Sú ženy, ktoré majú dobre platenú prácu. Tento o ktorom som písala robí v Rakúsku, preto zarába oveľa viac ako ja.

cacianka
Včera o 20:22
@anonym_autor

@larinka552 takéto prejavy začal mať až posledný mesiac. Najprv bol taký, že prvé posledne by urobil. A vidíš má tu plno fanúšičiek😀😀tak si asi nejakú nájde

@anonym_autor kľudne im ho prepustí, nech si vychutnajú. Vlastné - už je voľnýyyyyy, nech sa 9 neho pobijú 😉🤣😂.
Úplne chápem o čo ti ide, nedaj sa a nesadni na lep chujovi č. 2.

anonym_f8af90
Včera o 20:26
@anonym_1408ab

@anonym_1408ab tebe to fajne pere v hlave 🤦

enmery
Včera o 20:28
@anonym_1408ab

@anonym_1408ab Ty si pokojne vezmi tento poklad domov ty chodiaca anonymná zloba a potom sa sem prid podeliť.😂

anonym_1408ab
Včera o 21:42
@enmery

@anonym_1408ab Ty si pokojne vezmi tento poklad domov ty chodiaca anonymná zloba a potom sa sem prid podeliť.😂

@enmery dobre, ja nie som zlatokopka ktorá chce žiť v bavlnke, takže mňa by si viac vážil:D

enmery
Včera o 21:44
@anonym_1408ab

@enmery dobre, ja nie som zlatokopka ktorá chce žiť v bavlnke, takže mňa by si viac vážil:D

@anonym_1408ab Potom sa ozvi, so 100 %domácnosti a 50/50 výdavkov, výpadok v podobe materskej a tým pádom aj dôchodok.
PS:Autorka nie je zlatokopka, to len ty si obmedzená osoba.

autor
Včera o 21:48
@anonym_1408ab

@anonym_1408ab zlatokopky chcú byty, autá, tisícové šperky a kabelky, nechcú pracovať a dostávať vysoké vreckové. Ja chodím do práce a len nechcem byť slúžka a handra thats all. Jasné srdiečko vážil by si ťa, potom keď ťa tvoj ďalší bude podvádzať a nebude si ťa vážiť, lebo si sama seba nevážiš a si skromná a nič nikdy nedostaneš tak sem nepíš.

anonym_1408ab
Dnes o 05:15
@anonym_autor

@anonym_1408ab zlatokopky chcú byty, autá, tisícové šperky a kabelky, nechcú pracovať a dostávať vysoké vreckové. Ja chodím do práce a len nechcem byť slúžka a handra thats all. Jasné srdiečko vážil by si ťa, potom keď ťa tvoj ďalší bude podvádzať a nebude si ťa vážiť, lebo si sama seba nevážiš a si skromná a nič nikdy nedostaneš tak sem nepíš.

@anonym_autor ale veď ja nemusím nič dostávať, od toho mám dobrú prácu aby som si to kúpila 🤔

Strana
z4