icon

Mám sa vrátiť do vzťahu s ex?

anonym111555
4. jún 2024

Ahojte baby , budem rád za každý pohľad z Vašej ženskej perspektívy ...🙂

S mojou Ex sme mali 3 ročný vzťah , ktorý sa niesol bez väčších problémov , spolu sme sa dohadovali a rozhodovali , práca , bývanie a tak ... Po 3 rokoch sme si urobili dieťa , všetko bolo v poriadku ako dovtedy akurát viac starostí čo sa týka rodiny a dieťata a osudný sa stal rok keď naše dieťa malo 5 rokov , priateľka odišla k svojej mame stým , že už sa nevráti na miesto ,kde sme spolu doteraz bývali , lebo nie je štastná (to bolo odôvodnenie tej doby odchodu) , chcem podotknúť , že pred jej odchodom sme boli 2 týždne na letnej dovolenke v TUNISKU a nemali sme ani najmenšiu výmenu názorov .... po jej odchode to bol obrat života o 180stupňov dosť nepríjemné obdobie , nechcela zmeniť názor tak som ustúpil a šiel snou do bytu -podnájom , s pohnútkou že jej časom vychladne hlava a dokážem jej vysvetliť , prečo takúto zmenu bývania ja ako partner nie som ochotný podstúpiť .

(Bližšie k bývaniu , naše spoločné bývanie bolo naše rozhodnutie tak ako moje aj jej , bývali sme v dome s mojimi rodičmi , ale dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a to v takom rozsahu , že sa vytvorili 2 oddelený bytové jednotky a taktiež každý mal svoju stranu domu na ktorej je samostatný dvor , všetko bolo v poriadku toto rozhodnutie bolo aj mojej partnerky vtedy tvrdila že keď to bude taktom bude to super a nemá problém , tak sa konalo ja som na svoje náklady zrekonštruoval dom , ďalej k vzťahom partnerka svokrovci boli veľmi dobré za 8 rokov žiadna výmena názorov žiadny tlak z jednej či druhej strany , proste normálne zdravé vychádzanie ...

Ďalej keď som odišiel za partnerkou do podnájmu bol som sňou 7 mesiacov a snažil som sa ju prehovoriť , že bývanie v dome je pre nás výhodnejšie aj po ekonomickej stránke aj po stránke voľného času ... no nepodarilo sa mi jej vysvetliť môj pohľad na celú situáciu a zvrátiť to aj napriek tomu že som jej ako finálny návrh dával aj presťahovanie do väčšieho mesta trebárs do bytu ale predsa s vačšími možnosťami na život , no nič nepripadalo do úvahy len predražený , neprerobený byt v malom meste v ktorom skoro nič nie je , bola tam sídce jej mama aj sestry ale to bolo tak asi všetko , (vlastne zmienená príčina odchodu aktuálne)
Po nedohodnutí partnerka kúpila na hypo byt a ja som odišiel a tak sme sa rozišli , pár mesiacov oddelene po rozchode som ju ešte volal späť a videl som nádej zvrátiť náš rozpad rodiny , no nevyšlo to ... časom si našla partnera aj ja partnerku , naše dieťa sme sa dohodli a chodilo a chodí striedavo týždeň , týždeň .... čas plynul každý z nás si budoval nový vzťah , po pár mesiacoch sa partnerka rozdodla ukončiť svoj vzťah n o ja som vo svojom pokračoval a tak sa ocitla v ďaľšom , po pár mesiacoch ukončila aj ten stým že nevie fungovať inak ako sme fungovali my , môj vzťah nalomilo sa rozprávanie s ex partnerkou o dietati , nakopili sa aj zdravotné problémy a tie spoločné riešenia sa preklopili k úvahám k návratu , na základe toho sa aj môj vzťah vytrácal , až nakoniec sme obaja zostali sami ,

A teraz sme v tej situácii , ˇked ex partnerka sa zmienila , že odísť bola chyba ktorú veľmi ľutuje a že bola ovplyvnená názormi svojej mami a sestrami , chce sa vrátiť a urobiť hrubú čiaru a žiť spoločne v jednej domácnosti stým , že nemá a nieje žiadny problém bývať v dome aj bývať tak ako sme bývali a žili pred jej odchodom ...

tu spočíva moje otázka , či takýto návrat skoro po 2 rokoch so všetkými udalostami má zmysel alebo je to skôr o minulosti a pekných spomienkach .... podotknem že aj partnerka ktorá mala so mnou ročný vzťah sa chce vrátiť ku mne a mrzí ju že sme taktom dopadli , ja nechcem ubližovať ani jednej z nich ale nakoľko je na jednej strane 6 ročný syn tak dosť váham sa rozhodnúť ktorým smerom sa vyberiem nakoľko to rozhodnutie ovplyvní život nášho syna a vlastne nás všetkých ....

Za každý komentár a radu vopred ďakujem , či už to bude pozitívny alebo negatívny , som otvorený konštruktívnej kritike ... ešte raz ĎAKUJEM

Strana
z2
eludka
4. jún 2024

@anonym111555 dnes sa davaju dokopy nezreli ludia, urobia si deti a potom riesia taaketo problemy, nehrnula by som sa zatial naspat do vztahu, daj tomu este cas

ahhola
4. jún 2024

@anonym111555 anonym111555
AUTOR

Dnes o 13:36
@vanilkovazmrzka no ona teraz po tom čase sa dokázala a odhodlala postaviť pred svoju mamu a povedať jej , že to bola chyba a že jej bolo dobre a že tak bola štastná a že to chce naspäť , aj to týždeň hľadala odvahu ako jej to povie🤔

Tvoja ex ma viac nezdravych vztahov, ona ta nechala na popud matky, to co je za mozgovy trust matka-dcera... Dokedy bude matka-exsvokra tvoja exka nebude mat vlastne JA. Nechaj ju inemu, teba od seba uz raz odpudila. Za chyby sa holt plati a ked niekto ide vyhoviet, aby bola mamicka stastna, na ukor jej manzelstva... v riti priority.

domkakvet
4. jún 2024

@anonym111555 vrat sa k tej ktoru lubis, ak vobec nejaku z nich lubis.

vevebono
4. jún 2024

Určite nie, ex bude vždy ex. Mať dobré vzťahy kvôli deťom a ísť si svojím životom.

vierkainka
5. jún 2024

@anonym111555 nie.nie.nieee.Nedavaj čiarku tam,kde už život dal bodku.Koniec.Otcom neprestanes byť,partnerom ano.Nevracaj sa k ex.

ninka2018
1. dec 2024

@anonym111555 vrat sa k tej ktorú ľúbiš,,,ako to celé vlastne dopadlo????

anonym111555
autor
7. feb 2025

@ninka2018 nevrátil som sa k ex , dieťa pokračuje v striedavej starostlivosti , riešime iba nutné veci ohľadom dieťaťa , v novom vzťahu ma nejaké veci dobehli

Strana
z2