Mám šancu získať späť svoju priateľku?
Caute. S priateľkou sme sa dali dokopy v júli a teraz v októbri sa so mnou rozišla. Hlavne kvôli mne dávala mk šance ale cez ten telefón na iMessage som sa občas choval ako idiot riešil sprostosti a ona prišla o svoj kľud. Zbytočne do nej útočil správami a vlastne choval sa akoby sebecky a nepozeral vôbec na ňu. Dávala mi šance ale naposledy na 5 krat asi si povedala dosť a dostal som blok. Urobila to naštvaná. Vraj chce byt sama pretože vtedy sa aj lepšie sústredila na prácu a neriešila hlúposti. No a ja teraz mám čas rozmýšľam nemám Ju ani ako kontaktovať (našťastie) tak jej davam ten priestor ktorý potrebovala na svojich chybach začínam pracovať a uvedomujem si že pre mna znamená veľa a chcem jej ukázať že sa viem zmeniť v niektorých veciach. Otázka znie. Odblokuje si má sama? Po nejakých 10 dňoch od bloknutia jej chcem domov poslať obľúbené tulipany ktoré má rada s venovanim ktoré nebude o proseni získať ju späť ale že som začal na sebe pracovať že mi chyba a že budem rad ak sa niekedy ozve. Je to dobrý nápad? Btw až teraz si uvedomujem ako ju milujem a som pevne rozhodnuty že sa chcem zmeniť kvôli sebe aj kvôli nej. Povedala ale v správe že je medzi nami koniec a nič to nezmení ale napísala to myslím v emociach a nervoch. Mám šancu ju získať naspäť?
Otravovať ju vypisovaním do práce, to je na nervy.
Žiarliť a domýšľať si že sa na nočnej lepí na kolegu.
Dávať jej priestor, ona nie je tvoj pes že ju vypustíš na chvíľu von aby sa vyvenčila a potom ju neustále kontroluješ.
Otravovať ju vypisovaním do práce, to je na nervy.
Žiarliť a domýšľať si že sa na nočnej lepí na kolegu.
Dávať jej priestor, ona nie je tvoj pes že ju vypustíš na chvíľu von aby sa vyvenčila a potom ju neustále kontroluješ.
@anonym_1ecb63 neotravoval som ju. Ona mi sama písala z tej prace keď mala čas. Zase som nebol stalker aby som to dal na pravú mieru. Čo sa týka kolegov ona sama tvrdila že by policajta nikdy nechcela to som aj hneď potom začal prestať riešiť. Proste som bol len sebecky občas aj v iných veciach. Teraz to už viem
@anonym_1ecb63 neotravoval som ju. Ona mi sama písala z tej prace keď mala čas. Zase som nebol stalker aby som to dal na pravú mieru. Čo sa týka kolegov ona sama tvrdila že by policajta nikdy nechcela to som aj hneď potom začal prestať riešiť. Proste som bol len sebecky občas aj v iných veciach. Teraz to už viem
@fejmous sebecký si v čom? Vieš konkretizovať, čo ju odradilo? A koľko máš rokov?Tipujem 26-28.
Počas 3 mesiacov, čo ste spolu boli Ti dala koľkokrát šancu? 4? Neblázni, ak má dievča rozum, ďalšiu šancu Ti už nedá.
preboha 2 téma o tom istom TY otrava na potkany.
@fejmous posli jej kvety nejaky darcek z lasky ako prekvapenie bonbonieru personalizovanu s vasou foto alebo co ma tak rada ale nech je to vacsie gesto aby bolo vidiet snahu uz ju poznqs sameho ta nieco urcite napadne...pockaj par dni tyzden bez nejakeho naliehania, ci ta sama kontaktuje a ak nie...pohni sa dalej uz nieje sanca.
@fejmous a este dodam ze mozno este do tulipanov kartu len s jednou vetou...nieco od srdca ale len jedna kratka veta nie omacky aby to nebolo kontraproduktivne
@fejmous a este dodam ze mozno este do tulipanov kartu len s jednou vetou...nieco od srdca ale len jedna kratka veta nie omacky aby to nebolo kontraproduktivne
@alenkakaka len rozmýšľam akú vetu

@fejmous u mňa by si ešte dostal šancu. Držím palce!