icon

Ako získať späť moju manželku?

27. aug 2026

Potrebujem poradiť. Ako mam postupovať keď chcem získať späť manželku. Odsťahovala sa pred dvoma týždňami do podnájmu a zostal som doma sám zo synom 12.nemali sme nejaké vážne problémy len od určitého času cca 3masiace ako keby rezignovala. Nechcela už vôbec riešiť nás len ze chce ísť preč ze už tam nieje láska
Zo synom je v kontakte bez problémov len on nechce u nej prespavat. Hnevá ho ze odišla. Veľmi ju milujem a strašne mi chýba. Tvrdí že nikoho nemá. Už neviem ako ďalej. 16 rokov spolu z toho 3 manzelia. Ďakujem

Strana
z4
jblheart
Autor odpoveď zmazal
jblheart
27. aug 2026

Čudné. Píšeš že ste nemali nejaké vážne problémy.. Len tak sa zdvihla a odsťahovala sa, rozhodla sa platiť extra nájom lebo máte veľa peňazí a odísť od teba aj syna len tak z dlhej chvíle ? Určite tam problémy máte a vážne, len ich nevidíš alebo ich nechceš vidieť.. možno že si aj ich zdrojom. Chcelo by to komunikovať a zistiť aké problémy to sú a začať na nich pracovať a ak by ona nechcela tak aspoň bude môcť povedať že si mal záujem to riešiť. To že dieťa sa hnevá na mamu je pochopiteľné. 12 ročný si ťažko vie uvedomiť aký je problém medzi rodičmi a väčšinou viní rodiča čo odíde bez ohľadu kde je pravda.

autor
Včera o 03:42
@jblheart

Čudné. Píšeš že ste nemali nejaké vážne problémy.. Len tak sa zdvihla a odsťahovala sa, rozhodla sa platiť extra nájom lebo máte veľa peňazí a odísť od teba aj syna len tak z dlhej chvíle ? Určite tam problémy máte a vážne, len ich nevidíš alebo ich nechceš vidieť.. možno že si aj ich zdrojom. Chcelo by to komunikovať a zistiť aké problémy to sú a začať na nich pracovať a ak by ona nechcela tak aspoň bude môcť povedať že si mal záujem to riešiť. To že dieťa sa hnevá na mamu je pochopiteľné. 12 ročný si ťažko vie uvedomiť aký je problém medzi rodičmi a väčšinou viní rodiča čo odíde bez ohľadu kde je pravda.

@jblheart problém je už tam niesu city z jej strany. Komunikovať som chcel aj poradňu som navrhoval. Povedala že ona už nechce nič riešiť. Sem tam sme si skočili do vlasov ale za blbosti ako v každom vzťahu a vždy som bol ja ten kto to dával dokopy. Nerobím zo seba chudáčika ale tak to bolo a vždy ma to trápilo. Nechápem ako takto ľahko to hodila za hlavu.

anonym_5ae101
Včera o 03:58

Žena, ak nemá iného muža, neodíde len tak. Dlhodobo sa tam muselo niečo nahromadiť, a teda už to pretieklo pomyselnú rysku. Nechaj ju žiť. Nechaj ju, nech má čas sama na seba.

minenkaa
Včera o 04:47

Ta sa už nevráti ,žena keď už nechce s niekym byt ,už je nepresvedčí nič
Aj podľa mňa ste museli mať už dlho problémy ,len si ju podľa mňa nepočúval alebo to bral ako banality a preto už rezignovala .Zena už keď ostane ticho ,vtedy je zle ,ešte kým kričí sa snaží
Nechaj ju tak ,ak budes na ňu tlačiť ešte ta znenávidieť a potom môže byt zbyticne zle medzi vami a odnesie si to dieta

autor
Včera o 04:50
@anonym_5ae101

Žena, ak nemá iného muža, neodíde len tak. Dlhodobo sa tam muselo niečo nahromadiť, a teda už to pretieklo pomyselnú rysku. Nechaj ju žiť. Nechaj ju, nech má čas sama na seba.

@anonym_5ae101 to sú jej slová potrebujem čas sama pre seba a potom uvidíme

anonym_4e8b6b
Včera o 05:03
@anonym_autor

@jblheart problém je už tam niesu city z jej strany. Komunikovať som chcel aj poradňu som navrhoval. Povedala že ona už nechce nič riešiť. Sem tam sme si skočili do vlasov ale za blbosti ako v každom vzťahu a vždy som bol ja ten kto to dával dokopy. Nerobím zo seba chudáčika ale tak to bolo a vždy ma to trápilo. Nechápem ako takto ľahko to hodila za hlavu.

@anonym_autor
To nie je o tom ze uz nie su city, zeny ostavaju aj bez lasky, hlavne kvoli detom a len tak zo dna na den neodchadzaju. Odisla lebo uz nevidela ine vychodisko. City tam boli, mozno strach, mozno otupenie, pocit ze je len sluzka, ze nic nie je dobre, ze ju sikanujes, kontrolujes, dusis (peniaze, domace prace, vychova syna, travenie volneho casu)
Daj priklady preco ste si skakali do vlasov. Tam bude odpoved. A nie neskacu si do vlasov v kazdom vztahu. Ak si stale do nej skakal a potom to urovnaval tak ju to mozno prestalo bavit znasat stale hadky.
Este sa opytam nech je jasno, z tvojej strany alkohol? Prace v domacnosti? Vypisovacky so zenami? Kolko casu travis pri obrazovlach?

autor
Včera o 05:15
@anonym_4e8b6b

@anonym_autor
To nie je o tom ze uz nie su city, zeny ostavaju aj bez lasky, hlavne kvoli detom a len tak zo dna na den neodchadzaju. Odisla lebo uz nevidela ine vychodisko. City tam boli, mozno strach, mozno otupenie, pocit ze je len sluzka, ze nic nie je dobre, ze ju sikanujes, kontrolujes, dusis (peniaze, domace prace, vychova syna, travenie volneho casu)
Daj priklady preco ste si skakali do vlasov. Tam bude odpoved. A nie neskacu si do vlasov v kazdom vztahu. Ak si stale do nej skakal a potom to urovnaval tak ju to mozno prestalo bavit znasat stale hadky.
Este sa opytam nech je jasno, z tvojej strany alkohol? Prace v domacnosti? Vypisovacky so zenami? Kolko casu travis pri obrazovlach?

@anonym_4e8b6b netvrdím že som bez viny.. Hádky boli koli telefónu. Vstavala a telefón v ruke raňajky telefón v ruke po práci keď porobila co bolo treba telefón v ruke až pokiaľ nešla spať. Keď nebol telefón tak bola vo fitku alebo na korčuliach.vycital som kde som ja. Slovo ľúbim ťa bolo zázrak. Ja som jej to často vravel ako ju ľúbim. Mrzelo ma vždy ze ja nič také nepočúvam . Neviem ci som divný ale chlap občas potrebuje počuť ze je pre partnera dôležitý. Ani synovi sa v poslednej dobe toľko nevenovala. Na prvom mieste bol mobil jej záľuby syn a potom trosku ja

anonym_e08739
Včera o 05:24

Čo miluješ ns zene, ktorá tá odkopla?

autor
Včera o 05:32
@anonym_4e8b6b

@anonym_autor

@anonym_4e8b6b alkohol nepijem vôbec. Som živnostník každý deň cestujem cca300 km hore dole. Doma si porobím všetko sám som celkom zručný. Nepíšem ziadnej zene nemám na to čas a nevidím v tom zmysel keď mám ženu ktorú ľúbim. Max sem tam par slov zo susedou cez plot. A na telefóne večer pozriem správy alebo robím cenové ponuky.Radšej by som trávil čas zo ženou ale ona radšej mobil. Keď aj konečne začneme niečo debatovať tak sa rýchlo rozculi.tak už radšej ani nezacinam

ivicatolic
Včera o 05:54

Nájsť dnes ženu , ktorá nie je na mobile/celý deň/ je nemožné.....🤣😆🤣 vyhlasujem anketu: kto je na mobile denne max.1hod????....,,,,👉👀👉👀😭

euka210
Včera o 06:19

@anonym_autor tak asi sa stala zavislou na mobile alebo niekoho ma s kym si nozno pisala. Inak nevidim tiez dovod odist. Nejaky dovod na stratu citov z jej strany musi byt.

anonym_5ad427
Včera o 06:21

@anonym_autor syn má 12? Žena, ktorá bez vážnej príčiny opustí muža a hlavne pubertiaka v citlivom veku, nestojí za to, aby si ju získaval späť.
Podľa toho, čo píšeš, tvoja manželka nie je veľmi rodinný typ a potrebuje voľnosť. Kašle na teba, nezaujímaš ju, neľúbi ťa, o toto stojíš? Načo ti to bude, keď bude v rodine telom prítomná a duchom niekde mimo?

autor
Včera o 06:46
@euka210

@anonym_autor tak asi sa stala zavislou na mobile alebo niekoho ma s kym si nozno pisala. Inak nevidim tiez dovod odist. Nejaky dovod na stratu citov z jej strany musi byt.

@euka210 teraz mi odpísala ze ma nikdy neľúbila a konečne si chce vážiť aj sama seba a chce byť šťastná. Nechápem tieto odpovede. Veď sme chodili na dovolenky, výlety. Nechápem tu zmenu za posledne mesiace

anonym_461108
Včera o 06:49
@anonym_autor

@euka210 teraz mi odpísala ze ma nikdy neľúbila a konečne si chce vážiť aj sama seba a chce byť šťastná. Nechápem tieto odpovede. Veď sme chodili na dovolenky, výlety. Nechápem tu zmenu za posledne mesiace

@anonym_autor aj keď tvrdí, že nie, podľa mňa má niekoho iného. Aj keď možno ešte len v začiatkoch, ale už si s niekým píše.

demodun
Včera o 07:00
@anonym_autor

@anonym_autor no ak je to zmena len v posledných mesiacoch, tak sa asi na niekoho namotala.
Má cenu bojovať o ženu, ktorá ťa nikdy nelubila?
Asi to vyhodnotila tak, že dieťa porodila, vychovala, toto má splnené a teraz chce žiť.
Vážne ste nemali problémy?

sims4
Včera o 07:03
@anonym_autor

@anonym_autor ona ti síce tvrdí že nikoho nemá ale ja by som tomu neverila. Očividne niekoho má, možno len cez telefón, keď tvrdíš, že bola stále na mobile a preto voči tebe úplne ochladla

anonym_cca4be
Včera o 07:03

@anonym_autor možno sú za tým psychické problémy, vyhoretie, depresia.

cacianka
Včera o 07:06

ak nebola tzv. rodinný/materský typ, v začiatkoch to brala že sa to patrí, že by mala mať svadbu, manžela, dieťa, ale časom si uvedomila že toto nie je jej parketa, a stačilo. snažila sa o nejakú pretvárku, ale už nechce. na povrch preniklo jej osobné sebectvo, ktoré dlho potláčala, lebo žila aj svoj život , nebola iba spútaná rodinou a domácnosťou.
nielen muži ale aj ženy sú sebci a často to vypláva na povrch po veľmi dlhom čase

anonym_5754f2
Včera o 07:08

bohuzial je také obdobie, ludom uz blbne uplne z online sveta ...
moja mama odisla od otca teraz (po 44 rokoch manzelstva) .. zacala tak isto, furt na mobile a kazdému veri, kto jej odpise ...
Hrozná doba! Nastastie nemajú uz maloleté deti ... ale je to dost velka rana pre toho druhého.
To je uz nová "psychická choroba", ked ludom nestaci vlasné stastie, a myslia si, ze nové známosti cez net sú dolezitejsie ... ☹

autor
Včera o 07:12
@demodun

@anonym_autor no ak je to zmena len v posledných mesiacoch, tak sa asi na niekoho namotala.
Má cenu bojovať o ženu, ktorá ťa nikdy nelubila?
Asi to vyhodnotila tak, že dieťa porodila, vychovala, toto má splnené a teraz chce žiť.
Vážne ste nemali problémy?

@demodun nemali sme vážne problémy také bežné starosti. Rada robila v záhradke bežné veci doma hovorila ze je to jej detox keďže pracuje s ľuďmi. Preto to nechápem

thirstymonk
Včera o 07:12

Tu sa v nej kamo niečo nakumulovalo. A neveril by si, aká chujovina to môže byť. To sú proste ženy. S nimi ťažko, bez nich ešte ťažšie... good luck. Keby si potreboval, môžeš sa mi kľudne vyplakať do pošty ;)

iwesska
Včera o 07:14

Za mna zena,ktora opusti dieta a uprednostni svoje zaujmy,nie je normalna. Sorry. Aj keby ste mali akekolvek problemy medzi sebou. Za takou zenou ti nema byt preco luto. Nevazi si teba,ani syna. Nestracaj zbytocne cas bojom o nu. Lepsie to nebude.

anonym_5ad427
Včera o 07:26
@anonym_autor

@demodun nemali sme vážne problémy také bežné starosti. Rada robila v záhradke bežné veci doma hovorila ze je to jej detox keďže pracuje s ľuďmi. Preto to nechápem

@anonym_autor ešte raz sa ťa opýtam, naozaj stojíš o ženu, ktorá opustí manžela, dieťa, je v rodine duchom neprítomná? Záleží ti, aby sa doma len pohybovala, naďalej trčala na mobile, a hrabkala sa v záhradke? Naozaj o toto stojíš?

zuzubb007
Včera o 07:27

To že sa vykašľala na teba akože pochopím, ale, že úplne sa s prepáčenim vysrala na syna, to nieje matka, potrebovala by možno psychiatra akurát tak, ty buď len rád, že odišla toto mať doma je načo, ale že dieťa opustila to je neodpustiteľné tu by u mňa skončila nadobro, takže sa neponižuj ešte viac

anonym_f7f9f4
Včera o 07:35
@anonym_autor

@anonym_autor tvoje vysvetlenie je vysvetlenie z tvojej strany a z tvojho pohľadu. Tu by bolo na mieste vedieť a vidieť aj pohľad tvojej ženy. Napíšem ti to z perspektívy ženy v 20 ročnom vzťahu a dlhoročnom ročnom manželstve, ktoré si prechádzalo takými krízami, že som tiež zvažovala odchod. Bolo to zlé, cítila som sa nepočutá, nenapĺňala ma povrchnosť každého dňa, moje vnútorné potreby neboli roky napĺňané, cítila som sa úplne vyprahnuto, prázdno, vyhoreto, psychicky som neskutočne trpela, trvalo to roky a vieš čo? Môj manžel by písal v tom čase o sebe presne to čo ty, ako mi všetko dáva, aký je úžasný, ako je všetko v pohode. Nevnímal absolútne nič z toho, z jeho pohľadu bolo všetko v najlepšom poriadku.

anonym_954dc6
Včera o 07:37
@anonym_autor

@anonym_autor možno je na koníku, dala na rady žien a odišla od teba. Sú tu mnohé diskusie o tom ako odísť z nefungujúceho vzťahu. Ak ťa nikdy nemala rada, možno bola s tebou, lebo iné nebolo k dispozícii, aby nebola akože start dievka, aby splnila spoločenský tlak mať dieťa a mnoho iného. Teraz dozrela a hrádza sa urvala tak odišla

anonym_954dc6
Včera o 07:38
@anonym_f7f9f4

@anonym_autor tvoje vysvetlenie je vysvetlenie z tvojej strany a z tvojho pohľadu. Tu by bolo na mieste vedieť a vidieť aj pohľad tvojej ženy. Napíšem ti to z perspektívy ženy v 20 ročnom vzťahu a dlhoročnom ročnom manželstve, ktoré si prechádzalo takými krízami, že som tiež zvažovala odchod. Bolo to zlé, cítila som sa nepočutá, nenapĺňala ma povrchnosť každého dňa, moje vnútorné potreby neboli roky napĺňané, cítila som sa úplne vyprahnuto, prázdno, vyhoreto, psychicky som neskutočne trpela, trvalo to roky a vieš čo? Môj manžel by písal v tom čase o sebe presne to čo ty, ako mi všetko dáva, aký je úžasný, ako je všetko v pohode. Nevnímal absolútne nič z toho, z jeho pohľadu bolo všetko v najlepšom poriadku.

@anonym_f7f9f4 presne takéto 2 prípady poznám.

minenkaa
Včera o 07:43

Baby ale ona sa nevykaslala na syna,so synom je v kontakte a on chce ostať doma

michaela329
Včera o 07:48
@zuzubb007

To že sa vykašľala na teba akože pochopím, ale, že úplne sa s prepáčenim vysrala na syna, to nieje matka, potrebovala by možno psychiatra akurát tak, ty buď len rád, že odišla toto mať doma je načo, ale že dieťa opustila to je neodpustiteľné tu by u mňa skončila nadobro, takže sa neponižuj ešte viac

@zuzubb007 nevysrala sa na syna, len syn nechce chodiť k nej spávať - predpokladám, že časom pochopí aj on.

Strana
z4