Mám si zafarbiť vlasy podľa priateľa?
Ahojte. Budem rada za každý rozumný názor, prípadne skúsenosť (hejty alebo blbé poznámky, prosím, nepíšte).
Dali by ste si, prípadne ste si dali zafarbiť vlasy/účes podľa toho, ako sa to páči/páčilo vášmu priateľovi? Ide o to, že by som si rada odfarbila hnedé vlasy na blond a účes trochu kratší, nad plecia (keďže teraz ich mám mierne pod plecia, ale rátam s tým, že končeky bude treba ostrihať, nakoľko po odfarbení ostanú suché). Zatiaľ sa však do toho nechystám, pretože čakáme bábätko, ale v blízkej budúcnosti, ak to už bude teda možné, by som to chcela zrealizovať. No menší háčik je v tom, že keď som sa opýtala priateľa, čo by povedal na takýto účes, nezatváril sa veľmi nadšene. Povedal, že by sa mu skôr páčila čierna alebo ryšavá. Čierne vlasy som teda v minulosti mala, jemu sa veľmi páčili (asi viac než mne a hocikomu inému 😅), ale po piatich rokoch nosenia tej farby som sa rozhodla si ich odfarbiť na blond, nakoľko som začala mať mierne príznaky chaetofóbie (fóbia z vlasov, proste mi nerobilo psychicky dobre, keď som videla vypadané čierne vlasy na každej veci, a to mi teda z tej čiernej farby vypadávali vo veľkom množstve). Ryšavú farbu som zas nikdy neskúšala, ale na mne by sa mi asi veľmi nepáčila, rovnaký názor majú iní ľudia v okolí. Blond vlasy po plecia som už v minulosti mala, tie mi predtým každý chválil, že mi teda pristanú a ja som bola spokojná, lebo som ich nevidela vypadnuté hore-dole 😄 ale na priateľovi som videla, že by sa mu páčilo viac niečo iné. Zase nie je taký, že to, čo povie on, to musí byť. Sám mi povedal, že ak chcem zmeniť farbu, tak môžem, on mi do toho nemá čo hovoriť, stále ma bude mať rovnako rád a budem pre neho pekná, ale že by sme sa mali najprv poradiť, aby bol spokojný aj on. Pýtala som sa ho to aj nedávno, aj sme o tom diskutovali, ale stále mám pocit, že by nebol veľmi nadšený. A priateľovi sa páčia dlhé vlasy, ja by som však veľmi chcela po plecia 🙂 viem, že by to nedošlo k tomu, že keby sa mu to celé nepáči, tak by si našiel kvôli tomu niekoho iného, ale vo mne je stále ten blbý pocit, že čo ak sa mu to ozaj nebude páčiť, začne pokukovať po nejakej čiernovlasej alebo ryšavej žene 😅
Viem, trochu dlhší opis a halušky 😄 ale pointa tohto celého a hlavná otázka teda je, či by ste dali radšej na seba, svoj pocit, svoju túžbu alebo by ste urobili radšej radosť priateľovi, napriek vašej fóbii alebo tomu, čo sa páči vám.
@lenkakravcova momentálne mám hnedé, trochu s odrastami mojej prirodzenej hnedej farby... takže by to bol trochu menší skok, než z čiernej na blond 😅
Ak by neslo o extrem,tak by som vzala k srecu aj jeho slova,predsa sa mu chcem pacit,ci?
nikdy som sa muža nepýtala,zistil to až keď som prišla od kaderníčky
@terez1313 omg
Rozhodnutie je len na tebe, akú farbu si dáš , strih a pod...sú to tvoje vlasy a v prvom rade ty sa musíš cítiť dobre.
@terez1313 ak je chlap na správnom mieste,dlhé či krátke,husté či riedke,blond či čierne,je to úplne jedno,bude ťa mať rád aj naďalej.Pockaj ako tvoje vlasy budú na Tom po pôrode.Ten optický klam,že blonďavé nevidíš vypadnutie neznamená,že nevypadavaju...a čím viac ich farbia,tým ich viac oslabuje s,môže byť akokoľvek kvalitná farba.
@terez1313 ja by som vymenila piateľa. Veľa šťastia.
za mna uplne ake chces, ale ked ti vypadavaju, tak by som primarne riesila to a asi nie dalsim farbenim, lebo aj blond vlasy ak padaju, tak su vidiet a ak padaju a si z toho v strese, tak sa focusujes a sustredis na toto a vidis ich predne tak dobre, okom jastraba ako tie cierne. Teda skus dat dokopy kvalitu a az potom asi tu farbu - barsjaku, na ktorej sa zhodnete. Ja teda neviem, ale pacit sa clovek chce sam sebe - v zmysle, aby s tym bol ok, nosi to na hlave, nie je to parochna na moment, ale asi by si sa mala lubit aj jemu - mna by teda asi vcelku hnevalo, ak by si neviem manzel nechal fuzy a bradu a vie ze to neznasam....a ano chapem, kazdy doslova kazdy je aktualne bradaty a aj prave preto ocenujem to, ze on nie. Presne pre mna.
Pojdem proti prudu, ale ja som na blond nepomyslela od dob, co sa moj muz vyjadril, ze blond sa mu nepaci. Ja sa na to pozeram aj z druhej strany, ak by muz prisiel s tym, ze ide dohola alebo na 2 mm, nuz nebola by som dva krat nadsena a nepacilo by sa mi to. A uz tu mal take reci, lebo sa mu nechcelo robit vlasy, moja reakcia ? Ty do hola, ja blond 😂 a bolo 😁
Ved sa mame jeden druhemu pacit, a ano ma byt kazdy ok sam so sebou, ale predsalen moj muz je moj muz, planujem s nim byt do smrti, a ak sa na mna ma cely zivot pozerat, tak nech je to aspon prijemne 😂😂 plati to tak aj naopak 😆

@beronsche nehľadal, je to čisto len môj pocit (že by som sa mu až tak nepáčila)