Mám veriť jeho príbehu o utopenom mobile?
Ahojte skupinka. Zoznamila som sa rovnako starým mužom ako som ja. Písali sme si 3 týždne a potom sme sa stretli. Posedeli sme pokecali všetko bolo ok. Písal mi ako sa mu páčim, že na mňa mysli. A musel ísť do Chorvátska opraviť 6 lodí, minimum 5-6 dní. Ze mu je to ľúto ze to je zrovna teraz keď sme na začiatku spoznávania. To isiel v pondelok. Písali sme si všetko super, že škoda ze som tam není sním. No včera sa mi ozval naposledy o 18:30 a ja som mu odpisala no to si precital až okolo 23 hod no neodpísal mi až ráno o 6 hod. A to ze mu spadol mobil do mora, že musel skočiť aby sa mu nepotopil. A že sa mu vypína odfotil mi ze mi písal len mu to neodoslalo ze displej je KO. Tak ak by sa mi neozýval, že mysli na mňa a že mu chybam. Potom celý deň mi nepísal až večer o 18:30 ze stále mu nejde telefón. Odpísala som mu ze pohode hlavne ze viem co je vo veci a, že on je v poriadku precital si to no neodpísal. Takže neviem co si o tom myslieť. Mobil mu nejde ale čítať správy na whatsapp vie. Neviem ci tej veci s mobilom mam veriť, alebo je za tým niečo iné.
Správy krásne, ale správanie vzbudzuje vo mne neistotu
@scarletka34 je to bájkár
To vážne???? Dúfam že nemáš viac ako 13 rokov ak si schopná tomuto uveriť
@gabriellka práveže tomu neverím, len som nechcela hrotiť situáciu..... A som zvedavá ako sa zachová ďalej. A som zároveň zvedavá ako to vidia ľudia ktorych sa to netýka
Dalej bude mat "zmrazene vsetky peniaze" a aspon na ten mobil mu musis pozicat
, ale urcite vrati hehe.....
@scarletka34 je to bájkár
@anos18 to si tiež myslím. Mam mu to zrovna napísať, alebo ho neriešiť
@scarletka34 si si istá,že je v HR?
@gabriellka práveže tomu neverím, len som nechcela hrotiť situáciu..... A som zvedavá ako sa zachová ďalej. A som zároveň zvedavá ako to vidia ľudia ktorych sa to netýka
@scarletka34 ak vieš jeho meno pozri na katastri podľa mena a jeho obce či náhodou tam nebude manželka
@anos18 to si tiež myslím. Mam mu to zrovna napísať, alebo ho neriešiť
@scarletka34 ja by som mu to nepísala asi, kašli na neho. Podľa mňa klame. Bola by to náhoda, keby nie.
@scarletka34 si si istá,že je v HR?
@anos18 práveže není poslal mi nejaké foto ale to môže každy poslať aj s pred dvoch rokov neviem ci je to aktuálne. A manželka je ze 5 rok mŕtva. Priezvisko neviem len meno
@anos18 práveže není poslal mi nejaké foto ale to môže každy poslať aj s pred dvoch rokov neviem ci je to aktuálne. A manželka je ze 5 rok mŕtva. Priezvisko neviem len meno
@scarletka34 a poznáte sa cez net? Je z toho mesta, čo ty?
@scarletka34 a poznáte sa cez net? Je z toho mesta, čo ty?
@anos18 není s toho mesta 40km odomna
@scarletka34 nuž, bola by som obozretna, na tvojom mieste. Nehovorím, že klame na sto percent, ale väčšinou je to tak.
@scarletka34 nepoznáš nikoho z jeho mesta?
@scarletka34 nuž, bola by som obozretna, na tvojom mieste. Nehovorím, že klame na sto percent, ale väčšinou je to tak.
@anos18 ako by ste sa zachovala na mojom mieste. Dala som to do neutrálu, že čo bude ďalej, ale hlupou sa určite nechcem nechať robiť. Dospeli chlap aby sa takto choval to je choré
Prečo vlastne potrebujú v Chorvátsku niekoho zo Slovenska aby im prišiel opravovať lode? Bývala som 12 rokov v Chorvátsku a servisov lodí tam majú dosť. 😊 Neodskocil si skôr na dovolenku?
@anos18 ako by ste sa zachovala na mojom mieste. Dala som to do neutrálu, že čo bude ďalej, ale hlupou sa určite nechcem nechať robiť. Dospeli chlap aby sa takto choval to je choré
@scarletka34 čakala by som, či sa ozve. A podľa toho. Ja si myslím,že si to vymyslel a nemá záujem. No ťažko povedať, uvidíš, ako sa to bude vyvíjať
@scarletka34 neodpisuj mu už 🙈
Prečo vlastne potrebujú v Chorvátsku niekoho zo Slovenska aby im prišiel opravovať lode? Bývala som 12 rokov v Chorvátsku a servisov lodí tam majú dosť. 😊 Neodskocil si skôr na dovolenku?
@tomiholjubavi otázka je, či si to, že opravuje lode, nevymyslel
@scarletka34 nepoznáš nikoho z jeho mesta?
@anos18 to veru nie ved aj jeho som videla len raz. A poznáme sa cez mobil mesiac. A keď sa mi neozval od toho večera tak som to chcela ukončiť. No vymyslel si tu hystorku s mobilom ako mu veľmi chybam a ako veľmi na mňa mysli
@tomiholjubavi To naozaj? Ja sa tomuto vôbec nerozumiem. Preto som to napísala sem do diskusií ze sa dozviem viac. Takže už aj toto je klamstvo určite keď tam majú svoj servis. Noo otázne je ci je naozaj aj v tom Chorvacku
@anos18 to veru nie ved aj jeho som videla len raz. A poznáme sa cez mobil mesiac. A keď sa mi neozval od toho večera tak som to chcela ukončiť. No vymyslel si tu hystorku s mobilom ako mu veľmi chybam a ako veľmi na mňa mysli
@scarletka34 mohla sa stať nehoda s mobilom, ale skôr myslím,že nie. Kamoške padol mobil v zahraničí na dovolenke do WC. Stať sa môže všetko. Uvidíš, či sa bude ozývať
@scarletka34 len aby nebol v tom Chorvátsku na dovolenke s manzelkou,a preto si vynyslel tu prihodu s mobilom.
@scarletka34 stretli ste sa v jeho meste?
@scarletka34 len aby nebol v tom Chorvátsku na dovolenke s manzelkou,a preto si vynyslel tu prihodu s mobilom.
@lubkovaandrejka noo s manželkou ktorá je údajne 5 rok mŕtva. Co mi on povedal
@scarletka34 stretli ste sa v jeho meste?
@anos18 nie on prišiel za mnou
@tomiholjubavi To naozaj? Ja sa tomuto vôbec nerozumiem. Preto som to napísala sem do diskusií ze sa dozviem viac. Takže už aj toto je klamstvo určite keď tam majú svoj servis. Noo otázne je ci je naozaj aj v tom Chorvacku
@scarletka34 ved si to zober logicky. Chorvátsko je krajina s veľkou morskou plochou. Skoro každý tam ma aspoň jednu loď. Budu čakať na to kým im to niekto zo Slovenska príde opraviť? 😆
Neverím tomu ani trochu. Po ten mobil v mori by sa u mňa ani nedostal. 😅 Ak je v Chorvátsku, určite nie preto, aby opravoval lode. A zrejme nechce byť rušený.
@scarletka34 kolko mate rokov? Je zvlastne, že nevieš jeho priezvisko. Nema ho ani v profile na whatapp napisane?
@scarletka34 možno prišiel na víkend domov k rodine a začne sa ozývať až po víkende.
@scarletka34 ved si to zober logicky. Chorvátsko je krajina s veľkou morskou plochou. Skoro každý tam ma aspoň jednu loď. Budu čakať na to kým im to niekto zo Slovenska príde opraviť? 😆
Neverím tomu ani trochu. Po ten mobil v mori by sa u mňa ani nedostal. 😅 Ak je v Chorvátsku, určite nie preto, aby opravoval lode. A zrejme nechce byť rušený.
@tomiholjubavi inak dáva to zmysel jasne ze je to klamstvo. On mi povedal ze tam chodí keď sa nazbiera 5-6 lodi 😁 prišlo mi to divne no neriešila som to. A možno v tom Chorvátsku ani není ved není tam ešte nejak teplo na čo by tam vôbec chodil
@scarletka34 kolko mate rokov? Je zvlastne, že nevieš jeho priezvisko. Nema ho ani v profile na whatapp napisane?
@nyphadora ani on neviem moje priezvisko len meno

To vážne???? Dúfam že nemáš viac ako 13 rokov ak si schopná tomuto uveriť