Mám veriť jeho príbehu o utopenom mobile?
Ahojte skupinka. Zoznamila som sa rovnako starým mužom ako som ja. Písali sme si 3 týždne a potom sme sa stretli. Posedeli sme pokecali všetko bolo ok. Písal mi ako sa mu páčim, že na mňa mysli. A musel ísť do Chorvátska opraviť 6 lodí, minimum 5-6 dní. Ze mu je to ľúto ze to je zrovna teraz keď sme na začiatku spoznávania. To isiel v pondelok. Písali sme si všetko super, že škoda ze som tam není sním. No včera sa mi ozval naposledy o 18:30 a ja som mu odpisala no to si precital až okolo 23 hod no neodpísal mi až ráno o 6 hod. A to ze mu spadol mobil do mora, že musel skočiť aby sa mu nepotopil. A že sa mu vypína odfotil mi ze mi písal len mu to neodoslalo ze displej je KO. Tak ak by sa mi neozýval, že mysli na mňa a že mu chybam. Potom celý deň mi nepísal až večer o 18:30 ze stále mu nejde telefón. Odpísala som mu ze pohode hlavne ze viem co je vo veci a, že on je v poriadku precital si to no neodpísal. Takže neviem co si o tom myslieť. Mobil mu nejde ale čítať správy na whatsapp vie. Neviem ci tej veci s mobilom mam veriť, alebo je za tým niečo iné.
Správy krásne, ale správanie vzbudzuje vo mne neistotu
@scarletka34 ooo my už sme v máji mávali predsezónu. Lacnejšie apartmány, menej ludi na pláži, väčšie leháro. 🏖
@tomiholjubavi áno ale bývalo teplejšie už v máji no teraz to je katastrofa aké je počasie
@nyphadora ani on neviem moje priezvisko len meno
@scarletka34 kolko krat ste sa videli na zivo? Zvlastne sa mi to zda, cela ta rozpravka o chorvatsku. Ked chlap chce sa proste ozve, co nema notbook alebo tablet so sebou, ak uz je odcestovany.
@scarletka34 kolko krat ste sa videli na zivo? Zvlastne sa mi to zda, cela ta rozpravka o chorvatsku. Ked chlap chce sa proste ozve, co nema notbook alebo tablet so sebou, ak uz je odcestovany.
@nyphadora písala, že sa videli 1x
@tomiholjubavi áno ale bývalo teplejšie už v máji no teraz to je katastrofa aké je počasie
@scarletka34 este k tomu utopenemu mobilu, tie su uz zvycajne nepriepistne , aspon tie drahsie. Vcera mi dcera hodila mobil do vane a fungoval, skor nabijanie vtedy nefunguje, kym nevyschne, to viem od kedy som na neho kavu vyliala 😅.
@nyphadora Raz sme sa videli lebo musel vycestovať. Véd práve kebyze chce sa ozve. A aj to keď mu padol mobil do mora podľa mňa už by sa sním mohol rozlúčiť. Lebo rýchlo by sa ponoril 😁 Keby som mu tak zavolala dozvie ci by ten mobil zvonil 🤣
Nevyjadrím sa k tomu či je to bájkar alebo nie (ťažko povedať). Len chcem reagovať na ten servis. Mali sme loď v chorvatsku 12 rokov. Cez sezónu (áno “lodiarska” sezóna už je) býva strašný problém zohnať niekoho na servis. Tiež sme pár krát zháňali opravára z Poľska, Slovenska alebo Maďarska.
utopeny mobil, mrtva manzelka a opravar lodi, uplne uveritelne, toho si vezmes 👰😂 (srandujem) uz mu nepis
Neviem ci je to vymyslene alebo nie, ale ty mi tiez moc neprides ok, ked sa ti nejaky internetovy napadnik neozve par hodin, uz to chces ukoncovat.
Už len na tom som sa smiala,že šiel opraviť do Chorvátska 6 lodí za 5-6 dní 🙈😆😆
S tou blbosťou,že mu mobil spadol do mora a on skočil,aby sa mu nepotopil,to už hádam ani nikto tomu neverí,veď to je hlúposť ako traky,že niekto lovil mobil z mora 🙈🙈.
A k otázke.. samozrejme,že mu nemáš veriť, snáď nemáš 5 rokov
no ja som mala raz takeho bajkara, a teda bola tam partnerka.. kazdopadne prezvonit ho mozes aj z utajeneho cisla, len tak ci zazvoni. Mne sa tiez raz stalo, ze mi z lode spadol telefon do dunaja, a dokonca sa ho podarilo vylovit, ale potom jeducho nesial.. takze bud mobil ide a moze komunikovat, alebo mobil nejde… Bola by som tiez obozretna, co ma fb? ci ani nemas?
@scarletka34 nepoznáš ani jeho priezvisko ale kontroluješ ho ako manžela 😅 že neodpísal mi večer…ved nemusí, nie je to povinnosť. A neviem čo chces ukončovať, zatiaľ sa len spoznavate, nic spolu nemáte
@scarletka34 A ty mu naco stale vypisujes ako sialena?
no ja som mala raz takeho bajkara, a teda bola tam partnerka.. kazdopadne prezvonit ho mozes aj z utajeneho cisla, len tak ci zazvoni. Mne sa tiez raz stalo, ze mi z lode spadol telefon do dunaja, a dokonca sa ho podarilo vylovit, ale potom jeducho nesial.. takze bud mobil ide a moze komunikovat, alebo mobil nejde… Bola by som tiez obozretna, co ma fb? ci ani nemas?
@mirola noo chcela som si písať zo začiatku na insta ale nema soc siete ze. A zatiaľ sa neozval uvidíme ci sa vôbec dnes ozve. Ale vážne je mi zle s klamárov. A to som mu hneď na začiatku povedala, že neznášam klamstvá.
@mirola noo chcela som si písať zo začiatku na insta ale nema soc siete ze. A zatiaľ sa neozval uvidíme ci sa vôbec dnes ozve. Ale vážne je mi zle s klamárov. A to som mu hneď na začiatku povedala, že neznášam klamstvá.
@scarletka34 zavolaj mu videohovor na whatsappe…
@scarletka34 a on je akoze opravar lodi? zivnostnik? alebo co? skus hodit jeho cislo do googlu v kazdom tvare, mozno ti vybehne daky inzerat, pripadne firma, dozvies sa jeho meno, hodis na fb a podobne. Viem je to sice trochu pritiahnute za vlasy, ale mne sa to viac x vyplatilo.
@scarletka34 A ty mu naco stale vypisujes ako sialena?
@mircalla ja mu vypisujem neviem o tom? Keď slušne odpíšem, že v pohode keď prídeš na SK si to poriešiš to je vypisovanie ako šialená hmmm....
Tak to som nevedela
Si asi nikdy nemala utopeny mobil. Keď som mala utrpeny, keď som mala pokazený displej a aj teraz keď som vonku v mínus niekolko s mobilom, displej nešiel- zapnúť šiel, pár bodov na obrazovke šlo ale to bolo všetko. Ale zbytočne ti vysvetľovať.
Keď išiel pracovať, musí pracovať a nie vkuse sedieť na mobile. Akože na začiatku vzťahu si človek chce asi stále písať a byt v kontakte ale fakt netreba byť od začiatku podozrievavá stíhačka. Toto nechce fakt žiaden chlap. A ja ako žena by som toto teda tiež nechcela, každý má rád svoj priestor.
A keď mu neveríš tak rovno sa na neho vykašli, nestrácaj zbytočne jeho čas. Neveríš, že tam ide až keď sa nazbiera 5-6 lodí? Však kvôli jednej by sa mu asi neoplatilo cestovať, zabiť čas a pohonné hmoty. Och koľko máš prosím rokov?
@scarletka34 zavolaj mu videohovor na whatsappe…
@karinss to neviem ci by som dala to by som si prišla ako stíhačka 🤣🤣🤣🤣keby sme boli spolu dlhšie tak áno ale takto veru nie. I keď by ma zaujímalo či by mobil zvonil
@scarletka34 a on je akoze opravar lodi? zivnostnik? alebo co? skus hodit jeho cislo do googlu v kazdom tvare, mozno ti vybehne daky inzerat, pripadne firma, dozvies sa jeho meno, hodis na fb a podobne. Viem je to sice trochu pritiahnute za vlasy, ale mne sa to viac x vyplatilo.
@mirola živnostník není práveže
Daj mi číslo, ja ho prezvoním 😀. Už podľa tonu zvonenia viem ci je v zahraničí alebo na Slovensku.
Daj mi číslo, ja ho prezvoním 😀. Už podľa tonu zvonenia viem ci je v zahraničí alebo na Slovensku.
@mischy00 🤣🤣🤣🤣 to by som mohla dat aj kamoške ale kašlem naňho bajkara Véd on sa ozve 😁
@scarletka34 ta co si...ani v chorvatsku nie je
Osobne si myslím, že si vymýšľa a má normálne manželku, možno sú ozaj niekde spolu na dovolenke a nemôže sa ti venovať. Toľko náhod hneď na začiatku, zaujímavé 🙂. Ale keď chce, mobil zázračne funguje, v preklade: mam teraz voľný vzduch, tak písem 😀, počkaj si teda ale za mňa klasický namotavac.
@scarletka34 ta co si...ani v chorvatsku nie je
@tykat ja si to tiež myslím, že není. Ešte u 20 roč by to bolo ok. Ale chlap v zrelom veku aby žil vo vymyslenom svete to je cista diagnóza
Osobne si myslím, že si vymýšľa a má normálne manželku, možno sú ozaj niekde spolu na dovolenke a nemôže sa ti venovať. Toľko náhod hneď na začiatku, zaujímavé 🙂. Ale keď chce, mobil zázračne funguje, v preklade: mam teraz voľný vzduch, tak písem 😀, počkaj si teda ale za mňa klasický namotavac.
@mischy00 ale ak ma ozaj manželku tak chúďa žena Véd podľa neho je 5 rok mŕtva zomrela na rakovinu.
znamej tak jeden tvrdil, ze je vdovec a manzelka jeho pracovala s mojou dalsou znamou a tesila sa dobremu zdraviu 🙂 Vymyslaju si preto tu smrt, aby vzbudili sucit
… wau, čo ste tu z toho chlapa urobili 🙈 som ani nevedela, že takéto nástroje na špionáž vôbec existuju … mne by prišlo čudné sa pozastavovať nad tým že 18:30 som napísala ja, 23:00 pozrel a odpísal až 6:00. Veď sa ani nepoznáte a už Ti vadí, ze hneď neodpisuje? Tak mal inú robotu. Vyrieš to s ním keď sa vráti osobne aj všetky Tvoje pochybnosti a keď potrebuješ vždy od partnera odpisovanie do hodiny radšej si to nastav na začiatku ... Mňa by to neskutočne otravovalo ..
@scarletka34 už teraz mu neveríš, tak nestracaj s ním čas.

@tomiholjubavi inak dáva to zmysel jasne ze je to klamstvo. On mi povedal ze tam chodí keď sa nazbiera 5-6 lodi 😁 prišlo mi to divne no neriešila som to. A možno v tom Chorvátsku ani není ved není tam ešte nejak teplo na čo by tam vôbec chodil
@scarletka34 ooo my už sme v máji mávali predsezónu. Lacnejšie apartmány, menej ludi na pláži, väčšie leháro. 🏖