icon

Mám zostať doma kvôli inej frajerke?

14. jún 2024

Ahojte baby, bola som pozvaná cez frajera na chatu, oslávenec povedal, že tam ženy nemajú prístup, ale kvázi tam môžem ísť ja, lebo nerobím blbosti a som jedna z “normálnejsich”. Lenže teraz som sa dozvedela od frajera, že by bolo dobre, aby som nešla, že jeho najlepšieho kamosa frajerka tam nemôže ísť, tak aby sa necítila blbo. Aký máte na to názor? Podotýkam sa moc sa s ňou nebavim, len kvôli tomu, že je to frajerka jeho najlepšieho kamosa. Mne to príde blbe voči mne, akože chápem tu myšlienku od neho, ale nebyť pozvaný len kvôli tomu, že tam nemôže ísť niekto? Chcela by som vedieť vaše podklady na vec, ďakujem <3

Strana
z2
doriiis
14. jún 2024

Zahod svoje ženské ego a nechaj ho ísť samého.

januska12323
14. jún 2024

Pošli ho samého a s tou kamoškou choďte inde.

mikitilik29
14. jún 2024

Podľa mňa sa správate jak deti.

babulkomale
14. jún 2024

Ak si malý tučný kamarát, tak choď 😃

cyberk
14. jún 2024

No.. ja som sice vzdy bola ta, ktoru chceli v chalanskych tripoch, ale keby sa oslavenec jasne vyjadril, ze frajerky inych nechce, tak by som nesla. U nas to bola nejak automatika, ze sa pozyvali chalani a ja, a tak chalani naschval nezavolali frajerky, aby mali od nich klud 😂 (ani sa necudujem, kazdy jeden z nich chodil s normie a urcite by sa nudili pri nasich reciach o hrach)

kukuk29
14. jún 2024

Jasne ze by som nesla a uplne bez ofucania.Uz len neviem naco budem sama zena na panskej jazde 🙊jak taka pipina 😂😂 vsade bude lepsie ako tam 🙊

lintu
14. jún 2024

Oslavenec sa vyjadril, ze zeny tam nemaju pristup. Bodka. To ostatne su take detinske natahovacky. Aj ano, aj nie a ku koncu vlastne nikto nebude vediet co sa na zaciatku povedalo. Cele zle.

dadka1997
15. jún 2024

Nedus svojho priateľa, a dopraj mu vikend s kamaratmi ... bože ženy načo sa pcháte, kde ste nechcené .. logicke je, ze ked jedna nepojde nepojdu ani ostatné nooo

rorino
15. jún 2024

Tak počkaj,bola si pozvaná,alebo ti len frajer povedal,že kvázi ty tam môžeš prísť?Lebo aj si pozvaná oslávencov,nemá tvoj frajer čo riešiť,ale ak tam kvázi môžeš prísť,tak to vyzerá,akože strpime ju tam....

Strana
z2