Ktoré Slovakia chipsy sú najlepšie?
caute ideme na chatu a berieme chrumky. ktore slovakia chipsy su teraz najlepsie? ja milujem tu klasiku solenu ale kamos chce tie nove pikantne. nie su moc palive ze z toho cloveku zhori huba? dajte vediet co sa oplati k pivu zobrat nech nekupujeme blbosti
záleží predsa od preferencií… ja slané nemám vôbec rada napr… a nemám rada obyčajné, iba vrúbkované..
tak kúp aj slané aj tie pikantné (ale to ozaj neviem ktoré myslíš)
@anonym_autor su to len chipsy, ja by som kupila tie co mam rada a potom nahodne vybrala prichute na vyskusanie.
@anonym_autor veď kúp aj-aj a každý bude mať čo mu chutí. Kamošovi možno zhorí huba ako hovoríš a ty budeš mat solené
@všetci a pamätáte si? Asi pred milión rokmi mali dubakove a tie boli úplne perfektné.
@anonym_autor nie sú vôbec pálivé.
Mne najviac chutia rajčina&paprika
Ved zoberiem aj aj. Neverim ze to nieje skryta reklama to uz kto by toto riesil
s prichutou pizza su podla mna najlepsie, vyskusaj
@anonym_autor veď kúp dnes jeden balík s ochutnaj. Podľa toho kúpiš na chatu. Veď to nestojí 100eur, aby si ľutovala.
Ľudia boží to fakt sa treba pýtať druhých už aj na to aké chipsy kúpiť? To už ani toto nevieme vyriešiť sami?
@anonym_autor ani jedny. Všetky hnus. Za tých pár šušňov si kúp aké chceš
Každý má iné chute. Ja sol, paprika, syn chce syrové, cibulive, muž slaninove.
Ja keď som bola naposledy na návšteve odišla som hladná 😂😂 a na hoteli jedla keksíky 😂😂
Zobrala by som aj take aj onake a je po dileme,ale tak to som ja,tiez milujem klasika solene a ziadne ine.
To je neuveritelne, na co vsetko ludia dokazu otvorit diskusiu..
To je neuveritelne, na co vsetko ludia dokazu otvorit diskusiu..
@anonym_e768ca je to diskusné fórum, ak si si nevšimla 😂
@fadama presne, tu môžeme o.i. aj o čipsoch voľne debatiť. Prečo si z návštevy odišla hladná? Neulahodili chuťou?
Najlepšie chipsy sú žiadne chipsy a nebudeš mať tučnú riť.
@fadama ved dobre, spravte si k tomu aj ritual a vedte deep talky o chuti cipsov. Omg
@fadama presne, tu môžeme o.i. aj o čipsoch voľne debatiť. Prečo si z návštevy odišla hladná? Neulahodili chuťou?
@zuzana2910 je to diskusné fórum čiže môžeme debatit naozaj o všetkom 😅
Veru neulahodili 😂 podávali jednohubky s rybacou pomazánkou a s krúžkom klobásky 😂
Čipsy boli nejaké cibulove či čo to bolo 😅
@anonym_e768ca ak sa ti nepáči, načo lezies do skupiny kde sa o hovorí o cipsoch? Omg
@fadama lebo mozem
ktore mysliš tie pálivky? ja som naposledy mala tie sriracha s prichuťou ale neoslovili ma chuťovo a palive no čo ja viem to ťažko povedať lebo u každého je palivé niečo iné 🙂 u mňa taký stred.Skôr mam rada chili limetka ale to sú Lays a ešte si daj bacha ak by ste náhodou kupovali tyčinky slovakia solene s rascou tie hrubšie aj tie su mierne štiplave aj keď to tam nie je uvedene a tie palive teda diabolske tie su už o dosť štiplavejšie.Ja len že zavádzujú na tých tyčinkach tak aby sa niekto nenachytal čo pikant nemusi.No a čo sa týka inych prichuti mne chutia tie pizzove tiež, klasika slanina ale to skôr Lays lebo slovakia sa v tejto prichuti pokazila,potom cibula smotana.A v Tescu mi chutia ešte aj tie finest octové ale ja aj syrove zjem nemám určitu top chuť ...chutili mi aj tie šošovicove od nich alebo z pece aj kotlikove chilli a paprika sú dobre nie také tuhé
@anonym_autor tie nové pikantné nie sú vôbec tak veľmi pikantné. Sú chutné ale ja mám všeobecne rada pikantné tak záleží.. pre niekoho to môže byť moc, ale mne sa zdá že sú len jemne pikantné. Najhoršie pikantné sú lays, mam ich rada ale tie už sú fakt dosť pikantné
Za mna slovakia z pece, paprika. Nie su take "mastne".
Ak moj muz chce pikantne, kupim mu pikantne a nie bazalkove🙈
Ak chcem mangovy sorbet, nevezmem cokoladovy nanuk🙃
@fadama ved dobre, spravte si k tomu aj ritual a vedte deep talky o chuti cipsov. Omg
@anonym_e768ca keď sa ti nepáči, načo si sa tu votrela? Ak niekto bude chcieť a neporuší tým pravidlá, môže diskutovať a písať bakalárku o tom, či kameň je živý a či má pocity. Alebo pýtať recept na elixir nesmrteľnosti. Nech sa páči, tém a fór tu je dosť, vyberaj a diskutuj tam, kde ťa to osloví 😘
v poslednej dobe mi Slovakia chipsy prestali chutit. Kedysi som mala rada paprikove, a potom tie paprika rajcina vrubkovane. Ale hovorim, uz ma neberu.
Ked chipsy - tak bud Lays slane, alebo paprikove Crunchips vrubkovane, pripadne este obycajne Kauflandove paprike, ale musia byt vrubkovane.
Skusala som aj ine znacky, alebo ine prichute, aj vyssie spomenutych, ale neoslovila ma ine.
na oslavu nakupim take ake lubim ja 😀 samozrejme, ak viem, ze niekto iny ma rad nejake ine, tak pre neho samozrejme zoberiem aj take. Ak neviem, beriem len to co lubim.
@anonym_autor Ja som mal tie nové pálivé a v pohode som zjedol celé sám nie sú až také pálivé, paprika a rajčina pália viac ale tie nejdem zohnať nikde 😀

@anonym_autor mne chutia tie smotana + cibuľa, tie sú podľa mňa úplne najlepšie a tie pikantné som ešte nejedla, takže neviem poradiť