Mám zostať vo vzťahu bez spoločných záujmov?
Ahoj babeny idem si k vám po radu mam priateľa je to 6mesiacov mam ho rada len žiaľ ma to háčik oN vidí len seba a svoju zverinu doma ,keď žiadam od neho aby sme šli na prechádzku alebo niekam na turistiku alebo aspoň do kina odmieta a povie ze jeho to nebaví co na začiatku mi nakecal ako miluje sport prírodu atd ,ja mam úplne iné priority a záľuby ako on ja milujem prírodu, šport cestovanie a on absolútne nič musím vyhľadávať iných ludi aby šli somnou atď snažila som sa mu to vysvetliť ze ja mam iné priority v živote a on nato ze pohoda ze on sa mi bude prispôsobovať ,no žiaľ nieje to tak vôbec a stále vidí len svoju zverinu už som sa snažila to viac krát ukončiť ale zakaždým ma ukeca ze on sa zmení a bude sa mi venovať ale prešli ďalšie dva mesiace a on nič stále len sľuby ,záleží mi nanom ale nechcem sa takto trápiť a mat pocit ako keby som nemala žiadneho partnera mam dat ešte šancu a veriť ze sa zmení? Alebo to co najrýchlejšie ukončiť? Ďakujem za každý názor🙂
@scarlet3131 skonči to, poznáte sa krátko, keď už teraz ti vadí aký je, tak ďalej to bude len horšie, na začiatku vzťahu máte lietať spolu a túžiť byť spolu každú voľnú chvíľu. Keď už teraz preferuje svoje a na teba kašle, je to nanič.
Ukončila by som to, pre dobro oboch, nehodíte sa k sebe, … kompromisy sa robiť dajú, ale musia chcieť obaja a v niektorých veciach to proste ide ťažko a človek by sa nemal len prispôsobovať… aj ty budeš spokojnejšia, keď nájdeš niekoho kto s tebou bude behať, bez toho aby sa musel meniť, bude iniciatívny a nebude sa pri tom ksichtiť akoby si ho týrala a aj on bude v konečnom dôsledku spokojnejší, keď si nájde niekoho kto je radšej doma, pripadne sa s ním bude starať o zvieratká
Nie len ze je domased ale aj klamar, Lebo ked ta balil pretvaroval sa ze ho bavi to co teba . Nie ste spolu dlho a uz je to o nicom. Nezmeni sa. Hladaj takeho ktoreho slova sa zhoduju so skutkami. Talk is cheap.
Za mňa skonči to nájdi si normálneho muža čo budete mať spoločne koníčky. ON nech si nájde sedliačku z dediny ako je ON sám. A nie never jeho sľubom že sa to zlepši sľubuje TI a nič s toho nesplní. Takže ukončila by som to na tvojom mieste.
@scarlet3131 Ukončila by som to. Mate uplne iny pohlad na zivot a to je velmi zasadna vec. Vztah ti ma robit radost,zvlast na zaciatku vztahu a nie sa trapit. Vzdy si hladaj partnera,ktoreho nebudes musiet prerabat a menit
Ukonci to co najskor a najdi si k sebe niekoho s rovnakym zivotnym stylom. Lebo kto ma hospodarstvo, tak to bude pre neho prvorade, ty sa k takemu cloveku nehodis a on sa nezmeni. Lebo nebudes moct ist nikam, dovolenky nehrozia, ziadne pobyty, vylety na viac ako par hodin. O tie zvierata sa treba starat denne a pokial nema zabezpeceneho niekoho co sa postara, tak nie je sanca.

Ukončiť.