icon

Nerozumiem ženám

14. jún 2025

Ahojte,
neviem či je chyba na mojej strane alebo kde ale, ale vo veľa veciach si nerozumiem so ženami a tam nastávajú konflikty medzi nami ale ja to nedokážem pochopiť. Konkrétne s 2 kamoškami som sa za posledné roky rozhádala, že sa nebavíme skrz chlapov, lebo jedna sa roky snažila o muža, ktorý očividne nejavil záujem a keď som už vybuchla a povedala, jej to, že nie on nemá zaujem on sa len raz za čas ozve telefonicky lebo sa chce vyrozprávať (rozprával jej často aj o ex a iných ženách) a keby mal záujem tak Ťa pozve na rande. S druhou sa nám momentálne rozpadá kamarátstvo pretože už 3. rok dáva debilovi šancu už 150tu a potom zakaždým dojde vyplakávať mne a počúvam tú rozprávku ja. A toto ja nechapem. Ja som zrovna ten typ, čo dá 1 šancu, 2 len výnimočne a potom sekne veškerý kontakt.. a jedna vec je tá, že ma absolutne nebavia počúvať tieto veci dookola lebo to je stále to isté ako ju oklamal a keď to chce ukončiť tak on nevie bez nej žiť, potom jej vynadá hrubo a stále dookola. A keď čítam niektoré prispevky tu na MK tak mi to len potvrdzuje, že niesú jediné.

margitka36526
•
14. jún 2025

Ahoj poznám ten pocit tiež som mala takú kamarátku ktorá sa neustále zmotávala na toho istého chalana i keď nejavil záujem alebo s ňou vybabral ,podotýkam ona s ním odišla aj pracovať do zahraničia kde sa s ňou pohádal a dokonca jej vylepil,sama išla domov ale nakoniec sú ajtak spolu 🤷🏻‍♀️niektoré ženy sa umúdria keď dostanú radu ale iné zas nie ..nie každej sa dá pomôcť 🙂 nechaj to tak,keď sa s tebou prestane baviť len preto lebo si povedala svôj názor tak nech si ide ona sa ajtak vráti keď ju odkopne a zistí ,že si mala pravdu .My sa tiež ledva bavíme odvtedy

jogy1984
•
14. jún 2025

Ženy netreba chápať ale milovať. To neustále počúvam.

marryliese
•
14. jún 2025

kamarátke môžeš radiť ale mala by si chápať, že ona má právo na vlastné rozhodnutia. Ty s nimi nemusíš súhlasiť. Je fajn, že jej chceš pomôcť ale ako kamarátka ak ju máš rada musíš akceptovať, že je to jej život. Pokiaľ ti to extrémne vadí tak sa s ňou prestaň kamarátiť a nájdi si inú.

autor
•
14. jún 2025
@marryliese

kamarátke môžeš radiť ale mala by si chápať, že ona má právo na vlastné rozhodnutia. Ty s nimi nemusíš súhlasiť. Je fajn, že jej chceš pomôcť ale ako kamarátka ak ju máš rada musíš akceptovať, že je to jej život. Pokiaľ ti to extrémne vadí tak sa s ňou prestaň kamarátiť a nájdi si inú.

@marryliese takto mne je to v podstate jedno čo robí, je to jej život, len mi vadia potom tie bombardovania v správach, a telefonáty plné plaču alebo ideme na kávu a ona celý čas len negatívne hovorí a sťažuje sa

marryliese
•
14. jún 2025

tak potom ti to jedno nie je a otravuje ťa to :D nechcela by som kamarátku čo by bola zo mňa otrávená. Daj si pauzu od nich, možno ti potom začnú chýbať.

luccija
•
14. jún 2025

Tak im nerob terapeutku povedz, že si to počula 100x a nikam sa neposunula.Ja mám takú už 25 r🙂)najprv rozvod a teraz je s takým istým ako cez kopirák obmedzila som stretávanie a správy odpisujem v štýle nič nové, vedela si to ..

svetlonos
•
14. jún 2025

Jednoduché- povedz jej, ze o čomkoľvek sa s nou budeš baviť okrem chlapa! Tvoj názor pozna aj jej povedz, ze to uz počúvať nemienim. Nech žije ako vie, chce ale mimo teba. U mňa to zabralo. Vy mate isto tak max w5 rokov a ziadne vlastne rodiny, zvlášť ty. Vtedy by si totiž mala ine veci na riešenie a nie kamosku s jej milion sancami. Ver ze viem o com pisem 😏

deti95060810
•
14. jún 2025

alebo zostaneš sama bez kámošiek, alebo budeš počúvať ich lamentovanie a bedákanie. Samozrejme žiadny výbuch z tvojej strany .... 😉

denkabemommy
•
14. jún 2025

Nabudúce keď si nájdeš kamošku, tak sa jej spýtaj aké má vzťahy s mužmi 🤣. Akože ja ťa chápem, tiež ma to kedysi vytáčalo, teraz si dávam sakra pozor, koho si pustím do života. Mojou prvou vetou sa v podstate riadim 😂😂.

astronaut321
•
14. jún 2025

No to keď už ani ženy nerozumejú ženám 😂😂

slaskou1975
•
14. jún 2025
@jogy1984

Ženy netreba chápať ale milovať. To neustále počúvam.

@jogy1984 dnes je už rovnoprávnosť 😊

orisker
•
14. jún 2025

Myslím, že nerozumieš ani čínsky.
A predsa vyše jedna miliarda ľudí rozumie.

autor
•
14. jún 2025
@astronaut321

No to keď už ani ženy nerozumejú ženám 😂😂

@astronaut321 ja nechápem tomu prečo si nechávajú vedome ubližovať a dobrovoľne žijú s klamármi, sukničkármi a psychopatmi ked nemusia, nemajú spolu deti ani nič čo by ich “viazalo”

kassandra25
•
14. jún 2025

Vieš, čo ti poviem. Ja nemám čas na kamosenie, lebo treba hľadať priaznivé termíny na stretká, a hlavne, spriaznené duše. Tie moje mi odišli všetky do zahraničia, tak sa malo stretávame. Poviem ti, každá jedna, či kamoška, či kolegyňa, ti ma trápenie s nejakým mužom. Ani jedna nelieta, že je happy. A mne bohato stačia iba kolegyne a moje deti, aspoň tie rozmýšľajú nad iba rozvojom a nie hlupostami. Ja osobne nevidím žiadny význam v sedení v kaviarni a tlachani. Aký to má prínos, to neviem.

astronaut321
•
14. jún 2025

Lebo ich lákajú “zlý chlapci”. Z môjho uhla pohľadu síce burany, podržtašky, lenivci a slaboši, ale proti chuti žiaden dišputát 😂. Keď ma niekto rád kyslé uhorky tak nech ich papá. Ty bojuj za svoje šťastie.. kto chce kam…

slaskou1975
•
14. jún 2025

Ver že ono je to vzájomne.. ako zo strany mužov tak aj žien.

slaskou1975
•
14. jún 2025
@astronaut321

Lebo ich lákajú “zlý chlapci”. Z môjho uhla pohľadu síce burany, podržtašky, lenivci a slaboši, ale proti chuti žiaden dišputát 😂. Keď ma niekto rád kyslé uhorky tak nech ich papá. Ty bojuj za svoje šťastie.. kto chce kam…

@astronaut321 nechcem sa nikoho dotýkať, ale každý kto súdi a píše o niekom tak v podstate píše o sebe.. čoraz viac ľudí by si to mohlo už začať uvedomovať.

astronaut321
•
14. jún 2025
@slaskou1975

@astronaut321 nechcem sa nikoho dotýkať, ale každý kto súdi a píše o niekom tak v podstate píše o sebe.. čoraz viac ľudí by si to mohlo už začať uvedomovať.

@slaskou1975 hlboké

yoginka231
•
15. jún 2025

Ale to nieje že nerozumieš ženam. Len jednoducho maš vo svojom okoli nevyspele ženy, to je cele. Treba sa spoznavat, hladat a najst si kamošky s ktorymi si budeš rozumiet lebo su vyspele a inteligentne. Ja osobne ked som sa minule rozpravala s byvalimi spolužiačkami zo zakladky a niektore sa mentalne vobec nezmenili...