Mám zotrvať v toxickom vzťahu?
Zdravím som s priateľom už 5 rokov . Mám 21. Bývam s ním niečo cez dva roky . Ale je to čistá hrôza . Začnem asi tým že s ničím nepomáha. Bývame síce u neho v dome. Ale ja robím všetko od upratovania po varenie.( Mám aj prácu ale nie takú že tam chodím stále čiže mám dostatok voľna. Ale to isté aj on keďže má prácu sezónnu skôr leto atď a chodí sem tam vypomáhať kde ho zavolajú. ) Musím do neho už tlačiť aby niečo urobil a to tiež iba potom frfle. Aj jeho kamaráti mi dohovárali a ignoroval ich.
Horšie veci sú že po mne kričí a nadáva mi. Že som nemožná, jebnutá , atď. Keď má nervy trieska do stien . Raz nám rozbil sklo na kuch.linke. Ked mu poviem že mi niečo vadí tak úplne vybuchne a skončí to tak že mi hovorí niečo v zmysle " kebyže mi nerobíš nervy tak som pohode doteraz som bol pohode ale ty stále dačo musíš , no áno a pamätáš keď si ty ?.." Vždy to nejak preformuluje na mňa. Niekedy začne hystericky plakať a potom do mňa striedavo kričí prečo ho neukľudním a potom že nemám otravovať.
Ja som človek čo má úzkosti( mám ich normálne diagnostikovane ale lieky nemusím brať). Všimla som si že dosť sa mi pri ňom zhoršujú. Niekedy mám také stavy že nedokážem zniesť ani jeho dotyk ako sa mi hnusí kvôli tomu ako sa správa ..potom je tu ďalšia vec . Nalieha na mňa so sexom. Stále sa na mňa lepí aj keď vidí že mi je to nepríjemné. Raz sa mi stalo že keď som zaspala tak som za vzbudila na to že mám dole nohavičky že ma vyzliekal....asi chvála bohu...alebo že mi mizne spodné prádlo.
Rozmýšľam že by som od neho odišla ale vždy stropí scénu postaví sa pred dvere a nepustí ma... Čo mám robiť ?
A nech si urobí a čo ,len ty chod prec
Hej toto som pocula od ex,ze si nieco urobi. Uz je to 13 rokov a je zivy a zdravy. Sem/tam mi z nejakeho zvlastneho dovodu napise jeho zena,ze ako sa im dari a co nove. Dokonca prezradila,ze maju odo mna obraz zaveseny v byte (co som malovala xy rokov dozadu)
@ladybarbora vidíš, ako veľa pre dvoch ľudí znamenaš
@minenkaa jedine to s tym obrazom ma dostalo inak som si uz na nu zvykla 😆
@ladybarbora to musí byt inak dosť sranda,že sa ti vlastne cudzí clovek ozve ako sa ma
Naco si 21 rocna ides byvat chlapovi a robis mu tam full servis. Sakra baby Ved si trosku pocestuje, Vybudujte nieco svoje, nechajte sa dobíjať a obskakovat trosku. Na pranie trenírok mate este dost casu. A ty autorka sa zbaľ a chod.
Nechce sa mi verit, ze 21 rocna baba, ktora je vo veku kedy si moze vyberat doslova z mnozstva ostava s niekym takym. Ak to je pravda, tak sa zbal, ked nebude doma a nechaj mu odkaz ze je koniec, lebo uz nie si jeb. a dostala si rozum.
Preboha, v akej rodine a atmosfére si vyrastala, že si z toho utiekla k tomuto?A ešte si niekto myslí, že príbehov o magoroch a týrani vo vzťahu je veľa a každý o tom hovorí a furt si niekto nevie vyhľadať info.
On si niečo urobí?A? Jeho rozhodnutie.
Prečo mu hovoríš o odchode, keď sa hádate?Odísť, keď nebude doma s pomocou kamoša. Robíš mu slúžku a boxovací mech, lebo toto je chlap iba tým, že sa narodil s penisom, inak je to nula, ktorá potrebuje ponižovat slabšieho. Nula!
Máš kam odísť?
@majo111222 To sa môžem opýtať aj ja Teba😄
@majo111222 No niekedy raz za čas sa vyspím.😄
z takehoto debila mat uskosti ?s takymto psycho debilom nemas zit
Zbaliť sa za pomoci niekoho ďalšieho kto ta odtial odvezie a pomoze ti s balením a odchodom. To si priprav vopred. Aby tam už bol keď to zisti že odchádzaš. Tiež je tam pokus o znásilnenie a obmedzovanie osobnej slobody čo je na políciu. Určite s ním nezostavaj je to psychopat môže ťa zabit
Tak si predstav ,že budeš mať s takymto hysterickym exotom deti. Chceš aby aj ony boli sučasťou takehoto divadla? Keď už sa ho teraz bojiš, tak čo bude potom keď budeš doma s malickym dieťaťom napriklad? Zavisla financne na ňom. Ja som mama dcery a vždy myslim na to,že ak by dcera stretla takehoto magora, tak vlastnoručne ju vysťahujem od neho a on by dostal po papuli. Agresivny muž,ktory rozbija veci okolo seba je proste psycho. Nerozmnožuj s ním jeho gény,lebo to budeš mať dvojmo (syn kebyže mu porodíš napr.)

Prečo s ním ostávaš? Postupne odnášaj veci na posledné zavolaj kamaráta a čauky párky. Nenechaj si nahovoriť, že je to tvoja vina. Debil je on nie ty.