Máme 9 mesačné bábätko a manžel chce od nás odísť. Čo robiť?
Ahojte, chcela by som od vás radu pripadne povzbudenie co robiť.
S manželom sme 11 rokov spolu z toho 6 rokov manželia a máme 9 mesačnú dcérku ktorú obaja nadovšetko ľúbime.
Bohužiaľ 3 mesiace dozadu som našla v manželovom mobile správy s mladou kolegyňou ako si ma ujú svoju budúcnosť, ako sa zvádzajú, ona mu posielala polknahe fotky on sa nebránil. Dokonca si písali ako sa do seba zakubili. Odvtedy je doma peklo manžel má necháva v neistote co bude. Vraj si to chce premyslieť ci zostane s nami alebo pôjde za ňou. Hľadá milión dôvodov a milión výčitiek na mňa ze za to môžem aj ja keď som mu pri hádke povedala ze ho neľúbim a chcem sa rozviesť. Ja som sa mu za to 100x ospravedlnila že som to tak nemyslela. No odvtedy hľadá na mne len chyby a nahovoril si aký bol nešťastný pritom sme mali naozaj krásny vzťah. Bola som u právnicky aj psychologičky obe mi potvrdili že len hľadá dôvody ako by ospravedlnil svoje správanie. Ze ja som v pozícii ktorá by si mala rozmyslieť ci chce ostať s takým mužom. Ja by som rada tomu dala šancu už len kvôli malej pretože rodina je a vždy bola pre mňa základ. Keď sme s manželom spolu tak sa nehadame ani nič podobné pokiaľ nepríde na tému ako sa rozhodol. Som psychicky aj fyzicky veľmi vyčerpaná a neviem co robiť. Stále tvrdí že ma má rád no do nej sa zaľúbil. Aj na ňom je vidieť ze sa trápi a mrzí ho to no sme v začarovanom kruhu. Zažila niektorá z vás niečo podobné? Ako ste sa s tým vysporiadali? Ako to dopadlo?
Ahoj,manžel sa už asi rozhodol,respektíve nielen sa,ale rozhodol aj za vás 2. Ty sa daj dokopy, lebo dieťa ťa potrebuje. Je to strašné, ale vždy lepšie ako mať s ním napr.3 deti a ocitnúť sa v tejto situácii. Máš kam ísť? Ak áno,zbaľte sa a choďte. Nevravím, že to tak ostane natrvalo. Len tým,že si stále pri ňom, necíti tú prázdnotu, čo je to život bez dieťaťa. Nechaj ho tak a nerieš, možno ťa život povedie a nájde najlepšie riešenie pre teba a dcérku. Prajem ti veľa síl a materinskej lásky,ktorá prekoná všetky ťažkosti 🍀
@elizabet173 neviem si predstaviť toto zažiť. Podvedie, ešte on je ten, ktorý si vyberie s kým bude + mna s dieťaťom vyhodí z domu v štýle hľadajte si bývanie, ja sa bytu len tak nevzdám 🤦🏽♀️ Ak by to bolo takto, ja len dúfam, že @autorka už ani len nepomysli, aby s nou zostal....
Autorka, to ze si mu povedala v hádke, že sa chceš rozviesť, je pravdepodobné dôsledok jeho správania. Určite si to nepovedala len tak. Tak sa mu už neospravedlňuj, lebo on to oinak ako tvoje zlyhanie a vyziva sa v tom, že to môže použiť ako argument, prečo ma milenku. Nehraj s ním jeho hru. Už sa chudacik rozhodol?
@elizabet173 veru, moja známa skončila s 3 deťmi v garzonke a jej muž sa rozvaloval sám vo veľkom 3-izbovom byte, tiež charakter 🙄
Asi to chce čas...možno si sám časom uvedomí ako konal...byť tebou starám sa ako doteraz...ale bez nejakých intímností voči nemu...ale snažila by som sa nebyť zlá, smutná, frustrovaná..možno naopak skúsila by som sa smiať, malú brať von.... užívať si trošku takej samoty s maličkou....ak je k niečomu uvedomí si, čo by stratil a možno ani sám nebude chcieť ku nej odísť...držím palce 🍀
@ikuska27 je to tema z roku 2021.
@zuzinka888 ahaa 😄tak nič....
Mohla by ale autorkanapisat, ako to dopadlo

Ja mam len skusenost z druhej ruky ako mi Ta podvedena kamoska 2r Denne pisala ako ju to sere o tej jeho milenke dookola to iste 700x uz som myslela ze mi z nej picne. Takze viem zeby som na take nieco nemala silu toto prekusnut a spracovat Keby sa to stalo Mne. Uz o tom nehovori ale stale to tam je. Ja by som na to nemala nervy.