Máme tichú domácnosť
Ahojte chcela by som sa poradit lebo neviem ako dalej. Pred par dnami sme sa pohadali v podstate za blbost ale vyustili v tej hadke asi vsetky problemy co sa predtym kopili. Vynadali sme si skaredo navzajom, asi prvy krat co to takto bolo, ale mm to vyhrotil uplne a polozil mi na stol v kuchyni obrucku, vsimla som si to az neskor. A este povedal po tych nadavkach (ktore som mu ale opatovala) ze na druhy den odide. Ale neodisiel, v podstate nema kam a ked je aj takato situacia ze je vsetko zavrete tak ani do hotela sa neda. Odvtedy mame tichu domacnost, a vyhybame sa navzajom. Len vzdy pride na obed, vzdy ked nie som v kuchyni aby asi som nevidela ze si nalozi jedlo co som navarila. Aj som sa mu uz chcela prihovorit ale nemam na to stale dovod. To tiez sa mi este nestalo. Vzdy sa snazim udobrit ale teraz je to nejake ine. Velmi ma boleli jeho slova. Hovorim si ved co si mysli o mne mi uz povedal a co si mysli o manzelstve uz tiez kedze vratil tu obrucku tak co s nim budem riesit. Tiez si viem predstavit ze sa ho moje slova dotkli ale ja by som mu obrucku nikdy takto nevratila. On casto takto demonstrativne vyhlasi ze ide prec a potom je aj tyzden zduty. uz som mu aj povedala davnejsie ze na mna toto nefunguje, nech to nerobi a ze uz to brat vazne nebudem ze je to trapne. Tak ja neviem, normalne som zacala uvazovat, ze sa teda asi rozvedieme. Nemame deti, len spolocny majetok a psa. Zobrati sme kratko. Stalo sa vam nieco podobne? Ako by ste to riesili?
No neviem :D ja mám z toho zmiešané pocity. Keby mi chlap povedal, že seriozne uvažuje nad rozvodom a že nie som taka super aby som sa k nemu tak správala. To čo sú za výroky? :D Po takej vete by odomňa asi ospravedlnenie nedostal, lebo ak raz prídem za chlapom po 11 dňoch a on zo seba vypusti toto, tak fuuu ..ma plnu hubu reči a skutek utek. Za tých 11 dní už mohol vyplniť papiere.
Skutočne by som za takmer dva týždne od 36 ročneho človeka skôr čakala že už dávno sa bude so mnou baviť a na nejaku stupidnu hádku by aj zabudol. Si s ním pohovor ani nie tak o obručke ale o spôsobe komunikácie ako sa s tebou baví. Ako s podriadenou.
@blabliblu Ešte ťa s ním čaká veľa problémov. Len si ho uistila, že kľudne sa môže nabudúce zdúvať aj mesiac, ty sa rozviesť nechceš. To, že si sa ospravedlnila za svoje chovanie, to je úplne ok, ale on ti povi, že ťa ďalej bude ignorovať, až kým si to nerozmyslí? Možno to ani nemyslí tak zle, ako hovorí, ale pôsobí to veľmi chrapúnsky.
11 dni to trvá? A pre nič. Veď to už aj zena by zabudla prečo sa hnevame... nie to ešte chlap. Ješitný, či teatralny. Sa ti nečudujem, že si sa až rozosmiala. No čo už. Ty si sa prihovorila, on zduty. Tak Ok, nech je.
@sari24 ano aj ja mam z toho zatial zmiesane pocity. Som to v mojom poslednom prispevku zle napisala vypapadlo mi tam slovo. On si mysli ze NIE som lepsia ako on, resp ze “nie som taka super ako si myslim”. Normalne by som uz na tu hadku rada zabudla ale neda sa, tie vyroky ma nahlodavaju a rozmyslam o tom. Zostala taka trpka prichut. Musime sa este porozpravat. Povedala som mu ze ak este raz toto bude stvarat tak ho necham odist. Ze toto znasat nebudem.
@karelova 😅
Myslím, že kľúčom k tomu, aby ste zostali v láske, je byť vďačný.
Keď máte niečo a niekoho dobrého, nechoďte hľadať niečo ešte lepšie.
Naučte sa vážiť si to, čo máte.
Naučte sa, že najlepšie vzťahy sú tie, v ktorých sa nevzdávate.
Terajšia generácia si myslí, že keď je to ťažké, je ľahšie vzdať sa a pohnúť sa ďalej.
Nerobte to.
Vážte si, čo máte.
Buďte tým príbehom, ktorý rozpráva: ,, Zvládli sme to, zvládli sme celú cestu a to preto, lebo sme sa nikdy nevzdávali.
Zvládli sme to, pretože sme si každý deň pripomínali, aké šťastie sme naozaj mali." .....💞
@miskaradko To je krásne ♥️ to si uložím ♥️🙏
@blabliblu inak ešte som počula, že jedna žena to riešila tak, že 2 hodiny denne telefonovala s kamoškou alebo s mamou, keďže muž sa s ňou nebavil. Tým pádom bola ona v pohode, lebo sa vykecala. Môžeš skúsiť.

@jasomzabka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️