Máme zlé manželstvo
S muzom mame zle manzelstvo rozmyslam nad rozvodom no mame hypoteku je polovica len splatena a dve este skolop deti je psychopat rozmysla len ako ma znicit psychicky sj financne ja sa staram o domacnost deti sama chodim na nakupy mame chvalabohu oddelene ucty ja platim potraviny pre vsetkych drogeriu aj detom kadeco on hypot ucty a tak ale doma nic nerobi ani nevychovava deti komunikacia skoro nula bod on plat cca 1500ja cca750 cize jasne ze komu viac ostava v poslednom case mi dava viac a viac platit a povedal ze aby som pomaly z jeho nakladov polku platila viem ze existuje aj vyzivne na manzelku len tam je tazko dokazatelne ze mi nic neprispieva neda mi z vyplaty ani cent a neviem ci po rozvode kedze je len polka hyp splatena sme obaja majitelia ci budem mat narok len na tu polku co je splatena hypoteka uz som zufala
@elizabet173 a o tom rozmyslam aj ja kam ulozit moje uspory aby som o ne neprisla pri rizvode on mi z vyplaty nedava nic sice mame podelene kto co plati no zacina ma vydierat aby som este aj z jeho vydavkov platila polovicu pritom on plati hypoteku ucty a detom a ja pre styroch potraviny len tie ma strasne vela vyjdu plus drogeria plus tiez detom na domacnosti sa vobec nepodiela na nakupy chodim sama ale mu uz nevarim neperiem a to ho najviac sere povedala som mu ze ked som pre teba len pii jenbut tak nech nic odomna necaka tri roky uz len vedla seba zijeme ziadna komun len skarede titulovanie a este mnoho ineho keby tam nebol ten strach uz by som davno bola prec

@macik6 iste že je to chudák presne tak slabý chorý na hlavu. Aby sa mu to všetko neskôr nevrátilo.