Manipulácia mužov šarmom
Priživovať sa na mužoch s noblesou.
Dokazali by ste zit sposobom, ze nepracujete, pripadne mate iba na zakladne potreby, ako byvanie a stravu a vsetko ostatne si zaobstarate svojim sarmom? Trebars chcete na uzsanu veceru, tak si dopredu nieco dohodnete, chlapa tak dokonale zmanipulujete, ze vlastne on je stastny, ze vas tam moze pozvat a zaplatit. Alebo chcete na dovolenku, Tak ponuknete svoju krasu a neznost s tym, ze pozvanie pride samo? Chcete nadherny kozuch, tak pozvete niekoho kto bude smiet byt prvy co vam ho v prezliekacej kabinke moze nasadit na krasne telo a opantany ho zaplati s tym, ze je stastny, ako vas potesil? Nemyslim take tie zeny ktore tahaju z ludi peniaze, alebo ich dostavaju za sex. Myslim jemnu, ci velmi rafinovanu manipulaciu, kde zena vsetko dosiahne vlastne svojim sarmom a krasou. Ja taku poznam a poviem vam, je to obdivuhodne a velmi posobive ako to robi. A pritom je to stale krehka, jemna, nezna osobka.
@anonym_autor a ty si ten zmanipulovaný muž alebo si žena a závidíš nejakej svojej známej
autor ujasni si, o com je vlastne tema?
chces sa chvalit ci stazovat- na zeny, milenky, charmantne krasavice, ktore ocakavaju od muza vecere, kozuchy a dovolenky a vedia ho opantnat, aby to vsetko platil.
alebo sa bavime, o matkach deti, ktore po rozvode ziadaju opravnene vyzivne na deti?
Tej matke nejde o ziaden "sarm" a kozuch ...ale o zabezpecenie starostlivosti o dieta. vacsina zien na slovensku po rozvode taha kratsi koniec. Maloktora si zvysi fin. standart.
a starostlivost o deti nie su len peniaze...ale stoji to aj cas, a namahu, ktoru ten kto ich v starostlivosti nema - moze minat ci pouzit inde.
ak tieto veci su dost relativne...su prachaci, co chcu platit dovolenku aj kozuchy /ja som nemala takeho nikdy, ale budiz/ aj bez nejakej manipulacie, niekedy nestranny pozorovatzel nevie, kto tu je lovec a kto korist.
a su pary ktore sa maju jednoducho radi, aj napriek majetkovej nerovnosti a jednoducho vsetok majetok spolu zdielaju a je to ich rozhodnutie.
Proste taky je zivot..su vychcane zeny , vychcani muzi, obe pohlavia vedia zneuzit svoj sarm aj manipulaciu, zeny aj muzi, staci pozriet relacie ako tinder svindler, kde "sarmantni" chlapi vytahaju peniaze zo zien, a tiez su take aj zeny...
autor Ked nechces byt v tej pozicii chudaka, tak to nerob, nedajsa zneuzivat, najdi si rovnocenny vztah, a nesud, co robia ini.
zase poznam chlapov, co pomaly robia vedu z toho, ze zaplatia na rande kavu a kolac.
No ja som s muzom uz cez 22 rokov a asi sme take blbosti neriesili, normalne mi na rande doniesol kytku, pozval do cukrarne, hned vytiahol peniaze , ze on ma pozval a uhradi to. Nie a nikto z nas si nemyslel, ze som za to oné k*** a neskor, to sme aj zasnubeni boli, ma na prechadzke dotiahol do zlatnictva a chcel aby som si skusila nejaky prsten.
zase on byval po case v mojom byte, navarila som , neplatil najomne, zato spravil nakup potravin. Proste nik nemal kalkulacku v hlave. boli sme uprimni a stedri k sebe.
@negymama Vies o tom ze toto co pises sa da napisat v 35 slovach? Vazim si vsak kazde jedno slovo, ktore si tam pouzila. Skutocne vazim.
Šikovná žienka, nech sa jej darí.
@marci9 Tomu ver ze sikovna. To co sa spomina v kometaroch ma od nej daleko. Ona proste Vie presne kedy ma co povedat, kedy ma co naznacit a chlapi sa jej hadzu k noham len aby to pre nu urobili. Ano, sam som podlahol a sam to nelutujem. Ako od zaciatku pisem, obdivujem... Ale zaujimalo by ma ci to dokaze viacero zien, Tak ze to nebije do oci, a nikomu neskodi. A hlavne ci vobec maju co ponuknut ako "protisluzbu".
@marci9 Tomu ver ze sikovna. To co sa spomina v kometaroch ma od nej daleko. Ona proste Vie presne kedy ma co povedat, kedy ma co naznacit a chlapi sa jej hadzu k noham len aby to pre nu urobili. Ano, sam som podlahol a sam to nelutujem. Ako od zaciatku pisem, obdivujem... Ale zaujimalo by ma ci to dokaze viacero zien, Tak ze to nebije do oci, a nikomu neskodi. A hlavne ci vobec maju co ponuknut ako "protisluzbu".
@anonym_autor no vidis, a to co si teraz napisal tak vzletne100 slovami sa da napisat aj s 8 .
"ked sa k**** postavi, rozum sa mu zastavi. 😅
Ak by som to mal zhrnut jednou vetou tak by to bolo:
"Wow, being a single bachelor looking real good right about now."
Mala by si nieco robit so svojim moralnym kompasom pretoze na cloveku ( ci uz je to zena alebo muz ) ktory manipuluje druhych ludi aby dosiahol svoje teda absolutne nic obdivuhodne neni.
Dnesna spolocnost ide fakt dole vodou ak je taketo spravanie povazovane za obdivuhodne.
@anonym_autor no vidis, a to co si teraz napisal tak vzletne100 slovami sa da napisat aj s 8 .
"ked sa k**** postavi, rozum sa mu zastavi. 😅
@negymama 🙂 presne si to vystihla🙂
Na toto ale potrebuješ špeciálny talent, nie len krásu. A nie každý sa manipulovať dá.
Ti co to nepoznaju pisu ake su tie zeny nestastne, ale ver ze stastne su. Kamoska ma troch sponzorov. Nemusia o sebe vediet ale ani s nimi nie je vo vztahu. Ale nejde to bez sexu zase rozpravky bokom. Od jedneho dostala auto aby za nim mohla prist kedy si on zmysli. A dalsi neviem co davaju a ona si takto usetri 10x rychlejsie.
@marci9 len aby Ťa karma nedobehla v opačnom garde. Potom som zvedavý, či toho šikovníka budeš hodnotiť podobne...
Zase trápna téma do ženskeho plátku?
@anonym_autor
a poznam taku. Seba. Moj ex by mi modre z neba zniesol. Chcel si ist kupit oblecenie tak som sa poobzerala. Nebolo to v mojej cenovej kategorii a sama by som tam adi nesla. Predsa len som si vyskusala jeden kostym, sedel ako uliaty. A rak som si povedala, ze si nan nasetrim. On ma zavolal, ze su tam pekne saty a kabat a mam si to vyskusat. No v pohode, on rad nakupoval tak som si vyskusala. Nadhera, ake s usmevom som aj vyzliekla a vratila na ramienko. Nic som za tym nehladala, toboz pri tej sume! Ked mi povedal, ze mi ten kabat kuoi, skoro som okoktavela! Stal 2/3 mojej vyplaty a nechcela som, bol drahy. Nevadi, on trval na tom, pol hodinu sme diskutovali. Tiez som nechcela posobit ako vyuzivačka. Sadli sme si potom na kavu a povedal, ze za chvilku pride. Este som sa ani nestihla spametat z toho kabatu, o 10 minut prisiel aj s tymi šatami. Dovolenku prvu mi zaplatil po 2 tyzdnovej znamosti, tam mi dal do jedneho obchodu aj kreditku, nech si nakupim. Vybrala som si jednu mal8ckost, tak sa usmial a navrhol par dalsich vecí. Raz sne sa bavili o kozmetike a povedala som, ze si idem kupit konkretnu znacku. Na druhy den uz som mala celu sadu v darcekovom baleni od neho. Volal ma laskyplne Anjelik. A vies co? Absolutne vobec to odo mna nebola manipulacia, necakala som to a par krat aj odmietla. Bolo to o vzajomnej láske, netreba za tym vzdy vidiet manipulaciu.
@anonym_autor
a poznam taku. Seba. Moj ex by mi modre z neba zniesol. Chcel si ist kupit oblecenie tak som sa poobzerala. Nebolo to v mojej cenovej kategorii a sama by som tam adi nesla. Predsa len som si vyskusala jeden kostym, sedel ako uliaty. A rak som si povedala, ze si nan nasetrim. On ma zavolal, ze su tam pekne saty a kabat a mam si to vyskusat. No v pohode, on rad nakupoval tak som si vyskusala. Nadhera, ake s usmevom som aj vyzliekla a vratila na ramienko. Nic som za tym nehladala, toboz pri tej sume! Ked mi povedal, ze mi ten kabat kuoi, skoro som okoktavela! Stal 2/3 mojej vyplaty a nechcela som, bol drahy. Nevadi, on trval na tom, pol hodinu sme diskutovali. Tiez som nechcela posobit ako vyuzivačka. Sadli sme si potom na kavu a povedal, ze za chvilku pride. Este som sa ani nestihla spametat z toho kabatu, o 10 minut prisiel aj s tymi šatami. Dovolenku prvu mi zaplatil po 2 tyzdnovej znamosti, tam mi dal do jedneho obchodu aj kreditku, nech si nakupim. Vybrala som si jednu mal8ckost, tak sa usmial a navrhol par dalsich vecí. Raz sne sa bavili o kozmetike a povedala som, ze si idem kupit konkretnu znacku. Na druhy den uz som mala celu sadu v darcekovom baleni od neho. Volal ma laskyplne Anjelik. A vies co? Absolutne vobec to odo mna nebola manipulacia, necakala som to a par krat aj odmietla. Bolo to o vzajomnej láske, netreba za tym vzdy vidiet manipulaciu.
@svetlonos skoda, ze je ex 😏
Teraz som sa stratila, myslela si zadarmo, nic za to? Len sarm? Tudy cesta dnes veru nevede. To ponizenie, co zeny za tym zazivaju, to by mi veru za to nestalo
@anonym_autor ty mas 15?