icon

Manipulácia mužov šarmom

Včera o 11:42

Priživovať sa na mužoch s noblesou.
Dokazali by ste zit sposobom, ze nepracujete, pripadne mate iba na zakladne potreby, ako byvanie a stravu a vsetko ostatne si zaobstarate svojim sarmom? Trebars chcete na uzsanu veceru, tak si dopredu nieco dohodnete, chlapa tak dokonale zmanipulujete, ze vlastne on je stastny, ze vas tam moze pozvat a zaplatit. Alebo chcete na dovolenku, Tak ponuknete svoju krasu a neznost s tym, ze pozvanie pride samo? Chcete nadherny kozuch, tak pozvete niekoho kto bude smiet byt prvy co vam ho v prezliekacej kabinke moze nasadit na krasne telo a opantany ho zaplati s tym, ze je stastny, ako vas potesil? Nemyslim take tie zeny ktore tahaju z ludi peniaze, alebo ich dostavaju za sex. Myslim jemnu, ci velmi rafinovanu manipulaciu, kde zena vsetko dosiahne vlastne svojim sarmom a krasou. Ja taku poznam a poviem vam, je to obdivuhodne a velmi posobive ako to robi. A pritom je to stale krehka, jemna, nezna osobka.

Strana
z2
marci9
Včera o 14:20

Šikovná žienka, nech sa jej darí.

rozculena
Včera o 14:34

@anonym_autor a ty si ten zmanipulovaný muž alebo si žena a závidíš nejakej svojej známej

autor
Včera o 15:06
@negymama

autor ujasni si, o com je vlastne tema?
chces sa chvalit ci stazovat- na zeny, milenky, charmantne krasavice, ktore ocakavaju od muza vecere, kozuchy a dovolenky a vedia ho opantnat, aby to vsetko platil.

alebo sa bavime, o matkach deti, ktore po rozvode ziadaju opravnene vyzivne na deti?
Tej matke nejde o ziaden "sarm" a kozuch ...ale o zabezpecenie starostlivosti o dieta. vacsina zien na slovensku po rozvode taha kratsi koniec. Maloktora si zvysi fin. standart.
a starostlivost o deti nie su len peniaze...ale stoji to aj cas, a namahu, ktoru ten kto ich v starostlivosti nema - moze minat ci pouzit inde.

ak tieto veci su dost relativne...su prachaci, co chcu platit dovolenku aj kozuchy /ja som nemala takeho nikdy, ale budiz/ aj bez nejakej manipulacie, niekedy nestranny pozorovatzel nevie, kto tu je lovec a kto korist.

a su pary ktore sa maju jednoducho radi, aj napriek majetkovej nerovnosti a jednoducho vsetok majetok spolu zdielaju a je to ich rozhodnutie.
Proste taky je zivot..su vychcane zeny , vychcani muzi, obe pohlavia vedia zneuzit svoj sarm aj manipulaciu, zeny aj muzi, staci pozriet relacie ako tinder svindler, kde "sarmantni" chlapi vytahaju peniaze zo zien, a tiez su take aj zeny...

autor Ked nechces byt v tej pozicii chudaka, tak to nerob, nedajsa zneuzivat, najdi si rovnocenny vztah, a nesud, co robia ini.

zase poznam chlapov, co pomaly robia vedu z toho, ze zaplatia na rande kavu a kolac.
No ja som s muzom uz cez 22 rokov a asi sme take blbosti neriesili, normalne mi na rande doniesol kytku, pozval do cukrarne, hned vytiahol peniaze , ze on ma pozval a uhradi to. Nie a nikto z nas si nemyslel, ze som za to oné k*** a neskor, to sme aj zasnubeni boli, ma na prechadzke dotiahol do zlatnictva a chcel aby som si skusila nejaky prsten.
zase on byval po case v mojom byte, navarila som , neplatil najomne, zato spravil nakup potravin. Proste nik nemal kalkulacku v hlave. boli sme uprimni a stedri k sebe.

@negymama Vies o tom ze toto co pises sa da napisat v 35 slovach? Vazim si vsak kazde jedno slovo, ktore si tam pouzila. Skutocne vazim.

autor
Včera o 15:10
@marci9

@marci9 Tomu ver ze sikovna. To co sa spomina v kometaroch ma od nej daleko. Ona proste Vie presne kedy ma co povedat, kedy ma co naznacit a chlapi sa jej hadzu k noham len aby to pre nu urobili. Ano, sam som podlahol a sam to nelutujem. Ako od zaciatku pisem, obdivujem... Ale zaujimalo by ma ci to dokaze viacero zien, Tak ze to nebije do oci, a nikomu neskodi. A hlavne ci vobec maju co ponuknut ako "protisluzbu".

negymama
Včera o 15:19
@anonym_autor

@marci9 Tomu ver ze sikovna. To co sa spomina v kometaroch ma od nej daleko. Ona proste Vie presne kedy ma co povedat, kedy ma co naznacit a chlapi sa jej hadzu k noham len aby to pre nu urobili. Ano, sam som podlahol a sam to nelutujem. Ako od zaciatku pisem, obdivujem... Ale zaujimalo by ma ci to dokaze viacero zien, Tak ze to nebije do oci, a nikomu neskodi. A hlavne ci vobec maju co ponuknut ako "protisluzbu".

@anonym_autor no vidis, a to co si teraz napisal tak vzletne100 slovami sa da napisat aj s 8 .
"ked sa k**** postavi, rozum sa mu zastavi. 😅

biba_18
Včera o 15:26
@negymama

@anonym_autor no vidis, a to co si teraz napisal tak vzletne100 slovami sa da napisat aj s 8 .

@negymama 😂😂

bu_bu_bubak
Včera o 15:31

Ak by som to mal zhrnut jednou vetou tak by to bolo:

"Wow, being a single bachelor looking real good right about now."

Mala by si nieco robit so svojim moralnym kompasom pretoze na cloveku ( ci uz je to zena alebo muz ) ktory manipuluje druhych ludi aby dosiahol svoje teda absolutne nic obdivuhodne neni.

Dnesna spolocnost ide fakt dole vodou ak je taketo spravanie povazovane za obdivuhodne.

autor
Včera o 15:43
@negymama

@negymama 🙂 presne si to vystihla🙂

zuzana76
Včera o 16:00
@negymama

@negymama ty si tie slova aj pocitala? 😂

negymama
Včera o 16:01
@zuzana76

@negymama ty si tie slova aj pocitala? 😂

@zuzana76 nieee. Kvalifikovany odhad.

biba_18
Včera o 16:05

@negymama @zuzana76 slov v tom príspevku je 79 😉 to len tak pod čiaru

tilly
Včera o 16:11

Na toto ale potrebuješ špeciálny talent, nie len krásu. A nie každý sa manipulovať dá.

negymama
Včera o 16:11
@biba_18

@biba_18 no, tak ten odhad nebol az tak mimo.
mozem ist na ministerstvo.

anonym_76c5e3
Včera o 16:15

Ti co to nepoznaju pisu ake su tie zeny nestastne, ale ver ze stastne su. Kamoska ma troch sponzorov. Nemusia o sebe vediet ale ani s nimi nie je vo vztahu. Ale nejde to bez sexu zase rozpravky bokom. Od jedneho dostala auto aby za nim mohla prist kedy si on zmysli. A dalsi neviem co davaju a ona si takto usetri 10x rychlejsie.

zuzana76
Včera o 16:16
@biba_18

@biba_18 viem, pocitala som a tych nadtym spolu presahuje nieco cez 100 😂

zuzana76
Včera o 16:18
@biba_18

@negymama
@biba_18 ja som uz tiez pocitala, ako kedysi ked som ucila maturantov, sme museli pocitat ci ma slohova praca predpisany pocet slov 😂

madeincssr
Včera o 16:23
@marci9

@marci9 len aby Ťa karma nedobehla v opačnom garde. Potom som zvedavý, či toho šikovníka budeš hodnotiť podobne...

anonym_1df97b
Včera o 19:59

Zase trápna téma do ženskeho plátku?

svetlonos
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
Včera o 20:56

@anonym_autor
a poznam taku. Seba. Moj ex by mi modre z neba zniesol. Chcel si ist kupit oblecenie tak som sa poobzerala. Nebolo to v mojej cenovej kategorii a sama by som tam adi nesla. Predsa len som si vyskusala jeden kostym, sedel ako uliaty. A rak som si povedala, ze si nan nasetrim. On ma zavolal, ze su tam pekne saty a kabat a mam si to vyskusat. No v pohode, on rad nakupoval tak som si vyskusala. Nadhera, ake s usmevom som aj vyzliekla a vratila na ramienko. Nic som za tym nehladala, toboz pri tej sume! Ked mi povedal, ze mi ten kabat kuoi, skoro som okoktavela! Stal 2/3 mojej vyplaty a nechcela som, bol drahy. Nevadi, on trval na tom, pol hodinu sme diskutovali. Tiez som nechcela posobit ako vyuzivačka. Sadli sme si potom na kavu a povedal, ze za chvilku pride. Este som sa ani nestihla spametat z toho kabatu, o 10 minut prisiel aj s tymi šatami. Dovolenku prvu mi zaplatil po 2 tyzdnovej znamosti, tam mi dal do jedneho obchodu aj kreditku, nech si nakupim. Vybrala som si jednu mal8ckost, tak sa usmial a navrhol par dalsich vecí. Raz sne sa bavili o kozmetike a povedala som, ze si idem kupit konkretnu znacku. Na druhy den uz som mala celu sadu v darcekovom baleni od neho. Volal ma laskyplne Anjelik. A vies co? Absolutne vobec to odo mna nebola manipulacia, necakala som to a par krat aj odmietla. Bolo to o vzajomnej láske, netreba za tym vzdy vidiet manipulaciu.

anonym_f59dd2
Dnes o 00:49
@svetlonos

@anonym_autor
a poznam taku. Seba. Moj ex by mi modre z neba zniesol. Chcel si ist kupit oblecenie tak som sa poobzerala. Nebolo to v mojej cenovej kategorii a sama by som tam adi nesla. Predsa len som si vyskusala jeden kostym, sedel ako uliaty. A rak som si povedala, ze si nan nasetrim. On ma zavolal, ze su tam pekne saty a kabat a mam si to vyskusat. No v pohode, on rad nakupoval tak som si vyskusala. Nadhera, ake s usmevom som aj vyzliekla a vratila na ramienko. Nic som za tym nehladala, toboz pri tej sume! Ked mi povedal, ze mi ten kabat kuoi, skoro som okoktavela! Stal 2/3 mojej vyplaty a nechcela som, bol drahy. Nevadi, on trval na tom, pol hodinu sme diskutovali. Tiez som nechcela posobit ako vyuzivačka. Sadli sme si potom na kavu a povedal, ze za chvilku pride. Este som sa ani nestihla spametat z toho kabatu, o 10 minut prisiel aj s tymi šatami. Dovolenku prvu mi zaplatil po 2 tyzdnovej znamosti, tam mi dal do jedneho obchodu aj kreditku, nech si nakupim. Vybrala som si jednu mal8ckost, tak sa usmial a navrhol par dalsich vecí. Raz sne sa bavili o kozmetike a povedala som, ze si idem kupit konkretnu znacku. Na druhy den uz som mala celu sadu v darcekovom baleni od neho. Volal ma laskyplne Anjelik. A vies co? Absolutne vobec to odo mna nebola manipulacia, necakala som to a par krat aj odmietla. Bolo to o vzajomnej láske, netreba za tym vzdy vidiet manipulaciu.

@svetlonos skoda, ze je ex 😏

Strana
z2