icon

Manipulácia vo vzťahu

27. sep 2025

Ahojte. Mám poslednú dobu také zmiešané pocity. Môj dlhoročný partner a otec nášho dieťaťa mi povedal niečo na co stále myslím a mam z toho zvláštny pocit. Skúsim v skratke a zaujíma ma váš názor. Pred 5timi rokmi sme byvali v najme a rozisli sme sa. Ja som si vtedy kúpila sama 2 izbový byt na hypotéku. On išiel do iného nájmu. Po niekoľkých mesiacov sme sa ale dali dokopy a samozrejme ze sme zase bývali spolu - v tom mojom byte. Pol roka pred otehotnenim kúpil strašne starý dom- mne sa nepáčil, ale on mal víziu ze po rekonštrukcii bude suprový. Rozhodol sa sám, že to bude náš domov, ok, nechala som toto rozhodnutie naňho. Problém je, že ten dom je stále ruina, okrem nejakých buracich prác sa tam nic za dokopy 3 roky nic nespravilo poriadne lebo to preraba sam a penazi nie je nazvys...je to neobyvatelna ruina.. avsak plati tam samozrejme hypoteku, ja som na rodicaku takze prijem nic moc, pokryje to akurat náklady na tento byt... Dcérka má už 2 roky, vnímame že potrebuje svoj priestor, svoju izbicku kde sa zmestí aj väčšia postieľka, tak riešime tému bývanie a co s tým...
No a teraz k veci... uz mi parkrat povedal nech tento byt predám. Ja ho však predať nechcem... od narodenia malej sa náš vzťah zmenil k horšiemu, on stále vyvoláva hádky, stále mi niečo vyčíta, nemôžem si ani povzdychnut bez toho aby to hneď nebral osobne, že čo mi vadí keď povzdychujem a pod...
No a včera mi povedal vo výmene názorov, že on mi už neverí, že ja niekedy budem kopať za jeden tím ako rodina. Spýtala som sa ako to myslí a on mi povedal, že proste neverí, že ja nemám na to aby som predala svoj byt, aby som prispela na to ze sa kúpi väčší byt... doslova mi vyčítal, že som sa už niekoľkokrát vyjadrila že ho nepredám a

Strana
z7
autor
7. nov 2025
@liv1

Cele to jeho spravanie je velmi zvlastne najma s tymi 50 tisicmi. Ma nejaky ciel, len zistit ze aky.

@liv1 to možno už ani nezistim ze co je za tým

sova7
7. nov 2025
@anonym_autor

@sova7 už začiatkom leta mi niečo podobné spravil, keď som musela dat preč môjho psíka (aj kvôli nemu).. v deň keď som ho odovzdala tak som veľmi plakala v kuchyni, aby ma nevidela dcérka.. a on za mnou prišiel a namiesto objatia na mňa hnusne začal ze čo revem, vsak som sa tak sama rozhodla, tak čo teraz robím scény a ze som sa tak rozhodla tak si za tým mám stať a nerevať... ja som na druhy den potom mu hovorila ze ma to ešte viac zranilo, že prečo ma neobjal, že vedel ako ľúbim toho psa a ze mi bude smutno a budem si musieť zvyknúť ze tu nie je... žiaľ nenasla som objatie ani pochopenie, ale kecy typu že nechápe čo revem keď som sa sama rozhodla ze pôjde preč..

@anonym_autor toto je znak človeka ktorý má poruchu osobnosti. Žiadne emócie krutosť k ľuďom zvieratám neschopnosť vnímať ľudské city a žiadna empatia. Partner ktorý ťa ľúbi by toto nikdy neurobil. Poznám chlapa s alergiou na mačky a vieš čo? Jeho partnerka ma mačku a on ju prijal. Koho lubi partnerka toho berie aj on. Ten tvoj muž ťa psychicky tyra. Veľmi by som uvažovala či je toto muž s ktorým má rast moje dieťa a či s ním chces žiť. Nie je to dobrý človek

cacianka
10. nov 2025
@anonym_autor

@cacianka ahoj, v prvom rade je mi ľúto, že si prišla o ocina... 😞 je skvele ze si mala oporu v partnerovi, aj tvoj ocino a ze takto pomáhal... keď to citam príde mi to ako nereálne, že niekto má pri sebe muža ktorý sa takto krásne správa 🙏 ďakujem za príklad toho, že naozaj nie je v poriadku ako to mám doma ja..

@anonym_autor ani ja ani môj partner nie sme dokonalí, máme svoje muchy. A on je dyspraktik, dosť svojský chlap, že mi niekedy ide na nervy vo viac veciach (ale že vraj aj ja jemu - lenže on to iba tresne ale nič konkrétne sa nevie vyjadriť, pomenovať). Dokonca jeho mama povedala, že som šikovnejšia a oveľa viac praktická, nápomocná a zorientovaná ako jej dcéra ( skorošvagriná 🙂 ).
akže ani u nás nie je všetko ružové, občas veru padnú blbé reči a poznámky, ale akási ústretovosť a pomoc rodine je u nás na prvom mieste. A nie takéto šarády so psom, akože detskou izbičkou, tisícami, vydieraním a manipuláciou.

cacianka
10. nov 2025
@anonym_autor

@bomba36 keď ho vyhodím a dajme tomu ze mi nič nebude posielať na dieťa, tak to zvládnem, avšak si musím naozaj co najskôr nájsť prácu a vybaviť tie jasle... inak to bude veľký problém. Dajme tomu 2 mesiace by sme vedeli vyžiť keby ešte nemám prácu, ale ďalej už si to neviem predstaviť... nemali by sme ani na rožok.. ja som mala sama odložených 2500e v čase keď sme sa dali znovu dokopy a začali sme na ten môj sporiaci šetriť spoločne... otázka znie ze ci ich nebude chcieť, predsa len kúpila sa sem práčka, TV nová, postel... takže môžem byť aj hneď na nule

@anonym_autor má dieťa otca zapísaného v RL, máš dieťa zverené tebe aj súdne/papierovo ? ak nie , rieš to čím skôr, lebo ešte ťa tento geroj z trucu ojebabre o dieťa resp. ako rovnocenný zákonný zástupca/rodič vezme dieťa len tak z plezíru k materi a pár dní ti ho neukáže, nevráti a ty nebudeš môcť nič. Ešte aby ťa on nepredbehol a nedal neodkladné opatrenie vo veci zverenia dieťaťa jemu.
Ak to nemáš, podaj kľudne aj neodkladné opatrenie : zverenie a výšku výživného, čím skôr, nemá riadne bydlisko ktoré bude vysoko pravdepodobne zisťovať kolízna z UPSVARu (asi to nečaká, tak nebude riešiť prenájom väčšieho bytu kvôli dieťaťu, využi to vo svoj prospech)

autor
10. nov 2025
@cacianka

@anonym_autor má dieťa otca zapísaného v RL, máš dieťa zverené tebe aj súdne/papierovo ? ak nie , rieš to čím skôr, lebo ešte ťa tento geroj z trucu ojebabre o dieťa resp. ako rovnocenný zákonný zástupca/rodič vezme dieťa len tak z plezíru k materi a pár dní ti ho neukáže, nevráti a ty nebudeš môcť nič. Ešte aby ťa on nepredbehol a nedal neodkladné opatrenie vo veci zverenia dieťaťa jemu.
Ak to nemáš, podaj kľudne aj neodkladné opatrenie : zverenie a výšku výživného, čím skôr, nemá riadne bydlisko ktoré bude vysoko pravdepodobne zisťovať kolízna z UPSVARu (asi to nečaká, tak nebude riešiť prenájom väčšieho bytu kvôli dieťaťu, využi to vo svoj prospech)

@cacianka ano, otec dieťaťa je zapísaný v jeho RL. Nemám papierovo zverené dieťa, este si to študujem co všetko musím spraviť, aby som bola co najviac pripravená, lebo ako píšeš, neviem ako sa zachová. To neodkladne opatrenie, zverenie do opatery môžem podať iba ja alebo k tomu potrebujem aj jeho podpis?

cacianka
12. nov 2025
@anonym_autor

@cacianka ano, otec dieťaťa je zapísaný v jeho RL. Nemám papierovo zverené dieťa, este si to študujem co všetko musím spraviť, aby som bola co najviac pripravená, lebo ako píšeš, neviem ako sa zachová. To neodkladne opatrenie, zverenie do opatery môžem podať iba ja alebo k tomu potrebujem aj jeho podpis?

@anonym_autor iba ty, jeho podpis netreba. alebo myslíš že by súhlasil ?!? len tak z plezíru by ti mohol robiť prieky a to hádam nechceš riskovať. nájdi si na nete nejaké vzory, uprav a použi podľa tvojich potrieb, a čím skôr podaj, a jeho vyhoď z bytu. Potom v texte napíšeš v intenciách, že nežijete spolu, ale je to dosť na hrane, lebo on ti preukázateľne posielala € na účet, takže hospodárenie nespomínaj. možno ti súd to NO ani neodklepne, ale zverenie by malo prejsť bez problémov, hlavne ked spomenieš že máte rozdielne názory na výchovu, alebo to jeho správanie , ktoré robí medzi vami veľké dusno a je z jeho strany neprípustné, nakoľko to dieťa (v malom byte) všetko citlivo a hlavne negatívne vníma. nátlak na predaj tvojej strechy nad hlavou, vašej jedinej istoty bez zabezpečenia vhodného slušného obydlia, ako náhrady a pokračovania.
ak si na RD, asi máš menší príjem, tak by si mohla mať právny nárok na bezplatnú právnu pomoc cez CPP, pozri si na nete kde majú pracovisko blízko teba, aké sú pravidlá poskytnutia a objednaj sa na konzultáciu. mohli by ti pomôcť so základmi podaní na súd, alebo aj so zastupovaním ak by bolo treba na súde. základ to poradia aj na UPSVARe, tak neváhaj a rozbehni to konečne, aby si mala behom pár týždňov to najnepríjemnejšie za sebou a na vianoce kľud, nech sa to dovtedy vykryštalizuje.
Držím ti palce, uvedom si že to robiš pre lepší život tvojho dieťaťa, nielen pre seba.

cacianka
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ešte k tomu podpisu - úplne najlepšie by bolo spísať rodičovskú dohodu a dať ju potvrdiť na súde. Buď sami, alebo cez mediátora, ale tuším že ten tvoj geroj by to nezvládol. avšak ty ho poznáš...

autor
12. nov 2025
@cacianka

@anonym_autor ešte k tomu podpisu - úplne najlepšie by bolo spísať rodičovskú dohodu a dať ju potvrdiť na súde. Buď sami, alebo cez mediátora, ale tuším že ten tvoj geroj by to nezvládol. avšak ty ho poznáš...

@cacianka veľmi ti ďakujem za všetky rady a info, už to postupne riešim..

cacianka
13. nov 2025
@anonym_autor

@cacianka veľmi ti ďakujem za všetky rady a info, už to postupne riešim..

@anonym_autor verím že si šikovná a s veľkou rozvahou a plánovaním vopred zvládneš všetko možné a hlavne v prospech dieťaťa a teba. Si mladá šikovná žena, máš svoju ľudskú hodnotu, hrdosť, nie si žiadna handra pre nikoho, ani pre partnera, ani pre otca dieťaťa. Nezaslúžiš si takéto chovanie a manipuláciu, vieš stáť na svojich vlastných nohách, postarť sa o seba aj dieťa, nepotrebuješ guľu na nohe.
Drž sa 🍀

autor
20. nov 2025
@cacianka

@anonym_autor verím že si šikovná a s veľkou rozvahou a plánovaním vopred zvládneš všetko možné a hlavne v prospech dieťaťa a teba. Si mladá šikovná žena, máš svoju ľudskú hodnotu, hrdosť, nie si žiadna handra pre nikoho, ani pre partnera, ani pre otca dieťaťa. Nezaslúžiš si takéto chovanie a manipuláciu, vieš stáť na svojich vlastných nohách, postarť sa o seba aj dieťa, nepotrebuješ guľu na nohe.
Drž sa 🍀

@cacianka ďakujem za krásne a povzbudivé slová 🙏❤️ veľmi si to vážim. Ani sa nepoznáme, vážim si ze si dáš záležať aby si ma podporila ❤️
Chcela som to ukončiť hneď, zdôverila som sa so vsetkym rodine, poradili mi až po sviatkoch, nech sa stihnem pripraviť a zároveň aby som doriešila s nim to auto, bud nejak získať svoje peniaze alebo auto... zatiaľ si hľadám prácu aby som od nového roka hneď mala istotu... strašne sa bojím ako sa bude správať potom ci mi bude robit naprieky skrz dieťa...z toho mam obrovský strach..

cacianka
21. nov 2025
@anonym_autor

@cacianka ďakujem za krásne a povzbudivé slová 🙏❤️ veľmi si to vážim. Ani sa nepoznáme, vážim si ze si dáš záležať aby si ma podporila ❤️
Chcela som to ukončiť hneď, zdôverila som sa so vsetkym rodine, poradili mi až po sviatkoch, nech sa stihnem pripraviť a zároveň aby som doriešila s nim to auto, bud nejak získať svoje peniaze alebo auto... zatiaľ si hľadám prácu aby som od nového roka hneď mala istotu... strašne sa bojím ako sa bude správať potom ci mi bude robit naprieky skrz dieťa...z toho mam obrovský strach..

@anonym_autor tvoje strachy veľmi chápem, ale skús si dupnúť - sama pred sebou, uisťovať sama seba, že čerpáš silu , silnieš a nedám sa manipulovať, že sa dokážeš postaviť sama za seba, za dieťa a nedáš za zastrašovať nejakým nímandom, ktorý nezvláda svoju firmu a len jemu vyhovuje stará búda na spadnutie. pripomínaj si všetky jeho negatíva, aby si nezabúdala prečo sa chceš rozísť. nejaký čas to bude ťažké, ako všetko v živote čo sa deje, ale drž si vedomie, že bude lepšie. Lebo BUDE.
Ver prosím ťa starej korytnačke 🙂 A hlavne ver sama sebe !
Super krok, že si sa zverila rodine, máš v nich dobrú oporu tak sa nebráň ju využiť. Ak im veríš, raď sa s nimi vo väčšine vecí, aby si si vedela lepšie upratať v hlave, aby ti vedeli lepšie poradiť a pomôcť , ale aj tak sai dobre premysli svoje kroky - oni totiž neobúvajú tvoje topánky, oni nemajú toho chlapa v priamom prenose. Možno niekto íný, menej citovo a rodinne zainteresovaný by ti poradil lepšie, neviem, možno, možno aj ja osobne by som sa vedela o tom porozprávať, prevetrať všetky veci kolom dokola, ale nepoznáme sa, a nepoznám ani toho chlapa. len podľa tvojho písania, vyjadrovania cítim že si normálna, slušná žena, rozumná, iba teraz zažívaš situáciu, ktorá ťa rozhodila, vykoľajuje a nevieš ju briskne riešiť. Poznám to veľmi dobre, mne v takomto období veľmi pomohla kamoška a kolegyňa, veľa krát sme sa rozprávali, analyzovali a ja som postupne odkrývala svoje možnosti a upratala som si v hlave, že som vedela ako riešiť môjho už exa. Drž sa 🍀

sova7
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor poraď sa aj s nejakým odborníkom, právnikom už teraz vopred ako riešiť kontakt s dieťaťom a co všetko treba nachystat. Priprav sa. A myslím že tvoj pokoj je viac ako auto. To by malo rodinu hlavne zaujímať nie či dostaneš auto ale ci budeš ty a dieta v poriadku. Auto peniaze ano treba ich ale dajú sa vždy získať. Pokoj a zdravie sa tak ľahko nedajú vrátiť. Máš svoj byt co je veľká výhoda. Že ti bude robiť napriek to je možné preto sa treba poradiť. Skús aj na FB skupinu Nikdy viac Andrea Andrejová možno ti poradia ako postupovať ona rieši takéto veci. Určite sa priprav vzdelaj nájdi pomoc. S dcérkou vám spolu bude spolu fajn.

autor
21. nov 2025
@sova7

@anonym_autor poraď sa aj s nejakým odborníkom, právnikom už teraz vopred ako riešiť kontakt s dieťaťom a co všetko treba nachystat. Priprav sa. A myslím že tvoj pokoj je viac ako auto. To by malo rodinu hlavne zaujímať nie či dostaneš auto ale ci budeš ty a dieta v poriadku. Auto peniaze ano treba ich ale dajú sa vždy získať. Pokoj a zdravie sa tak ľahko nedajú vrátiť. Máš svoj byt co je veľká výhoda. Že ti bude robiť napriek to je možné preto sa treba poradiť. Skús aj na FB skupinu Nikdy viac Andrea Andrejová možno ti poradia ako postupovať ona rieši takéto veci. Určite sa priprav vzdelaj nájdi pomoc. S dcérkou vám spolu bude spolu fajn.

@sova7 pripravujem už aj papiere, pravnika si nemôžem dovoliť.. na skupinu Nikdy viac som natrafila nedávno, čo-to som tam už popísala a zistila som, že žijem s nacistickým manipulatorom a ze všetky tie frázy co tam ženy píšu presne používa ak ten môj.. rovnako ako aplikuje na mňa lovebombing, gaslighting a podobné... je mi z toho zle, neviem kde som mala rozum toľko rokov, či som bola slepá a otvorili sa mi oči až dietatom... strašne dúfam, že si nájdem prácu, vezmú moju lasocku do jaslí a nebude mi robiť problémy môj čoskoro bývalý 😞

sova7
21. nov 2025
@anonym_autor

@sova7 pripravujem už aj papiere, pravnika si nemôžem dovoliť.. na skupinu Nikdy viac som natrafila nedávno, čo-to som tam už popísala a zistila som, že žijem s nacistickým manipulatorom a ze všetky tie frázy co tam ženy píšu presne používa ak ten môj.. rovnako ako aplikuje na mňa lovebombing, gaslighting a podobné... je mi z toho zle, neviem kde som mala rozum toľko rokov, či som bola slepá a otvorili sa mi oči až dietatom... strašne dúfam, že si nájdem prácu, vezmú moju lasocku do jaslí a nebude mi robiť problémy môj čoskoro bývalý 😞

@anonym_autor v tom Oz ti neporadili ako postupovať? Myslím že sú aj právne centra pre ludi čo nemajú na právnika skús sa poradiť v tom Oz ku na stránke písali že pomáhajú ženám v situácia ako si aj ty. Nič si nevyčítaj psychopati trénujú manipuláciu celé roky a ide im to ako dýchanie vedia zahrať všetko možné aby dosiahli čo chcú hlavne že si zistila s kým žiješ a chces s toho von. On na teba potom skúsi všetko možné aj bude hrať divadlo že sa zmenil aj iné taktiky na to sa priprav a už sa k nemu nevrať to by potom nastalo peklo

strelkyna1
21. nov 2025
@sova7

@anonym_autor v tom Oz ti neporadili ako postupovať? Myslím že sú aj právne centra pre ludi čo nemajú na právnika skús sa poradiť v tom Oz ku na stránke písali že pomáhajú ženám v situácia ako si aj ty. Nič si nevyčítaj psychopati trénujú manipuláciu celé roky a ide im to ako dýchanie vedia zahrať všetko možné aby dosiahli čo chcú hlavne že si zistila s kým žiješ a chces s toho von. On na teba potom skúsi všetko možné aj bude hrať divadlo že sa zmenil aj iné taktiky na to sa priprav a už sa k nemu nevrať to by potom nastalo peklo

@sova7 https://www.centrumpravnejpomoci.sk/ Tuna je stranka tej bezplatnej pravnej pomoci, co si spominala. Neviem, ci je to rovnako kvalitne ako plateny pravnik, ale mozno nejaka konzultacia neuskodi.

sova7
21. nov 2025
@strelkyna1

@sova7 https://www.centrumpravnejpomoci.sk/ Tuna je stranka tej bezplatnej pravnej pomoci, co si spominala. Neviem, ci je to rovnako kvalitne ako plateny pravnik, ale mozno nejaka konzultacia neuskodi.

@strelkyna1 aspoň na začiatok a nasmerovať by to možno pomohlo aj tá skupina nikdy viac tam tiež by mali poradiť ženám

autor
21. nov 2025

Žienky zlaté, čítam všetko, ale nemám toľko času poodpisovat, tak neskor sa k tomu dostanem 🙏 zatiaľ vám chcem veľmi poďakovať. Ste úžasné

cacianka
21. nov 2025
@anonym_autor

Žienky zlaté, čítam všetko, ale nemám toľko času poodpisovat, tak neskor sa k tomu dostanem 🙏 zatiaľ vám chcem veľmi poďakovať. Ste úžasné

@anonym_autor nemusíš odpvedať hneď a každej osobitne., stačí po čase, a naraz. nám sa ukáže že si písala a pozrieme.

sova7
21. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemusíš odpisovať pober si čo ti pomoze a venuje sa teraz tomu ako si poradiť a ako s toho von potom stačí keď napíšeš ako ti je samej kľudne a dobre. Nie je to hneď ružové ale pôjde to k lepšiemu postupne si začneš ten kľud užívať moja mama mala dlho kopu starosti po rozvode ale jediné čo ľutovala prečo neodišla už dávno

autor
21. nov 2025

Ďakujem veľmi 🙏 určite sa sem ozvem, keď sa situácia ustáli a budeme už sami, dúfam ze vám napíšem dobre spravy o tom ako mam prácu, všetko zvladame a je nám fajn. Je mi hrozne moc ľúto, že som nezvladla tak dolezitu úlohu v živote a to vybrať dobrého ocka môjmu dieťatku, pretože preto nebude vyrastat v kompletnej rodine plnej smiechu a lásky a nebude mať vzor v láske rodicov... dievčatá toto ma strašne ubíja... nieje mi ľúto ze by som uvažovala vobec nad tým ze sa nerozideme, ale je mi ľúto strašne toto všetko, kvôli tej malej láske...

sova7
22. nov 2025
@anonym_autor

Ďakujem veľmi 🙏 určite sa sem ozvem, keď sa situácia ustáli a budeme už sami, dúfam ze vám napíšem dobre spravy o tom ako mam prácu, všetko zvladame a je nám fajn. Je mi hrozne moc ľúto, že som nezvladla tak dolezitu úlohu v živote a to vybrať dobrého ocka môjmu dieťatku, pretože preto nebude vyrastat v kompletnej rodine plnej smiechu a lásky a nebude mať vzor v láske rodicov... dievčatá toto ma strašne ubíja... nieje mi ľúto ze by som uvažovala vobec nad tým ze sa nerozideme, ale je mi ľúto strašne toto všetko, kvôli tej malej láske...

@anonym_autor kompletná rodina budeš ty a dieta a bude tam toľko lásky a smiechu koľko len budete chcieť a koľko si doprajete. Nie každý má šťastie na partnera a podarí sa to na prvý pokus. Urobila si lepšie ako keby máš seba a dieťa roky trápiť. Ako mama si zvládla urobit všetko pre to aby tvoje dieťa nevyrastalo s magorom. Len to dotiahni do konca vykašli sa na predstavu rodiny s nekompletnym chlapom to by si aj tak bola na vsetko sama a nie rodina. A možno neskôr sa niekto správny objaví. A keby aj nie stále ste rodina. Úplne kompletná. Len sa už prosím ťa k nemu nevrať aj keby ako sa snažil alebo sa vyhrážal to len treba vydržať on iný nebude a nikdy sa nezmení. Človeku bez nohy noha už nenarastie. Človeku bez empatie a citu tiež to správne centrum v mozgu nikdy nedorastie. Vie zahrať všetko možné ale od ľudskej bytosti má ďaleko. A skús sa poradiť v tej skupine konkrétne kroky alebo na čo si dať pozor. Drž sa dokážeš to !

autor
22. nov 2025
@sova7

@anonym_autor kompletná rodina budeš ty a dieta a bude tam toľko lásky a smiechu koľko len budete chcieť a koľko si doprajete. Nie každý má šťastie na partnera a podarí sa to na prvý pokus. Urobila si lepšie ako keby máš seba a dieťa roky trápiť. Ako mama si zvládla urobit všetko pre to aby tvoje dieťa nevyrastalo s magorom. Len to dotiahni do konca vykašli sa na predstavu rodiny s nekompletnym chlapom to by si aj tak bola na vsetko sama a nie rodina. A možno neskôr sa niekto správny objaví. A keby aj nie stále ste rodina. Úplne kompletná. Len sa už prosím ťa k nemu nevrať aj keby ako sa snažil alebo sa vyhrážal to len treba vydržať on iný nebude a nikdy sa nezmení. Človeku bez nohy noha už nenarastie. Človeku bez empatie a citu tiež to správne centrum v mozgu nikdy nedorastie. Vie zahrať všetko možné ale od ľudskej bytosti má ďaleko. A skús sa poradiť v tej skupine konkrétne kroky alebo na čo si dať pozor. Drž sa dokážeš to !

@sova7 slza mi vyhrkla...neskutočne ti ďakujem za podporu ❤️ určite sa nemienim k nemu už vrátiť nikdy, myslím ze z mojej strany už tam ani láska nie je... verím, že to zvládnem všetko tak, aby malo moje dieťatko krásne detstvo a bol z neho dobrý človek 🙏 určite sa ozvem ešte. Držte sa, prajem vám len to najlepšie v živote. Ste úžasná osôbka 🩷

anonym_e4b4fc
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7