icon

Manžel a šokujúca konverzácia

29. mar 2025

Ani neviem ako začať.. s manželom sme spolu 6rokov, máme jednu dcéru. Nedávno sme chceli kúpiť väčší dom a začali sme to riešiť a dnes sme boli na oslave keď zaspal ,tak jeho mobil bol pri mne.. tak zo zvedavosti som si ho pozrela, čo bežné nerobím. Našla som tam vymazané správy a kúsok nejakej konverzácie s nejakou babou kde jej poslala srdiečko a smajlika na ig.. a mňa v mobile krstnym menom nie ako donedávna láska.. z tou babou písal naposledy pred dvomi týždňami co bolo presne vtedy keď sme začali riešiť dom. Ona je nejaka c
asnicka kam chodieva pracovne. Cítim sa oklamana, už dvakrát ma dosť sklamal v niečom podobnom...

mikitilik29
•
29. mar 2025

Aspoň vieš že nemáš ísť s ním do kúpy toho domu a aj celkový vzťah prehodnotiť treba

kimberley123
•
29. mar 2025

Opýtaj sa ho nech ti to vysvetlí.Čo zjavne nemá normálne vysvetlenie len také že sa kurví.Prepáč,ale ak posiela niekomu srdiečka nič iné to znamenať nebude.

taktotedanie
•
29. mar 2025

Ja sa cudujem ze s nim ides do kupy domu ked uz to urobil viackrat a robi to aj teraz
Ja sa cudujem, ze ho este manzelom nazyvas

petulda333
•
29. mar 2025

Ten dom by som dost prehodnotila,ako aj vztah

valeri_vyklad
•
30. mar 2025

Ak chceš napíš mi

kittykat22
•
30. mar 2025

On ta nesklamal 2x v niecom podobnom - ty si mu 2x na nieco podobne prisla. Pozeras sa na to z blbeho uhlu. Za 6 rokov 3 nevery nepotrebuje komentar ani vysvetlenie. Pravdepodobne mas doma nevernika a to nema s domom nic spolocne. Ak s nim zostanes (je jedno z akeho dovodu) tak chod do vacsieho domu - pri rozvode ti viac zostane. Mozes to brat ako cenu utechy.

ibaja29
•
30. mar 2025

Ako bolo povedane, kazdy chlap je skvely, pokial sa mu nepozries do mobilu

ibaja29
•
30. mar 2025

@kimberley123 ziadny chlap ti toto nevysvetli ale bude vzdy zapierat. Zazila som to sama. V takychto pripadoch konfrontacia nepomoze. Prinajlepsom bude slubovat zmenu aj prosit na kolenach a po case to spravi znova ale tak aby na to neprisla..

sasa1310
•
30. mar 2025

@ibaja29 ale no tak. Nie každý má potrebu si dopisovať so ženami.

sasa1310
•
30. mar 2025

no prečo by nepokračoval v niečom, čo mu robí radosť a čo mu bolo odpustené dvakrát....

mantilka
•
30. mar 2025
ibaja29
•
30. mar 2025

@sasa1310 urcite nie kazdy..kaudy nevyzrety blb co si potrebuje dvihat ego

tiezjedna
•
30. mar 2025

tak počkaj nech ťa oklame ešte tretí - štvrtýkrát, medzitým si urobte ďalšieho mimíska a život bude fajn😎🙄

autor
•
30. mar 2025

@kimberley123 mate pravdu áno.
@tiezjedna to už určite čakať nebudem. A ani dieťa neplánujem.

kimberley123
•
30. mar 2025

Neboj sa niekde na teba čaká muž ktorý bude srdiečka posielať tebe,nie tam kam nemá.

domkakvet
•
30. mar 2025

Dvakrat to uz spravil a uz zasa je to tu, bude to robit stale.

yasina
•
4. apr 2025

Bude to tsk stale.. Poznam to tiez

vorkola
•
5. máj 2025

Veru,uz mu do smrtti nebudes verit, aj ja to poznam...