icon

Manžel domased

Včera o 21:47

Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať, ale možno aj počuť iný pohľad, pripadne radu, ak to ma niekto podobne ako ja... ako z názvu vyplýva, manzel je neskutočný domased, alebo lepšie povedané domaľah, príde večer z práce, naje sa, pozdraví deti a zavrie sa do spálne, to isté v sobotu a v nedeľu. Cez víkend je doma, ale tiež, naranajkuje sa, posedi v obývačke pol hodinku a zavrie sa do spálne. Tam si zapne telku a scrolluje celý deň, vychádza len na wc a na jedlo, hlavne v nedeľu, to je doslova zavretý. Večer vyjde, pozrieme si napr nejaký serial a ide spať. Ja chcem aspoň v sobotu niekam ísť ako rodina, nemusíme skákať padákom, ale normálne veci, vybehnúť do prírody, poopekat, ist na hrad, zaplávať si, deti mame uz väčšie, takže vieme už ísť v podstate hocikam bez obmedzení. Ale on ma so všetkým problém, neznasa prírodu, prechádzka pol hodinu hoci po rovine ho rozčuľuje, to nehovorím o nejakej serióznej túre, to neprichádza vobec do úvahy, všetko je blbosť a ze nech sa prihlásim do turistického krúžku. Áno, technicky je to možnosť, ale mne ide o to tráviť čas spolu ako rodina. Dnes som chcela ísť na výlet, bolo krásne počasie, on tam nejde, to je blbosť, sprosta priroda, poďme radšej na nákup a potom do kina, no wau program, zavrieť sa do obchodaku.

anonym_401e83
Dnes o 04:53

Za trest takýto typ muza. U nás je to opacne, môj akčný muz ma stále taha do prírody, hocikde, neobsedi doma a to mame rodinny dom a robí okolo domu, na dvore.
Máš dva typy muzov, lenivcov domasedov a akčných muzov
A neverim, že bol iný, jedine, žeby tam boli iné problémy a upadol do depky
A nie nechodila by som sama, to som sa nemusela vydávať, sme rodina a chcem tráviť cas rodinne
Pre mňa by to bol vazny problem.Az raz s ním ostaneš sama budes osamelá a kazdy si bude zit svoj zivot.Toto chces?

anonym_b66940
Dnes o 05:12

Autorka ho tu kritizuje na jednej strane, inde ho zase sama obhajuje. To je ťažké potom aj s tebou. Akože chceš to riešiť, ale zase nie až tak veľmi aby zle nebolo. To sa ale nedá...

thereisabear
Dnes o 05:19

A nie je závislý na mobile? Z prechádzky má menej dopamínu ako z ťukania.

enmery
Dnes o 05:37
@anonym_autor

@anonym_6b3d5b tak hnidou by som ho nenazvala, aj keď chápem ako to myslíš. Nehovorím, robi na seba, takže sa namaka, ma zodpovednosť, to mu nikto neberie, ok, ale proste tie víkendy odkedy sú deti väčšie, to je otras, sobota len z donútenia a nedeľa, to môžem rovno zabudnúť, max sa ideme niekam najesť, ale ideálne autom až k stolu a naspäť domov

@anonym_autor O tom namakaní, nikto iný sa na svete nenamaká? Poznám primára záchranky a urgentu, tí čo vidia celý deň je iné psycho a vieš čo, ani jeden sa neľutuje čo videl ako je to psychicky náročné a nezavrú sa na celý deň od rodiny preč. Toto je choré a tvoje deti to vidia ako štandard? Kašlala by som na celé prosíkanie a chodila všade s deťmi sama, nech vidia, ako to vie fungovať. A mimochodom, ani kus žvanca by nedostal do tej lenivec paprče-lenivej pre rodinu. Nech si nascrolluje recept a uvarí chudák umakaný. A nech aj zhnije sám v tej izbe.

anonym_d94e6b
Dnes o 05:40
@anonym_autor

@vler tak je to logická úvaha, ale to ma práve trápi, ja som nemala na to rodinu, aby som všade chodila sama s deťmi ako osamelá alebo rozvedená matka

@anonym_autor mala som podobného. Rozviedla som sa.

anonym_0f163d
Dnes o 05:51
@anonym_b66940

Autorka ho tu kritizuje na jednej strane, inde ho zase sama obhajuje. To je ťažké potom aj s tebou. Akože chceš to riešiť, ale zase nie až tak veľmi aby zle nebolo. To sa ale nedá...

@anonym_b66940 presne tak, autorka. Tvoj muž je lenivá hnida, bohužiaľ, ale ako väčšina žien chovaš k nemu ešte city, ospravedlňuješ ho, popieraš realitu, skutočne správanie a jeho dopad na rodinu a seba zľahčuješ, ...buď ešte nejakú dobu budeš samu seba presviedčať o jeho dobrých stránkach, až jedného dňa ťa dobehne realita a povieš si dosť, alebo potlačiš v mene rodiny a muža všetko, čo chceš, čo ti robí radosť a budeš tejto atrape poskytovať servis naďalej. Mne osobne by sa lenivec a sebec zhnusil a časom by som od neho sa vzdialila a aj utiekla. Ale tak, to som ja.

oliolijanka
Dnes o 05:58

Chyba mi tu informacia, ako velmi si na muzovi zavisla.
Mas vodicak? Vies sa pohnut sama? Mas vlastne auto?

Lebo to si treba predstavit muza, ktory by rad chodil na ryby "ako rodina"...lebo by nemal vodicak a potreboval by, aby ho odviezla zena a sprevadzali dve deti.

Ak vodicak mas a nie si od neho zavisla, tak ja v tvojom pripade by som si nastudovala nieco o motivacii.
Tvoj muz nie je motivovany robit nieco ako rodina. Ale on chudak uz nie je motivovany ani robit nic pre seba. To znamena, ze bud je zavisly od niecoho v mobile, je chudokrvny alebo ho dusis. Nemyslim to zle, ani ta nekritizujem, len v ramci toho, ze ti chcem pomoct... tvoje "ako rodina" vo mne vyvolavalo paniku. Chod s detmi sama, on vylezie zo svojej skryse a mozno vam napecie kolac, mozno ti prerobi kupelnu, mozno detom vyrobi nabytok.
On pojem "ako rodina" nemusi vnimat cez vylety.

Ak vy budete aktivni a on aj tak bude zavrety doma, tak vtedy treba riesit zavislost, zdravotny stav alebo motivaciu.

anonym_082c99
Dnes o 06:13

@anonym_autor moj manzel bol vo svojej izbe nonstop vyliezal iba na wc a jedlo, cez vikend sme urobili vylet ako rodina po navrate do izby a znova to iste. 5 rokov. Uz sme rozvedeni.

unicornlady
Dnes o 06:19

Spýtala si sa ho, aké on má predstavy? Niekto napr. preferuje kúpanie atd.
Či by ste to nevedeli striedať? Raz jeho činnosti, raz tvoje, občas každý sám.

tukituki
Dnes o 06:21

skusila by som na vsetko, co vymysli, byt viac nadsena a zapojila sa, aj ked by to nebola moja a nasich deti predstava. zapaci sa mu to. hoci je pekne, ale ponukol kino. sla by som do kina.

marsmykkok
Dnes o 06:25

Ja sa ho zastanem hoci ja prírodu milujem a som v nej veľa. Ale proste niekto je za aktívne trávenie času, niekto má radšej doma na gauči pozrieť si film alebo v kine, proste ten pasívny oddych. Je dospelý svojprávny človek, treba akceptovať aký je. Teda večer si spolu pozrite film, chodte do kina spolu občas, aj to že sa pôjdete niekam najesť je spoločné trávenie času a viete sa porozprávať, napríklad vybehni cez deň do prírody a večer chodte spolu do kina alebo sa najesť a bude. Keby napríklad ty neznášaš zimu a niekto by ťa nútil chodiť lyžovať bolo by to ok?

gabrielkamajeckka
Dnes o 06:31

Chýba mu mužská energia.

anonym_0f163d
Dnes o 06:36
@anonym_082c99

@anonym_autor moj manzel bol vo svojej izbe nonstop vyliezal iba na wc a jedlo, cez vikend sme urobili vylet ako rodina po navrate do izby a znova to iste. 5 rokov. Uz sme rozvedeni.

@anonym_082c99 a to jedlo ,samozrejme, pripraví slúžka, lebo pán Veľkomožny sa predsa neženil, aby si musel jedlo robiť. Dobre mu tak, teraz si musí chudák lenivý jedlo sám pripraviť.

anonym_dd22e7
Dnes o 06:38

Nebavi ho to a nebaví ho to s vami
Lebo keby moc chcel aspoň niečo vymyslí na doma
A ze sem tam niečo priloží ruku k dielu...ide o bezny život a to on ma ,,svoj,,

anonym_0f163d
Dnes o 06:40
@marsmykkok

Ja sa ho zastanem hoci ja prírodu milujem a som v nej veľa. Ale proste niekto je za aktívne trávenie času, niekto má radšej doma na gauči pozrieť si film alebo v kine, proste ten pasívny oddych. Je dospelý svojprávny človek, treba akceptovať aký je. Teda večer si spolu pozrite film, chodte do kina spolu občas, aj to že sa pôjdete niekam najesť je spoločné trávenie času a viete sa porozprávať, napríklad vybehni cez deň do prírody a večer chodte spolu do kina alebo sa najesť a bude. Keby napríklad ty neznášaš zimu a niekto by ťa nútil chodiť lyžovať bolo by to ok?

@marsmykkok jaj, tak keď je svojprávny, tak asi vedel keď sa ženil, že musí akceptovať aj predstavy ženy a jej spôsoby a to nehovorím o deťoch. Puberťáci zavretí v izbe na mobile, lebo ocko svojprávny trávi čas v spálni na mobile, super.

anonym_df944f
Dnes o 06:46

@anonym_autor čo ti poviem? Ja mám presne takého istého, ak nie ešte horšieho. Môj so mnou nechodieva ani na dovolenky, áno je cez týždeň síce v kamióne, no každý víkend je doma a nejde vôbec nikam, ja chodím sama s deťmi, staršia dcéra už je dospelá, max. raz dvakrát ročne so mnou ide, ale to niekde ďalej na výlet na hrad, do jaskyne, k moru by ale nešiel.

marsmykkok
Dnes o 06:47
@anonym_0f163d

@marsmykkok jaj, tak keď je svojprávny, tak asi vedel keď sa ženil, že musí akceptovať aj predstavy ženy a jej spôsoby a to nehovorím o deťoch. Puberťáci zavretí v izbe na mobile, lebo ocko svojprávny trávi čas v spálni na mobile, super.

@anonym_0f163d Pozri poznám aj opačné prípady, muž športovec a žena rozkysnutá sedí doma. Proste nech ide ona s nimi do prírody, ak on nechce. Všetci tu do neho nakladáte len preto že je to muž. Keby píše žena že muž je športovec a ona si chce oddýchnuť komentáre sú iné úplne... Proste tu je chyba to, že ak ľudia nemajú spoločné koníčky veľmi je to problém hlavne ak pominie zamilovanosť, ale proste to si ľudia neuvedomujú v tej zamilovanosti ako sú spoločné koníčky dôležité. Len proste tým že druhý bude nejaký koníček robiť nasilu sa nič nezmení. Takýchto párov je veľa čo nemajú spoločný názor na trávenie voľného času.

autor
Dnes o 07:19
@euka210

@anonym_autor jemine, ja by som pri takom zomrela. Ale my s manzelom sme naopak prirodne typy, to mame od zaciatku spolocne. Hoci moj fyzicky tazko pracuje, v sobotu robi okolo domu a v nedelu ano, chce si oddychnut a niekedy polku nedele prespi. Ale ako prisla jar, tak nas to taha vonku do prirody, aspon prechadzku po okoli so psom, detmi. Pubertak uz casto nechce ist, ale nakoniec sa vybeha a vsetky deti vybiju energiu.
Bol taky stale? Nebol? Premahal sa pri malych detoch a uz sa mu nechce, zlenivel? Ci stredny vek a kriza? Ci ma pocit, ze chodenim do prace splnil svoju "povinnost" a nic viac odomna nechcite? ...lebo reaguje neadekvatne, ziadna diskusia aby bol ochotny to riesit. Reakcie ako male decko.

@euka210 áno, niekedy mám pocit, ze je to ako píšeš, zarábam, starám sa o štandard rodiny, tak odo mňa nič nechcite. Plus aj ta kriza stredneho veku tam je, cca pred rokom začal byť nervoznejsi, odrazu sme sa začali hádať na úplných blbostiach, bol taky zmenený, žiadny úsmev, večne zachmureny. Neskôr sa mi priznal, že si pripadá, ze nic nedosiahol, že mal dokázať viac, mal aj také depresívne názory. Ale to sa postupne zmenilo, prišla práve vtedy taka pracovná výzva, sice mal toho veľa, aj mal stres, ale povedal, že na druhej strane je rad, ze to prišlo presne v pravú chvíľu, ako keby ožil. Čiže tieto stavy už nemal, ale podla mňa to tam stále niekde je, je po 50ke a podla mňa to tak naňho dolahlo, ze je "stary", už nič dalsie nedokáže, len sa už bude motať. Berie niekedy veci dosť vztahovacne, osobne, čo niekedy vôbec nebolo, no je iný ako kedysi a veľa veci sedí presne na krízu stredneho veku,dosť som o tom čítala. No len ďalších 20 rokov kvôli kríze sa mi na zadku nechce sedieť.

autor
Dnes o 07:24
@euka210

@anonym_autor tak mu to otvorene povedz ako to vnimas...ze vikendy su hrozne, chces aby ste boli ako rodina aj spolu a travili cas spolu atd....to musite odkomunikovat a nejako pochopit jeden druheho a dohodnut sa tak, aby sts boli vsetci spokojni...kazdy urobi ustupok a kazdy dostane aj to, co chce...dohody...chodte niekam kazdy 2.vikend...1 doma druhy von, jeden tyzden bude program podla neho druhy podla teba.

@euka210 doslova 100 krát sme to preberali. Vieš, on na ten výlet ide, ale preto, lebo mi chce vyhovieť a tiež ma povinnosť ísť niekam s rodinou. Včera odmietol, lebo ze to je dlhá cesta kvôli blbosti, aj keď my sme tam chceli ísť, ale ok, jeho názor, poďme sa teda dohodnúť. Nato začal zvyšovať hlas a robiť dusno, že teda poďme do tej sprostej prírody, poďme, oblečte sa, čakám v aute. A to som už ja ale samozrejme nemala záujem, tak to ďakujem pekne za taky výlet v takej atmosfére, načo?

anonym_0f163d
Dnes o 07:27
@marsmykkok

@anonym_0f163d Pozri poznám aj opačné prípady, muž športovec a žena rozkysnutá sedí doma. Proste nech ide ona s nimi do prírody, ak on nechce. Všetci tu do neho nakladáte len preto že je to muž. Keby píše žena že muž je športovec a ona si chce oddýchnuť komentáre sú iné úplne... Proste tu je chyba to, že ak ľudia nemajú spoločné koníčky veľmi je to problém hlavne ak pominie zamilovanosť, ale proste to si ľudia neuvedomujú v tej zamilovanosti ako sú spoločné koníčky dôležité. Len proste tým že druhý bude nejaký koníček robiť nasilu sa nič nezmení. Takýchto párov je veľa čo nemajú spoločný názor na trávenie voľného času.

@marsmykkok to je všetko OK, keď sa dospelý človek rozhodne tráviť čas ako chce. Ale. Je tu rodina, sú tu deti. Mne sa milión krát nechcelo s dcérou na ihrisko, na koncert, do prírody, mám anemiu, mám úzkosti, ale čo mám robiť? Zavrieť sa do izby a zavelit mužovi, "som unavená, chcem si oddýchnuť, vyleziem z izby na obed" 🤣🤣🤣Však by ma najkratšou cestou poslal do riti, a tu ho ešte obhajujete, že on má právo, ... nie nemá, má deti a má ženu, nie je to len o jeho lenivosti a vyžívaní ženy.

autor
Dnes o 07:33
@sissy27

@anonym_autor no dobre, takze vlastne skvely partner, tak potom nie je co riesit, vsetko je v poriadku, nechaj ho zalezeneho v izbe s telefonom a ty chod s detmi von, co ti na to povedat 🤷‍♀️ mna by zaujimalo, co ma na tom mobile tolko co obzerat, ze je to zaujimavejsie ako vlastna rodina.
A teda keby ste mali program doma ako rodina, napr spolocenske hry, alebo by s detmi nieco zmajstroval, dali by ste si turnaj v nejakej playstation hre? Bude rad, aktivne sa zapoji? Ci stale len bude prdiet do duchien s mobilom v ruke? Ja len ze ci ho obtazuje cerstvy vzduch alebo vy ako clenovia rodiny 🤷‍♀️

@sissy27 tak nebudem naňho kydat, že je skrz naskrz celý zlý, len preto, že som nahnevaná, keď to nie je pravda. Píšem o probléme, ktorý mi vadí. Ale nemôžem povedať, že je zlý človek a všetko je na nom zlé, to neznamená, že ho slepo obhajujem, ale zasa nebudem ako harpia len z princípu naňho nadávať.
Spoločenské hry boli, ale zasa keď boli deti menšie, teraz už je to také, ze zasa to asi berie že s teenagermi hrať, vlastne neviem ci by oni chceli. Je skôr zvyknutý, že už majú svoje, su spokojní, je o nich postarané, zariadené.

autor
Dnes o 07:40
@anonym_7a7a23

Hmm tak najprv pises, ze pride z práce, pozdravi deti a zalezie do spalne a cez vikend je cely cas v spalni, teraz uz pises, ze aj s tebou travi cas, aj s detmi, navari, aj domace prace, aj pre vas urobi prve posledne, aj casto niekam chodite.. tak ako teraz?

@anonym_7a7a23 no, trochu si to cele prekrutila. Ako som písala, nehovorím, že celý rok nikam nevyjdeme. Celu veľkú noc sme boli odcestovani, v lete ideme na dovolenku, aj my si občas vyjdeme. Ale rok ma 52 tyzdnov, nie je to len letna dovolenka, mne ide o tie bezne vikendy a travenie času. Ked ide, viem, ze je to viac menej nasilu. O domácich prácach napr som nepísala vôbec nič. Áno, ide aj cez víkend, ale je to nasilu, chce to mat za sebou, ak by mohol, prelezi celý víkend s mobilom a napr v zime, keď je skoro tma a nevludne počasie, aj prelezi, zavrie sa a vybavené. Prvé posledné pre nás urobi, v zmysle vybavi, zariadi, nakúpi, postara sa, to je pravda.

sissy27
Dnes o 07:42
@anonym_autor

@sissy27 tak nebudem naňho kydat, že je skrz naskrz celý zlý, len preto, že som nahnevaná, keď to nie je pravda. Píšem o probléme, ktorý mi vadí. Ale nemôžem povedať, že je zlý človek a všetko je na nom zlé, to neznamená, že ho slepo obhajujem, ale zasa nebudem ako harpia len z princípu naňho nadávať.
Spoločenské hry boli, ale zasa keď boli deti menšie, teraz už je to také, ze zasa to asi berie že s teenagermi hrať, vlastne neviem ci by oni chceli. Je skôr zvyknutý, že už majú svoje, su spokojní, je o nich postarané, zariadené.

@anonym_autor v poriadku, je to skvely chlap, akurat nema zaujem o vlastne deti. Tak ked bude o par rokov potrebovat on ich a oni nebudu mat chut, tak nech si spomenie…
A ked je toto jedina vec, co ti na muzovi vadi, tak si proste spravte vlastny program s detmi. A mozes ich pripravovat na to, ze v 18 by sa mali odstahovat, nech konecne moze jeho velicenstvo slobodne dychat.

autor
Dnes o 07:49
@anonym_401e83

Za trest takýto typ muza. U nás je to opacne, môj akčný muz ma stále taha do prírody, hocikde, neobsedi doma a to mame rodinny dom a robí okolo domu, na dvore.
Máš dva typy muzov, lenivcov domasedov a akčných muzov
A neverim, že bol iný, jedine, žeby tam boli iné problémy a upadol do depky
A nie nechodila by som sama, to som sa nemusela vydávať, sme rodina a chcem tráviť cas rodinne
Pre mňa by to bol vazny problem.Az raz s ním ostaneš sama budes osamelá a kazdy si bude zit svoj zivot.Toto chces?

@anonym_401e83 no ja sa toho už teraz desim, lebo to tak bude. Ja by som chcela aby sme si chodili spolu, popozerali, on aj povie ze budeme cestovať atd, ale myslím, že keď príde na lámanie chleba, bude to vyzerať inak. A nedá sa 20krat do roka cestovať po svete a ani to nechcem, v kľude všetko s mierou. Skôr o to bežné trávenie času mi ide, nemusíme sa trepať na druhy koniec sveta, proste len si vyjsť a nie nasilu. Seriozne rozmýšľam, ze keď deti odídu, kúpim si psa, nech mam spoločnost, smutné, viem.

autor
Dnes o 07:55
@anonym_b66940

@anonym_b66940 píšem to tak ako to je, tu nejde o obhajovanie, nebudem hi len z princípu zlava sprava kritizovat, lebo ma toti stve. Ano, vadi mi to, ale zasa nemôžem povedať, ze je to hajzel od vrchu po spodok, keď to tak nie je. On to, že je o rodinu postarané a nikto sa nesťažuje a nepotrebuje s ničím pomôcť alebo niečo poriesit, považuje za stav, kedy si môže oddychovať, ved deti sú už veľké, majú svoje. Ale to neznamená ze to považujem za správne.

rozculena
Dnes o 08:11
@anonym_df944f

@anonym_autor čo ti poviem? Ja mám presne takého istého, ak nie ešte horšieho. Môj so mnou nechodieva ani na dovolenky, áno je cez týždeň síce v kamióne, no každý víkend je doma a nejde vôbec nikam, ja chodím sama s deťmi, staršia dcéra už je dospelá, max. raz dvakrát ročne so mnou ide, ale to niekde ďalej na výlet na hrad, do jaskyne, k moru by ale nešiel.

@anonym_df944f ja byť celý týždeň zavretá v kamióne,tiež nikam nechodím

martinmmartin
Dnes o 08:11
@thereisabear

A nie je závislý na mobile? Z prechádzky má menej dopamínu ako z ťukania.

@thereisabear Tak tak, algorytmove video reels su presne nastavene na najvacsi dopaminovy sok a ked ich davas furt tak v neuronoch v mozgu ubudaju dopaminove receptory (lebo ked je dopaminu vela tak netreba vela receptorov)
Nas mozog ma najvacsi dopaminovy prisun ked nastane situacia - nieco predpokladam a predpovedam, nastavim sa na to , a v skutocnosti dostanem ovela viac ako som predpokladal...
To je situacia ak vyhras raz za cas "jackpot" tak sa snazis tento pocit nahanat kludne aj cely zivot.
Algorytmove videa schvalne miesaju videa "nudne" a medzi nich sem tam prdnu "jackpot" video co ta fakt zaujme , non stop dokolecka dokola a je to velmi silny efekt. Mozog sa nastavi, schova receptory lebo i h nepotrebuje pri tolkom dopamine a vysledok je ze ta nedokazu tesit male kazdodenne vecicky a si uplne prazdny clovek vo vnutri

anonym_772839
Dnes o 08:28

@anonym_autor zrejme ho nieco trapi alebo je to taky bytovkovy typ. Ako casto mate sex? Spytaj sa ho ci je spokojny alebo co mu chyba. Ak je vsetko ok - co si nemyslim . Tak to bude tzv lenivy bytovkar hlavne ak vzdy taky bol. 😀 nech ide na krv aby si vylucila zdravotny problem.

alguno
Dnes o 08:34

Vyhoď ho von oknom!😀

marca12
Dnes o 08:53
@anonym_autor

Pokračujem. Strhla sa hádka a ja som mu povedala, ze on by kľudne prelezal celú sobotu aj nedeľu zavretý v spálni s mobilom v ruke. Na to mi povedal, že kľudne, a co je na tom zle, že si chce oddýchnuť. Deti podľa neho tiež nechcu nikam ísť, to len ja do tej sprostej prírody, čo vôbec nie je pravda, tešia sa keď niekam ideme, on si ale tvrdi tvrdohlavo svoje. Keď aj ideme niekam, musím brat ohľad naňho, nejaký kratucky výlet, aj to si zoberie sluchátka do uší a takto to nejako vydrží. A mne je na dve veci taky výlet. Ísť sa prejsť do mesta, a na co, 100 krát som tam bol, a už keď, zásadne autom, aj keď by sme sa v pohode prešli. Dovolenka all inclusive samozrejme, mna to, keď už sú deti väčšie vrcholne nebaví, ležať a jest prevažnú väčšinu dovolenky, chcem radšej aj niečo vidiet z tej krajiny, pochodit, on nie, jemu to max vyhovuje, napiť sa, najesť sa a ležať. Proste všetko je blbosť, ide akurát tak max pozrieť hokej a s kamarátmi posedieť, to je všetko, inak ho nič nezaujíma. Práca, domov, zavrieť sa a pozerať do mobilu. Ja sa ešte desim toho, že deti odrastu a ostaneme my dvaja, ale ja nechcem takto prežiť zvyšok života, práca, domov a ležať... a to ja nie som žiadna hyperaktivna osoba, ale tak tiež chcem aj niekam vybehnúť, niečo vidiet, zazit, narušiť stereotyp... je nejaká šanca na zlepšenie? Trápi ma to už veľmi, lebo všetko ohundre, všetko je blbosť, max čo navrhne on je ok, nákup, kino, ešte možno wellness

@anonym_autor Az ma striasa,ked to citam. Takto preziva zivot? Kasle na rodinu aj na svoje zdravie. To bol vzdy takyto aj predtym ako ste mali deti? Jeho uz nezmenis. Bud budete spolocne robit aktivity,ktore on navrhne,ked aj tie nakupy,kino. Ostatne musis sama s detmi. Moja kamoska ma takeho muza. Nemaju spolocny ziadny cas ani ked boli deti male,ani teraz,ked uz maju vnucata. On sa zoberie na ryby a tam presedi cely zivot. Ked je doma prelezi pred tv. Nikdy neboli na dovolenke,on neznasa dovolenky. Vzdy chodila sama s detmi, so sestrou alebo s kamoskami.