icon

Manžel domased

Včera o 21:47

Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať, ale možno aj počuť iný pohľad, pripadne radu, ak to ma niekto podobne ako ja... ako z názvu vyplýva, manzel je neskutočný domased, alebo lepšie povedané domaľah, príde večer z práce, naje sa, pozdraví deti a zavrie sa do spálne, to isté v sobotu a v nedeľu. Cez víkend je doma, ale tiež, naranajkuje sa, posedi v obývačke pol hodinku a zavrie sa do spálne. Tam si zapne telku a scrolluje celý deň, vychádza len na wc a na jedlo, hlavne v nedeľu, to je doslova zavretý. Večer vyjde, pozrieme si napr nejaký serial a ide spať. Ja chcem aspoň v sobotu niekam ísť ako rodina, nemusíme skákať padákom, ale normálne veci, vybehnúť do prírody, poopekat, ist na hrad, zaplávať si, deti mame uz väčšie, takže vieme už ísť v podstate hocikam bez obmedzení. Ale on ma so všetkým problém, neznasa prírodu, prechádzka pol hodinu hoci po rovine ho rozčuľuje, to nehovorím o nejakej serióznej túre, to neprichádza vobec do úvahy, všetko je blbosť a ze nech sa prihlásim do turistického krúžku. Áno, technicky je to možnosť, ale mne ide o to tráviť čas spolu ako rodina. Dnes som chcela ísť na výlet, bolo krásne počasie, on tam nejde, to je blbosť, sprosta priroda, poďme radšej na nákup a potom do kina, no wau program, zavrieť sa do obchodaku.

Strana
z3
zanka777
Dnes o 09:14
@anonym_autor

@sissy27 takto to zasa nie je, som naňho nahnevaná, ale objektívne poviem, že to tak nie je, nie som preňho nič, rovnako ani deti, urobil by pre nás co sa praktických veci týka hocičo, zariadi, vybaví, to by som bola zlá neuznat to. Zasa ja nehovorím, že celý rok sa nepohne z domu, napríklad celu veľkú noc sme boli preč, pochodili sme, ideme posedieť na vínko, vieme sa porozprávať... ale tie bezne víkendy, program s rodinou... keď boli deti menšie, nemal s tým problém, ale ako keby teraz, keď už sú teenageri, nepovažuje za potrebné niekam chodiť, ved sa zahrajú v izbe a podla neho nemajú záujem nikam chodiť v tomto veku

@anonym_autor ja by som na to nervy nemala.... Chodila by som pravidelne s deťmi sama von ... Vôbec by ma nezaujímalo že on nejde. Aspoň deti vidia ako má otec záujem tráviť s nimi zmysluplne čas... A keby sa pánovi uracilo raz za čas zdvihnúť zadok a povedať že ide s nami tak by som povedala že netreba,že už som si zvykla chodiť bez neho. Samozrejme podľa mne je to dosť podstatná vec ktorá vás dosť odlišuje ako vravíš deti vyrastú a čo bude?veď to nikam nevedie keď on chce len ležať doma a ty si akčná a chces chodiť von . Ja som tiež ako ty a neviem si predstaviť mať pri sebe takého leňochoda

patrike
Dnes o 09:24

Tak podla toho podrobnejsieho opisu to vidim na mix viac veci :
andropauza, poklesnuty testosteron, depresie, zavislost na mobile. Nasmeruj ho na komplexnu zdravotnu prehliadku, cele to moze mat priciny, za ktore on nemoze. Rovnako ako laktacna psychoza alebo depresie u zien.

autor
Dnes o 09:25
@marca12

@anonym_autor Az ma striasa,ked to citam. Takto preziva zivot? Kasle na rodinu aj na svoje zdravie. To bol vzdy takyto aj predtym ako ste mali deti? Jeho uz nezmenis. Bud budete spolocne robit aktivity,ktore on navrhne,ked aj tie nakupy,kino. Ostatne musis sama s detmi. Moja kamoska ma takeho muza. Nemaju spolocny ziadny cas ani ked boli deti male,ani teraz,ked uz maju vnucata. On sa zoberie na ryby a tam presedi cely zivot. Ked je doma prelezi pred tv. Nikdy neboli na dovolenke,on neznasa dovolenky. Vzdy chodila sama s detmi, so sestrou alebo s kamoskami.

@marca12 taky extrem zasa nie je. Keď boli deti menšie a aj on bol mladsi, chodili sme v pohode na výlety, na ihriska, aj bezne sa detom venoval, kupal, prebaľoval, atd, hral sa s nimi, to nemozem povedat. Aj teraz ideme na dovolenku, v lete, na veľkú noc atd. To je pekne, ale to bežné fungovanie... príde víkend a zasa je problém. Nie je cely rok dovolenka. On vidi, ze deti hrajú napr na mobile nejakú hru a v jeho očiach je to vybavene, ved sú spokojné, načo sa niekam trepať, to len ja vymyslam stale niečo. Ved nech sa aj zahrajú, ok, ale nie cely deň byt zavretý. Aj teraz, naranajkovali sme sa, deti si išli zahrať svoju hru a potom sa idú učiť. A on už je zavretý v spálni, ja zasa sama v obývačke, lebo on oddychuje. Nevadí mu to zjavne, že tu som sama ako prst.

unicornlady
Dnes o 09:29

Chodievate občas aj sami von bez detí?

autor
Dnes o 09:38
@unicornlady

Chodievate občas aj sami von bez detí?

@unicornlady áno, ale nie často

anonym_db6cac
Dnes o 09:43

@anonym_autor podľa mňa toto je jedna z najčastejších nekompatibilít vo vzťahoch (na oboch stranách). Minimum (žiadne) záujmov a obľuba neustále byť doma. V tomto prípade veci ešte zhoršuje mobilové (internetové, sociálno-sieťové, herné...) závisláctvo, ku ktorému väčšina inklinujeme.

anonym_401e83
Dnes o 09:52

Ináč mne by vadilo nielen to, že nechce so mnou chodiť po výletoch ale aj to zatváranie v izbe a ty sama ako prst v druhej izbe.Ved vy zijete vedla seba a nie spolu.Co to máte za zvláštny vztah? Miluje ta vôbec ešte?Ci len zo zvyku vedla seba prežívate?
Aj sa spolu rozprávate?
Čo intimita, bozky, sex?

billy_jean
Dnes o 10:03

Skúšala si s ním niekedy ten víkend len preležať? Spolu byť v posteli, pozerať seriály, filmy, pospať si a tráviť čas s ním? Objednať si jedlo aj pre deti? Alebo kúpiť lístky na futbalový zápas a ísť s ním? A potom si ísť sadnúť na pivo a pokecať?

kirin95
Dnes o 10:17

Mozem povedat z vlastnej skusenosti ze toto ma pravdepodobne z domu. Jeho rodicia pravdepodobne tiez nikam nechodili a preto v tom nevidi ziaden zmysel

anonym_082c99
Dnes o 10:22
@anonym_0f163d

@anonym_082c99 a to jedlo ,samozrejme, pripraví slúžka, lebo pán Veľkomožny sa predsa neženil, aby si musel jedlo robiť. Dobre mu tak, teraz si musí chudák lenivý jedlo sám pripraviť.

@anonym_0f163d ano este ze su konzervy

autor
Dnes o 10:31
@anonym_401e83

Ináč mne by vadilo nielen to, že nechce so mnou chodiť po výletoch ale aj to zatváranie v izbe a ty sama ako prst v druhej izbe.Ved vy zijete vedla seba a nie spolu.Co to máte za zvláštny vztah? Miluje ta vôbec ešte?Ci len zo zvyku vedla seba prežívate?
Aj sa spolu rozprávate?
Čo intimita, bozky, sex?

@anonym_401e83 presne to som mu už viackrát aj povedala, ze ved my žijeme len vedľa seba, nie spolu. Nechápal co riešim, že normalne v pohode spolu fungujeme, ved nemusí pri mne sedieť vkuse. No ved nemusí, ani to nerobí, ja nechcem mať pri sebe ratlika, ale celú nedeľu alebo kludne aj víkend byt sama v obývačke a on sam v dpalni zavrety, kde pozera telku a oddychuje... no neviem, mne to príde nenormálne. A nejde o to, že ja neviem ísť niekam sama, tu ide o trávenie spoločného voľného času, on si už na to navykol a tak mu to vyhovuje. A nebaví ma doprosovat sa, príď ku mne, som tu sama, to by mal aj sam vnímať. Ved nemusí celý deň sedieť pri mne ako psík, samozrejme, to je jasné, ale proste on je naozaj celý deň zavretý a príde mu to v pohode. Keď aj prídem, tak je podráždený, nech ho nechám, že si normálne oddychuje, čaká ho ťažký týždeň a je vybavené. Alebo príde nasilu, posedi chvilu, ide napr na wecko a potom znovu sa zavrieť. A koniec debaty, čo ho buzerujem. Ci ma miluje... tak tvrdí, že áno, ale do hlavy mu nevidím, či je to naozaj. Rozprávať sa rozprávame ako kedy. On mi o sebe rozpráva minimálne, skoro vôbec. Normálny deň, robil som, obed a prišiel som domov, aj také je jeho opísané dňa a koniec. Ďalšie veci som uz písala.

autor
Dnes o 10:36
@billy_jean

Skúšala si s ním niekedy ten víkend len preležať? Spolu byť v posteli, pozerať seriály, filmy, pospať si a tráviť čas s ním? Objednať si jedlo aj pre deti? Alebo kúpiť lístky na futbalový zápas a ísť s ním? A potom si ísť sadnúť na pivo a pokecať?

@billy_jean jasne, su aj také víkendy, keď je vonku plust, vietor, zima napr, a ja ani nemám nič proti, ale nie ako bezne nastavenie, on by to takto kludne bral kazdy víkend. Ja tiež nie som žiadny vetroplach, vôbec nie, ale zasa zavrieť sa doma a nikde nič, ved to je otrasné. Deti v izbe, on v spálni, ja v obývačke, paráda. A ja som hysterka keď sa mi to nepáči, ved všetci sú spokojní. Ved ok, ale nie každý víkend prelezat.

mischy00
Dnes o 10:36

@anonym_autor povedz mu jednu vetu: pozri, nechceš chodiť s nami ty, bude niekto iný. Otočím sa a zakyvam mu.

Ako keby my ženy robíme len činnosti co nas stále bavia.....nie ...robíme aj veci, ktoré potešia deti, manžela alebo oboch.

autor
Dnes o 10:41
@kirin95

Mozem povedat z vlastnej skusenosti ze toto ma pravdepodobne z domu. Jeho rodicia pravdepodobne tiez nikam nechodili a preto v tom nevidi ziaden zmysel

@kirin95 nepoznala som uz rodičov, neviem ako fungovali, ale je to možné. Na druhej strane moji rodičia spolu fungovali katastrofálne, resp nefungovali vôbec, ja som v živote nebola s rodičmi na výlete, a to myslím doslova, oni spolu nikdy neboli počas môjho detstva na večeri napr, neznášali sa, proste cele zle, ale ja nechápem, prečo by som to mala kopírovať. Ved práce to nechcem a súdny človek si vie sam zvážiť co by chcel.

anonym_fc10d4
Dnes o 10:58
@anonym_autor

@marca12 taky extrem zasa nie je. Keď boli deti menšie a aj on bol mladsi, chodili sme v pohode na výlety, na ihriska, aj bezne sa detom venoval, kupal, prebaľoval, atd, hral sa s nimi, to nemozem povedat. Aj teraz ideme na dovolenku, v lete, na veľkú noc atd. To je pekne, ale to bežné fungovanie... príde víkend a zasa je problém. Nie je cely rok dovolenka. On vidi, ze deti hrajú napr na mobile nejakú hru a v jeho očiach je to vybavene, ved sú spokojné, načo sa niekam trepať, to len ja vymyslam stale niečo. Ved nech sa aj zahrajú, ok, ale nie cely deň byt zavretý. Aj teraz, naranajkovali sme sa, deti si išli zahrať svoju hru a potom sa idú učiť. A on už je zavretý v spálni, ja zasa sama v obývačke, lebo on oddychuje. Nevadí mu to zjavne, že tu som sama ako prst.

@anonym_autor Podľa mňa je to aj vekom. Ja mam 55 a rovnako aj manžel. Máme 2 deti, syn už dávno dospelý a dcéra 16. So synom bolo veľa aktivít, výletov a športovania. Dcéra nie je športový typ, ale rada niekam ide. No posledné 4 roky som ho musela vyložene tlačiť k nejakej spoločnej aktivite. Na bicykel s kamošmi každý jeden deň z víkendu a druhý deň okolo rodinného domu. Už ma to ani nemrzí vystačíme si s dcérou samé. Vďaka bohu, že ju mám, ináč by som chodila sama. Podobne ako u Vás jedna spoločná dovolenka a tak raz za 2 mesiace spoločná aktivita cez víkend.

sova7
Dnes o 12:03
@anonym_autor

@vler tak je to logická úvaha, ale to ma práve trápi, ja som nemala na to rodinu, aby som všade chodila sama s deťmi ako osamelá alebo rozvedená matka

@anonym_autor nuž zavislost na mobile. Odrobi si co musí a ledva čaká aby voľno venoval mobilu. S týmto neurobíš nič. Urob program sebe a deťom on už svoj program má. Je jasné že chceš aby ste boli spolu ako rodina ale vyzera to rak že rodina si ty a deti. Aspoň ty zariad ze deti niečo zaziju a hnitie s mobilom v ruke nebudu považovať za jediné správne travenie času. Je to chumaj radšej s mobilom ako rodinou. Neries s ním nič uvar sebe a deťom a vypadnite niekam von. Akurát mu povedz ahoj odchádzame prídeme vtedy a cca o toľkej domov pekný deň. Buď sa zbadá alebo mu to bude vyhovovat. Podľa toho budeš vedieť čo ďalej.

anonym_77fec7
Dnes o 13:00
@anonym_autor

Pokračujem. Strhla sa hádka a ja som mu povedala, ze on by kľudne prelezal celú sobotu aj nedeľu zavretý v spálni s mobilom v ruke. Na to mi povedal, že kľudne, a co je na tom zle, že si chce oddýchnuť. Deti podľa neho tiež nechcu nikam ísť, to len ja do tej sprostej prírody, čo vôbec nie je pravda, tešia sa keď niekam ideme, on si ale tvrdi tvrdohlavo svoje. Keď aj ideme niekam, musím brat ohľad naňho, nejaký kratucky výlet, aj to si zoberie sluchátka do uší a takto to nejako vydrží. A mne je na dve veci taky výlet. Ísť sa prejsť do mesta, a na co, 100 krát som tam bol, a už keď, zásadne autom, aj keď by sme sa v pohode prešli. Dovolenka all inclusive samozrejme, mna to, keď už sú deti väčšie vrcholne nebaví, ležať a jest prevažnú väčšinu dovolenky, chcem radšej aj niečo vidiet z tej krajiny, pochodit, on nie, jemu to max vyhovuje, napiť sa, najesť sa a ležať. Proste všetko je blbosť, ide akurát tak max pozrieť hokej a s kamarátmi posedieť, to je všetko, inak ho nič nezaujíma. Práca, domov, zavrieť sa a pozerať do mobilu. Ja sa ešte desim toho, že deti odrastu a ostaneme my dvaja, ale ja nechcem takto prežiť zvyšok života, práca, domov a ležať... a to ja nie som žiadna hyperaktivna osoba, ale tak tiež chcem aj niekam vybehnúť, niečo vidiet, zazit, narušiť stereotyp... je nejaká šanca na zlepšenie? Trápi ma to už veľmi, lebo všetko ohundre, všetko je blbosť, max čo navrhne on je ok, nákup, kino, ešte možno wellness

@anonym_autor ale ved on chce ist, do onchodamu do kina
To len ty neustale frfles, kokos pocuvag doma furt dookola taku ufrflanu zensku tiez sa zavriem do spalne a tvarim sa, ze ta nepoznam
Trosku zvolni a bohuzial tu inu cestu ako terapiu medzi vsmi nevidim
Lebo ano deti odidu a ty ostanes sama , kedze muza mas momentalne nepouzitelneho

pikachu999
Dnes o 13:27

Rozvod..

anonym_ddf080
Dnes o 13:40

Podla mna autorka asi nema vodicak, a preto je viac-menej nutena nutit manzela do programu. Lebo ak chce niekam ist, musi ich tam niekto odviezt.

anonym_fb0a7e
Dnes o 14:22

A ty si od neho zavisla? Ked od neho nechces odist, co evidentne nechces, lebo vam zabezpecuje potreby, preco sedis zufala v obyvacke a nespravis si program? Je problem ist na prechadzku ci bike bud sama alebo s kamoskou? Alebo muzovi povedz, ze si si v turistickej skupine nasla partaka na turu, ano chlapa, a idete na cely den do sprosteho lesa, tak ho nebudes buzerovat pri scrollovani...

bielasovicka
Dnes o 14:38

@anonym_autor koľko ma tvoj muž rokov, a koľko rokov majú deti.?

unicornlady
Dnes o 14:48
@bielasovicka

@anonym_autor koľko ma tvoj muž rokov, a koľko rokov majú deti.?

@bielasovicka spomínala, že muž má po 50-tke a deti sú tínedžeri (možno 2. stupeň ZŠ alebo stredná škola)

marsmykkok
Dnes o 14:56
@anonym_autor

@anonym_401e83 presne to som mu už viackrát aj povedala, ze ved my žijeme len vedľa seba, nie spolu. Nechápal co riešim, že normalne v pohode spolu fungujeme, ved nemusí pri mne sedieť vkuse. No ved nemusí, ani to nerobí, ja nechcem mať pri sebe ratlika, ale celú nedeľu alebo kludne aj víkend byt sama v obývačke a on sam v dpalni zavrety, kde pozera telku a oddychuje... no neviem, mne to príde nenormálne. A nejde o to, že ja neviem ísť niekam sama, tu ide o trávenie spoločného voľného času, on si už na to navykol a tak mu to vyhovuje. A nebaví ma doprosovat sa, príď ku mne, som tu sama, to by mal aj sam vnímať. Ved nemusí celý deň sedieť pri mne ako psík, samozrejme, to je jasné, ale proste on je naozaj celý deň zavretý a príde mu to v pohode. Keď aj prídem, tak je podráždený, nech ho nechám, že si normálne oddychuje, čaká ho ťažký týždeň a je vybavené. Alebo príde nasilu, posedi chvilu, ide napr na wecko a potom znovu sa zavrieť. A koniec debaty, čo ho buzerujem. Ci ma miluje... tak tvrdí, že áno, ale do hlavy mu nevidím, či je to naozaj. Rozprávať sa rozprávame ako kedy. On mi o sebe rozpráva minimálne, skoro vôbec. Normálny deň, robil som, obed a prišiel som domov, aj také je jeho opísané dňa a koniec. Ďalšie veci som uz písala.

@anonym_autor No proste ste rozdielny, on pasívny typ, ty aktívna, on asi introvert čo potrebuje po týždni v práci kľud, ty extrovert čo ho chce aby bol pri tebe a rozprával sa. Na začiatku vzťahu bola zamilovanosť a ako vraví protiklady sa priťahujú. Potom prišli deti a točil sa svet okolo nich a obaja ste sa obetovali pre deti a nikomu teda neprekážalo že proste nefungujete partnersky lebo všetko sa točilo okolo detí. A teraz deti sú už väčšie-samostatnejšie a zrazu je problém, on už má svoj vek a nemá už toľko síl obetovať sa tebe ako vtedy deťom ked boli mladšie a on bol mladší a proste radšej víkendy odpočíva, tebe zase prekáža že ani deti tak ťa už nepotrebujú a on chce byť dosť osamote a si sama. Najmenej bolestivé by bolo proste nebyť na ňom závislá, teda ísť sama alebo s deťmi, nájsť si koníčky, kamarátky s ktorými by si sa stretávala, možno kúpiť si aj psa s ktorým by si sa sama tak necítila. Alebo radikálnejšie rozhodnutie rozchod a hľadať vhodnejšieho partnera. Ale zase väčšina chlapov je domasedov, plus často násilníci, nespoľahliví, pozitívny vzťah k alkoholu, teda predsa mne príde rozumnejšie ak je spoľahlivý, inak je to medzi Vami ok a je otec tvojich detí že proste ty budeš tie aktivity robiť bez neho a budeš potom spokojná.

anonym_ccb967
Dnes o 17:00

Ked by si na to isla cez apely na jeho kondicku? V robote sa nenadrie a zrejme si pozadie dovezie autom tam aj spat a pohyb, ma nejaky v praci? Mozno nie je ten typ, co zacne kysnut z pohodlnosti, ale keby raz v tyzdni dal posilku, mozno by sa spamatal a nakopol vikendovat s vami, nie vedla vas. Este ma par rokov, mesiacov a decka si pojdu po svojom v traveni casu. Nech vyuzije posledny cas s nimi🌲🌲🌲

euka210
Dnes o 17:36
@anonym_autor

@euka210 áno, niekedy mám pocit, ze je to ako píšeš, zarábam, starám sa o štandard rodiny, tak odo mňa nič nechcite. Plus aj ta kriza stredneho veku tam je, cca pred rokom začal byť nervoznejsi, odrazu sme sa začali hádať na úplných blbostiach, bol taky zmenený, žiadny úsmev, večne zachmureny. Neskôr sa mi priznal, že si pripadá, ze nic nedosiahol, že mal dokázať viac, mal aj také depresívne názory. Ale to sa postupne zmenilo, prišla práve vtedy taka pracovná výzva, sice mal toho veľa, aj mal stres, ale povedal, že na druhej strane je rad, ze to prišlo presne v pravú chvíľu, ako keby ožil. Čiže tieto stavy už nemal, ale podla mňa to tam stále niekde je, je po 50ke a podla mňa to tak naňho dolahlo, ze je "stary", už nič dalsie nedokáže, len sa už bude motať. Berie niekedy veci dosť vztahovacne, osobne, čo niekedy vôbec nebolo, no je iný ako kedysi a veľa veci sedí presne na krízu stredneho veku,dosť som o tom čítala. No len ďalších 20 rokov kvôli kríze sa mi na zadku nechce sedieť.

@anonym_autor tak len hladat, co ho tak "nakopne". Aj moj mal po 40r+ take depresivne krizy, ze sa mu nic nechce, nic ho nebavi, lebo kazdy od neho nieco ocakaval. Ale najde si potom nieco na lutilovanie a prejde ho to.
Mozno sa fakt zmenil v takom veku na takeho domaseda? Nas 50r estelen caka a ja dufam, ze moj ostane taky aky je. Ale menej vladzeme, to je fakt. Mozno prilis skoro prisiel do takeho obdobia, ze chce mat vlastny pokoj vo vacsej miere?

autor
Dnes o 18:59
@anonym_77fec7

@anonym_autor ale ved on chce ist, do onchodamu do kina
To len ty neustale frfles, kokos pocuvag doma furt dookola taku ufrflanu zensku tiez sa zavriem do spalne a tvarim sa, ze ta nepoznam
Trosku zvolni a bohuzial tu inu cestu ako terapiu medzi vsmi nevidim
Lebo ano deti odidu a ty ostanes sama , kedze muza mas momentalne nepouzitelneho

@anonym_77fec7 a na to si ako prišla, že neustále frflem? to by ma naozaj zaujimalo. A ze musi furt dookola počúvať takú ufrflanu ženskú. Ako si na to prišla, že som ufrflana ženská? Lebo si dovolím oponovať mužovi a mam tu drzosť mat takú nehoráznu požiadavku, že by sme si jeden deň víkendu mohli niekam spolu vyjsť na par hodín a nelezat doma? No hrozne niečo naozaj, takáto extrémna ufrflanost, chudacikovia všetci muži, ktorých zeny netoleruju poslušne vo všetkom čo ako ako si zmyslia a opovazia sa prejaviť nesúhlas, ze toto musia počúvať.

autor
Dnes o 19:06
@anonym_fb0a7e

A ty si od neho zavisla? Ked od neho nechces odist, co evidentne nechces, lebo vam zabezpecuje potreby, preco sedis zufala v obyvacke a nespravis si program? Je problem ist na prechadzku ci bike bud sama alebo s kamoskou? Alebo muzovi povedz, ze si si v turistickej skupine nasla partaka na turu, ano chlapa, a idete na cely den do sprosteho lesa, tak ho nebudes buzerovat pri scrollovani...

@anonym_fb0a7e nepísala som nikde, ze sedím zúfalá v obývačke a neviem sa bez neho pohnúť a áno, nie je to problém ísť a urobiť si svoj program, ved som písala, že včera som išla s deťmi sama, tak samozrejme, že neostanem sedieť doma. Ale štve ma to všade chodiť sama, pripadne sice aj s nim, ale sfucanym s evidentnou nechuťou. Ved som to jasne písala, že viem ísť sama, jasne, ale naco sme potom rodina, keď spolu nemame tráviť voľný čas. Ja ho nedržím na reťazi, ze musi byt nonstop s nami, ale aspoň pár hodín je myslim normálne stráviť spolu aj mimo domu, nielen ležať s mobilom každý v inej izbe.

anonym_fb0a7e
Dnes o 20:01
@anonym_autor

@anonym_fb0a7e nepísala som nikde, ze sedím zúfalá v obývačke a neviem sa bez neho pohnúť a áno, nie je to problém ísť a urobiť si svoj program, ved som písala, že včera som išla s deťmi sama, tak samozrejme, že neostanem sedieť doma. Ale štve ma to všade chodiť sama, pripadne sice aj s nim, ale sfucanym s evidentnou nechuťou. Ved som to jasne písala, že viem ísť sama, jasne, ale naco sme potom rodina, keď spolu nemame tráviť voľný čas. Ja ho nedržím na reťazi, ze musi byt nonstop s nami, ale aspoň pár hodín je myslim normálne stráviť spolu aj mimo domu, nielen ležať s mobilom každý v inej izbe.

@anonym_autor tak niekore ti tu napisali, ze by s takou hnidou neboli, ze by ho poslali kade lahsie.. Na to si sa hned ohradila, ze ved on je vlastne fajn muz, aj problemy vyriesi, aj mrkvu oskrabe... Tak bud ho akceptuj ako je, ze on si chce svoje vikendy prehnit v brlohu a ty si ich mozes zit podla seba.. Alebo si najdi niekoho kompatibilneho a mozete chodit von "ako rodina"... Lebo, ako si uz aj sama zistila, mozes ho prinutit ist s vami na vylet, ale neprinutis ho, aby to robil s radostou a usmevom.

Strana
z3